Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 5.1.2009 17:13:59
|
|
|
|
mayy
|
Dan! Se pa pridne, ste napisele dve strani. Jaz dopoldne ne morem na računalnik. Mi pa današnji dan dobro uspeva , sem pojedla 6 ringlojev, za kosilo pa zrezek,zelje in bombico(kruh), večerja pa ne vem. Jaz juhe pa ne pijem, zjutraj pa si privoščim kapučino. Jutri pa bom imela za kosilo pasulj brez mesa. Erin mislim da bi cmoke lahko imela na Oh dan. LP
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 5.1.2009 17:14:57
|
|
|
|
maca m
|
Joj Erin, hvala da si me opozorila. Ja nič, pol bo pa rižek z zelenjavo.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 5.1.2009 17:37:52
|
|
|
|
žabicamala
|
Hoj, z današnjim dnem se vam tudi jaz pridružujem in izgubiti želim 15 kg. Za enkrat mi še uspeva in se uspešno zadržujem. Sem dobra dva meseca po porodu, ker pa imamo nedonošenčka nam žal dojenje ni steklo, sem si črpala mleko in ga hranila po steklenični in posledično sem začela izgubljati mleko, zdaj pa ga je čisto zmanjkalo. Tako med nosečnostjo sem si pridobila 7 kg, ker pa znašim malim borcem ni bilo vse v najlepšem redu, so moji hormoni in živci podivjali in tako sem si prigarala še dodatnih 7 kg . Upam, da bom z vašo pomočjo in podporo uspela izgubiti pridobljene kilograme. uživajte in bodite močne.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 5.1.2009 17:42:09
|
|
|
|
minabo
|
Žabicamala, tudi pri meni je bilo podobno. Imela sem že rizično nosečnost in ogromno preležala. Potem se je pa mali rodil v 30.tednu in je bilo veselo . Zdaj je star že dve leti in je vse ok.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 5.1.2009 19:11:37
|
|
|
|
kepa*
|
Dekleta, jaz se bom javljala kar na drugi temi, ker bom verjetno jedla po montiju, tako da me lahko tukaj zbrišete s seznama. Vam pa seveda želim veliko uspeha pri tej dieti.
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 5.1.2009 20:38:10
|
|
|
|
maca m
|
Punce kak ste kaj? Prvi dan je že skoraj za nami, nič se nisem prekršila in sem zdaj sama nase ponosna. Moj možek se zdaj s palačinkami masti, jaz pa......bolš v ekran gledat kot v njega. Lepo nočko vsem pogumnim na tej strani!
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 5.1.2009 20:44:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: žabicamala Hoj, z današnjim dnem se vam tudi jaz pridružujem in izgubiti želim 15 kg. Za enkrat mi še uspeva in se uspešno zadržujem. Sem dobra dva meseca po porodu, ker pa imamo nedonošenčka nam žal dojenje ni steklo, sem si črpala mleko in ga hranila po steklenični in posledično sem začela izgubljati mleko, zdaj pa ga je čisto zmanjkalo. ........ moja zgodba podobna tvoji.......mlekec šel papa..... ...no bova pa še tu kako rekli ne samo na mb strani
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 5.1.2009 20:46:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: maca m Moj možek se zdaj s palačinkami masti, jaz pa......bolš v ekran gledat kot v njega. Lepo nočko vsem pogumnim na tej strani! ...moj se zdaj tud nekaj baše , sem raje kar tu gor ... ..sem si nabavila sadja in zelenjave, jutri bo mogoče kaki al pa ringlo za zajtrk
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 5.1.2009 21:20:04
|
|
|
|
žabicamala
|
gold fish pozdravljena, no pa se bova še tukaj srečevali. Upam, da mi rata ta dieta.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 5.1.2009 21:38:08
|
|
|
|
gold fish
|
žabicamala jaz tud upam...
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 5.1.2009 21:47:36
|
|
|
|
anaya
|
Evo še mene.... Erin, sem rekla da če začnete s 5.1. pa če se lahko pri kavi z mlekom pregrešim, sem zraven.... Mene je pa moj že na vse zgodaj v slabo voljo spravo, češ kaj se te gremneke diete, če mi tak neo ratalo, pa je lari fari pa ah in oh.... Čist nič mi ni pomagal s tem..... . Če bo šlo to skoz tak pojma nimam kako mi bo uspelo.... pol si je pa še nalašč krofe kupo in jih tak veselo jedo pred mano zvečer, ko sem jaz solato z muko požirala.... Pa finta je da prej nisem skor nič jedla čez dan, zdaj ko pa lahko, pač ločeno sem pa lačna ko pes, prej se niti spomnila nisem na hrano.... Pa ugotovila sem da mamo še polno stanovanje sladkarij v vseh oblikah, pa kot začuda sem vse to danes opazla . Nič lepo spite... pa ne na hrano mislit!
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 5.1.2009 21:55:23
|
|
|
|
gold fish
|
anaya - ti si pa sigurno s štajerskega konca ....... se bomo spodbujale...ni panike.....mi tud imamo še ful stvari doma, ki bi jih blo treba pojest ...recimo mojo potico.... upam, da jo lahko v sredo jem ..... moj tud tak veselo z nekimi zadevami paradira mimo, mi je 1x še celo ponudil ........... ma bolj nehote..... nič grem še malo vode pit.. pa počasi spat.. jutri pa...jovo na novo..... aja še nekaj me zanima...... če boste prej dosegle željene kg...a boste prekinile ...jaz upam, da ne
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 5.1.2009 22:20:04
|
|
|
|
Erin
|
Moj pa zraven mene pršut pa sirčka jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ampak se ne dam..sem zdržala prvi dan in bom še preostalih 89... BRAVO PUNCEEEEEEEEEEEE!! ZDRŽALE SMOOOOOOOO!! Jaz imam tudi še piškote ki sem jih prejšnji vikend pekla..jih bom v sredo jedla, njam njam.. Pa za jutri me tudi mika da bi naredila zeljnato solato z veliko krompirja namesto rižka.. Pa kuskus gotovo tudi spada pod škrob ane? Pa njoki - krompirjevo testo, slivove knedlne pa ne vem ali naj dam med Š ali OH? Kruhove bi dala med OH, kapelete pa sirove ne smemo predvidevam - testenine so OH, sir pa B..bom kake špinačne kupila No jutri je 2.DAN - ŠKROB.. Pripravljene?
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 5.1.2009 22:44:15
|
|
|
|
Olivija*
|
Jeee, zdržale smo prvi dan. Jutri bo že lažje
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 5.1.2009 22:57:01
|
|
|
|
anaya
|
Kaj pa natreen??? S tem lahko sladkaš al tut ne? Pa polnozrnati kruh lahko ješ namesto črnega? Pa mislim, da mi bo beljakovinski dan najbolj pri srcu....
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 5.1.2009 23:19:51
|
|
|
|
lily975
|
Helo!Prvi dan sem uspešno prestala ,sicer veliko mislim na hrano ,vendar se ne dam!!Jaz sem prvič uporabljala Natreen , pa je vseen šlo dol -tko da sedaj tud kavo pijem z njim.Grem pa počasi spat ,da ne bom tolk o hrani premišljevala.Gremo punce ,saj bomo zmogle.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 6.1.2009 8:45:27
|
|
|
|
minabo
|
Dobro jutro! No, pa smo preživele prvi dan . Za večerjo sem jedla korenje in sta mi moje dva pomagala. Seveda sta jedla še druge stvari zraven. Sem šla kar stran. Koliko časa traja, da se navadiš in ni hude lakote? Danes pa Š.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 6.1.2009 9:34:45
|
|
|
|
anaya
|
Dobro jutro..... Marš jaz nisem zaspala do 1h sem samo na hrano mislila . Pa nebi rekla da bi drugače skoz nekaj jedla, sploh ne, to je vse psiha...... aghhhh . Samo da se odločim za dieto sem že lačna. Kaj lahko jem danes riz z gobami?
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 6.1.2009 9:53:08
|
|
|
|
pf
|
No po tehtnem premisleku sem ugotovila, da bom definitivno danes začela še jaz. Očitno delam nekaj narobe, ker že itak malo jem, v bistvu bolj otroški obrok, ampak kg ostajajo. Pa dojim in ful vozičkam, ampak ni nekega učinka. Grem si malo pogledati jedilnike na prvo stran, malo zvagat in je to, to.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 6.1.2009 9:58:04
|
|
|
|
gold fish
|
...dobro jutro ..... ...sem mislila, da bo večja kriza ...predvsem po kruhu...pa se zaenkrat še obvladujem ...trenutno imam zajtrk....sem se odločila, da pojem banano, ker imam danes roditeljskega..in če bom jedla slive al pa jabolka, pa pol ful vode pila bo mogoče kako letanje ....to pa ne bi bilo fajn..... ...sladkarij sploh ne pogrešam.....bi pa en sendvič z maxi poli zdaj maznila .... Erin - a Sayuri je z nami.....vem, da je brez neta....po moje je ..nič grem malo delat... aja, še to...sem včeraj malo z but shaperom migala...danes me pa tak ritne mišice bolijo
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 6.1.2009 10:02:37
|
|
|
|
pf
|
Tak jedilniki so sprintani in grem naštudirati kaj bom danes jedla. Danes imate punce škrobni dan a ne? Je pa kar precej stvari, ki jih kot doječa mati ne smeš jest? No ne smeš, če ima otroček krčke.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 6.1.2009 10:29:26
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Tak jedilniki so sprintani in grem naštudirati kaj bom danes jedla. Danes imate punce škrobni dan a ne? Je pa kar precej stvari, ki jih kot doječa mati ne smeš jest? No ne smeš, če ima otroček krčke. KAr nekaj stvari je ja, ki delajo krče...ampak so mi dohtarji rekli da naj bi mati okoli 4 meseca po porodu že jedla vse ker se mora tudi otrok navadit na to hrano.. edino česa ful delikatnega ne bom - mandarine npr...
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 6.1.2009 10:30:38
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaya Kaj pa natreen??? S tem lahko sladkaš al tut ne? Pa polnozrnati kruh lahko ješ namesto črnega? Pa mislim, da mi bo beljakovinski dan najbolj pri srcu.... Meni pa škrobni, sem pravi potatowoman Jaz si kavo minimalno sladkam kar s pravim sladkorjem..kur* naj bo vsaj en užitek na dan Polnozrnati je še bolj priporočljiv kot črni menda tako da lahko.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 6.1.2009 10:33:25
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...dobro jutro ..... ...sem mislila, da bo večja kriza ...predvsem po kruhu...pa se zaenkrat še obvladujem ...trenutno imam zajtrk....sem se odločila, da pojem banano, ker imam danes roditeljskega..in če bom jedla slive al pa jabolka, pa pol ful vode pila bo mogoče kako letanje ....to pa ne bi bilo fajn..... ...sladkarij sploh ne pogrešam.....bi pa en sendvič z maxi poli zdaj maznila .... Erin - a Sayuri je z nami.....vem, da je brez neta....po moje je ..nič grem malo delat... aja, še to...sem včeraj malo z but shaperom migala...danes me pa tak ritne mišice bolijo Boš pa malo manj sedela Evo za menoj je tudi banana, sedaj sem pri kavici VRHUNEC DNEVA Kriza je bila samo včeraj ko je moj pršut mlastil pa ko je zadnji kos torte jedel ki sem jo naredila v nedeljo..dobr da sem se je v nedeljo tako najedla da je nočem vsaj....kdaaj so sladice...aha, jutri Hec.. sayuri se nam tudi pridruži , samo pravi da bo še najmanj en teden brez neta
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?