|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: III. pričakovanje
11.5.2009 7:36:38   
emaa
Čestitke pat

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 801
11.5.2009 8:51:16   
Dorca
Čestitke Pat74, sem ravno sodelavkam razlagala, da imaš zanimivo ime Andrej, ker teh imen ni več. Lepo da se vračajo:)

Ninočka - mene tud ful križ zafrkava, zdej sem si pa nabavla "banano" blazino od There - pa je ful dobr, sicer bolečine niso zginle, je pa bol in jo kar nosim iz dnevne kjer imam podprt križ, ko sedim in v spalnico, ko grem spat. Pri sramni kosti pa po moje sam porod pomaga user posted image

Jaz odštevam do dopusta - 5.6.-če bo vse po sreči, potem bom pa dobra dva meseca doma - juhuhu!

Uživejte na sončkuuser posted image

Kdor nima otrok, ne ve, čemu ljubezen. (italijanski pregovor)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 802
11.5.2009 9:43:48   
Pat74
Punce hvala za čestitke!

(odgovor članu Dorca)
Neposredna povezava do sporočila: 803
11.5.2009 10:40:19   
ninocka
Pat74, cestitke ob rojstvu sincka Andreja user posted image user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 804
12.5.2009 8:41:40   
skuštrana
user posted image user posted image Pat, čestitke...Evo, še noben ni noter ostaluser posted image Andrejev je pa res malo, jaz imam bratranca, ki je star 10 let pa je eden redkih..Včasih jih je bilo pa kot Rusov.

Ninočka, hm, tebe pa gnezdenje daje, auser posted image . Pridi še k meni, pa te jaz častim z njemi bezgovim sokom, pa še na plažo te potem odpeljem ti mi pa malo pospraviš, pa posesaš, pa tako naprej..Si zauser posted image
Drugače je pa meni super kupljen bezgov sirup iz Hoferja ali pa na Hrvaškem imajo od Done iz jabolk in bezga. Ta je tudi njemi.
Glede pospeševanja pooroda - jaz bi že kaka henki penki, ampak če sem kot slonuser posted image Sva par dni nazaj, pa sem skor umrla zraven od smeha, s tem trebuhom..Pol na koncu je pa mopj rekel,da da je konec za nekaj mesecevuser posted image user posted image No, bomo videli..Hodim po štengah pa itak ko nora, jih imama full do stanovanja.
Kdaj se pa poročiš? Če bi se jaz še enkrat bi vse naredila isto, samo da bi šla kar bosa...user posted image

Samo tale vročina pa res ni normalna. Ponoči moramo imeti vsa okna odprta full da lahko jaz sploh spim. Samo klimo prižgat se mi zdi pa neumno, saj smo komaj nehali z gretjemuser posted image

Jaz imam pa v petek pregled in prvi ctg. Joj, se  mi na ta ctg tako ne da it, ker vem da me bo vse bolelo od tistega ležanja tam. Pa kok jih še kaj bo.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 805
12.5.2009 8:52:49   
Anonimen
jao, jst sem ze pozabla...kdaj pa zacnejo s >CTG-ji?

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 806
12.5.2009 9:05:29   
skuštrana
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

jao, jst sem ze pozabla...kdaj pa zacnejo s >CTG-ji?

He, he..Sem šla na nosečniški koledar pogledat koliko sem noseča, ker itak ne vemuser posted image
35t

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 807
12.5.2009 9:56:46   
Anonimen
hvala:)

Neposredna povezava do sporočila: 808
12.5.2009 10:41:15   
Anonimen
Pat, čestitke tut od mene. Zdej pa vprašanje za vse tiste, ki ste že rodile tretjega. Mene po prvem porodu krčenje maternice ni bolelo nič, po drugem pa je bolelo precej, sploh ko sem dojila. Sem pa slišala, da je z vsakim porodom bolečina večja. A to drži? Si ne predstavljam, da bi me še bolj bolelo, kot me je v drugo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 809
12.5.2009 11:02:05   
emaa
ne vem, sem samo enkrat rodila in je bolelo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 810
12.5.2009 12:37:44   
Pat74
Mene je krčenje maternice najbolj bolelo kar pri prvi, zdaj pa sploh nič - čeprav res pravijo, da naj bi z vsakim porodom bolj bolelo - očitno imam dobre gene za rojevatuser posted image .

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 811
12.5.2009 12:41:00   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Pat, čestitke tut od mene. Zdej pa vprašanje za vse tiste, ki ste že rodile tretjega. Mene po prvem porodu krčenje maternice ni bolelo nič, po drugem pa je bolelo precej, sploh ko sem dojila. Sem pa slišala, da je z vsakim porodom bolečina večja. A to drži? Si ne predstavljam, da bi me še bolj bolelo, kot me je v drugo.

Mene ni bolelo ne drugič ne tretjič. Prvič pa kr je. Tako,da mislim,da je odvismo tudi od vsake posameznice.Tudi čiščo sem prvič imela dosti bolj dolgo,kot drugič in tretjič.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 812
12.5.2009 14:10:30   
Anonimen
Ne vem no, mogoče me je zato bolel, ka se mi takoj po porodu maternica ni začela sama od sebe krčt, pol so me pa ročno gnetli po trebuhuuser posted image , pa neki so mi dal v infuzijo, pa je mogoče pol to razlog. No upam, da bo tokrat mal manj te bolečine, ker je prov zoprno, čene bom pa ene par dni zobe stiskala, sej kmal mine.

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 813
12.5.2009 17:42:49   
matcar
Meni se zdaj pri tretjem tudi ni začela krčit. So mi trikrat vbrizgali nekaj za krčenje. samo mi ni blo panike. Mogoče zato tudi,ker sem imela CR in me je že tak od vreza bolelo,pa nisem niti registrirala te bolečine.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 814
12.5.2009 20:11:17   
Dorca
Mene tud prvič ni skor nič bolelo, drugič pa kar.

Imam pa ful težave z uhajanjem vode, za znoret, pri obeh nosečnostih sem imela isto, sedaj se mi je pa začelo že prej kot po navadi. To mi je ful zoprno, sicer uporabljam vložke za inkontinenco - od DM so zakon, sam je pa ful smotan občutek. Saj vem ja, da bi mogla keglove vaje delat, pa itak pozabim, tko da me bo očitno to spremljalo do poroda in potem še kakšen lep čas... user posted image

Skuštrana, tud pri nama na podstrehi je že kot v peči, imam prepih da sploh lahko diham, pa se poletje še začelo ni, čeprav sem veliko bolj vesela vročine, kot pa tistih - 10 do - 15 pozimi, groza, letos sem komaj čakala, da mine ta zima, pa vlekla se je ko čreva...

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 815
13.5.2009 9:28:02   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Ninočka, hm, tebe pa gnezdenje daje, auser posted image

Ma kaksno gnezdenje, atomska bomba v bajti. Pa skoz pucam, pa se matram, pa se NIC ne vidi user posted image . Se zmeraj je svinjak in mi gre kar na jok, ko pomislim, kaj moram se vse pospravit. Zvecer pa v glavi samo premlevam, kaj bi lahko pospravila , pa nisem...user posted image user posted image user posted image
Porociva(mo) se pa novembra, tocno na 14. obletnico najine veze. Ceprav Evan ni lih najbolj navdusen in skoz govori, da se ne smem porocit user posted image

Jaknik, mene je v drugo ful zabolelo, ko so mi v infuzijo dali tist za pospesevanje krcenja maternice. Sem v sekundi ratala bela, zvilo me je, pa cist mrzla in potna...se spomnem, da sem takrat pomislial, da ce tko zgledajo popadki, HB da sem mela CR user posted image user posted image user posted image Pa imam drugace zelo visok prag bolecin. Mislim, da sem dobila zvecer se enkrat to v infuzijo, pa ni vec tolk bolelo. Potem sem pa mogla pit se kaplice za krcenje, pred njimi smo mogli prej vzeti lekadol, pa vem, da ga nisem jemala. Me je pa bolelo potem se med dojenjem...

Moje izlezavanje na lezalniku in branje trac revij ali knjig bo pa nemogoce. Je moj cez vikend sestavil lezalnik in se ulezem gor, pol pa vstat nisem mogla. Mene tolk v krizu boli, da sploh ne vem, kako naj se obrnem, dvignem, ze ce samo nogo premaknem, je to taka bolecina...user posted image user posted image user posted image
Pa ne bo nic z limonado in z veliki soncnimi spegli in pareom, ki mi plapola okrog trebuha in ogromnim klobukom na glavi user posted image user posted image user posted image user posted image

Nc, grem cistit omaro s cistili. Sem jih za cel skaf stran vrgla oz. pripravila za pravilno reciklazo na smetiscu, ker jim je potekle rok uporabe (l. 01 user posted image ).

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 816
13.5.2009 10:14:44   
L & L
Juhu trojkice kako ste.
Mi smo ok, veliko se crklamo, jemo kakamo spimo skratka dojenčkamo seuser posted image .
Danes je star že 4 tedne, joj kok gre hitr.
Bolečina ob krčenju, me je bolele vsakič isto, pa to samo po prvem drugem podoju pol pa nič več.
Evo pa še dve slikici pripopam
user posted image
To je veliki bratec
user posted image
Pa še vsi trije.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 817
13.5.2009 12:45:48   
šivilja
Ja, sem se tud jaz že spraševala kako je z bolečinami pri krčenju maternice. Očitno je spet odvisno od vsake posameznice. pri prvem ni bilo hudega, pri drugi pa sem imela take krče (sploh med dojenjem), da sem jo prvih par dni komaj dojila. Sem imela vsakič občutek, kot da bom spet rodila. me kar malo skrbi.

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 818
13.5.2009 23:38:13   
skuštrana
Pa skoz pucam, pa se matram, pa se NIC ne vidi user posted image . Se zmeraj je svinjak in mi gre kar na jok, ko pomislim, kaj moram se vse pospravit.

Evo ga, opis gnezdenjauser posted image user posted image
Aha, se te je le usmilil bodoči mož, po 14 letih in treh malčkihuser posted image No, mene se je že po prvem otroku in po 8 letih veze ( hm, ali sem se jaz njegauser posted image )....

Krčenje maternice - joj, kaj ste me morale sedaj še na to spomnituser posted image Mene prvič ni skoraj nič boleleo, drugič sem pa jokala zraven dojenja. Sem sestre klicala in jemala tablete proti bolečinam, čeprav drugače nisem pristaš tega...Bolelo me je pa kakšna 2 dni, me je tudi bilo stran it dojit. Se je zgodilo da je Arsen potegnil pa sem ga morala umaknit, ker nisem izdržala bolečine. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 13.5.2009 23:40:46 >

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 819
13.5.2009 23:41:22   
skuštrana
L&l - super slikceuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 820
14.5.2009 7:12:23   
emaa
L&L krasna slikica.
Gnezdenje nisem imela s tem kakih problemov, ker nisem smela nič delat. Poroke lepo, midva sva poročena 6 let, po 8 letih skupaj, sva že 14 let skupaj, dolga.

Neposredna povezava do sporočila: 821
14.5.2009 8:13:23   
ninocka
Dobro jutro, vam posiljam soncen pozdrav (prinam ni soncka, pa upam, dabo zdaj zasajnal user posted image ).

L&L lepe slikice user posted image user posted image user posted image Kolk so kjutkani tamali  user posted image
Skustrana, sem se ga jst usmila po 14 letih user posted image user posted image Mi je, ko sem rodila Rubna, ful hudo ratalo, ker so oni trije imeli en priimek, jst pa enega drugega in je blo, kot da ne pasem zraven...pa sem mu rekla, da bi se rada porocila. Prej pa skoz ne pa ne pa ne user posted image Sem razmisljala tudi samo o spremembi priimka, pol mi je blo pa tko - kja pa ce se kdaj pol porociva? Pol bo pa maticar rekel: Ali ninocka X vzameta ninockinegafanta X za moza...bi blo mal cudno, ko bi mela ze prej oba isti priimek user posted image
dorca, tole z vodo pa ni prijetno...user posted image    Jst pa tele keglove vaje kar redno delam. KJa pa ce se spomnes vsaj takrat, ko gres lulat in takrat delas in zadrzujes urin?

Omara s cistili je popsravljena in cista v nulo, mucka imata tud vse spucano, se WC sem jima vceraj spucala, da je blo ja vse tipitopi. Pa okno pomila, da vidita v sirni svet in sosedovo macko user posted image
Danes grem pa v kopalniske omare gledat, kaj od zdravil je poteklo in kaj od kozmetike je za stran. Sem tolk enih stvari stran zmetala, se mi zdi, da kar hisa malo lazje diha user posted image user posted image

V zadnjem tednu sem pa tudi oddala ene par stvari - pisalno mizo + stol sosedu, eni kolegici sem dala ene 5 sluzbenih majic (mi je slabo ze samo ko jih vidim, pol mam pa vsakega modela se po 5 komadov), pa eno zdravilo za norice sem dala eni kolegici user posted image user posted image user posted image Sem prav ponosna sama nase user posted image

Uzivajte, upam, da se kaj soncka naredi danes...

Jst grem pa momu poslat linke do papirjev za CSD da mi jih sprinta...pa se je zacela birokracija user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 822
14.5.2009 21:08:59   
Dorca
L & L krasne slikce, ful fletni fantki. Sem pa opazla, da imava približno isto obdobje "plodnosti" če lahko tako rečem, moji punci sta rojeni: ena 13.4., druga 23.6., sedaj imam pa rok 18.8. Ful mi je zanimiv, pa še blizu Šenčurja smo - očitno obstaja kakšno tako sevanje user posted image , da se prime ob istih letnih časih!

Ninocka a se da vse sprintat glede nosečnosti in tega za CSD preko neta, če se da a lahko posreduješ še na ta forum - hvala, da mi ne bi blo treba 10x na CSD letat! Jest sem bolj iz kamene dobe kar se tiče urejanja in printanja obrezcev preko interneta. Pa hvala.

Me smo se celo popoldne potepale po Kranju, je Teden mladih - prav fino se dogaja za otroke! Bravo za Kranj user posted image , da je vsaj mal življenja v mestu!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 823
15.5.2009 5:36:25   
matcar
Jutro!
Mi pa smo malo bolj zgodni danes. Pa po eni strani mi kr paše tak,ker imamo letanje danes.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Dorca)
Neposredna povezava do sporočila: 824
15.5.2009 5:46:02   
matcar
Evo,to pa je moja trojica!
user posted image
Velika sestrica in Saš!
user posted image

Tu pa so vsi trije!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.