Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:05:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa sem sedaj z atijem potapljala ladjice preko skypa . zato pa ne vem o čem je danes tu debata A te ni naganjal spat? Pa on je danes zopet v lJ, ni preganjanja. Vem, da je v Lj. Me zanima, če te je prek skype-ja priganjal spat?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:06:38
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa sem sedaj z atijem potapljala ladjice preko skypa . zato pa ne vem o čem je danes tu debata
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:06:49
|
|
|
|
barbaw
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:06:54
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa sem sedaj z atijem potapljala ladjice preko skypa . zato pa ne vem o čem je danes tu debata A te ni naganjal spat? Pa on je danes zopet v lJ, ni preganjanja. Vem, da je v Lj. Me zanima, če te je prek skype-ja priganjal spat? Bo pa glih vedo, če bi šla spat. Jaz sem žleht, tisto kar se ne sme, je najslajše.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:07:01
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa sem sedaj z atijem potapljala ladjice preko skypa . zato pa ne vem o čem je danes tu debata A te ni naganjal spat? Pa on je danes zopet v lJ, ni preganjanja. Vem, da je v Lj. Me zanima, če te je prek skype-ja priganjal spat? mogoče ma še kamero vklopjeno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:07:39
|
|
|
|
barbaw
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:07:43
|
|
|
|
Estrella*
|
Se grem malo osvežit pod tuš.....sama, da ne bo kaka mislila kako drugače
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:08:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa sem sedaj z atijem potapljala ladjice preko skypa . zato pa ne vem o čem je danes tu debata A te ni naganjal spat? Pa on je danes zopet v lJ, ni preganjanja. Vem, da je v Lj. Me zanima, če te je prek skype-ja priganjal spat? Bo pa glih vedo, če bi šla spat. Jaz sem žleht, tisto kar se ne sme, je najslajše. Ja kaj ti pa more.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:08:33
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Uf,...kaj bi se prileglo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:08:40
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa sem sedaj z atijem potapljala ladjice preko skypa . zato pa ne vem o čem je danes tu debata A te ni naganjal spat? Pa on je danes zopet v lJ, ni preganjanja. Vem, da je v Lj. Me zanima, če te je prek skype-ja priganjal spat? mogoče ma še kamero vklopjeno Danes brez kamere
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:08:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Se grem malo osvežit pod tuš.....sama, da ne bo kaka mislila kako drugače Ti je sneg škodil?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:08:50
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Se grem malo osvežit pod tuš.....sama, da ne bo kaka mislila kako drugače aha pol te pa spet ne bo več
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:09:00
|
|
|
|
špelin@
|
barbaw, ne mi takih slikc limat, se bom začela slinit po tipkovnici... Mene zebe Gregi je prejle ful lepo zaspal, me prav zanima, kaj bo ponoči...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:09:15
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw a nas ti to malo proviciraš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:09:27
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw se kr vidim tam, uf.....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:09:39
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 taščine izjave da ona ne more spat pa da sliš vsak korak ki ga nardim ponoč pa take,glih dons me je spet zatežila s tem in po moje sem zarad tega tko na trnih kaj bo. Joj, jaz bi bila packa in bi šla zanalašč fajn naglas seksat In bi jo zjutraj malo zaskrbljeno vprašala, če je slabo spala zaradi hrupa... Mater, sem žleht No, resno: ne obremenjuj se z njo. Je.bi ga, pač živite skupaj in bo morala tudi ona šuundr vzeti z zakup! Verjetno je že pozabila kako je z malimi otroci. joj, katy ti ne zavidam ni pa to s taščami tako simpl - kakorkol bi jim katera kdaj želela pokazat mejo, do katere lahko grejo, ipd... imamo ženske vsaj podzavestno neko željo, da bi se z njimi dobro razumele - so pač babice naših otrok in mame naših khm.. no, vidte, da je bl simpl reč "mož" moja "tašča" (no, še s tem mam probleme ) pa se glih obratno obnaša - brino je nazadnje videla 20. 12., pa še takrat smo bili vsi k njej povabljeni na kao božično kosilo naj povem, da živi malo po obvoznici, pa še 2 km ven iz LJ. Pri nas pa je bila kaka 2 meseca nazaj. Enostavno je ne zanimamo zgleda je maksimalno mobilna, vem, da hodi tudi v LJ kar precej - če ne drugam k frizerju in šopingat - ampak za nas ni časa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:10:11
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw kako bi bilo lepo bit tam in ne mislit na konc porodniške
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:10:28
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw kako bi bilo lepo bit tam in ne mislit na konc porodniške
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:10:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, ne mi takih slikc limat, se bom začela slinit po tipkovnici... Mene zebe Gregi je prejle ful lepo zaspal, me prav zanima, kaj bo ponoči... To so moje sanje - Maldivi. Mene tudi zebe, baje je to dobro za hujšanje, ker telo rabi več energije za ogrevanje. Vsaj za nekaj je dobro. Mogoče pa bo Gregi danes bolj priden, ker se je naspal čez dan. bomo videli jutri.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:11:00
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 taščine izjave da ona ne more spat pa da sliš vsak korak ki ga nardim ponoč pa take,glih dons me je spet zatežila s tem in po moje sem zarad tega tko na trnih kaj bo. Joj, jaz bi bila packa in bi šla zanalašč fajn naglas seksat In bi jo zjutraj malo zaskrbljeno vprašala, če je slabo spala zaradi hrupa... Mater, sem žleht No, resno: ne obremenjuj se z njo. Je.bi ga, pač živite skupaj in bo morala tudi ona šuundr vzeti z zakup! Tud to je že blo Najbrž mi je bila fouš Enkrat je pa njegov fotr čudn gledu in se mi ful čudno nasmihal pa mi je moj povedal da je bil zunaj na balkonu k je štrihal voršprung midva sva pa not seksala in sem mojga sprašvala kdo je njegova k...Tatko je bil paf in je mojga fehtu da me naj malo umiri k take izjave pa res niso zdrave
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:11:30
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Se grem malo osvežit pod tuš.....sama, da ne bo kaka mislila kako drugače
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:11:50
|
|
|
|
tally
|
j a pol mi pa 2x objavi isti post.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:12:14
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa sem sedaj z atijem potapljala ladjice preko skypa . zato pa ne vem o čem je danes tu debata A te ni naganjal spat? Pa on je danes zopet v lJ, ni preganjanja. Vem, da je v Lj. Me zanima, če te je prek skype-ja priganjal spat? mogoče ma še kamero vklopjeno Danes brez kamere
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:12:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 ni pa to s taščami tako simpl - kakorkol bi jim katera kdaj želela pokazat mejo, do katere lahko grejo, ipd... imamo ženske vsaj podzavestno neko željo, da bi se z njimi dobro razumele - so pač babice naših otrok in mame naših khm.. no, vidte, da je bl simpl reč "mož" Imamo, ja. Ampak samo do določene meje. Ki jo je moja tašča že dosegla in mi zdaj dol visi. Sva na vljudni ravni. Če mi stopi na rep, ji to tudi direkt povem. Ona to ve, zato nekako voziva, upošteva me pa itak ne. In kontra.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:12:43
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 nisva še saj vprašanje, kdaj se bova res se se končno omehčala glede tega ampak še vedno se pa ne želim na neki "ohceti" al pa kaj klasičnega - ne vem pa, kdaj bo spet priložnost za kaj neklasičnega malo mi je sedaj žal, da se nisva lani kje v ZDA, al pa kje drugje, kjer sva bila... na kakem ful lepem placu na drugi strani planeta zdaj pa bogve kdaj bova spet (če sploh) šla kam daleč imam še vsaj 2 želji, kam bi šla, ampak se bojim da še kar nekaj časa ne bom tega videla Zakaj pa ne bi šla tja kamor si želiš? a da greva zdaj npr. v srednjo Azijo po "stanih"? kazakhstan, tadjikistan, Uzbekistan, Turkmenistan,...? Saj bo še čas za to. Počakaj, da bi Brina stara kake 3 leta, jo kamot pustiš pri kakšni mami/tašči......in se gresta malo potepat. Zato je pa dobro, da že sedaj začneš pripravljat teren. Moja kolegica ima 4 leta staro punco, pa sta bila že sama v Vietnamu, Indonezija, Borneo, Tajska , Maldivi. no, midva tudi že sama v Vietnamu... (od naštetih ) ampak Brina ne bo, upam, edinka in... saj veš Zato pa kar v akcijo in boš čez 3 leta ven iz dreka če pa kar še ni
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
PriimekErinČigav priimek ima vaš otrok?materin (dekliški) (
5%)
očetov (
84%)
oba (
11%)
Število vseh glasov: 370Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!