|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
10.3.2009 10:37:08   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Pilotina ni panike, samo bom zvečer ko bom sama doma, da ne bo moj rekel da sem mal čudnauser posted image .

Počasi postajam lačna, danes so na jedilniku čuftiuser posted image .

Rižko hitro pridi v lj pa še kaj povej, sem mali ferbčko.

mmmmmmmmmmmmmmmmm njami
jaz bom pa pico naredilauser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
10.3.2009 10:46:56   
malaMravljica
Maj, kje so sedaj tvoje slikce od vceraj? Moje bo dala Soncek gor user posted image user posted image   Rizko njene pa popoldan a ne.

Rizko, suuuuper za pregled, tako sem vesela. Vse tri smo vceraj in danes nase dojencke videle user posted image   Sedaj sta s pregledi na vrsti Sasa in Nogavica.

Nisem vam povedala, na UZ slikci sem videla, da je racunalnik izracunal novi PDP, pise 30.09. sam jaz ga ne menjam, ostajam 2.10 in oktobrka.

Tassika, jaz sem pa kislo zelje kupila tukaj, hehehe ne mroes verjet, dobila sem ga v vazi, da lahko vidim skozi kaj je notri.
Danes bom naredila speclje s sirom in solato, zame pa mocnate zlicnike z maslom in parmezanom. Specljev sem se zadnjic tako prenajedla, da ne vem ce ne bom bruhala danes, ko jih bom delala, ker jih videt ne morem.

Soncek, you are welcome user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
10.3.2009 11:03:37   
sonček85
mm.bravo da si dobila zelje,le privošči si gauser posted image user posted image user posted image user posted image

evo slikce od male mravljice,kako je lepa, in še testerček zraven da boste vse ,ki ste kupile test preko nje vedele kaj mora pisat na njemu

user posted image
user posted image
user posted image

upam da vas kaj kmalu ne zapustim ,danes ponoči sem imela lažne popadke 2h skupaj  ,sedaj je moj buši trdi in mali je tko miren-nič skoraj ne migauser posted image ,bomo videli če bo še jutri tko bom malo poklicala G .Mogoče pa le naš škratek pohiti user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
10.3.2009 11:10:14   
Nea_teja_
Sonček nočem te strašiti sam si že tako daleč da bi ga mogla dostikrat čutiti jest bi za vsak slučaj poklicala g če ga ne čutiš dolgo da nebi blo slučajno kaj narobe.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
10.3.2009 11:15:20   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

Sonček nočem te strašiti sam si že tako daleč da bi ga mogla dostikrat čutiti jest bi za vsak slučaj poklicala g če ga ne čutiš dolgo da nebi blo slučajno kaj narobe.
ne saj se premika samo tko nežno je bolj miren k pa je bil ostale dni.Bom počivala  in bomo videli

hvala za skrb.

Sem pa klicala G pa se noben ne javi,bom še malo kasneje probala da vprašam ,če morem paniko delatuser posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 10.3.2009 11:18:03 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
10.3.2009 11:20:43   
maj2009
sonček! še jaz prosim za pomoč!
moje nove slikce so v albumu pod 10t3d dej jih prosim gor!hvala!
žabice sm kupla v petek, ko sva mal po supernovi hodila in sm jih kupla v C&A

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
10.3.2009 11:22:36   
sonček85
user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
10.3.2009 11:30:14   
sonček85
evo govorila z G in je rekla naj pridem  takoj na ctg ,grem takoj in poročam  dijo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
10.3.2009 11:38:31   
maj2009
SONČEK HVALA TI ŠE ENKRAT!user posted image
vso srečo na pregleduuser posted image user posted image user posted image

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
10.3.2009 12:54:15   
pilotina
sonček...kaj pravi mali Aleks user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
10.3.2009 14:03:43   
malaMravljica
Soncek

hvala za slikce.

Jooooj, mogoce je pa ze cas, da spoznas tvojega dojencka user posted image user posted image user posted image   sporoci ko bos lahko kaj in kako. Uf, sreca, da je medvedek Pu prisel mogoce ravno se zadnji moment.

Bom kar pestke drzala zate, za slucaj, da se zacne kaj dogajat, navijam, da bi bilo hitro, brez zapletov, polno srece in cimbolj brez bolecin.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
10.3.2009 14:25:35   
Mariposy
Hojla punce,
vsem srečkam nosečkam iskreno iz srca čestitam za tiste ki pa upate da se kaj kmalu prikaže + pa močno stiskam pestke.Nisem pozabila na vas samo nimam časa vas vsak dan spremljati zagotovo se vam je zgodilo veliiiikoooo lepih stvari kar je tudi prav vendar pa vsega nemoram prebrati.Se še kaj oglasim.user posted image

Lep pozdravček

Ne ljubi nekoga ki je POPOLN, ljubi nekoga ki ni in ga naredi POPOLNEGA s svojo ljubeznijo!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
10.3.2009 14:29:11   
pilotina
ojla Mariposy...ja, mi ga kr čvekamo user posted image ...kako si ti

(odgovor članu Mariposy)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
10.3.2009 14:30:58   
malaMravljica
Tassika, ti si pa sprasevala kdaj naj naredis test. Hmm.. ce upas pocakat do 15.3 ga naredi takrat, ce ne pa 14.3., jaz bi pa pocakala na 15.3.  Imas pa gor na embalazi tudi v % napisano koliko pravilno je koliko dni prej.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
10.3.2009 14:41:21   
tassika
MM kaj praviš nardim 15.3. zjutraj in potem poslikam in sestrci pošlejm mms za roj.dan če bo plus, če bo - bom pa modro tihouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3215
10.3.2009 14:48:37   
malaMravljica
Jaaaaaa ... tako naredi. In mala moja, ne bo +, pisalo bo da si noseca!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
10.3.2009 14:49:38   
pilotina
tassi...ji boš napisala, da si Schwanger user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3217
10.3.2009 15:05:06   
tassika
ma ni panike, itak zna nemšk bolj kot jaz, jaz sem špricala ure v srednji šoli, na faksu sem pa imela italjanščino, pa tudi tega ne znam večuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
10.3.2009 15:13:06   
sonček85
evo punce ,sem že nazaj hvala vsem ki ste mislile name in Aleksa.Mi smo klicali G in je rekla naj se kar pridem pokazat in sem bila na CTG pol ure,vse je bilo ok malo je zadremuckal zravnuser posted image ,potem pa še na vpogled h G kjer sem zaprta k nevem kaj,posteljice je lepa in je je dovolj,migal je k sam  vragec(mami pa cela v skrbeh do 12h kaj je da je tko miren) in dobila sem slikco,težek je 2300g in rekla mi je naj jemljem magnesol za preprečitev krčev.Bili pa so lažni popadki ki pa na srečo niso še znehčali MV in me odprli.

Če bo še tko je rekla naj kr pokličem in da naj spremljam  gibe

res hvala vsem še 10x
ja medvedek pu je pa prišel pravi čas  in že ima posebno mesto v sobici.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
10.3.2009 15:14:21   
Nogavica
Ojla, punce, sem vas spet prišla prebrat, zdaj pa vas še na hitrco pozdravim, dokler je Živa zatopljena v risanko. user posted image

Vidim, da ste vse o.k., da pridno čvekate in hodite na preglede.

Jaz ga imam v petek. Končno! Čeprav moram priznat, da se ga ne veselim preveč, ker itak še ne bom nič videla - moj G namreč nima UZ v ordinaciji, ampak dobim napotnico, tako da bom na slikico morala čakat še par dni. user posted image
Običajno na prvem pregledu tudi ni poslušal srčka, ampak potem na naslednjih, ga bom povprašala, če ga je možno poslušat že zdaj.

Drugače se dobro pčutim, vsake toliko mi je malo slabo, prsi me še vedno bolijo, apetit je še vedno nenormalen. Samo sladko bi jedla. user posted image  
Trebuh se mi tudi že fajn pozna (se vidi, da ni prva nosečnost, ker je že vse bolj "raztegnjeno"pa še nekaj kil imam viška), ga ne morem skriti - v nedeljo smo imeli obisk in so me takoj vprašali, če sem noseča, ker se mi buši že tako vidi.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
10.3.2009 15:20:56   
pilotina
hahaha...sm pa mislila tassika, da boš ti mene učila nemško, jst pa tebe italijansko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
10.3.2009 15:23:51   
tassika
Te bo moj, on obvlada, pa še ruščino če imaš željo, jaz znam dobr sam slovenskuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
10.3.2009 15:26:13   
pilotina
sonček85...user posted image user posted image user posted image  za našega velikega Aleksa...2300g...pravi fantina je že user posted image ...ljubčka na bušija

same lepe stvari, sami fajn pregledi...jst čutim neki v zraku...en pozitiven testek tassi user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
10.3.2009 15:29:49   
malaMravljica
Soncek suuuuuper. Sem non stop po malem mislila kaj se dogaja pri tebi.

Tassika, tvoj zna rusko, fajn, jaz bi tudi. Pa so vsi slovarji v cirilici in bi se mogla najprej spet cirilico navadit, to se mi pa ne da. Bi mi pa kar prislo prav rusko, ceprav se tudi sedaj nekako zmenim z njimi.

Nogavica, joj, kaj cakat mores na slikce, to pa res ni fajn. Moj ima pa eno fajn uz napravo in mi tam tako zelo pribliza, pa vedno da na 3d, ceprav sele vceraj sem na 3d tudi sama res nekaj videla. Mi pa slikce vedno naredi tako od dalec, lahko bi jih bolj povecal.  Tebi tudi sladko pase, jaz sem hodim danes z zlico nutele okoli user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
10.3.2009 15:41:47   
pilotina
malaMravljica...a maš vedno tko rada nutelo, al samo zdej, ko si minimalaMravljica to želi...jst bi se kopala v njej...ko me prime lahko pojem pol vazice, tudi tavelike user posted image user posted image user posted image ...ampak to lahko pripišem mojim pco...nism jst kriva, ne ne user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?