Srčekgirll
|
- KUPČEK GNOJA
Policist je prišel domov in že pri vratih poklical ženo, izprožil dlan, na kateri je bil kupček gnoja in ji rekel: "Žena, poglej na kaj bi skoraj stopil na poti domov!" - ODVISNOST
"Te uspavalne tablete boste morali prenehati jemati!" je doktor rekel pacientu. "Lahko boste postali odvisni od njih!" "Ah, kje pa!" je rekel pacient. "Že deset let jih redno jemljem, pa se jih še nisem navadil!" - POJASNILO
"Oči, kako je to mogoče, da je gospa Silva stara petdeset let, pa je še vedno gospodična?" "Vedno je srečevala le pametne moške. - AFTER SHAVE
"Kateri after shave želite?" vpraša prodajalka mladeniča na oddelku kozmetike. "Tistega, ki ga reklamirajo po televiziji. Če se nadišaviš z njim se k tebi v posteljo uleže gola manekenka!"
- KADILEC
Ko se je Miha vrnil iz šole je njegova mama izpraznila njegovo šolsko torbo in presenečeno obstala: "Od kdaj pa ti kadiš?" "Od dne ko sem prvič seksal!" "Kaj, tudi seksal si že? Kdaj pa se je to zgodilo?" "Se ne spominjam dobro, ker sem bil takrat tako močno pijan!" - DOPISI
Direktor je pohvalil novo tajnico: "Čestitam, gospodična Maja! Vaši dopisi so vedno boljši. Še kakšen teden, pa bomo lahko kakšnega celo odposlali." - KRITIKA
Dirigent manjše vaške godbe je razburjeno vpil na glasbenike: "Da ne začnete hkrati, bi še razumel! Tudi to, da ste razglašeni, bi vam še lahko odpustil! Toda, za božjo voljo, kaj res ne morete vsaj iste skladbe zaigrati?!" - ROJSTNI DATUM
Uroša je povozil avtomobil, voznik avta pa je pobegnil s kraja nesreče. Uroša so odpeljali v bolnišnico in kljub lahkim telesnim poškodbam, ki jih je dobil pri nesreči so ga zadržali na opazovanju. Njegova žena ga je vsa obupana obiskala in sedela ob njegovi bolniški postelji, ko so Uroša obiskali policisti. "Slišali smo, da vas je podrl avtomobil in pobegnil s kraja nesreče. Ste si morda kaj zapomnili, kar bi pomagalo izslediti storilca?" "Ja, na registrski tablici so bile številke, ki so rojstni dan moje žene!" "Daj, no daj," se je oglasila žena. "Saj se ti ni zgodilo nič hudega!"