ninocka
|
Dobro jutro!!! Kako ste? Upam, da bo danes soncek in malcek bolj toplo, kot pa zadnje dni. Jst sem bla cele dneve oblecena v od mojga jopo in kapuco na glavi, ker mi je drugace ful za vrat pihalo al me je pa v trebuh zeblo Sicer pa nic posebnega pri nas - mam se dobre 3 tedne do poroda, se zmeraj ful pospravljam, danes je na vrsti otroska soba (omare), ker moram naredit plac, da prenesem vse Rubnove stvari iz previjalke v omaro. Vceraj sem v nulo spucala spalnico (vkljucno z omarami) in spet dala stran en kup pizam. Sej bi jih se vec, pa sem se spomnila, kako je blo pri Rubnu, ko sem dojila, pa vroce mi je blo, pa sem si vsak dan zamenjala pizamo, ker je tolk smrdela. Tko da sem jih nekaj pustila se na rezervi. Cez vikend sva pa z mojim do konca pospravila vhod in omaro za cevlje, sobo za goste in hodnik. Vse cevlje sem preprala in zlozila nazaj v omaro, tiste, ki jih ne nosim pa dala v vrecko, da jih oddam. Zdej ko sem taka samaritanka se mi zdi, da kar lazje diham jst in cela hisa in da v njo prihaja sama pozitivna energija. Najbolj grozno mi bo itak cistit kuhinjo - jedilnico in dnevno sobo, ker je vsepovsod ful igrac , pa v kuhinji vse kastrole ven in potem spet not...Ampak bi pa res rada to neredila pred porodom, ker potem itak ne bom mela casa. Ce bo vse po sreci, pa naslednji teden zacnem pripravljet izkljucno za nasega korenjacka - pranje cunjic, vozicka, priprava stvari... in it se po nakupih, da dokupim, kar mi manjka. Matcar, drzite se. Pa Maksu en kup , da bo se ucek cimprej pozdravil. Tebi pa da bos se naprej tako mocna. Skustrana, ja jst mam elektivni CR in smo nekako zmenjena z G, da ga delamo 23-24.06. A te bom prehitela A ime ne bo vec Oto? Mi nasega ze klicemo po imenu, sploh Evan je ful dober, ko govori o bratcu. Pa v vsako stvar ga ze vkljuci: ko bomo jst , Ruben in Loki (partizansko ime) veliki, bomo pa to pa to delali... Pa ful mi skoz pomaga vstajat in me dviguje, ker sva z Lokijem pretezka, da bi se sama dvignila Next - jst sem pa za iz porodnisnice vzel up to 1 month. Tud pri evanu in Rubnu sem mela takrat cifre 50, pa sta nosila Evan se skor do 3 meseca (je bil nedonosencek), Ruben pa tam do 1 -1.5 meseca. Morva pa z mojim se uredit ocetovstvo, upam, da ne bova pozabila Kako ste pa ostale nosecke in tretjic mamice?
< Sporočilo je popravil ninocka -- 2.6.2009 8:12:29 >