Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 20:32:51
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Danes je pa zgleda da mrk pri majčicah jaz sem že hotla it na drevo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 20:33:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa bomo tudi mi izstopili iz kluba brezzobih, saj se našemu Galu že fajn sveti spodnja leva enkica mi pa še vedno brez a je kaj bolj jokcal, bil tečken? malo me je strah teh spremljevalni zadev Nič posebnega nisem opazila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 20:34:44
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa bomo tudi mi izstopili iz kluba brezzobih, saj se našemu Galu že fajn sveti spodnja leva enkica mi pa še vedno brez a je kaj bolj jokcal, bil tečken? malo me je strah teh spremljevalni zadev Nič posebnega nisem opazila. upam, da bo pri nas enako!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 20:39:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa bomo tudi mi izstopili iz kluba brezzobih, saj se našemu Galu že fajn sveti spodnja leva enkica mi pa še vedno brez a je kaj bolj jokcal, bil tečken? malo me je strah teh spremljevalni zadev Nič posebnega nisem opazila. upam, da bo pri nas enako!!!! Bomo držali pestke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 20:42:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa bomo tudi mi izstopili iz kluba brezzobih, saj se našemu Galu že fajn sveti spodnja leva enkica mi pa še vedno brez a je kaj bolj jokcal, bil tečken? malo me je strah teh spremljevalni zadev Nič posebnega nisem opazila. upam, da bo pri nas enako!!!! Bomo držali pestke pri nas tudi ni bilo kakšne pretirane sitnobe ali česa drugega, zdej nam rine zgornja enkica pa se mi zdi ful dobrovoljček in se skos smeje in neki vriska
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 20:44:52
|
|
|
|
mafi
|
čer
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 20:46:28
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer čer
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 20:46:47
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči A vse gledate Gospodar prstana ali 101 dalmatinec? 101 dalmatincev, pa čakam, da se Vid zjoka in zaspi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 20:47:04
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa sem spet tu . Z mano je malenkost bolje - sem nekaj več danes pojedla, čeprav še kar nekako ne gre nič vame, pa vse me tišči. Kile pa katastrofa . Smo pa prvo noč preživeli brez dojenja - sicer je šla mami spat kar v dnevno za tri ure, ker se je ati odločil, da se bo z Galom malo matral ponoči in mu je ratalo. za atija
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 20:47:37
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer čer čer? Ne hvala sm zdrava, hehehehe (joke)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 20:48:34
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer čer čer soseda, danes sem se peljala mimo tvojga konca. smo šli mal v šoping v Kranj no pol smo šli pa še na kofi v Moravče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 20:49:24
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer čer čer soseda, danes sem se peljala mimo tvojga konca. smo šli mal v šoping v Kranj no pol smo šli pa še na kofi v Moravče in to mi zdej poveš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 20:49:44
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa bomo tudi mi izstopili iz kluba brezzobih, saj se našemu Galu že fajn sveti spodnja leva enkica mi pa še vedno brez a je kaj bolj jokcal, bil tečken? malo me je strah teh spremljevalni zadev Nič posebnega nisem opazila. upam, da bo pri nas enako!!!! Bomo držali pestke pri nas tudi ni bilo kakšne pretirane sitnobe ali česa drugega, zdej nam rine zgornja enkica pa se mi zdi ful dobrovoljček in se skos smeje in neki vriska upam da bo prinas tud tako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 20:50:13
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer čer čer soseda, danes sem se peljala mimo tvojga konca. smo šli mal v šoping v Kranj no pol smo šli pa še na kofi v Moravče in to mi zdej poveš si sinjora
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 20:51:29
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally a danes je kolektivna odpoved čveka pomoje še uletijo, počaki mal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 20:51:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer čer čer soseda, danes sem se peljala mimo tvojga konca. smo šli mal v šoping v Kranj no pol smo šli pa še na kofi v Moravče in to mi zdej poveš si sinjora kaj ste pa šopingirali
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 20:52:25
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja se trenutno dviguje ob sedežni in jo bom pustila, da se še bolj utrudi. ti ti mami, ona tebe ponoči matrala in ji že vračaš milo za drago naša se pa ukvarja z Quelle katalogom. ugotavlja, kaj bi naročila a ma to po mami???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 20:52:39
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally a danes je kolektivna odpoved čveka pomoje še uletijo, počaki mal ah kje pa zdej je že pozna ura, danes so se zgleda zmenile da vse nekam mrknejo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 20:55:39
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer čer čer soseda, danes sem se peljala mimo tvojga konca. smo šli mal v šoping v Kranj no pol smo šli pa še na kofi v Moravče in to mi zdej poveš si sinjora kaj ste pa šopingirali mal sem šla v C&A, s mi zdi da majo tam več na izbiro, sam sem se dons mal uštela , niso mel nič za filipa, se neki premejhen (št.56,68,52) . po sem šla pa še v baby center kupit eno spalno vrečo, pa mal do špara, merkator, lidl, pol se pa že konća a smo mel saj vreme danes
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 20:56:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally a danes je kolektivna odpoved čveka pomoje še uletijo, počaki mal ah kje pa zdej je že pozna ura, danes so se zgleda zmenile da vse nekam mrknejo kam je pa mrknila Estrella??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 20:57:23
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: tilči A vse gledate Gospodar prstana ali 101 dalmatinec? 101 dalmatincev, pa čakam, da se Vid zjoka in zaspi. a ti sam zaspi???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 20:58:17
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer čer čer soseda, danes sem se peljala mimo tvojga konca. smo šli mal v šoping v Kranj no pol smo šli pa še na kofi v Moravče in to mi zdej poveš si sinjora kaj ste pa šopingirali mal sem šla v C&A, s mi zdi da majo tam več na izbiro, sam sem se dons mal uštela , niso mel nič za filipa, se neki premejhen (št.56,68,52) . po sem šla pa še v baby center kupit eno spalno vrečo, pa mal do špara, merkator, lidl, pol se pa že konća a smo mel saj vreme danes ja vreme je pa bilo res lepo no vsaj sonček je bil, pihal je pa ful. Ma v teh trgovinah je vse izropano in jaz ponavadi nič ne dobim za Emilijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 20:59:32
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally a danes je kolektivna odpoved čveka pomoje še uletijo, počaki mal ah kje pa zdej je že pozna ura, danes so se zgleda zmenile da vse nekam mrknejo kam je pa mrknila Estrella?? pa ne vem spet manjkata 2 top čveke , jaz za nazaj nisem nič brala pa ne vem kaj se je dogajalo danes tukaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 21:01:44
|
|
|
|
mafi
|
jaz sem napadla prodajalko, kaj je zdej to, pa mi je rekla, da bi moral danes pripeljati robo iz Avstrije a se ni noben pojavil, baje pride roba v ponedeljek. sej na rudiku pa je še slabše, tam pa sploh nič ne dobim, ker je vse zropano. ampak bom zdej en dan letela še tja ker moram v Millerja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 21:02:51
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally a danes je kolektivna odpoved čveka pomoje še uletijo, počaki mal ah kje pa zdej je že pozna ura, danes so se zgleda zmenile da vse nekam mrknejo kam je pa mrknila Estrella?? pa ne vem spet manjkata 2 top čveke , jaz za nazaj nisem nič brala pa ne vem kaj se je dogajalo danes tukaj. za Estrello ne vem, barbaw pa je rekla da gre v Lj.,
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?