Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.2.2009 17:53:05
|
|
|
|
pilotina
|
sm vas ubogala in šla malo po nakupih... je kar hitro minilo popoldne...sem se odločila, da grem jutri delat...bo še hitreje mimo...če dragi prileti jutri bo to itak zvečer v Trst in je to blizu za ga it iskat spet ste se razpisale, ko me ni bilo ...grem brat lepo po vrsti
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.2.2009 18:09:16
|
|
|
|
tassika
|
Super vidiš greš po njega in vaju že vidim na pomolu kako si skočita v objem
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.2.2009 18:12:33
|
|
|
|
pilotina
|
hihi...v objem ja, ma na letališču Ronchi
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.2.2009 18:39:35
|
|
|
|
tassika
|
bolje kot nič
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.2.2009 19:12:44
|
|
|
|
tassika
|
Rižko kje si ????
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.2.2009 19:17:07
|
|
|
|
pilotina
|
uf še kako...pride dva meseca prej
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.2.2009 19:17:38
|
|
|
|
malaMravljica
|
O na Ronchi prileti, Pilotina ves kolkokrat sem jaz letela od tam. Se veckrta pa iz Benetk, ker je vzlet tako lep Prisla sem pogledat kaj pravi Rizko, pa se ni porocila. Meni je spet slabo, sem sla krekerje jest, ker sem prebrala, da hrana pomaga, pa mi ni pomagalo. Sedaj pa se bom odpravla kuhat, nariban krompir popecen in pol se sir gor, pa malo pancete bom dodala zraven. Za solato pa por z jajcem. Katera se prijavi na vecerjo k meni? Maj, ma meni je sestra rekla, da bo puncka, ker mi je slabo. Saj meni je cist vseeno , sam da bo zdrav in da bo dojencek oktobra tukaj. Meni je pa ime Zoja tudi tako lepo, pa niti pod razno ne pride v postev pri meni, kaksna skoda. MA, tassika, saj pa tebi privoscim eno puncko Zojo. Zvecer med reklamami pri gospodinjah vas pridem mogoce se kaj pogledat. Itak ne morem vec cakat, da slisim kaj pravi Rizkoo, ce bi imela njej telefon bi jo kar poklicala sedaj tolk sem firbcna. Maj, ti imas pa se eno nalogo tukaj. Eno slikco si mores dat zraven imena, ves tako kot imam jaz mravljico recimo.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.2.2009 19:48:09
|
|
|
|
sonček85
|
a Rižkoo se ni še nič javila. Čakamo vesele novičke
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.2.2009 19:49:43
|
|
|
|
tassika
|
Ne nič se ni javila, zdaj me pa že malo skrbi, pa še ceste so v p....
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.2.2009 19:54:17
|
|
|
|
sonček85
|
saj bo po moje je šla še malo na tortico pa kaj takega ,da malega nagajivka počasti k raste veselo v njej javiiiiiiiiii seeeeeeeeeeeeeeeeeeee rižkoooooooooooooooooo ko pridešššššššššššššššššššššššš
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.2.2009 20:20:01
|
|
|
|
tinuška
|
A Rižkota še ni?!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.2.2009 20:25:27
|
|
|
|
maj2009
|
punce! a mislte, da je pri rižkotu kej narobe, da se ne javi? upam da ne, upam da sta oba ful vesela in da je zato pozabla na nas! pismo, tole ni čist ok, da se ni nič javla, jst mam čudn občutk!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.2.2009 20:34:44
|
|
|
|
tassika
|
Ne vem in ne bomo vedele dokler se ne javi, ampak ponavadi takoj pove, edino če sta še v LJ pri njeni mami.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.2.2009 20:35:35
|
|
|
|
pilotina
|
po mojem ni pozabla...morda pa, da ji je res kej prišlo vmes in nam bo kasneje sporočila, da sta z Rižkotom uredu
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.2.2009 20:54:09
|
|
|
|
sonček85
|
ne nič ni narobe ,bodimo pozitivke kot je sama in veselo čakajmo kaj bo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.2.2009 20:56:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Joooooj, mam kr solzne učke kok vas skrbiiii...., moje ste vse pa če vam je prav al pa ne! Rižkoo je dooooooma, Tassika prav si imela... vozila sem se 2h in 20 min, snežilo je, da sm 40km/h vozila po avtocesti. Tok ste zlate.., res... kr toplo mi je blo pri srcu, ko sem vas brala... Sem se še mojmu pohvalila kako mislite name in kake prjatlce smo, se je prv nasmejal. Drugač pa... poročilo s pregleda je naslednje. Ciste, ki je bila, ni več. Zdaj se je pojavila ena na levem jajčniku in je mala.... in upamo, da ne bo zrasla. PAP test mam C1. Baje nič tako hudega ampak po porodu bo treba na zdravljenje. Pikico malo je zelo težko videl, ampak jo jeeeeeee....., mejhno, mejhno... je moral 16x povečavo dat. Tok lepo je blo vidt to piko, res punce moje.... srčka mi je stisnl. No, nahaja se v maternici, to je pomembno... kaj več pa 9. marca na naslednjem pregledu...., v 9t. Skratka..., pri meni vse OK..... in vesela sem, da vas mam. SKoz vam bom stala ob strani, obljubim in prisežem in... neverjetno je lepo, ko vidiš, da nekdo misli nate, pa sploh ne veššš.... Lupčka vsaki posebej.... in NE, nikol ne bom pozabla na vas... sam ceste smo me zrukale. Papam zdej čokolino in se smejim.... aja.., slikce pa nism dobila. Je reku, kaj pa je za vidt?! Pa sva se nasmejala...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.2.2009 20:58:54
|
|
|
|
tassika
|
No končno sedaj grem pa lahko spat Super za pregled in naj tako ostane do nadaljnega, ceste so pa res neki drugega veš to je pomoje zaradi mene ker sneg ve da nimam zimskih gum, pa kaj jih rabim saj hodim z vlakom v službo.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.2.2009 20:59:03
|
|
|
|
maj2009
|
rižko!! samo da je vse ok, me je že mal skrbel, sm kr slab občutk dubla ker nism šla na pregled, da bi se vidle!! super, da je z vama vse ok!!!!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.2.2009 20:59:50
|
|
|
|
pilotina
|
tooo Rižkoo ...solzice spet tečejo...ma od veselja
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.2.2009 21:07:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma, neverjetne ste... Zdej pa rečte, da se nimamo rade... Kera upa to rečt... ej... Tassi, pa še lepe sanje boš mela. maj2009, veš... ena je šla takoj za mano not... pa sm se ji zazrla v oči... ona se pa men ni.., no in sm vedla, da si nisi premislila.. Sm bla žalostna. Pol sm se pa zuni oblačla..., pa je pršla pogledat sestra ven..., se mi je zdej kot da tebe čakajo.. Če se nisi odjavla, je možno. Sm hotla rečt... Ne, ne... je ne bo..., nosečka je, nima pregrade in... vas ne rabi veeeeč... juuupii... pa sm se zadržala. pilotina moja..., veš, da sm tud jst mela solzice, ko sm vas brala...., res sm. Sm včasih prava mala občutljivka sploh pa... do skrbnih ljudii... sonček85, pa sm res pozitivka... fajn, da se to čuti. Hvala za skrb... Objela bi vas vse naenkrat... sam sm čist mejhna...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.2.2009 21:15:02
|
|
|
|
sonček85
|
rižkoo:jeeeeeeeeeeeee najprej za cisto in da ona druga ne zraste, za tisto PAP pa bo tudi kot mora biti ,sedaj pa uživaj v in se ne pusti čemu da te vrže s tira. Joj kako lepo da se je mali ,mali rižek videl,marca boš pa že srčka videla in čula no pa še lušte si mi naredila s čokolinmo ,mislim da ga bom jst tudi šla jest
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.2.2009 21:18:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Mmmm sonček85... u bistvu sm jedla keksolino, 100x bolš.. Zdej sm pa k mali sod. Ja... kje je marec... ??! No.. do takrat bom pa pridna..., si gledala v bušija.. Zdej se grem pa slončkat... ups...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.2.2009 21:18:43
|
|
|
|
tassika
|
No pa me je vn vrglo evo jov no novo. Jaz grem spančka, jutri pa se javim na raport. Vsem vam želim lepe sanje in jutri zjutraj čimanj preglavic na cesti ko bo trba v službo. Pilotina uživaj v še zdanji noči ko imaš celo posteljo zase, jutri bo tvoj najprej vzdihoval nato pa smrčal zraven tebe pa javi se nam kaj, da bomo vedele, da še dihaš. Evo tole je pa za vse vas. Nočko
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.2.2009 21:23:47
|
|
|
|
sonček85
|
ja marec bo hitro tukaj saj je februar kratek ima samo 28 dni ja le glej bušija ,pa slončanje , mi smo tudi danes lepo spančkajte
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.2.2009 21:44:03
|
|
|
|
MAŠKA
|
Rižkooooo Si me pošteno prestrašila, ker se tako dolgo nisi javila. Pa nič zato, sam da je vse OK. Naj mali Rižko zraste v pravega, zdravega Punce čveke ste takšne, da ne folgam sproti brat... Garfija sem zamenjala. Zasluge imata Sonček in Rižko... ta ni tolk žalosten in carta medvedka Sonček, slikomat me ne uboga... noče gif datoteke pomanjšat... Pa vseeno sem našla enega manj žalostnega. Sladko nočko vam želim vsem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?