Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: zakaj smo/ste (če ste) debele 7.1.2009 16:12:47
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicity IZVIRNO SPOROČILO: higuys IZVIRNO SPOROČILO: Gina Ja, točno tako. Nisi si všeč, ker imaš predstavo o tem, kaj naj bi bilo lepo iz revij in časopisov. Zato se tako dojemaš. Čist enostavno. oprosti gina , ker sem se vmešala...felicity gleda svoje slike pred petimi leti in ne revije in časopise in njena predstava o lepem (zadovoljivem, fit, ) izhaja iz nje same. O končno ena ki me razume. Hvala higuys. tudi jaz te predobro razumem
|
|
RE: zakaj smo/ste (če ste) debele 7.1.2009 16:43:06
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Korina1 Ve razmišljate o debelosti jaz pa kako naj se malo zredim, sem presuha in to že odkar vem zase, Lahko pojem karkoli hočem pa ne gre gor in ne gre. IZVIRNO SPOROČILO: Korina1 170cm in 59kg No, s temi merami pa res nisi presuha. Potem sem jaz anoreksična, kadar nisem ravno noseča ali v poporodnem obdobju
|
|
RE: zakaj smo/ste (če ste) debele 7.1.2009 16:55:21
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: Felicity . Pri svojih 178cm imam 68 kg, kar je zame nezaslišano. Ti si pa precej kritična oseba kar se tiče dojemanja kg. Predvsem imaš pa izrazito ozke poglede na to, kaj je lepo. Težko mora biti tako živeti. gina to pa precej na pamet govoriš...kot sem že v svojem postu napisala, ti kile na papirju ne povejo veliko, zato ne moreš soditi samo na podlagi teh. mojih 52kg tudi ni ne vem koliko, če jih le napišem tukaj, če pa pogledaš moje slike od prej in zdaj, je pa razlika ogrooomna! in verjemi, da sem prej zgledala precej boljše, odvečen špeh na mojem trebuhu in nogaš ni čisto nič seksi Pa dobro ženska, saj nimaš več 18 let. Špeh je lahko čist seksi, če ga tako dojemaš. Problematično je tvoje dojemanje vsega skup. In ja, izvira od drugod, od zunej, ne iz tebe. A si že kje srečala otročka, ki bi se sekiral zaradi špehca? Ga ni na tem svetu, ker tega ne prinesemo na svet. Matere jih prepričajo v to, d aje to zanič, če jih pa one ne, jih pa zakompleksana okolica. Tega v nas ljudeh v osnovi ni, da si ne bi bili všeč s 178cm in 68kg. Sicer se lahko slepiš zaradi mene kolk češ, ap se sekiraš zaradi kil kolk češ, meni so še zmeraj ljudje večinoma lepi. In še vedno sem prepričana, da je z ozkim gledanjem na lepoto težje živeti, kot če ti je večina ljudi všeč, četudi s špehkom ali kaj vem čem.
|
|
|
|
RE: zakaj smo/ste (če ste) debele 7.1.2009 16:56:17
|
|
|
|
mayflower
|
Kako pa zgleda človek, je zelo odvisno od konstitucije. Sama sem končala pri 65 kg na 167. V kopalkah sem grozna. Ampak v službi mi pa nobena ni verjela, da imam tolk kil. In res spadam med ljudi z zelo "močnimi" kostmi. Nimam ozkih bokov, ozkih gležnjev... Se mi teža nekako enakomerno porazdeli povsod. Ko pa so šle kile čez 60, se je začelo fejst poznati na trebuhu in tazadnji.
|
|
RE: zakaj smo/ste (če ste) debele 7.1.2009 17:40:20
|
|
|
|
Anonimen
|
NIsem brala odgovor, samo odgovorim na prvotno vprašanje. Debela sem ker se nepravilno prehranjujem (jem 2 krat na dan veliko), ker obožujem junk food-McDonalds, čipsi... (sladkega sicer ne maram preveč) in zaradi dednosti, samo mimo hrane grem in se redim. Sem pa zdaj nosečka in se pazim od kar sem zvedla, poskušam jest večkrat na dan po malo, več sadja, zelenjave, skoraj nič te nezdrave prehrane, beli kruh sem zamenjala za polnozrnatega itd... Vem da bo to koristilo tako meni kot moji pikici, pa še rodit ne bom šla ravno s stotko (upam).
|
|
|
|
RE: zakaj smo/ste (če ste) debele 7.1.2009 19:28:22
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Debelost je vsaj pri meni kombinacija pomanjkanja discipline, motivacije, dednosti, stresa, premalo gibanja in neurejene prehrane. To slednje je pravzaprav najbolj pereče, saj tako jaz pri sebi čutim. Če bi mi nekdo hrano dostavljal, lepo "po reglcih" 5x dnevno, pripravljeno, pa kar koli že je, takoj podpišem. kot bi sebe brala....
|
|
|
|
RE: zakaj smo/ste (če ste) debele 7.1.2009 19:34:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Debelost je vsaj pri meni kombinacija pomanjkanja discipline, motivacije, dednosti, stresa, premalo gibanja in neurejene prehrane. To slednje je pravzaprav najbolj pereče, saj tako jaz pri sebi čutim. Če bi mi nekdo hrano dostavljal, lepo "po reglcih" 5x dnevno, pripravljeno, pa kar koli že je, takoj podpišem. kot bi sebe brala.... Ja, res je, tudi po mojih izkusnjah. Ko sem doma, jem dvakrat na dan kuhano hrano, zjutraj in zvecer. Pa vedno shujsam, recimo med prazniki in dopustom, da ne govorim o porodniski, ko sem kuhala ekstra zdravo. S tem je povezano tudi to, da se v telesu pocutis fit, da se bolj sprosceno in lazje gibljes in da si konec koncev bolje motiviran.
|
|
|
|
RE: zakaj smo/ste (če ste) debele 7.1.2009 20:52:12
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Korina1 Zakaj naj dam mir? Vzrok mi povej? Sem nezaželena tu? ne samo si falila vprašanje. Nihče ne sprašuje loliko kil imaš
|
|
RE: zakaj smo/ste (če ste) debele 7.1.2009 21:01:09
|
|
|
|
majra
|
Sem debela, ker sem lena, rada dobro in predvsem veliko jem. Jem pa zmeraj ful, ko sem dobre volje, ko sem slabe, ko se smilim sama sebi zaradi kil. Skratka, debela čakam, da mi naredi v glavi klik, da se spravim shujšat Se pa počutim manj debelo kot pred 6 leti, ko sem imela 30 kg manj. Zgleda, da mi le ne smetajo toliko, da bi mi kliknilo
|
|
|
|
RE: zakaj smo/ste (če ste) debele 7.1.2009 21:03:08
|
|
|
|
Čupka
|
Ravno včeraj sem si kupila brutalni elektronski stvor, ki je potrdil moje sume o tem, da sem predbela ...vedno sem bila precej suha, zato je to precej šokantno zame... Zakaj? Hm...začelo se je zaradi bolezni in zdravil...konkretno zaradi precej hude depresije in antidepresivov, popolnega prenehanja športne aktivnosti (kar je bilo tudi posledica depresije), tolaženja s hrano,... Sedaj je minilo že kar nekaj časa odkar sem se nehala zdravit, pa še vseeno ne premorem volje za korenito spremembo, kljub temu da se v svojem telesu počutim sila neudobno. Čeprav moram priznat, da me ne motijo toliko nabrani kilogramčki, kot to da nimam več napetih mišic in kondicije. po dogodkih zadnjih tednov pa se mi zdi, da sem na dobri poti do večje spremembe . Zarečenega kruha....zato bom raje kar tiho...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?