mayy
|
Dobro jutro! Še en uspešen dan je za mano. Včeraj sem jedla mandarine , zelenjavno pico in malo peciva. Ko ste spraševale kaj lahko jeste za OH večerjo, vse, tudi tisto v čemer so B, lako piškot, 3 kepice sladoleda, ene si privoščijo tudi košček navadne pice, sandvič. Jeste lahko vse kar druge dni ne smete, vendar v omejenih količinah in samo za OH večerjo. In pa seveda obvezno tablico 70% čokolade. Juho pa jeste na B, Š dan. Vendar mora biti na Š dan zelenjavna, na B dan pa je lahko tudi iz jušne osnove vendar brez zakuhe in vedno juho spijete na koncu obroka, kosila. Lahko pa namesto juhe popijete 3dl vode. Pa še to na B dan ne smete kombinirati različnih vrst proteinov( meso in mlečni izdelki, meso in jajca, jajca in mlečni izdelki) Sadje pa načeloma lako mešate tudi za zajtrk, vendar se lažje prebavi, če je le ena vrsta sadja. No danes pa sadni dan, upam da mi uspe. Na sadni dan lahko jeste vse vrse sadja, oreščke, semena, kompote, čežane, sadne juhe, pečeno sadje, suho sadje. Lahko pa jeste tudi nevtralno zelenjavo. (ne smete fižola, koruze, fižola, leče, ker spadajo pod škrob) Upam da sem vam kaj pomagala. Uspešen dan vsem.