Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 9:52:30
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Pri nas termometer kaže -9 °C. Estrella...upam,da kmalu dobite vodo Tiana... za zabavo Jana... za spanje.Pri nas je Tilen kakal večkrat na dan,ko je dobival zobek. bo pri nas verjetno tudi zobek, ker zgornji rine vn,no je že zunaj recimo 1 mm.Kolk časa pa to traja da pride cel ven? pri nas tudi zgornji rine vn se vidi bela pika, me prav zanima če bo hitro zunaj kot spodnji ko je čez noč ven pokukal
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 9:53:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Dobro jutro Mi smo spali spet fajn, zaspal je ob 21h (pri mami, ker sva šla midva v kino), ob polnoči sem ga prestavila v posteljico, in je spal do 8h, ob 3h je pa zmazal celo flaško, kok sem jst hvaležna mojmu sončku da zdej tako lepo spi... Me pa še vedno matra tole njegovo kakenje, ki je vsak dan druge barve in oblike ...ura je 9.08, pa je že od 8h zdajle drugič kakal, mislim sam previjam ga no, seronja mala.Pa tolk se matra, mene boli, ko ga gledam. estrella a že mate vodo? SS kavica se bo zdaj zdaj dala kuhat za spanje jana pri nas so tudi vsak dan druge barve in oblike , pa naša kaka tudi 3x-4x na dan, pa se mi zdi da sam pokakano rito previjam. Je pa res da se nič ne matra pri tem aja pa eno : kako si Nejcu naredila peso? skuhala sem jo že prej (tako z vrta) in jo imam zmrznjeno v lončkih, pol jo pa sam pogrejem in pretlačim z vilicami, ter zraven mu skuham riž... hvala, jaz jo žal nimam sej p2a kuPIŠ V TRGOVINO SUROVO IN JO SSKUHAŠ v vodi samo, pol pa sam zmiksaš. jojNejc mi pritiska ene gumbe, pa mi odpre kako funkcijo ko sploh vedla nisem zanjo. bom probala, če bo moja metka hotla jest, je ful zbirčna ratala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 10:13:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro oziroma dober dan. Danes je pa mraz, saj je kar -13 stopinj a tolk - je, pri meni kaže -4 Evo, mi smo spali kot zadnje dni. Manca pri nama v taveliki postelji in je spala kot angelček. Ne vem kaj bomo ukrenili, da se bo stvar kaj izboljšala, da bo spala v svoji postelji Pri nas je bilo že sinoči, ko smo prišli iz nočne smuke okrog pol 11ih -8 stopinj. Nas je že na smučanju zeblo ko sam SS narobeeeee sem vidla -14 je blond nimaš kej A veš, da se mi je mal čudno zdelo, da bi bilo pri vas tako "toplo",ampak sem si rekla: ajde, može i to
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 10:16:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 naš mali je začel plazit po kolenih , ampak nardi 1 meter, pa ga položi, ker mu drsi na laminatu , on bi pa ful divjal in ne gre. Brabo Nejc!!! Boš videla, tudi laminat mu kmalu ne bo več ovira. Naša sedaj ko zaštarta je nobena stvar več ne ustavi. Včasih ji je ravno tako drsalo, sedaj je pa že taka brzinca, da ni res, sploh če kje vidi kakšen kabel, tako dirka po kolenih, da je joj joj sam ne o kablih, ker imava od lučk kable pod smareko in jih najde in pa edini kabel iz računalniške sobe v dnevno (druge je moj skril), in ga celega pogloda. Nisem varna z laptopom niti na kavču, ker spleza gor , in pol nucam pol ure da kej napišem ker ga dol odganjam Pri nas doma je najbolj zanimiv kabel od antene, ki še ni skrit, in gre preko parketa . Pa uni od smrekice in jaslic tudi, se je ne vemkako dokopala do njega. O laptop pa itak, da ni varen pred njo. Gre in mi na podaljšku sklopi lučko. Pa navandnemu PCju pa kadar jo imam v naročju zbija po tipkovnici in se mi tudi odpirajo "nepoznane" funkcije So stručkoti tile naši , ane?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 10:17:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***. Ni več tako redko, oziroma tekoče, ampak je čisto trdo in temno zeleno. Pa spije ravno toliko kot prejšne dni. naš spije tud pol litra na dan, pa vseen se matra ko kaka, včasih je zdrizasto včasih trdo Evo te lahko potolažim, da je tudi naša pred ene pol ure že drugič danes kakala. In se je prav videlo, kaj je jedla včeraj za kosilo: riž in korenček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 10:20:54
|
|
|
|
tally
|
UOIPĆČ nrtc uz žšžč-.ć tole je od Emilije
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 10:21:39
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 Dober večer vsem! Po dolgem času se spet malo javljam. Najprej nam je šel računalnik - trdi disk, potem smo imeli čez praznike kar pestro. Evi se je prehlad ponovil, tokrat z vročino, pa se je potem čez par dni izkazalo, da je poleg prehlada staknila 6. otroško bolezen - nimam pojma kje smo jo pobrali . Zaradi vročine in zamašenega noseka nismo spet nič spali in ker sem bila jaz tudi ful prehlajena me je skoraj pobralo od bolezni in nespanja. Zdaj spet dve noči spi, HB. Upam, da boste čim prej spet dobr spali! 16.12. je dobila prvi zobek, spodnja leva enkica. za prvi zobek!!! Zdaj je imela par dni zgoraj vse zateklo in včeraj je desno zgoraj pokukala dvojkica. Me zanima ali so vsem vašim zrastle prvo vse štiri enkice? Naša je do sedaj dobila spodnji dve enkici in sta šli hkrati ven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 10:22:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally UOIPĆČ nrtc uz žšžč-.ć tole je od Emilije Bom dala Manci pol za dešifrirat, ko se bo zbudila. Zdele je ravno zaspala. Seveda spet pri atiju. Me prav skrbi kaj bo jutri, ko gre po 14 dneh na šiht
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 10:26:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil a to je vse kar ste danes napisale? pogrebščina mi smo bili od 20 do sedaj brez elektrike. za pop....it. jutri grem pa smučat v italijo. juhuhu. juhu,..... kam si pa šla danes potem smučat v Italijo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 10:33:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja se trenutno dviguje ob sedežni in jo bom pustila, da se še bolj utrudi. ti ti mami, ona tebe ponoči matrala in ji že vračaš milo za drago naša se pa ukvarja z Quelle katalogom. ugotavlja, kaj bi naročila a ma to po mami??? ne, po tašči, ker je taščin katalog
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 10:34:02
|
|
|
|
tana7
|
Pozdravljene mi imamo še vedno probleme s kakanjem in NEpitjem sploh ne želi pit zna že, smo ugotovili, samo ne želi niti vode, niti čaja, niti jabolčnega soka - še največ vode spije... kak požirek, pri soku se kremži... zjutraj smo pa malo podaljševali s pančanjem in enkrat se obrneva in naju je gledala iz posteljice in STALA - držala se je za ograjo seveda no, danes obvezno spustimo posteljico nižje
< Sporočilo je popravil tana7 -- 4.1.2009 10:35:19 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 10:36:20
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Pri nas termometer kaže -9 °C. Estrella...upam,da kmalu dobite vodo Tiana... za zabavo Jana... za spanje.Pri nas je Tilen kakal večkrat na dan,ko je dobival zobek. bo pri nas verjetno tudi zobek, ker zgornji rine vn,no je že zunaj recimo 1 mm.Kolk časa pa to traja da pride cel ven? Pri zg. enkicah je kar trajalo,da sta pogledali ven,kakšen teden se je skoz zbujal ponoči.Dvojkica pa je kar naenkrat pogledala ven brez problemov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 10:37:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 10:38:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Opa, sej sta Tilči in tana tukej, se opravičujem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 10:43:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Pozdravljene mi imamo še vedno probleme s kakanjem in NEpitjem sploh ne želi pit probleme z nekakanjem imate zaradi tega, ker tvoja miška noče piti. verjemi, da ko bo začela piti, da bo tudi lažje kakala Pa kaj si ti probala različne vrste tekočine, vdo, razne čaje, sokove redčene z vodo, .... in različne vrste flašk??? zna že, smo ugotovili, samo ne želi niti vode, niti čaja, niti jabolčnega soka - še največ vode spije... kak požirek, pri soku se kremži... aha, sem šele zdej videla. kaj pa kakšni sokovi, ki so prav za otroke. naša je mela rada enega mislim da banana in ne vem kaj še, meni je bil pa ogaben zjutraj smo pa malo podaljševali s pančanjem in enkrat se obrneva in naju je gledala iz posteljice in STALA - držala se je za ograjo seveda no, danes obvezno spustimo posteljico nižje evo vidiš kako hitro napredujete iz sedenja v stanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 10:44:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
no ja, al sem pa spet sama
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 10:45:48
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** no ja, al sem pa spet sama Nisi sama.Sem morala Nejcu delo dati,da nima časa traparij počet
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 10:47:18
|
|
|
|
tilči
|
Tilen se je pa začel po ritki drajsat .Očitno bo po meni,ker jaz se nisem plazila,ampak sem šla po riti. Plazenje mu še ne gre,razen v rikverc
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 10:48:59
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen se je pa začel po ritki drajsat .Očitno bo po meni,ker jaz se nisem plazila,ampak sem šla po riti. Plazenje mu še ne gre,razen v rikverc pri nas pa nimamo niti P od plazenja , če se stegna po kako igračo kr na nos čofne in pol je seveda
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 10:50:50
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Pozdravljene mi imamo še vedno probleme s kakanjem in NEpitjem sploh ne želi pit probleme z nekakanjem imate zaradi tega, ker tvoja miška noče piti. verjemi, da ko bo začela piti, da bo tudi lažje kakala Pa kaj si ti probala različne vrste tekočine, vdo, razne čaje, sokove redčene z vodo, .... in različne vrste flašk??? zna že, smo ugotovili, samo ne želi niti vode, niti čaja, niti jabolčnega soka - še največ vode spije... kak požirek, pri soku se kremži... aha, sem šele zdej videla. kaj pa kakšni sokovi, ki so prav za otroke. naša je mela rada enega mislim da banana in ne vem kaj še, meni je bil pa ogaben zjutraj smo pa malo podaljševali s pančanjem in enkrat se obrneva in naju je gledala iz posteljice in STALA - držala se je za ograjo seveda no, danes obvezno spustimo posteljico nižje evo vidiš kako hitro napredujete iz sedenja v stanje no, bananinega soka si ji ne upam dat... nekak se izogibamo banani bo pa res treba še kaj drugega poskusit a to misliš sokce kot so Frutkovi, al katere? a ve lahko poštimate vaše čmrlje po kopanju??? meni leze levo in desno in desno in levo, sploh noče bit na miru na hrbtu in jo moram skos nazaj vleč in dajat na hrbet da sploh lahko rito poštimam in pleničko mazanje, pa ušesa in podobno pa itak že vsaj 1 mesec štimam, ko ona plazi po pultu, ko je na vseh 4 tole plazenje nam samo probleme dela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 10:51:26
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen se je pa začel po ritki drajsat .Očitno bo po meni,ker jaz se nisem plazila,ampak sem šla po riti. Plazenje mu še ne gre,razen v rikverc pri nas pa nimamo niti P od plazenja , če se stegna po kako igračo kr na nos čofne in pol je seveda Nič .Še vse bomo doživeli in to en, dva, tri.Kar naenkrat bomo laufali za njimi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 10:53:00
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 a ve lahko poštimate vaše čmrlje po kopanju??? meni leze levo in desno in desno in levo, sploh noče bit na miru na hrbtu in jo moram skos nazaj vleč in dajat na hrbet da sploh lahko rito poštimam in pleničko mazanje, pa ušesa in podobno pa itak že vsaj 1 mesec štimam, ko ona plazi po pultu, ko je na vseh 4 tole plazenje nam samo probleme dela Jaz mu dam kakšno igračko v roko,pa ga lahko zrihtam.Ušeska pa kar sam nastavi,da mu jih spucam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 10:53:54
|
|
|
|
tilči
|
SS...kam si sedaj ušla?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 10:54:07
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tana7 a ve lahko poštimate vaše čmrlje po kopanju??? meni leze levo in desno in desno in levo, sploh noče bit na miru na hrbtu in jo moram skos nazaj vleč in dajat na hrbet da sploh lahko rito poštimam in pleničko mazanje, pa ušesa in podobno pa itak že vsaj 1 mesec štimam, ko ona plazi po pultu, ko je na vseh 4 tole plazenje nam samo probleme dela Jaz mu dam kakšno igračko v roko,pa ga lahko zrihtam.Ušeska pa kar sam nastavi,da mu jih spucam igračke itak ampak nič ni tako zanimivo kot lazenje okoli in da vleče vse, kar ni zanjo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 10:55:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen se je pa začel po ritki drajsat .Očitno bo po meni,ker jaz se nisem plazila,ampak sem šla po riti. Plazenje mu še ne gre,razen v rikverc naša gre pa po laminatu, parketu, toplem podu po riti, ker se lahko drajsa po riti, po tepihu pa gre po vseh 4ih, ker po riti ne gre
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?