Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:47:17
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** BRAVO ESTRELLA DOSEGLA SI ČAROBNIH 9000 POSTOV, ZATO SI ZASLUŽIŠ POSEBNO Hvala tudi tebi. A za 10 000 dobim kako virtualno pregreho?? A si boš privoščila kako pravo ne smao virtualno? Ne, samo virtualno, bo zadostovalo mogoče se še premisliš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:47:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Midve pa jeva čokolino in brbljava zraven da nama vse ven leti. Mala ve da ni očija in me bo nategvala preden bo šla spat.Mava ful procedure,moj jo pa sam odnese,jo da v postelco in v parih minutah zaspi Bi ti mogla isto probat delat. Mala ve koga lahko mota okrog prsta. Se trudm sva se zdle mal cartale zdej se pa igra k ji za spanje sploh ni,jst pa zraven nje ne bom ležala in čakala kdaj bo zaspala.Naj se malo utrudi Najbolj pametno. Jaz tudi počakam, da se utrudi, zato je šla danes pol ure kasneje v posteljo. Prosm za nasvet k se mi počas začenja trgat.Malo sem preoblekla ga je danes že v peto nakidala in jo dala v postelco k je bla zaspana.In kaj mam od tega sam jok in dretje.Če sem zraven al pa če me ni tko da sem se rajš umaknila da ne bom znervirala tamale še bolj. Ji grem popravit dudko pa takoj flikne ven ko vid da grem stran,kaj naj? pusti jo naj se malo dere, ti pa ta kratkega spij za živce če je treba joj, barbaw a veš, da ti že prav nagovarjaš ženske k alkoholozmu katy. kolikor moreš zdrži, zapri sobo, pojdi na balkon.......če še ne bo utihnila pridi k njej, ji daj za pit, dudo, pobožaj in pojdi. Probaj jo ne vzet ven. Moja sestra je od vsega hudega wiski pila zraven. Alkohol malo miri živčke. Auparina ji glih ne morem predlagat. Pomagal bi pa ziher. Tud meni bi prišel danes prav apaurin in alko v kombinaciji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:48:07
|
|
|
|
špelin@
|
Madonca, ste pridne čveke: malo pred pol peto sem vas zapustila na 130. strani, čez 5 ur pa najdem 11 strani več, kar je trenutno malo preveč za brat Samo, da vam povem, da je Gregi okrog 18h še za 20 minut mrknil Torej je danes v treh obrokih spravil skupaj 1,5 ure spanja, kar je odlično Ste rekle, če sem med njegovim spanjem kaj počivala... Dopoldne sem šla proti domu s spečim , potem pa sem morala pripraviti kosilo, popoldne sem se ukvarjala z malo piko in z veliko ponavljala šolsko snov, nazadnje se je pa za 20 minut "izklopil" v avtu. Imate kakšno vročo večerno temo??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:48:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tud meni bi prišel danes prav apaurin in alko v kombinaciji Jaz grem lahko po Apaurine k tašči, ker jih je dobila za babico, ko je dedek umrl. Mogoče je že potekel rok. Ima pa še ene blažje oblike, pa delujejo tako, da ti je vseeno za vse. Tiste bi meni večkrat prav prišle.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:50:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Madonca, ste pridne čveke: malo pred pol peto sem vas zapustila na 130. strani, čez 5 ur pa najdem 11 strani več, kar je trenutno malo preveč za brat Samo, da vam povem, da je Gregi okrog 18h še za 20 minut mrknil Torej je danes v treh obrokih spravil skupaj 1,5 ure spanja, kar je odlično Ste rekle, če sem med njegovim spanjem kaj počivala... Dopoldne sem šla proti domu s spečim , potem pa sem morala pripraviti kosilo, popoldne sem se ukvarjala z malo piko in z veliko ponavljala šolsko snov, nazadnje se je pa za 20 minut "izklopil" v avtu. Imate kakšno vročo večerno temo?? Gregi priden, sedi 5. Tema: pozabili na Estrellino 9000-ko, pomirjevala, hujšanje, ....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:50:07
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz danes sploh ne sledim. A Barbaw ti nisi poročena?? NNNNEEEEE, bo ne daj! zakaj ne? jaz sem se pred parimi meseci le omehčala..sem mu tut skos govorila, da se ne želim poročit a sta se al se še bosta? nisva še saj vprašanje, kdaj se bova res se se končno omehčala glede tega ampak še vedno se pa ne želim na neki "ohceti" al pa kaj klasičnega - ne vem pa, kdaj bo spet priložnost za kaj neklasičnega malo mi je sedaj žal, da se nisva lani kje v ZDA, al pa kje drugje, kjer sva bila... na kakem ful lepem placu na drugi strani planeta zdaj pa bogve kdaj bova spet (če sploh) šla kam daleč imam še vsaj 2 želji, kam bi šla, ampak se bojim da še kar nekaj časa ne bom tega videla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:50:26
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: katy82 O groza kakšno dretje,sem taščo že 2x zaslišala da je hotla gor pridt sam je tamala nehala jokat k sem ji dudko popravla.Je pa tko grozn zaspana da je joj.Ma sploh ne vem kdaj so se te borbe s spanjem začele kaj pa če ji daš mal čaja za spit, pa dudko v usta pa minutko dve jo božaš po glavici da se mal umiri, potem pa greš.. tko jaz naredim če je ful nemirna in ne more zaspat pa vidim da je ornk zaspana IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Katy: kako napreduješ???? Men se je 2 dni nazaj za dnevno spanje nekaj repenčila in drla No se nisem kar tako dala in sedaj je spet mir, upam, da za vekomaj! Škoda k je ne morem predvajat,sem zdle pogruntala da mene sploh ne gane ta dretje tolk kt taščine izjave da ona ne more spat pa da sliš vsak korak ki ga nardim ponoč pa take,glih dons me je spet zatežila s tem in po moje sem zarad tega tko na trnih kaj bo. Tamala pa tko zaspana,sedi v postelci,jo poležim dam dudo in čaj-ga je spila že 2 deci pa božam po glavi in že zaspi ampak me zavoha ko grem stran in se hitr digne pa jok na polno Sam zdle ne smem odnehat k pol je gotovo itak bom pa spet poslušala tko da je vseen če se še pol ure dere
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:51:09
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Madonca, ste pridne čveke: malo pred pol peto sem vas zapustila na 130. strani, čez 5 ur pa najdem 11 strani več, kar je trenutno malo preveč za brat Samo, da vam povem, da je Gregi okrog 18h še za 20 minut mrknil Torej je danes v treh obrokih spravil skupaj 1,5 ure spanja, kar je odlično za Gregijevo spanje,upam da mu preide v navado Ste rekle, če sem med njegovim spanjem kaj počivala... Dopoldne sem šla proti domu s spečim , potem pa sem morala pripraviti kosilo, popoldne sem se ukvarjala z malo piko in z veliko ponavljala šolsko snov, nazadnje se je pa za 20 minut "izklopil" v avtu. Imate kakšno vročo večerno temo?? hmm nič konkretnega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:51:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 nisva še saj vprašanje, kdaj se bova res se se končno omehčala glede tega ampak še vedno se pa ne želim na neki "ohceti" al pa kaj klasičnega - ne vem pa, kdaj bo spet priložnost za kaj neklasičnega malo mi je sedaj žal, da se nisva lani kje v ZDA, al pa kje drugje, kjer sva bila... na kakem ful lepem placu na drugi strani planeta zdaj pa bogve kdaj bova spet (če sploh) šla kam daleč imam še vsaj 2 želji, kam bi šla, ampak se bojim da še kar nekaj časa ne bom tega videla Zakaj pa ne bi šla tja kamor si želiš?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:51:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz danes sploh ne sledim. A Barbaw ti nisi poročena?? NNNNEEEEE, bo ne daj! zakaj ne? jaz sem se pred parimi meseci le omehčala..sem mu tut skos govorila, da se ne želim poročit tana ti si verheiratet?Od kdaj???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:51:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** BRAVO ESTRELLA DOSEGLA SI ČAROBNIH 9000 POSTOV, ZATO SI ZASLUŽIŠ POSEBNO Hvala tudi tebi. A za 10 000 dobim kako virtualno pregreho?? kaj boš čokolado, torto, kremšnito, tiramisu...??? tiramisu dobiš pa upam, da takrat ne boš več na shujševalni Glede na to, da hitreje čveka kot hujša, bo še na shujševalni. Bravo, sedi 5
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:51:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** BRAVO ESTRELLA DOSEGLA SI ČAROBNIH 9000 POSTOV, ZATO SI ZASLUŽIŠ POSEBNO Hvala tudi tebi. A za 10 000 dobim kako virtualno pregreho?? kaj boš čokolado, torto, kremšnito, tiramisu...??? tiramisu dobiš pa upam, da takrat ne boš več na shujševalni Jaz bom na shujševalni vsaj do konca leta 10000 bo pa padla prej, verjetno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:51:53
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz danes sploh ne sledim. A Barbaw ti nisi poročena?? NNNNEEEEE, bo ne daj! zakaj ne? jaz sem se pred parimi meseci le omehčala..sem mu tut skos govorila, da se ne želim poročit Mi ne bo treba ločitvenih papirjev urejat. saj posledice bosta imela iste zunajzakonska skupnost je itak izenačena z zakonsko glede otrok, premoženja,...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:51:57
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Madonca, ste pridne čveke: malo pred pol peto sem vas zapustila na 130. strani, čez 5 ur pa najdem 11 strani več, kar je trenutno malo preveč za brat Samo, da vam povem, da je Gregi okrog 18h še za 20 minut mrknil Torej je danes v treh obrokih spravil skupaj 1,5 ure spanja, kar je odlično Ste rekle, če sem med njegovim spanjem kaj počivala... Dopoldne sem šla proti domu s spečim , potem pa sem morala pripraviti kosilo, popoldne sem se ukvarjala z malo piko in z veliko ponavljala šolsko snov, nazadnje se je pa za 20 minut "izklopil" v avtu. Imate kakšno vročo večerno temo?? za spanje , mogoče bo jutri še mal bolj podaljšal. zate in da bo prišel ta čas ko se boš tudi ti lahko dala na off. teme stadard: hrana- dieta, otroc, tipi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:52:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: katy82 O groza kakšno dretje,sem taščo že 2x zaslišala da je hotla gor pridt sam je tamala nehala jokat k sem ji dudko popravla.Je pa tko grozn zaspana da je joj.Ma sploh ne vem kdaj so se te borbe s spanjem začele kaj pa če ji daš mal čaja za spit, pa dudko v usta pa minutko dve jo božaš po glavici da se mal umiri, potem pa greš.. tko jaz naredim če je ful nemirna in ne more zaspat pa vidim da je ornk zaspana IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Katy: kako napreduješ???? Men se je 2 dni nazaj za dnevno spanje nekaj repenčila in drla No se nisem kar tako dala in sedaj je spet mir, upam, da za vekomaj! Škoda k je ne morem predvajat,sem zdle pogruntala da mene sploh ne gane ta dretje tolk kt taščine izjave da ona ne more spat pa da sliš vsak korak ki ga nardim ponoč pa take,glih dons me je spet zatežila s tem in po moje sem zarad tega tko na trnih kaj bo. Tamala pa tko zaspana,sedi v postelci,jo poležim dam dudo in čaj-ga je spila že 2 deci pa božam po glavi in že zaspi ampak me zavoha ko grem stran in se hitr digne pa jok na polno Sam zdle ne smem odnehat k pol je gotovo itak bom pa spet poslušala tko da je vseen če se še pol ure dere Tašči kupi zamaške za ušesa, mali pa ne popusti, ker te bo izigravala vsak večer. Če pomaga božanje pa hodi sem in tja 20x če je treba. Ne je ven jemat, če je božanje dovolj. Saj bo zaspala trdno, pa boš imela malo mira.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:52:47
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** BRAVO ESTRELLA DOSEGLA SI ČAROBNIH 9000 POSTOV, ZATO SI ZASLUŽIŠ POSEBNO K-VA??? Estrella* je živ norc IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Midve pa jeva čokolino in brbljava zraven da nama vse ven leti. Mala ve da ni očija in me bo nategvala preden bo šla spat.Mava ful procedure,moj jo pa sam odnese,jo da v postelco in v parih minutah zaspi Bi ti mogla isto probat delat. Mala ve koga lahko mota okrog prsta. Se trudm sva se zdle mal cartale zdej se pa igra k ji za spanje sploh ni,jst pa zraven nje ne bom ležala in čakala kdaj bo zaspala.Naj se malo utrudi Najbolj pametno. Jaz tudi počakam, da se utrudi, zato je šla danes pol ure kasneje v posteljo. Prosm za nasvet k se mi počas začenja trgat.Malo sem preoblekla ga je danes že v peto nakidala in jo dala v postelco k je bla zaspana.In kaj mam od tega sam jok in dretje.Če sem zraven al pa če me ni tko da sem se rajš umaknila da ne bom znervirala tamale še bolj. Ji grem popravit dudko pa takoj flikne ven ko vid da grem stran,kaj naj? pusti jo naj se malo dere, ti pa ta kratkega spij za živce če je treba joj, barbaw a veš, da ti že prav nagovarjaš ženske k alkoholozmu katy. kolikor moreš zdrži, zapri sobo, pojdi na balkon.......če še ne bo utihnila pridi k njej, ji daj za pit, dudo, pobožaj in pojdi. Probaj jo ne vzet ven. Kadar Gregi teži in noče zaspati, jaz odebeljeno in podčrtano ponavljam tudi po eno uro, če je treba katy82, bodi bolj trmasta od frkljice!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:53:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** BRAVO ESTRELLA DOSEGLA SI ČAROBNIH 9000 POSTOV, ZATO SI ZASLUŽIŠ POSEBNO Hvala tudi tebi. A za 10 000 dobim kako virtualno pregreho?? A si boš privoščila kako pravo ne smao virtualno? Ne, samo virtualno, bo zadostovalo mogoče se še premisliš Do mojga božiča je še daleč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:53:34
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 nisva še saj vprašanje, kdaj se bova res se se končno omehčala glede tega ampak še vedno se pa ne želim na neki "ohceti" al pa kaj klasičnega - ne vem pa, kdaj bo spet priložnost za kaj neklasičnega malo mi je sedaj žal, da se nisva lani kje v ZDA, al pa kje drugje, kjer sva bila... na kakem ful lepem placu na drugi strani planeta zdaj pa bogve kdaj bova spet (če sploh) šla kam daleč imam še vsaj 2 želji, kam bi šla, ampak se bojim da še kar nekaj časa ne bom tega videla Zakaj pa ne bi šla tja kamor si želiš? a da greva zdaj npr. v srednjo Azijo po "stanih"? kazakhstan, tadjikistan, Uzbekistan, Turkmenistan,...?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:53:48
|
|
|
|
tally
|
barbaw, estrella
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:55:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz danes sploh ne sledim. A Barbaw ti nisi poročena?? NNNNEEEEE, bo ne daj! zakaj ne? jaz sem se pred parimi meseci le omehčala..sem mu tut skos govorila, da se ne želim poročit Mi ne bo treba ločitvenih papirjev urejat. saj posledice bosta imela iste zunajzakonska skupnost je itak izenačena z zakonsko glede otrok, premoženja,... Vem ja. Jaz hočem samo otroke, za drugo mi pa dol visi (trenutno, čez 10 let bo pa drugače). Za svoje otroke bo pa tudi kak euro dal, če ne pa na sodišče.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:55:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** BRAVO ESTRELLA DOSEGLA SI ČAROBNIH 9000 POSTOV, ZATO SI ZASLUŽIŠ POSEBNO Hvala tudi tebi. A za 10 000 dobim kako virtualno pregreho?? kaj boš čokolado, torto, kremšnito, tiramisu...??? tiramisu dobiš pa upam, da takrat ne boš več na shujševalni Glede na to, da hitreje čveka kot hujša, bo še na shujševalni. Bravo, sedi 5
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:55:46
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Kadar Gregi teži in noče zaspati, jaz odebeljeno in podčrtano ponavljam tudi po eno uro, če je treba katy82, bodi bolj trmasta od frkljice!!! jaz isto tudi ponoči če je treba ampak vn jo pa ne vzamem, razen če bi začela kričat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:56:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally barbaw, estrella
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:56:19
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 O groza kakšno dretje,sem taščo že 2x zaslišala da je hotla gor pridt sam je tamala nehala jokat k sem ji dudko popravla.Je pa tko grozn zaspana da je joj.Ma sploh ne vem kdaj so se te borbe s spanjem začele Poznam to. Vid je isti ko je zaspan. Jst sm jim (tašči in babici) povedala, da ga bom včasih pustila da se zdere, pol mu dam mal za pit, mal po ujčkam in spi. Pa se nobena ne vtika, hvala bogu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:56:36
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 nisva še saj vprašanje, kdaj se bova res se se končno omehčala glede tega ampak še vedno se pa ne želim na neki "ohceti" al pa kaj klasičnega - ne vem pa, kdaj bo spet priložnost za kaj neklasičnega malo mi je sedaj žal, da se nisva lani kje v ZDA, al pa kje drugje, kjer sva bila... na kakem ful lepem placu na drugi strani planeta zdaj pa bogve kdaj bova spet (če sploh) šla kam daleč imam še vsaj 2 želji, kam bi šla, ampak se bojim da še kar nekaj časa ne bom tega videla Zakaj pa ne bi šla tja kamor si želiš? a da greva zdaj npr. v srednjo Azijo po "stanih"? kazakhstan, tadjikistan, Uzbekistan, Turkmenistan,...? ja to je res trnutno neizvedljivo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
dopustMichonne RRKam greste letos za glavni dopust?Na morje (
69%)
V planine (
3%)
Sorodnikom (
0%)
Na potovanje (
6%)
Nikamor (
22%)
Število vseh glasov: 32Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!