vilian -> RE: **Ločevalna d. - START 5.1. (13.2.2009 13:03:14)
|
Oj! Spomnila sem se okusnega recepta za Š dan. Slan kuhan krompir s kumino in skleda zelene solate z rdečim radičem (lahko tudi s fižolom). Po želji lahko naredite iz njega potem pire (za mojo starejšo pikico že), lahko pa ga pojeste v kosih. Nama je zelo okusno. Ali pa kislo zelje s kuhanim krompirjem (brez pečenic ali krvavic). Če ga kaj ostane, pa lahko narediš za večerjo segedinar (mesu dodaš že skuhano zelje in je 1,2,3 gotovo). Na OH dan pa priporočam špagete s pečenimi paradižniki. Zelo okusno in preprosto za pripravo. Paradižnike narežeš na rezine, daš v pekač, začiniš s soljo in poprom, baziliko, pokapaš z malce olivnega olja in daš v pečico za cca 20 minut na 180. Medtem skuhaš testenine, jih odcediš in dodaš paradižnikom ko so pečeni. Zmešaš, postrežeš s solato in uživaš... Erin, jaz sem izgubila 2,5 kg, moj dragi pa 3,5. Se ne držim čisto strogo ker sem opazila da moja dojena pupa nima več dobre prebave (več joka in manj kaka). Čestitam vsem, ki ste bližje cilju in držim pesti vsem nam, ki se moramo še močneje vztrajati.
|
|
|
|