Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:56:43
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Midve pa jeva čokolino in brbljava zraven da nama vse ven leti. Mala ve da ni očija in me bo nategvala preden bo šla spat.Mava ful procedure,moj jo pa sam odnese,jo da v postelco in v parih minutah zaspi Bi ti mogla isto probat delat. Mala ve koga lahko mota okrog prsta. Se trudm sva se zdle mal cartale zdej se pa igra k ji za spanje sploh ni,jst pa zraven nje ne bom ležala in čakala kdaj bo zaspala.Naj se malo utrudi Najbolj pametno. Jaz tudi počakam, da se utrudi, zato je šla danes pol ure kasneje v posteljo. Prosm za nasvet k se mi počas začenja trgat.Malo sem preoblekla ga je danes že v peto nakidala in jo dala v postelco k je bla zaspana.In kaj mam od tega sam jok in dretje.Če sem zraven al pa če me ni tko da sem se rajš umaknila da ne bom znervirala tamale še bolj. Ji grem popravit dudko pa takoj flikne ven ko vid da grem stran,kaj naj? pusti jo naj se malo dere, ti pa ta kratkega spij za živce če je treba joj, barbaw a veš, da ti že prav nagovarjaš ženske k alkoholozmu katy. kolikor moreš zdrži, zapri sobo, pojdi na balkon.......če še ne bo utihnila pridi k njej, ji daj za pit, dudo, pobožaj in pojdi. Probaj jo ne vzet ven. Moja sestra je od vsega hudega wiski pila zraven. Alkohol malo miri živčke. Auparina ji glih ne morem predlagat. Pomagal bi pa ziher. zgleda da bo treba probat Apaurin bi takoj dala bi ga malo meni i malo tašči Sej je res srotka v drugo jo je slišala po 8 mescih ponoč pa je hudo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:56:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 nisva še saj vprašanje, kdaj se bova res se se končno omehčala glede tega ampak še vedno se pa ne želim na neki "ohceti" al pa kaj klasičnega - ne vem pa, kdaj bo spet priložnost za kaj neklasičnega malo mi je sedaj žal, da se nisva lani kje v ZDA, al pa kje drugje, kjer sva bila... na kakem ful lepem placu na drugi strani planeta zdaj pa bogve kdaj bova spet (če sploh) šla kam daleč imam še vsaj 2 želji, kam bi šla, ampak se bojim da še kar nekaj časa ne bom tega videla Zakaj pa ne bi šla tja kamor si želiš? a da greva zdaj npr. v srednjo Azijo po "stanih"? kazakhstan, tadjikistan, Uzbekistan, Turkmenistan,...? Mal počakaš, potem pa greš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:57:18
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: katy82 O groza kakšno dretje,sem taščo že 2x zaslišala da je hotla gor pridt sam je tamala nehala jokat k sem ji dudko popravla.Je pa tko grozn zaspana da je joj.Ma sploh ne vem kdaj so se te borbe s spanjem začele Poznam to. Vid je isti ko je zaspan. Jst sm jim (tašči in babici) povedala, da ga bom včasih pustila da se zdere, pol mu dam mal za pit, mal po ujčkam in spi. Pa se nobena ne vtika, hvala bogu. je treba kar na začetku razčistit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:57:36
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz danes sploh ne sledim. A Barbaw ti nisi poročena?? NNNNEEEEE, bo ne daj! zakaj ne? jaz sem se pred parimi meseci le omehčala..sem mu tut skos govorila, da se ne želim poročit Mi ne bo treba ločitvenih papirjev urejat. saj posledice bosta imela iste zunajzakonska skupnost je itak izenačena z zakonsko glede otrok, premoženja,... Vem ja. Jaz hočem samo otroke, za drugo mi pa dol visi (trenutno, čez 10 let bo pa drugače). Za svoje otroke bo pa tudi kak euro dal, če ne pa na sodišče. no, vidš jst vidim eno pozitivno stvar pri poroki - lahko bom rekla komu "moj mož" - tako pa kličem na servis, da je "moj..khm... khm.. no, pri vas je naš avto"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:57:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Apaurin bi takoj dala bi ga malo meni i malo tašči Sej je res srotka v drugo jo je slišala po 8 mescih ponoč pa je hudo Men se zdi, da ga bolj tašča rabi kot ti. A tvojmu tudi teži?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:57:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 taščine izjave da ona ne more spat pa da sliš vsak korak ki ga nardim ponoč pa take,glih dons me je spet zatežila s tem in po moje sem zarad tega tko na trnih kaj bo. Joj, jaz bi bila packa in bi šla zanalašč fajn naglas seksat In bi jo zjutraj malo zaskrbljeno vprašala, če je slabo spala zaradi hrupa... Mater, sem žleht No, resno: ne obremenjuj se z njo. Je.bi ga, pač živite skupaj in bo morala tudi ona šuundr vzeti z zakup!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:58:34
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 nisva še saj vprašanje, kdaj se bova res se se končno omehčala glede tega ampak še vedno se pa ne želim na neki "ohceti" al pa kaj klasičnega - ne vem pa, kdaj bo spet priložnost za kaj neklasičnega malo mi je sedaj žal, da se nisva lani kje v ZDA, al pa kje drugje, kjer sva bila... na kakem ful lepem placu na drugi strani planeta zdaj pa bogve kdaj bova spet (če sploh) šla kam daleč imam še vsaj 2 želji, kam bi šla, ampak se bojim da še kar nekaj časa ne bom tega videla Zakaj pa ne bi šla tja kamor si želiš? a da greva zdaj npr. v srednjo Azijo po "stanih"? kazakhstan, tadjikistan, Uzbekistan, Turkmenistan,...? Mal počakaš, potem pa greš. a res?? po moje imam v tem primeru karto za eno osebo - enosmerno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:58:46
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 taščine izjave da ona ne more spat pa da sliš vsak korak ki ga nardim ponoč pa take,glih dons me je spet zatežila s tem in po moje sem zarad tega tko na trnih kaj bo. Joj, jaz bi bila packa in bi šla zanalašč fajn naglas seksat In bi jo zjutraj malo zaskrbljeno vprašala, če je slabo spala zaradi hrupa... Mater, sem žleht No, resno: ne obremenjuj se z njo. Je.bi ga, pač živite skupaj in bo morala tudi ona šuundr vzeti z zakup!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:58:54
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 nisva še saj vprašanje, kdaj se bova res se se končno omehčala glede tega ampak še vedno se pa ne želim na neki "ohceti" al pa kaj klasičnega - ne vem pa, kdaj bo spet priložnost za kaj neklasičnega malo mi je sedaj žal, da se nisva lani kje v ZDA, al pa kje drugje, kjer sva bila... na kakem ful lepem placu na drugi strani planeta zdaj pa bogve kdaj bova spet (če sploh) šla kam daleč imam še vsaj 2 želji, kam bi šla, ampak se bojim da še kar nekaj časa ne bom tega videla Zakaj pa ne bi šla tja kamor si želiš? a da greva zdaj npr. v srednjo Azijo po "stanih"? kazakhstan, tadjikistan, Uzbekistan, Turkmenistan,...? Mal počakaš, potem pa greš. no pa še več časa imaš na razmislek a si tega res želiš al ne, nikol se ne ve
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:59:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz danes sploh ne sledim. A Barbaw ti nisi poročena?? NNNNEEEEE, bo ne daj! zakaj ne? jaz sem se pred parimi meseci le omehčala..sem mu tut skos govorila, da se ne želim poročit Mi ne bo treba ločitvenih papirjev urejat. saj posledice bosta imela iste zunajzakonska skupnost je itak izenačena z zakonsko glede otrok, premoženja,... Vem ja. Jaz hočem samo otroke, za drugo mi pa dol visi (trenutno, čez 10 let bo pa drugače). Za svoje otroke bo pa tudi kak euro dal, če ne pa na sodišče. no, vidš jst vidim eno pozitivno stvar pri poroki - lahko bom rekla komu "moj mož" - tako pa kličem na servis, da je "moj..khm... khm.. no, pri vas je naš avto" Zakaj avto? Jaz ko ga kličem ga direkt dobim ali pa partnerja. Sta samo 2.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:59:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 nisva še saj vprašanje, kdaj se bova res se se končno omehčala glede tega ampak še vedno se pa ne želim na neki "ohceti" al pa kaj klasičnega - ne vem pa, kdaj bo spet priložnost za kaj neklasičnega malo mi je sedaj žal, da se nisva lani kje v ZDA, al pa kje drugje, kjer sva bila... na kakem ful lepem placu na drugi strani planeta zdaj pa bogve kdaj bova spet (če sploh) šla kam daleč imam še vsaj 2 želji, kam bi šla, ampak se bojim da še kar nekaj časa ne bom tega videla Zakaj pa ne bi šla tja kamor si želiš? a da greva zdaj npr. v srednjo Azijo po "stanih"? kazakhstan, tadjikistan, Uzbekistan, Turkmenistan,...? Saj bo še čas za to. Počakaj, da bi Brina stara kake 3 leta, jo kamot pustiš pri kakšni mami/tašči......in se gresta malo potepat. Zato je pa dobro, da že sedaj začneš pripravljat teren. Moja kolegica ima 4 leta staro punco, pa sta bila že sama v Vietnamu, Indonezija, Borneo, Tajska , Maldivi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:59:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 taščine izjave da ona ne more spat pa da sliš vsak korak ki ga nardim ponoč pa take,glih dons me je spet zatežila s tem in po moje sem zarad tega tko na trnih kaj bo. Joj, jaz bi bila packa in bi šla zanalašč fajn naglas seksat In bi jo zjutraj malo zaskrbljeno vprašala, če je slabo spala zaradi hrupa... Mater, sem žleht No, resno: ne obremenjuj se z njo. Je.bi ga, pač živite skupaj in bo morala tudi ona šuundr vzeti z zakup! Verjetno je že pozabila kako je z malimi otroci.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:01:24
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: katy82 O groza kakšno dretje,sem taščo že 2x zaslišala da je hotla gor pridt sam je tamala nehala jokat k sem ji dudko popravla.Je pa tko grozn zaspana da je joj.Ma sploh ne vem kdaj so se te borbe s spanjem začele Poznam to. Vid je isti ko je zaspan. Jst sm jim (tašči in babici) povedala, da ga bom včasih pustila da se zdere, pol mu dam mal za pit, mal po ujčkam in spi. Pa se nobena ne vtika, hvala bogu. je treba kar na začetku razčistit Itak, treba je pokazat kdo je šef.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:01:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 taščine izjave da ona ne more spat pa da sliš vsak korak ki ga nardim ponoč pa take,glih dons me je spet zatežila s tem in po moje sem zarad tega tko na trnih kaj bo. Joj, jaz bi bila packa in bi šla zanalašč fajn naglas seksat In bi jo zjutraj malo zaskrbljeno vprašala, če je slabo spala zaradi hrupa... Mater, sem žleht No, resno: ne obremenjuj se z njo. Je.bi ga, pač živite skupaj in bo morala tudi ona šuundr vzeti z zakup! Špelin@ o ti packa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:01:45
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Apaurin bi takoj dala bi ga malo meni i malo tašči Sej je res srotka v drugo jo je slišala po 8 mescih ponoč pa je hudo Men se zdi, da ga bolj tašča rabi kot ti. A tvojmu tudi teži? Če je slabe volje mu je čist tih,če je pa dobre pa hoče hitr porušt najino idilo in začne kokodakat ampak se ji več ne dam tko kot sem se ji.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:01:48
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz danes sploh ne sledim. A Barbaw ti nisi poročena?? NNNNEEEEE, bo ne daj! zakaj ne? jaz sem se pred parimi meseci le omehčala..sem mu tut skos govorila, da se ne želim poročit Mi ne bo treba ločitvenih papirjev urejat. saj posledice bosta imela iste zunajzakonska skupnost je itak izenačena z zakonsko glede otrok, premoženja,... Vem ja. Jaz hočem samo otroke, za drugo mi pa dol visi (trenutno, čez 10 let bo pa drugače). Za svoje otroke bo pa tudi kak euro dal, če ne pa na sodišče. no, vidš jst vidim eno pozitivno stvar pri poroki - lahko bom rekla komu "moj mož" - tako pa kličem na servis, da je "moj..khm... khm.. no, pri vas je naš avto" Zakaj avto? Jaz ko ga kličem ga direkt dobim ali pa partnerja. Sta samo 2. sem malo nerazumljivo napisala, zgleda skratka...recimo, da moj pelje avto na servi, jaz bi ga pa prišla iskat, ko je pregledan in kličem tja, da zvem, al so že fertik in pač mislim povedat, da je danes moj khm pustil tam avto in da me zanima, ali je že fertik in ne znam speljat tega stavka in grem od začetka in drugače vprašam, ali je avto že fertik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:02:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 nisva še saj vprašanje, kdaj se bova res se se končno omehčala glede tega ampak še vedno se pa ne želim na neki "ohceti" al pa kaj klasičnega - ne vem pa, kdaj bo spet priložnost za kaj neklasičnega malo mi je sedaj žal, da se nisva lani kje v ZDA, al pa kje drugje, kjer sva bila... na kakem ful lepem placu na drugi strani planeta zdaj pa bogve kdaj bova spet (če sploh) šla kam daleč imam še vsaj 2 želji, kam bi šla, ampak se bojim da še kar nekaj časa ne bom tega videla Zakaj pa ne bi šla tja kamor si želiš? a da greva zdaj npr. v srednjo Azijo po "stanih"? kazakhstan, tadjikistan, Uzbekistan, Turkmenistan,...? Mal počakaš, potem pa greš. a res?? po moje imam v tem primeru karto za eno osebo - enosmerno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:02:41
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: katy82 O groza kakšno dretje,sem taščo že 2x zaslišala da je hotla gor pridt sam je tamala nehala jokat k sem ji dudko popravla.Je pa tko grozn zaspana da je joj.Ma sploh ne vem kdaj so se te borbe s spanjem začele Poznam to. Vid je isti ko je zaspan. Jst sm jim (tašči in babici) povedala, da ga bom včasih pustila da se zdere, pol mu dam mal za pit, mal po ujčkam in spi. Pa se nobena ne vtika, hvala bogu. je treba kar na začetku razčistit Itak, treba je pokazat kdo je šef. to šefice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:03:06
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 taščine izjave da ona ne more spat pa da sliš vsak korak ki ga nardim ponoč pa take,glih dons me je spet zatežila s tem in po moje sem zarad tega tko na trnih kaj bo. Joj, jaz bi bila packa in bi šla zanalašč fajn naglas seksat In bi jo zjutraj malo zaskrbljeno vprašala, če je slabo spala zaradi hrupa... Mater, sem žleht No, resno: ne obremenjuj se z njo. Je.bi ga, pač živite skupaj in bo morala tudi ona šuundr vzeti z zakup! Se podpišem Matr, kaj res take tašče obstajajo. Moja je zlata vredna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:03:17
|
|
|
|
hijenca
|
Jaz pa sem sedaj z atijem potapljala ladjice preko skypa . zato pa ne vem o čem je danes tu debata
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:03:45
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 nisva še saj vprašanje, kdaj se bova res se se končno omehčala glede tega ampak še vedno se pa ne želim na neki "ohceti" al pa kaj klasičnega - ne vem pa, kdaj bo spet priložnost za kaj neklasičnega malo mi je sedaj žal, da se nisva lani kje v ZDA, al pa kje drugje, kjer sva bila... na kakem ful lepem placu na drugi strani planeta zdaj pa bogve kdaj bova spet (če sploh) šla kam daleč imam še vsaj 2 želji, kam bi šla, ampak se bojim da še kar nekaj časa ne bom tega videla Zakaj pa ne bi šla tja kamor si želiš? a da greva zdaj npr. v srednjo Azijo po "stanih"? kazakhstan, tadjikistan, Uzbekistan, Turkmenistan,...? Saj bo še čas za to. Počakaj, da bi Brina stara kake 3 leta, jo kamot pustiš pri kakšni mami/tašči......in se gresta malo potepat. Zato je pa dobro, da že sedaj začneš pripravljat teren. Moja kolegica ima 4 leta staro punco, pa sta bila že sama v Vietnamu, Indonezija, Borneo, Tajska , Maldivi. no, midva tudi že sama v Vietnamu... (od naštetih ) ampak Brina ne bo, upam, edinka in... saj veš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:03:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa sem sedaj z atijem potapljala ladjice preko skypa . zato pa ne vem o čem je danes tu debata A te ni naganjal spat?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:03:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 sem malo nerazumljivo napisala, zgleda skratka...recimo, da moj pelje avto na servi, jaz bi ga pa prišla iskat, ko je pregledan in kličem tja, da zvem, al so že fertik in pač mislim povedat, da je danes moj khm pustil tam avto in da me zanima, ali je že fertik in ne znam speljat tega stavka in grem od začetka in drugače vprašam, ali je avto že fertik Aja, razumem. misunderstanding je bil
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:04:52
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa sem sedaj z atijem potapljala ladjice preko skypa . zato pa ne vem o čem je danes tu debata A te ni naganjal spat? Pa on je danes zopet v lJ, ni preganjanja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:05:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 nisva še saj vprašanje, kdaj se bova res se se končno omehčala glede tega ampak še vedno se pa ne želim na neki "ohceti" al pa kaj klasičnega - ne vem pa, kdaj bo spet priložnost za kaj neklasičnega malo mi je sedaj žal, da se nisva lani kje v ZDA, al pa kje drugje, kjer sva bila... na kakem ful lepem placu na drugi strani planeta zdaj pa bogve kdaj bova spet (če sploh) šla kam daleč imam še vsaj 2 želji, kam bi šla, ampak se bojim da še kar nekaj časa ne bom tega videla Zakaj pa ne bi šla tja kamor si želiš? a da greva zdaj npr. v srednjo Azijo po "stanih"? kazakhstan, tadjikistan, Uzbekistan, Turkmenistan,...? Saj bo še čas za to. Počakaj, da bi Brina stara kake 3 leta, jo kamot pustiš pri kakšni mami/tašči......in se gresta malo potepat. Zato je pa dobro, da že sedaj začneš pripravljat teren. Moja kolegica ima 4 leta staro punco, pa sta bila že sama v Vietnamu, Indonezija, Borneo, Tajska , Maldivi. no, midva tudi že sama v Vietnamu... (od naštetih ) ampak Brina ne bo, upam, edinka in... saj veš Zato pa kar v akcijo in boš čez 3 leta ven iz dreka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
kolikokrat na teden imate spolne odnosecupacups1x (
34%)
2x (
15%)
3x (
16%)
vec kot 4x (
8%)
vsak dan (
7%)
ali sploh ne (
20%)
Število vseh glasov: 248Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!