Dorca
|
Oj, bogdaj, te mal spremljam po drugih debatah, si ful zabavna! Z mojim sva se cel vikend na račun mokce in olčka zabavala , pa ne boš rekla da so to res včasih dojenčkom dajal!!!! Sej mam jest podobne težave, no sedaj pri tretjem je že malo bolje, smo v isti hiši z mojimi in to so vsi nejbl pametn, kot bi bla nesposobna karkol sama narest in otroke zrihtat! Vsi se vtikajo in komentirajo, da bi pa ta velke dve kdaj peljali na kakšen izlet al pa na sladoled, to je pa že preveč, nejlaži je z jeziki otresat!!!! Ma pa sej od teh stvari bi lahko knjigo človk napisa Kako kaj Nina? Se v redu rihtata? Pri nas Rožleta mal šraufa, včerej sem mislila, da se bo razpočil, čist je bil rdeč in komaj je še zrak lovil, tako se je dru, revček, nisem več vedla kaj nej delam z njim. Revež je ful zaprt, ne gre in ne gre kakat, tko da je to že prav porazno. Pa smo zamenjali mleko, pa laktozo mu dajem, pa nič, šele ko mu mal črevo zdražim se pokaka, da je noro! Sam tako v nedogled ne gre . Matcar, tvoji so zalivančki a ne? A si mela kaj težav s prebavo in če si kako si reševala??? Premišljujem, da bi spet zamenjala mleko, pa ne vem če lahko kar skačem iz enega na drugega? No takle mamo, mraz - sovražim vse letne čase razen poletja!!!! Kdaj bo spet vroče!!!!!