ninocka
|
Emaa, cestitke!!!! Ful dobro ime!!! Cepljenje - mi se se po standardnem programu ne uspemo cepit Jst ne bom cepila, nisem nobenega, je pa Evan fasal RV ko je bil star 5 mesecev in smo bli lih 14 dni na smucanju. 2x je bruhal, potem pa 2 tedna driskal. Sem ga v Avstriji peljala k zdravniku in mi je dal neko raztopino, da ne dehidrira (neki z enimi elektroliti al kaj), potem smo pa en dan se se v SLO zapeljali k P, pa so rekli, da je super. V glavnem je pa okuzil celo bajto - prvi teden smo bli s kolegi, so vsi podlegli, naslednji teden pa s familjo, isto vsi zboleli. PA se stric je en dan prisel na obisk smucat in je potem se on domov prenesel na svoje (zeno, obe hcerki s familijami)...se mi zdi, da jo je Evan se najboljs odnesel Je pa tko pri tem cepivu - je oralno in ce ga ven zbruha, ni zasciten... Jst grem pa danes v Postojno, greva na maticni urad (koncno) poroko prijavit ...ne morem verjet, da je se manj kot 2 meseca...Prejsnji teden sme bila v Zalcu pri Maji Stamol za obleko (skustrana, a bost ti kaj v SLO ta 2 meseca? Se lahko na kaksni kavi dobiva, ko bom sla na probo v vase kraje - itak velja za vse, da se lahko kdaj na kaksni kavi dobimo ). Ful super zenska, res ! Lian je pa danes prespla celo noc, zjutraj sme mislila, pa da mi bo joske razneslo...sem mela mlecno orozje na sebi Drugace pa pri nas vse po starem, edino Rubna mam zdaj se ta teden doma, ker ima vnete ucke + afte ima v ustih (eno virusno obolenje), cez vikend smo bli na Koroskem in smo sli na izlet v Minimundus. Aja, smo koncno dobili nas nov avto in smo ga peljali na izlet . Pa se moja2 zraven, ker mamo 7 sedezev. Ta velkima se je ful dogajalo, sploh v avtu, ko smo bli vsi na kupu. Lian je bil pa ful priden, v avtu se je pa tolk na glas smejal Sva se mu z mami tolk rezale, pa se Evanu je blo ful vsec in ga je potem skoz neki ogovarjal Je pa bogi revez cist brez oblek - vse kar imam v previjalki, je prerastel, bi mogla it po une predale z ostalimi stvarmi, ampak mam zdej v tisti sobi se ene 3 te predale od Rubna in ena 2 od Evana in pol sploh nimam volje se cez vs eto prebijat. Sem mu kupila eno trenirko v HM, pa se ene hlace v Kiku, ko smo bli lih v AU Ker revez nima nic za oblect (razen 1 tone cunj, k se jih mamici ne da pregledat ). Rihtanje - v vtrec pelje tavelka dva moj, iskat jih gre tudi on (vrtec mava v blizini najinih sluzb). Jst jih grem samo obcasno, ce on ne more al pa da ma kaksne sestanek itd. Sem si pa lih zato kupila zappa, da dam samo lupinico gor in sibam po otroke. Ce sva pa doma, se pa zbudi med 6-7, poje, potem se mal crkljava (vmes se velkadva zrihtam), potem se previjeva in poje in zaspi. Ponavadi spi skor do 12h (vcasih se pa zgodi da ne), se zbudi, previjeva, pojeva, mal nosimo okrog, mal se igra pod tistim gymom in spet zaspi do ene 16h, spet previjanje hranjenje, pol se mu pa mal vec dogaja, ker pridejo moski domov in buli okrog, ob ene 19h ga grem pa skopat in greva spat. Ponavadi spi tam med 19:30-20. Zbudi se mi pa 1-2x na noc al pa nobenkrat. Je pa tak cukrcke in zdej ugotavljamo, da je podoben tavelikemu, edin razlika je, da je Lian temen (bo mel rjave ucke, bolj temno polt ima, za laske pa se nisem ziher, ampak zaenkrat ima rjave). Zdej pa sibam, ker se je zbudil, da ga nahranim in oblecem, ker mormo pol ze pocas it. Lepo se rihtajte 3mamice