|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 2007
22.1.2009 10:20:04   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: 15.7.

nas klemen hodi od 18.12.08, sem ze napisala 1x, pa ste me zgresili.

Oprosti zgleda da sm te res zgrešilauser posted image

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 376
22.1.2009 11:08:42   
lana38
Tim si tudi zelo rad umiva zobke. Si ji vedno ščetka, ko si kdo od nas zobe umiva.user posted image
Lahko se pohvalim, da sem že nekako prišla v ritem v službi.
LP

lana38

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 377
22.1.2009 11:36:59   
Ayo
Ojla babnice!

Da vas samo malo na hitro pozdravim, pri nas drugače nič novega.
Hodimo še ne in tudi volje ne pokažemo za to nobene, z zdravjem nimamo večjih težav, iz noska mu pa teče itak že od kar hodi v vrtec, to je od lanskega junija.

Umivanje zob je tudi pri nas mission impossible. user posted image
Je pa luškan za videt, ker bi rad sam umival, sebi, meni in atiju, vsem bi umil zobe. user posted image
Pa počesal bi se tud sam + mene.

Zadnje čase mu je ful zanimiv moj nos, ga grabi s prsti in nohti, sem že cela popraskana. user posted image

Drugače sem imela v torek NS, ampak je bil user posted image še premajhen, grem še enkrat 30.1.

Toliko iz naših krajev. Bodite pridne!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 378
22.1.2009 12:36:42   
t*e*j*k*a
Mi si tudi ne umivamo radi zob. Mu podturim kako zanimivo stvar v roke, drugače mi kr ščetko pipa iz rok.

Ayo komi čakamo na drug NS s teboj, uapm da bo vse ok. Jaz sem tud pri Janu bla dvakrat, kr je prvič bil premajhen. Tko da ni panike.

Jaz sem pa dobilauser posted image , je točna k ura. Vsak mesec. Sem kr vesela zato, kajti pred Janom je sploh nisem imela, kr se mi je sistem porušil azradi jemanja KT, tko da sem bla 2leti praktično brezuser posted image . Zdej pa zgleda da je vse v normalah spet in sem prov vesela zato.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 379
22.1.2009 13:02:23   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Mi si tudi ne umivamo radi zob. Mu podturim kako zanimivo stvar v roke, drugače mi kr ščetko pipa iz rok.

Ayo komi čakamo na drug NS s teboj, uapm da bo vse ok. Jaz sem tud pri Janu bla dvakrat, kr je prvič bil premajhen. Tko da ni panike.

Jaz sem pa dobilauser posted image , je točna k ura. Vsak mesec. Sem kr vesela zato, kajti pred Janom je sploh nisem imela, kr se mi je sistem porušil azradi jemanja KT, tko da sem bla 2leti praktično brezuser posted image . Zdej pa zgleda da je vse v normalah spet in sem prov vesela zato.

uu tejka hvala si me kar potolazila s tole NS.
a pa si ti potem kaj PDP premaknili? ker meni kmecka logika pravi, da sem verjetno zanosila kasneje, ampak mi je PDP kar izracunal po ZM (pa je tudi 1.UZ kazal na mlajso user posted image ) user posted image

ej, tole s user posted image , ko pride in si jo vesela pa poznam! user posted image user posted image
jaz sem imela tudi celo zivljenje katastrofo tam spodaj in kadar je prisla sem bla ful vesela user posted image
ves, po porodu je bla pa 2x tocna na 30 dni, pol smo pa itak bli ze user posted image .
Tko da mogoce nama je pa porod porihtal tam spodaj user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

Neposredna povezava do sporočila: 380
22.1.2009 14:54:21   
želva
Ayo, nič se sekirat, si pač kasneje zanosilauser posted image Pri Manci je vilo isto in zdaj pri 2.user posted image tudi. Po zadnji M naj bi imela rok 5. feb., ti ga pa točno določijo na NS. Zdaj ga imam 18..Vse bo vreduuser posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 381
22.1.2009 15:23:36   
matcar
Jaz tudi ne vem, kako določajo tote roke. Meni so se pri Maksu zmotli, pa pri tej nosečnosti tudi. Nekak čudno to gledajo. Ne upoštevajo, kako dolg ciklus ima katera ženska. Se mi zdi, da je od tega dosti odvisno.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 382
22.1.2009 16:06:23   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

uu tejka hvala si me kar potolazila s tole NS.
a pa si ti potem kaj PDP premaknili? ker meni kmecka logika pravi, da sem verjetno zanosila kasneje, ampak mi je PDP kar izracunal po ZM (pa je tudi 1.UZ kazal na mlajso user posted image ) user posted image

ej, tole s user posted image , ko pride in si jo vesela pa poznam! user posted image user posted image
jaz sem imela tudi celo zivljenje katastrofo tam spodaj in kadar je prisla sem bla ful vesela user posted image
ves, po porodu je bla pa 2x tocna na 30 dni, pol smo pa itak bli ze user posted image .
Tko da mogoce nama je pa porod porihtal tam spodaj user posted image

Ne, men pa niso nč roka prestavlali. G mi ga je postavla po ZM in potem je na NS ta rok tudi potrdila, je rekla da je realen.
Verjetno ti bojo presavli rok, če je že G videl, da je plod manjši. Sam ne se sekirat, kr ni panike.

JA zgleda, da sta nosečnost in porod nardila svoje. Imava končno pošlihtanouser posted image .

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 383
22.1.2009 17:28:35   
matcar
Ja, porod spremeni marsikaj lahko. Se hormoni spremenijo, al nekak tak. meni nobene kon.tablete niso odgovarjale po prvem porodu, zato smo mogli vstavit špiralo. So se mi pa dnevi skrajšali iz 6 na 3, pa še full šibko sem imela.

Neposredna povezava do sporočila: 384
22.1.2009 19:26:18   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Ja, porod spremeni marsikaj lahko. Se hormoni spremenijo, al nekak tak. meni nobene kon.tablete niso odgovarjale po prvem porodu, zato smo mogli vstavit špiralo. So se mi pa dnevi skrajšali iz 6 na 3, pa še full šibko sem imela.

Mislim, da jo nekatere celo čist zgubijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 385
22.1.2009 20:01:29   
matcar
Tudi to bi bilo možno. Jaz po prvem porodu nisem več imela takih težav, kot pred porodom. Bolečine, krči, močne so bile kot hudič...user posted image
Po tem pa je bilo ok. Pa tudi po drugem ni bilo težav. Zdaj pa bomo videli, bomo poskusili z tabletami spet, je polno novih na trgu.

Neposredna povezava do sporočila: 386
22.1.2009 20:09:04   
diduska
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Naša tudi spiuser posted image , jaz pa pečem palačinke, juha se kuha........... pa sem si kar laptopa prinesla v kuhinjouser posted image ......medtem ko palačinke obračam malo zraven čitamuser posted image

Ja, bravo super mama...! Ko bi jaz imela tolko energije za kaj takega user posted image

Otroci se vas ne bodo spominjali po materialnih dobrinah,ki ste jim jih oskrbeli,
temveč zaradi občutka, da jih cenite.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 387
22.1.2009 20:10:33   
želva
diduska, kar pojambraj malo user posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu diduska)
Neposredna povezava do sporočila: 388
22.1.2009 20:14:20   
želva
pri nas se je stanje končno normalitiralo, tamaučk ni več tok siten, čeprav ima zdaj prav grozno obdobje:mama mama, kakor me ni 10 min me že išče, če jo želvak vzame kar joka in steguje rokice za manouser posted image to ji sicer sploh ni v navadi, do zdaj je bila pravi mali ciganček.No, sicer se boji nobenega,, ampak mama je zakon

Zjutraj smo še imeli koprivnico, bomo vidli jutri, če bo še kličem P. Sicer pa sploh ni nujno, da je od hrane, ampak je menda lahko samo od viroze.

Bodite v cvetju, jat grem še cunje poštimat, potem pod tuš in izležavat. Želvak ima spet ene zaključke plavalnih tečajev in samevamuser posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 389
22.1.2009 20:30:41   
diduska
Ma nič ne bom jamrala. Imam pa za naše mame vprašanje, ali vaši malčki ponoči kaj pijejo....naša spije do 1l čaja/ noč. Smo bili že pri P zaradi tega, pa je rekla, da je urin čisto normalen, vendar mene skrbi to, da se mi zdi, da preveč lula in s tem vse minerale ven izloči, če se ne motim.

No, mogoče je pa čisto cool, pa sem samo malo panična, začelo pa se je od takrat, ko je prebolela rotavirus in je bila čisto dehidrirana, pa zdej kar ne spusti "nočno flašo" iz rok!!!user posted image

Lepo nočko vam želim!

Otroci se vas ne bodo spominjali po materialnih dobrinah,ki ste jim jih oskrbeli,

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 390
22.1.2009 20:32:09   
diduska
Želva, pri nas je slika podobna...še babici noče iti, če le ta ne sedi zraven nje vsaj 10 minut!

< Sporočilo je popravil diduska -- 22.1.2009 20:33:33 >

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 391
22.1.2009 21:03:17   
hokejistka
Moja M je po porodu tudi razmeroma redna. Občutna razlika kot je bilo pred user posted image , ko nisem vedela, kdaj se bo oglasila. Pa sedaj tudi ovulacijo čutim in potem pride user posted image nekje 14 dni zatem.

IZVIRNO SPOROČILO: diduska

Ma nič ne bom jamrala. Imam pa za naše mame vprašanje, ali vaši malčki ponoči kaj pijejo....naša spije do 1l čaja/ noč. Smo bili že pri P zaradi tega, pa je rekla, da je urin čisto normalen, vendar mene skrbi to, da se mi zdi, da preveč lula in s tem vse minerale ven izloči, če se ne motim.

No, mogoče je pa čisto cool, pa sem samo malo panična, začelo pa se je od takrat, ko je prebolela rotavirus in je bila čisto dehidrirana, pa zdej kar ne spusti "nočno flašo" iz rok!!!

Lepo nočko vam želim!

Da naša P tole sliši, me najuri kot le kaj.... Je komentirala že, ker sem jo pri 8m še oponoči dojila user posted image Kaj ti vstajaš in ji daš za pit, al si sama flašo poišče? A ji plenička nič ne spusti? Meni sicer ni nič narobe, če se user posted image ponoči zbudi in ji daš malo za pit. Samo 1l je pa preveč. Verjetno se je res navadila takrat, ko je bila bolna. Poskusi ji vsako noč malo zmanjšati količino. Mogoče pa imate prevroče v spalnici. Ne vem, ugibam. Glede mineralov se ne rabiš sekirat, se hitro vsrkajo.

IZVIRNO SPOROČILO: želva

pri nas se je stanje končno normalitiralo, tamaučk ni več tok siten, čeprav ima zdaj prav grozno obdobje:mama mama, kakor me ni 10 min me že išče, če jo želvak vzame kar joka in steguje rokice za mano to ji sicer sploh ni v navadi, do zdaj je bila pravi mali ciganček.No, sicer se boji nobenega,, ampak mama je zakon

Ja, zgleda da čuti, da bo kmalu dobila konkurenco user posted image . ti kar pridi na forum pojamrat, pa bo prec lažje user posted image

ayo pa kakšno slikico od NS nam pripopaj konec meseca user posted image

lahko noč!

(odgovor članu diduska)
Neposredna povezava do sporočila: 392
22.1.2009 21:24:12   
diduska
Da naša P tole sliši, me najuri kot le kaj.... Je komentirala že, ker sem jo pri 8m še oponoči dojila Kaj ti vstajaš in ji daš za pit, al si sama flašo poišče? A ji plenička nič ne spusti? Meni sicer ni nič narobe, če se ponoči zbudi in ji daš malo za pit. Samo 1l je pa preveč. Verjetno se je res navadila takrat, ko je bila bolna. Poskusi ji vsako noč malo zmanjšati količino. Mogoče pa imate prevroče v spalnici. Ne vem, ugibam. Glede mineralov se ne rabiš sekirat, se hitro vsrkajo.
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

Moja M je po porodu tudi razmeroma redna. Občutna razlika kot je bilo pred user posted image , ko nisem vedela, kdaj se bo oglasila. Pa sedaj tudi ovulacijo čutim in potem pride user posted image nekje 14 dni zatem.

No, mogoče je pa čisto cool, pa sem samo malo panična, začelo pa se je od takrat, ko je prebolela rotavirus in je bila čisto dehidrirana, pa zdej kar ne spusti "nočno flašo" iz rok!!!

Lepo nočko vam želim!

Da naša P tole sliši, me najuri kot le kaj.... Je komentirala že, ker sem jo pri 8m še oponoči dojila user posted image Kaj ti vstajaš in ji daš za pit, al si sama flašo poišče? A ji plenička nič ne spusti? Meni sicer ni nič narobe, če se user posted image ponoči zbudi in ji daš malo za pit. Samo 1l je pa preveč. Verjetno se je res navadila takrat, ko je bila bolna. Poskusi ji vsako noč malo zmanjšati količino. Mogoče pa imate prevroče v spalnici. Ne vem, ugibam. Glede mineralov se ne rabiš sekirat, se hitro vsrkajo.

IZVIRNO SPOROČILO: želva

pri nas se je stanje končno normalitiralo, tamaučk ni več tok siten, čeprav ima zdaj prav grozno obdobje:mama mama, kakor me ni 10 min me že išče, če jo želvak vzame kar joka in steguje rokice za mano to ji sicer sploh ni v navadi, do zdaj je bila pravi mali ciganček.No, sicer se boji nobenega,, ampak mama je zakon

Ja, zgleda da čuti, da bo kmalu dobila konkurenco user posted image . ti kar pridi na forum pojamrat, pa bo prec lažje user posted image

ayo pa kakšno slikico od NS nam pripopaj konec meseca user posted image

lahko noč!

Ma tudi naša P je bila čisto paf...vse žive priskave naredila....imamo pa celo noč odprto okno na kip - stran od nje kakih 5 m. Uf, če bi pa še vstajal morala - sama jo poišče, vendra če ni polna (spije namreč v šusu 300ml) se takoj začne kregati, se zbudi in jo vrže a tla!

Takle mamo ja, sedaj jo pa še kašelj matra...pa eksperimentiramo razne naravne metode, ker smo bojda po navodilih P čisto zaj. s sirupčki. 

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 393
22.1.2009 21:30:37   
hokejistka

Takle mamo ja, sedaj jo pa še kašelj matra...pa eksperimentiramo razne naravne metode, ker smo bojda po navodilih P čisto zaj. s sirupčki. 

Jah, Sem pozabila povedat, da je bila J. samo 2 dni v vrtcu in ji spet teče iz nosu in kašljat je spet začela. Mislim........ to ni več res. Kako je to mogoče?

kašelj jaz nikoli nisem uporabljala nobenih sirupov, ker naj ne bi pomagali. Sem že zgoraj napisala, da sem kupila inhalator in ji dajem inhalacije fiziološke. Smo se zelo hitro izmazali, ko je imela bronhiolitis.

Sedaj grem pa v posteljo. Dovolj je bilo za danes.

(odgovor članu diduska)
Neposredna povezava do sporočila: 394
22.1.2009 22:38:42   
matcar
Tudi iz moje strani je bilo dovolj za danes. Lahko noč vsem, ki še boste vztrajale!

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 395
23.1.2009 7:12:20   
matcar
user posted image
Dobra kava za dober dan. naj vam tekne.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 396
23.1.2009 9:04:29   
t*e*j*k*a
Dobro jutro!

Diduska, jaz sem mislila, da si se zmotila in da si hotla napisat 1dl, ne pa 1l. Naš spije 1l tekočine v 3 dneh zdej pozimi. Edina sreča je še to, da si sama poišče flašouser posted image , a ne.

Mi smo se dans že ob sedmih zbudili. Ampak meni se itak še ni dalo nč in sem Jana prestavla k meni v posteljo, mu dala krtačo v roke in me je česaluser posted image . Pa kako buško imam tud več na glaviuser posted image .

Uživajte čao

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 397
23.1.2009 9:05:00   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

user posted image
Dobra kava za dober dan. naj vam tekne.

Hvala za kavo, čeprav je ne pijem zgleda odličnouser posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 398
23.1.2009 9:28:05   
botrca
Dobro jutro.

Diduska tudi jaz sem mislila, da si se zmotla ampak 1l ponoči? Moj v 5 dneh ne vem če spije 1l, ma ja celi teden mine pa ne vem če je 1l popite vode.
No samo če pravijo,da je vse ok potem nič ne moreš.

Ayo glede NS tudi jaz sem jo imela 2x, ker se prvič ni dobro videlo ker je plod bil premali, tak da nič se sekirat.

< Sporočilo je popravil botrca -- 23.1.2009 9:30:06 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Neposredna povezava do sporočila: 399
23.1.2009 10:23:40   
Vrtnica79
O ste se razpisaleuser posted image user posted image user posted image

Diduska, koliko pa ti popije žez dan? Jaz pa mislim da bolje da spije več kot premalo. Saj bo jo počasi minilo.

Za kašelj mi preventivno pijemo doma narejene smrekove vršičkeuser posted image

Ayo, ne se jezituser posted image . Meni niso nikoli napovedali pravega roka. Prvič sem rodila 14 dni po roku, drugič pa 12 dni prej. Tako da........... tisti porodni termin je samo bolj "okviren".

Menstruacija po porodu- se je kaj hitro normalizirala. Ni boleča, je kratka, bolj šibka............ mi prav paše tako. Aja za zaščito pa imam kontracepcijske tablete.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.