Ayo
|
Ola! iiiiiiiiii, sem sama v pisarni, zdej lahko tolcem po tipkovnici in naklofam par strani Hvala punce za tolazilne besede glede NS! Ja bom poizkusla nalimat kaksno slikco od NS, ce bom uspela, ker sem bolj anti-tehnolog KT - pri nas je pa tako, da ti G napise recept, katerega imas doma in hodis z njim v lekarno po KT, ti ga ne vzamejo. Je pa itak vse za placat, nic ne krije zavarovalnica. Gabriel ponoci ne pije. Ga moram pa pohvalit, ker sedaj ze kar 2 tedna ponoci spi in se nic ne zbuja No sej, dokler ne bo spet na pohodu kaksen nov zob. hokejistka, nas je tudi kar naprej prehlajen, pa kaslja tudi, pa driska...kaj cmo, to je vrtec. Meni ni cisto nic zal, da je tam. Se mi zdi, da je tudi njemu vsec. Saj se bo telo navadilo in protitelesa okrepila. Midva sva se pa z mojim vceraj skregala, ker je hotel za we na vso silo v hribe na vikend. Napoved vremena je pa oblacno in dez. On pa je vztrajal, ker naj bi prisla se tasca, ki bi rada na vsak nacin vidla Gabriela. Pa naj pride k nam za vikend, kam zdej rinemo v hribe v dez in slabo vreme!! Uf sem bla jezna! No, in zdej bomo doma A boste vase skratke kaj napravile za maskarce? Jaz ze razmisljam...samo me zdej ful moti ker se ne hodi tejka, kaksna je frizura?