Gina
|
Ja, feliciti, seveda je stvar njegovega okusa. pravim samo, da imaš zelo "ozek" okus in da mora biti težko tako živet. Saj to je res, a ne. Če imaš tak okus, si vendar ponosna na to, da si kritična in se ne moreš sekirat, če jaz to tako vidim. Sama ne bi pa nikdar hotela reči videt tako zelo ozko. Nikdar. Sem ful srečna, da so mi ljudje večinoma všeč in da na vsakem najdem nekaj lepega. še posebno so mi všeč tipične ženske, malo hruškaste postave, saj se mi zdi, da poudarijo ženstvenost. NO, tudi obratne postave se mi ne zdijo nič napačne. Vsaka postava vsebuje marsikaj lepega- za moj okus. In gledam lepe reči na ljudeh in jih tudi opazim, vidim, všeč so mi. IN čisto vsak jih ima, če jih hoče videt. V bistvu se mi zdi modna industrija, ki ženskam odsvetuje večjo rit butasta. Vsak dec hrepeni po lepi okrogli riti. Vsaj tisti, ki jih jaz poznam. In zakaj naj bi kdo potem sovražil ta svoj lepi del? Al pa stegna. Moški jih občudujejo. A ženske naj bi jih pa sovražile? Totalna bedarija v razmišljanju - za moj okus spet. POleg tega modna industrija povzidguje moško postavo na ženskah. Pa ženske nismo moški, moramo imeti žensko postavo pa naj bo hruškasta ali jabolčna, nikakor pa ne moško postavo mladih fantov + velike joške, kar je propagirano. Taka postava je v bistvu nerealna večinoma. Vidiš, kar se tiče tega razmišljanja mi je lažje živeti kot tebi. Ne obremenjujem se s tem, da bi morala biti taka, kot nekdo tretji reče ali kot piše, ali kot tv predstavlja. Moram biti lepa sebi. In imam svoj lasten okus, nimam prevzetega prekopiranega od modnih revij, je samo moj. Bolj enostavno je tako živet. In lepo je videt lepoto v vsakem, četudi ima ne vem koliko kil. Ful se mi zdi pa grozno, da vas je toliko odvisnikov od pridobljenih mnenj od zunaj. To se mi zdi ful strašljivo. Mah v bistvu bolj žalostno. Po drugi strani je fajn, da še vedno obstajajo nekateri, ki so pa dosti realni in nimajo teh obupnih kriticizmov v sebi. Fajn da so še tudi taki.
|