|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: III. pričakovanje
8.6.2009 16:51:10   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka

Hej!
No pri nas se je tudi družinica že povečala in sicer sem 4.6.09 rodila 3. sinčka Blaža, 3600g, 54 cm, počutimo se uredu, ati in bratca sta navdušena!!

Čestitke,Tadejluka!user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 876
9.6.2009 21:11:40   
matcar
Mi smo danes imeli kontrolo v LJ. Maks bo 1.7. operiran,da mu odstranijo silikonsko olje,tako da bomo spet v B.user posted image drugače pa ima lepo čisto vse,nič ni vneto.Vredu,vglavnem.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 877
10.6.2009 9:31:45   
Dorca
Oj,

Matcar upam, da se vam zrihta kot je treba, da ko bo Maks velik fant, da bo imel samo še bežen spomin na ta neljubi dogodek, da z učkom bo pa ok! Saj so mojstri teli zdravniki - kapo jim dol jaz pravim!

Jaz sem že na dopustu, čeprav imam rok čez 2 meseca in se sedaj počasi pripravljam na "gnezdenje", no pa še na dopsut gremo vmes - juhuhu.

Pridne bodite, pa zdrave in vaši nadebudneži tudi!

Kdor nima otrok, ne ve, čemu ljubezen. (italijanski pregovor)

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 878
10.6.2009 9:59:32   
matcar
Bo se porihtalo,jaz tudi tak pravim! Upam,da se res ne bo kaj dosti spomnil,ko bo zrasel.Ima ful lepe očke,zato je še tolko bolj hudo.Saj se mu že zdaj ne pozna skoraj nič večuser posted image .
Uživaj na dopustu.Ko pa bo tak daleč,pa nam kr javi!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Dorca)
Neposredna povezava do sporočila: 879
10.6.2009 10:52:21   
Anonimen
Matcar user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 880
15.6.2009 9:25:51   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka

Hej!
No pri nas se je tudi družinica že povečala in sicer sem 4.6.09 rodila 3. sinčka Blaža, 3600g, 54 cm, počutimo se uredu, ati in bratca sta navdušena!!

Cestitke user posted image user posted image user posted image

Matcar
, sej bo vse OK. Za ziher pa se ne kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sreco

Jst sem mela v petek G. Vse je OK, maternica se ni nic dodatno stanjsala, sva se pa zmenila, da gremo se par dni prej rodit, tko da se v nedeljo odpravljamo po naso strucko user posted image user posted image user posted image
Ta teden imam zato akcijo pranja in likanja njegovih oblacilc in pa zadnje nakupe ter priprave. V soboto bo verjetno pri meni mami prespala, da bo potem v nedeljo cuvala tamaladva in jih ne bo treba se zjutraj kam vozit.

Skustrana, a si ze rodila, al te bom res prehitela user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 881
15.6.2009 11:30:13   
valentinčica30
Pozdravljene!

Da se še vam mal pridružim. Tudi mi pričakujemo tretjega, čist neplansko (sicer pa nikol nisva imela priložnosti planirat sva bila zmeraj prepočasna user posted image user posted image user posted image ).
Rok imam nekje okoli 10.februarja 2010, doma pa že dve cvetki 6 in 9 let. Prvi pregledimam šele 8 naslednji mesec in se mi tko vleče, ker bi končno rada vedela ali je vse ok.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 882
16.6.2009 16:51:05   
skuštrana
Ninočka, pri nas še nič NE DOGAJAuser posted image moram pohitet, očitnouser posted image user posted image

Valentinčica, dobrodošla...user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 883
16.6.2009 17:20:05   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Pozdravljene!

Da se še vam mal pridružim. Tudi mi pričakujemo tretjega, čist neplansko (sicer pa nikol nisva imela priložnosti planirat sva bila zmeraj prepočasna user posted image user posted image user posted image ).
Rok imam nekje okoli 10.februarja 2010, doma pa že dve cvetki 6 in 9 let. Prvi pregledimam šele 8 naslednji mesec in se mi tko vleče, ker bi končno rada vedela ali je vse ok.

Čestitke za user posted image !user posted image user posted image user posted image In dobrodošla!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 884
17.6.2009 13:22:23   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Ninočka, pri nas še nič NE DOGAJAuser posted image moram pohitet, očitnouser posted image user posted image

Ja, dejmo, pol pa mozeka v akcijo sprav, da bosta mal vec user posted image (pa da ne bo kaksnih cudnih misli tuki - mislim, da bosta mal vec tanga plesala user posted image user posted image user posted image )
Al pa naj te maladva po plazi lovita user posted image , pa mal aerobike, pa bo user posted image

Valentincica, dobrodosla user posted image user posted image user posted image

Jst pa sploh nimam vec svojih nog - sta mi tolk otekli, da mam zdaj 2 hloda na katera sta pritrjena 2 buhtla user posted image user posted image user posted image
me moj tolazi, daje samo se par dni...ma sej vem, samo ko me pa zvecer tud ful bolijo, pa vceraj sem mela svet starsev in sem si komaj krokse gor nabila...drugac bi pa lahko skor obe nogi v en kroks dala...user posted image
Vceraj sem oprala vse nove stvari, zdaj se moram pa zapodit se med "stare"  in pogledat, kaj pride trenutno v postev in kaj ne. Moj je ze cist popi.zditis fasal zarad teh cunjic. Je rekel, da se jih nikakor ne znebimo user posted image user posted image user posted image
Komi iz ene sobe vse ven pospravimo, pa se od nekod spet pojavijo nove vrece s temi stvarmi...sem ga potolazla, da je zdaj pa konec, ker ko odsluzijo se temu miskolinu, gredo v prodajo, pa na karitas....in to kar sproti, takoj ko bomo prerastli. Drugace lahko lih celo podstresje s tem nafilam user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 885
17.6.2009 13:44:25   
valentinčica30
Ninočka mi z oblekicami nimamo težav. Bomo mogli vse še enkrat kupituser posted image . Smo po naših dveh pupah vse podarili, saj smo mislili da smo končali. Sedaj pa bomo šli spet lepo od začetka, od vozička do oblekic in postelje, kar velik zalogaj ampak bomo že kak.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 886
17.6.2009 14:06:53   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Ninočka mi z oblekicami nimamo težav. Bomo mogli vse še enkrat kupituser posted image . Smo po naših dveh pupah vse podarili, saj smo mislili da smo končali. Sedaj pa bomo šli spet lepo od začetka, od vozička do oblekic in postelje, kar velik zalogaj ampak bomo že kak.

Ko jih jst ne bom vec rabila, ti lahko kaksne nevtralne zelo ugodno prodam user posted image Mi mamo drugace 2 fantka + zdej bo se en fantek.

Neposredna povezava do sporočila: 887
17.6.2009 17:08:27   
matcar
" target="_blank">http://user posted image

Tukaj pa je naš škratek.Da vam malo lušte naredim.

< Sporočilo je popravil matcar -- 17.6.2009 17:09:31 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 888
17.6.2009 17:28:03   
valentinčica30
Matcar luštkana zadevica, ta tvoj škratek. Jst sem že malo pozabla kak taki mali zgledajo, se kar malo bojim.
Ninočka se priporočam za oblekce.
Pri prvih dveh nisva vprašala za spol, imava dve punci, sedaj pa sva se odločila, kljub temu da sva sprva mislila da je bolje da ne, da bova kar vprašala. Tiho upamo na fanta, ampak tudi še ena punca bo ok, čeprav glede na to da se mi že zdaj trebušček dela, me moj zafrkava da bodo dvojčki, potlej bo šele šmorn.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 889
17.6.2009 18:13:24   
matcar
Hvala!user posted image Boš hitro noter padla. Sem jaz tudi mislila,da sem vse pozabla,ko sem bila z drugim noseča. Pa sem se vsega takoj spomnila.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 890
18.6.2009 23:00:43   
emaa
Čestitke tadejlukauser posted image
mi smo nazaj z dopusta, kaj več pa napišem, ko se mi bo kaj več dalo

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 891
20.6.2009 0:18:59   
simonae
Pozdravljene!

Čestitke valenčica!

Matcar držim pesti, da se vse res uredi!

Maš pa res srčka! Si mi res lušte naredila.

Jaz sem te dni v službi in se toliko dogaja, da je kar joj. A počutim se ok, predvsem živo!

Lepe dopustniške dni vsem (doma ali kje drugje).

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 892
20.6.2009 7:10:40   
matcar
Jutro!
Hvala Simonae,za kompliment!user posted image Jaz tudi verjamem,da bo vse ok.Mora bit.Naši malčki so zelo vstrajni in veliki borci.Vam vsem želim lep dopust,če se kam odpravljate.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 893
20.6.2009 23:42:40   
ninocka
3x mamice, lep pozdravcek se  zadnjic, dokler sem se kindersurprise user posted image
Jutri gremo po nasega 3 soncka, komaj cakam user posted image user posted image user posted image

Lepo se mejte, se beremo, ko se vrnem iz P!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 894
21.6.2009 6:49:38   
matcar
Jutro!
Ćestitke,Ninočka!user posted image user posted image user posted image Potem pa čimprej javi,kako je bilo!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 895
22.6.2009 12:31:55   
emaa
Le javi ninočka.
Mi smo imeli aktiven dopust, beri bila sem na vseh toboganih, vodnih drčah, itd. D se n dal nog dvigovat, pa si je palec na desni nogi tako obšlesal, da imamo prevezovanje 3x dnevno, mazanje proti glivicam in AB. Včeraj je pa še vročino dobil, baje da je nepovezano, bomo videli. Če ne bo prst kamlu bolje, pa naprej, čeprav mu bo po moje noht odstopil, kaj bo pa z ostalim bomo pa videli.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 896
22.6.2009 16:05:32   
ammam
Zdravo! Tudi jaz pričakujem tretjič, sicer z precejšnjo razliko, pa nima veze. Sem pa ravno brala te prejšnje poste od matcar in me je kar stisnilo, žal mi je, da se vam je zgodila ta nesreča, upam, da se vse lepo izteče, navsezadnje so danes kirurgi res pravi mojstri in znajo lepo porihtat te stvari. No, in medtem, ko sem to brala, sem začela mojemu razlagat o naših vratih v kuhinji, isti shit... z steklom, ki je zelo nevarna zadeva za male vihrače, vsaj po pripovedovanjih sodeč. Tako, da razmišljam, ali bi namestili kakšno varovalno folijo ali pa kar dali zamenjat, ko bo mogoče. 

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 897
22.6.2009 19:06:47   
valentinčica30
amman dobrodošla.
Končno ena ki je na začetku. Povej mi kako rayliko imate med malimi. Pri nas doma imamo 6 in 9 letnico, to je zame že kar razlika, saj ko bom rodila bosta obe že leto starejši.

(odgovor članu ammam)
Neposredna povezava do sporočila: 898
22.6.2009 20:40:26   
matcar
Punce,ne vem če ste zasledile.Naša Ninočka je postala mamica 3150 g težkega in 51 cm dolgega korenjaka z imenom Liam Neo!
Čestitke mamici!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 899
23.6.2009 8:00:08   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: ammam

Zdravo! Tudi jaz pričakujem tretjič, sicer z precejšnjo razliko, pa nima veze. Sem pa ravno brala te prejšnje poste od matcar in me je kar stisnilo, žal mi je, da se vam je zgodila ta nesreča, upam, da se vse lepo izteče, navsezadnje so danes kirurgi res pravi mojstri in znajo lepo porihtat te stvari. No, in medtem, ko sem to brala, sem začela mojemu razlagat o naših vratih v kuhinji, isti shit... z steklom, ki je zelo nevarna zadeva za male vihrače, vsaj po pripovedovanjih sodeč. Tako, da razmišljam, ali bi namestili kakšno varovalno folijo ali pa kar dali zamenjat, ko bo mogoče. 

Ja,raje menjajte,ko boste lahko.Mi smo tudi že na začetku hteli,pa nam vrata niso pasala gor.Zdaj pa smo dali noter kaljeno steklo,ki se ne razleti.Problem pa so še vhodna vrat,ki pa so cela steklena.Kako pa bomo to rešli,pa ne vem,ker brez vrat pa bit ne moramo.Traja nekaj dni,da ti staklo zamenjajo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ammam)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?