matcar
|
Jutro,babike! Ja,jaz sem še vedno tukaj. Sem imela delovni vikend,včeraj pa je blo malo časa,tako da skoraj nisem nič bla na RR. Se moram pohvalit,ker sem že prejšnji teden-natančneje z torkom-začela na fitnes hodit .Tako,da sem popoldan na fitnesu uro do 1,5 ure.In mi je prav fajn,se dosti boljše počutim,polna sem energije,pa še za sebe nekaj delam. Vidim,da sta obe z Dorco vredu,kar me veseli.Imata pridna sončka. Dorca,ti pa se ne sekiraj,če imaš manj mleka,jaz sem ga tudi imela pri vseh treh,pa so ravno tako zdravi in rastejo.Zdaj,ko boš Rožleta vagala,boš vidla,koliko ti poje pri enem podoju,pol pa mu dodatek še narediš.Saj bo,samo glavo pokonci. Miška,imaš ful lepe otročke,no samo 2 sem vidla na slikici. Nina je tudi pravi cuker,pa sploh nimam občutka,da je tako micena,se na slikici ne vidi sploh. Zdaj pa vas grem nazaj brat.Aja,sem pozabla povedat,da se je Saš pred eno uro zbudil,mu grem flaško naredit,pridem nazaj v sobo,pa on spi veselo dalje,že eno uro,flaška v grelcu čaka. Tolko je jamral,da me je iz postle vrgo.
< Sporočilo je popravil matcar -- 25.8.2009 7:16:22 >