|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: III. pričakovanje
25.5.2009 8:19:59   
emaa
Matcar upam, da bo šlo samo na bolje, pa da boste kmalu bližje domu.
Hayat dobrodošla.

(odgovor članu Dorca)
Neposredna povezava do sporočila: 851
25.5.2009 21:38:40   
matcar
Živjo!
Midva sma danes bila premeščena v Mariborsko bolnico.Maks je odlično,pravi nagajivček,kot je vedno bil.Očko so mu rešli,tako da normalno funkcionira z njo,pa kolko sem danes opazla,tudi vidi.Kako dobro,pa bo čas pokazal.Vglavnem,čakajo ga naprni tedni terapij in okrevanja.
9.6. pa imama kontrolo pri Dr.Lumiju v LJ.Zaenkrat pa bomo vidli,kako dolgo še bo moral biti v bolnici.Upam,da ne več dolgo. Pa hvala vsem za podporo,pikapoke in objemčke.So resnično pomagali!user posted image

< Sporočilo je popravil matcar -- 25.5.2009 21:39:20 >

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 852
25.5.2009 21:39:42   
matcar
Hayat,dobrodošla!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 853
25.5.2009 22:37:53   
skuštrana
Matcar, uh, konec dober, vse dobro. Hvala bogu da se je tako končalo za vas user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 854
25.5.2009 22:45:53   
Anonimen
matcar - user posted image  za maksa!!!

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 855
26.5.2009 8:39:58   
hayat
o hvala za dobrodošlico.

no smo vcerej ponovno 2 testa naredli pa je pokazalo negativno-tko da četrtega člana še nekaj časa nebo user posted image user posted image .  Bomo še počakali,da vsaj ta tretji malenkost zraste-če nas seveda spet kaj prej ne preseneti.

jupi za maksauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 856
26.5.2009 10:08:03   
emaa
Matcar super.
hayat boste pa še nekaj časa s tremi otroci.
Morfologija je za mano, dete zdravo, za spol nisva vprašala, se pa stiska tesno k meni, to je pa tako, če se imamo radi. Tipika opet slabokrvna, ampak bo že.
user posted image
user posted image

(odgovor članu hayat)
Neposredna povezava do sporočila: 857
26.5.2009 10:24:51   
ninocka
Matcar,  user posted image user posted image user posted image user posted image za maksa user posted image user posted image user posted image
emaa, joj kolk je lusten na drugi slikici, ko cuza prst user posted image

Pri nam nic novega, se vedno pospravljam user posted image , vceraj sem 1/2 sesala pajke v sobi za goste user posted image Noben je ne uporablja, ratala je rumpelkamra in so se pol te male in velike nadloge not naselile.

Lihkar sme sesatvila eno omarico za na balkon (sem potrdila, da sem Ikea genij in da znam brat njihova navodila za butce user posted image user posted image ).
Iz Nexta sem dobila oblekice za malega, pa ne vem a sem ze povedala, ampak imamo izbrano tudi ime (koncno user posted image user posted image user posted image ). Tko da ga ze kar po imenu klicem. Vceraj sem sla se na CSD papirje urejat in sem mogla pes v 3 stuk...mislim, jako nosecnicam priijazno user posted image
Evo, tko na hitrco, zdej pa sibam naprej pospravljat...mam cel sesznam stvari za narest...pa samo se 28 dni casa user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 858
31.5.2009 10:41:06   
skuštrana
Hojla, punce...

No, meni so se zamašili sinusi, vraga, pa ravno sedaj, tik pred zdajciuser posted image user posted image

Drugače pa že komaj čakam, da dam tega škrata ven, upam da bo kaj prej...Ampak mislim, da sanja svinja kukuruzuser posted image user posted image

V torek imam pregled, pa bomo videli kaj bo rekla.

Next, jaz sem tudi tokrat full naročila ker sem z njihovimi stvarmi full zadovoljna. Tudi kompletek za iz bolnice. Joj, komaj čakam, da mu ga oblečemuser posted image ... Samo, imajo kar velike št., jaz imam 0-3 pa izgelda kar veliko.
Ime pa , hm, načeloma ga imamo, samo trenutno imamo v mislih 2 varinati pa ne vem..Je pa razlika samo v eni črki.user posted image Bomo videli, ko pride ven....

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 859
31.5.2009 10:42:25   
skuštrana
.pa samo se 28 dni casa user posted image

Ninočka, ti imaš dogovorjen CR, če se ne motim. Kdaj imaš datum?

Matcar, kako ste?

Joj, naše junijke pa rojevajo kot po tekočem trakuuser posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 860
31.5.2009 13:18:41   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Matcar, kako ste?

Počasi se vse spravlja v normalo,samo Maks ga nekaj ponoči biksa.Imam občutek,da ga je strah,da me ni zraven njega. Al pa ga boli očka,kar je tudi možno,vglavnem skozi se zbuja pa premetava v postelji. Zdaj me čakajo dnevi kontrol,vsak teden do 15.-ga. Pa še posvetovalnico imam z obema,tudi Saš-em. Pa terapije imama očesne vsaki dan 4x.Po 2x pa mu moram desno očko zapikat,da bo čim več z levo gledal.Pa še nam ni uspelo.user posted image  Važno mi je to,da so mu očko rešli,čeprav ga še čakata 2 operaciji minimum. 

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 861
1.6.2009 9:30:28   
skuštrana
Oh, Matcar, držite se... 

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 862
2.6.2009 8:06:20   
ninocka
Dobro jutro!!!

Kako ste? Upam, da bo danes soncek in malcek bolj toplo, kot pa zadnje dni. Jst sem bla cele dneve oblecena v od mojga jopo in kapuco na glavi, ker mi je drugace ful za vrat pihalo al me je pa v trebuh zeblo user posted image
Sicer pa nic posebnega pri nas - mam se dobre 3 tedne do poroda, se zmeraj ful pospravljam, danes je na vrsti otroska soba (omare), ker moram naredit plac, da prenesem vse Rubnove stvari iz previjalke v omaro. Vceraj sem v nulo spucala spalnico (vkljucno z omarami) in spet dala stran en kup pizam. Sej bi jih se vec, pa sem se spomnila, kako je blo pri Rubnu, ko sem dojila, pa vroce mi je blo, pa sem si vsak dan zamenjala pizamo, ker je tolk smrdela. Tko da sem jih nekaj pustila se na rezervi.
Cez vikend sva pa z mojim do konca pospravila vhod in omaro za cevlje, sobo za goste in hodnik. Vse  cevlje sem preprala in zlozila nazaj v omaro, tiste, ki jih ne nosim pa dala v vrecko, da jih oddam. Zdej ko sem taka samaritanka se mi zdi, da kar lazje diham jst in cela hisa in da v njo prihaja sama pozitivna energija.
Najbolj grozno mi bo itak cistit kuhinjo - jedilnico in dnevno sobo, ker je vsepovsod ful igrac user posted image user posted image , pa v kuhinji vse kastrole ven in potem spet not...Ampak bi pa res rada to neredila pred porodom, ker potem itak ne bom mela casa.
Ce bo vse po sreci, pa naslednji teden zacnem pripravljet izkljucno za nasega korenjacka - pranje cunjic, vozicka, priprava stvari... in it se po nakupih, da dokupim, kar mi manjka.

Matcar, drzite se. Pa Maksu en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo se ucek cimprej pozdravil. Tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bos se naprej tako mocna.

Skustrana, ja jst mam elektivni CR in smo nekako zmenjena z G, da ga delamo 23-24.06. A te bom prehitela user posted image user posted image A ime ne bo vec Oto? Mi nasega ze klicemo po imenu, sploh Evan je ful dober, ko govori o bratcu. Pa v vsako stvar ga ze vkljuci: ko bomo jst , Ruben in Loki  (partizansko ime) veliki, bomo pa to pa to delali...
Pa ful mi skoz pomaga vstajat in me dviguje, ker sva z Lokijem pretezka, da bi se sama dvignila user posted image
Next - jst sem pa za iz porodnisnice vzel up to 1 month. Tud pri evanu in Rubnu sem mela takrat cifre 50, pa sta nosila Evan se skor do 3 meseca (je bil nedonosencek), Ruben pa tam do 1 -1.5 meseca.

Morva pa z mojim se uredit ocetovstvo, upam, da ne bova pozabila user posted image user posted image user posted image

Kako ste pa ostale nosecke in tretjic mamice?

< Sporočilo je popravil ninocka -- 2.6.2009 8:12:29 >

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 863
2.6.2009 8:56:42   
matcar
Bom se poskušala. Saj zdaj je malo boljše,ko je že iz B. Imama pa jutri kontrolo v mB,danes teden pa v LJ. Bomo vidli,kaj bodo rekli dohtarji. Upam na najboljše.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 864
2.6.2009 9:14:41   
emaa
Matcar saj bo, na žalost nesreča nikoli ne počiva.
Ninocka ti pa že kar v nizkem štartu, maš pa še ful energije.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 865
2.6.2009 22:35:03   
skuštrana
Hojla...

Ninočka, ma, jaz sem vzela od up to 3m, nisem imela pojma kako je kaj velikouser posted image Ampak bo že. Ime je pa še vedno Oto, pa še eno zraven..

Danes sem imela pregled in je vse bp. Je rekla da naj moža vprežem, da semenska tekočina dela čudeže in ko sem ji omenila, da sem kot slon in da ni problem v njem mi je rekla, da moram za višje cilje malo stisnit zobe in potrpetuser posted image user posted image
Jaz bi pa že kar jutri šla rodit. Joj, pri obeh nosečnostih mi je bilo samoumevno, da moram počakati vsaj do roka, ok, par dni gor ali dol, zdej pa upam, da bo kar 14 dni prejuser posted image user posted image

Sicer imam še kar nekaj stvari za uredit, nakupit kar mi manjka, ampak nič ni življenskega pomena, tako da lahko grem tudi rodit prej user posted image

Kje pa ste vse? Na dopustu....user posted image Uživajte....

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 866
3.6.2009 6:16:27   
matcar
Si pa izbrala zelo lepo ime-OTO! Tudi jaz sem hotela to ime za našega drekeca pekeca.user posted image No,pa se moj mož nikakor ni strinjal. Naš Saš pa je bil včeraj star že 2 meseca,meni pa se zdi,kot da sem komaj rodila. Kak hitro gre čas. Saj bo! Babike,malo še,pa boste vse rešene in boste cartale.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 867
3.6.2009 8:18:34   
Anonimen
matcar - dobro opravte danes pri zdravniku. Pa se vidi, da imate dojenčka doma, ka pišeš že ob 6.15 zjutrajuser posted image .

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 868
3.6.2009 8:24:18   
matcar
Jap!user posted image  Bomo probali,ja. Bom javla,kako in kaj.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 869
3.6.2009 15:01:57   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Kje pa ste vse? Na dopustu....user posted image Uživajte....

neeee, jst sem na bolniski user posted image user posted image user posted image user posted image

matcar, dobro  opravite danes  user posted image user posted image in porocaj, kako je bilo!!!
A Sas ma ze 2 meseca??? Uh, kolk gre hitro....

emaa, ma nimam nobene energije... ce bi jo mela, bi se vse blistalo v 1 tednu, tko pa ze 3 tedne skoz neki pucam, pa prelagam, pa kr neki...no sej zdej se je zacelo koncno poznat, ker so tiste  tavecje, ampak bolj iz ozadja, stvari popucane in potem lahko dejansko se kaj drugega naredis. Upam, da mi bo zdele uspelo malo po najinih omarah pogledat in da se malo cunj zreduciram in jih dam stran.

Sibam pospravljat, uzivajte...upam, da se ne bo spet vreme skisalo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 870
3.6.2009 15:21:08   
emaa
Ma jaz imam ene okvirje iz Ikee še od lani, da bom slike (kolaž) noter dala, pa se še ni zgodilo, ni časa, mogoče ko bom sama na dopustu doma, pa ne bom zraven še bolana. Ja itak sanja svinja kukuruz, zdaj pa letim domov. 

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 871
3.6.2009 16:45:38   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

matcar, dobro  opravite danes  user posted image user posted image in porocaj, kako je bilo!!!
A Sas ma ze 2 meseca??? Uh, kolk gre hitro...

Ja,je že 2 meseca minilo.user posted image  Mine,ko šus!
Ja,mi smo dobro opravili danes. Stanje je nespremenjeno,HB,samo da se ni poslabšalo. Očko moram še naprej dol pikat,da bo čimveč s to gledal(kar še nam ni uspelo). Je rekel Z,da je to tudi zato,ker se mu svetloba drugače lomi,ko ima silikonsko olje noter. Drugače pa vidi,ampak slabo.Zato tudi moramo vztrajat,da se mu bo vid izboljšal. Pa kapljice in kremico še morava naprej dajat. kako pa bo v LJ,pa vam sporočim v torek,ko se vrneva domov iz kontrole.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 872
4.6.2009 9:40:19   
L & L
Joj matcar šele sedaj sem vidla kaj vam dogaja, noro ogromno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od nas in največ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vnaprej da se bo vse ok še naprej rihtalo.Kako ste kaj ostale, nestrpno čakate svoje bebice a ne, joj sej bo še prau hitro.Mi smo drugač ok spimo kar vredu imeli smo že prvo posvetovalnico in Orson ima že 4935g in 56.5cm, ja fantič se super dela user posted image Vsem želim čim lažji porod in zdrave otročičke.
Dorca midve mava pa res vse nekaj podobno, mogoče mamo tako vodo user posted image user posted image user posted image
Lepo se imejte in uživajte v buhkih.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 873
8.6.2009 15:49:30   
tadejluka
Hej!
No pri nas se je tudi družinica že povečala in sicer sem 4.6.09 rodila 3. sinčka Blaža, 3600g, 54 cm, počutimo se uredu, ati in bratca sta navdušena!!

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 874
8.6.2009 16:49:50   
matcar
L&L,hvala za podporo! Saj zdaj je že boljše,HB.Jutri pa imava kontrolo v LJ,tak,da bomo vidli,kak je na stvari.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?