|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: III. pričakovanje
3.4.2009 9:53:55   
emaa
Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 676
3.4.2009 12:00:27   
Anonimen
brinaBA user posted image user posted image user posted image ....pa si jo le docakalauser posted image user posted image user posted image  veliiiiik veliiiiiik cartanja!!!!

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 677
3.4.2009 18:38:27   
skuštrana
hOJLA...

Najprej čestitke obema srečnicama in njunima povečanima družinicamauser posted image user posted image Sem vama kar fouš da je že za vama, jaz sem že tudi čisto neučakana...

Mi smo bili v Čatežu 4 dni, bilo je fenomelnalno, res prišporočama v tem zimskem času. Pa drugače ne maram toplic, bazeni so mi fuj in fej..Ampak otroka sta uživala, jaz pa sem se malo spočila od gospodinjskih deluser posted image No, ko smo prišli domov se je pa itak vse vrnilo oz. počakalo, ker namesto mene ne bo nihče nič naredil (jah, morda nekega dne, zato pa bo imela 3 otroke da bojo delala jaz pa ležalauser posted image user posted image ) Smo pa spet ugotovili da bosta najina otroka sigurno adrenalinska športika, Liza se je spuščala po kamikazi kot nora, Arsen pa je na glavo skočil v velik bazen on ko smo ga potegnili tam nekje z dna bi on šeeeuser posted image user posted image

Ninočka, mi smo imeli danes tudi cel dan zamašen wc, fuj in fej..In potem je šla gospodična Liza kakat v njega in je za namenček še 2 krat potegnila vodo, da je šlo vse čez školjko in potem je Arsen padel v to sranje..Jao, fuj in fejuser posted image Ja, zdej se smejim prej mi pa ni bilo tako smešnouser posted image

Mene tudi vsi sprašujejo kdaj bo 4user posted image user posted image Pa jim lepo povem da vse ob svojem časuuser posted image (beri nikoli)...Ma, res..Ne me narobe razumet, tale 3 otroček je pri nas planiran in zaželejen ampak počasi imam pa res že preko glave vse te otroške opreme in podobnih dodatkovuser posted image Torej, pri nas so trije plafon. Sva se z G že zmenili za Mireno, takoj na prvem poporodnem pregledu. Je rekla najbolj pametno glede na najino plodnostuser posted image

Pri nas je pa danes full toplo in lepo vreme, ampak ko smo se zjutraj oblekli in kao spravili ven je Arsen full jokla, sem mu izmerila t in je imel skoraj 38 in valjda nismo šli ven..Grrr. Upam, da bo lepo vreme potrajalo vsaj nekaj časa.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 678
3.4.2009 22:39:56   
julam
ojla punce! Se vas je nabralo že kar malo morje, sem že čisto aut. Najprej seveda ČESTITKE matcar in vsem trojnim srečnicam user posted image user posted image user posted image .

Pri nas smo se nekako ufurali, user posted image ima jutri 1 mesec in res ne vem, kdaj se je obrnil. noro, kako cajt leti. Pa ne,, da skoz neki delamo, fanta sta bila v tem mesecu polovico bolana in je bilo na momente zares težko. Ampak vseeno, čas leti, z vsakim otrokom hitreje.

Sicer pa smo OK. Ljubosumja še ni konec, ampak se bomo - upam - počasi izvlekli. Tavelik ima res probleme (če sem to že pisala, se opravičujem user posted image ), tepe, ščipa, vleče, praska malo pupko. Se spopadam z njim na vse možne načine, danes mi je pa končno tudi ratal,da sva bila kakšno urco sama sama. In je bila 200% razlika. kako malo v bistvu rabijo revčki. Ampak pri nas solo urice pač niso možne, razen izjemoma. In danes je bila ta izjema in ni mi žal, čeprav sem morala tamalega poslat k tašči za čez noč, pa mi je božček jokal v telefon "mamica, pidi po mene" user posted image .

user posted image se je vklopila v naš direndaj in se bojim, da ji bo kmal dolgčas sami z mano. Ker sem bolj tihe sorte in imam rada tišino, kadar sem sama (brez radia, TV,...). Seveda nas mučijo krčki, ampak tokrat nekako lažje oz mirneje prenašam jok, kot sem ga pri fantih.

Mene zdaj še nihče ne sprašuje po 4., je pa zelo priljubljeno aplavdiranje, ker imamo "končno punčko". user posted image user posted image user posted image kako mi grejo na nerve. "joj, gospa, punčko, ja bravo, hvala bogu, to ste pa res veselli, ..." in podobne floskule. madonca, a je kdo pomislil, da sem mogoče si bolj želela še enga poba? Sej, če bi bil pa fantek, bi pa sigurno padla kakšna alla "samo, da je zdrav" al  pa "bo pa naslednja punčka"... No, sej sem že imuna...

Aja, pa eni mi kar skovanke delajo iz imena "kako jo boste pa klical?" Ja, madonca, po imenu, a ne? OK, sej mogoče bo padla kakšna ljubkovalnica, ampak ne, da mi kar polagajo besede v usta "aha, potem bo pa Lina, a ne?" Ne, ne bo user posted image user posted image user posted image

user posted image sej ni tko hudo, se imamo lepo in sem vesela, da smo velika družina!!! In ne  bom rekla,, da smo končali z user posted image , čeprav mi nekaj pravi, da mogoče bo pa dovolj user posted image .

Tako, mal sem se oglasila, pa bom prišla še kaj pokukat!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 679
4.4.2009 9:31:00   
Dorca
Ojla punce, mal sem zaspala user posted image

Matcar in BrinaBa ISKRENE ČESTITKE ob rojstvu malčice in malčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem zelo vesela za mamici, dva aprilca več - pri nas imamo tud starejšo v aprilu, čez 9 dni upihnemo 5user posted image  - sem že v nakupovanju daril, sicer nimam pojma kaj, ker moram kupiti še za oboje stare starše. Tako da sem kupila rolerje (zakon v Intersparu 29,9 EUR - pa sploh ne švoh), sedaj pa nimam pojma. Če ima katera kakšno idejo na plan z njouser posted image ! Imamo pa navado eno igračo al nekaj podobnega pa kakšno cunjico in fertik.

Jaz ima rok avgusta, pa mi vsi pravijo, če sem že na koncuuser posted image ! Sem se kar mal zasikirala - ma ne, hecam se, ampak sem pa res že ko avtobus, že na začetku so me vsi sprašval, če nosim dvojčke! Saj bi ju rada, pa jih žal ne - mogoče v četrto?!?

Kdor nima otrok, ne ve, čemu ljubezen. (italijanski pregovor)

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 680
4.4.2009 22:07:48   
Anonimen
BrinaBA, iskrene čestitke in crkljanja do onemoglostiuser posted image user posted image .

(odgovor članu Dorca)
  Neposredna povezava do sporočila: 681
6.4.2009 10:45:39   
L & L
Dobro jutro dečve kako ste.
Jaz sem kar vredu čakam na jutri kaj se bo dogajal imam namreč amnio in bomo vidli kaj bo Dr reku, zaradi mene grem lahko tut pod nož.
Kako ste pa ostale?
Skratka lepo se imejte pa čim več na sončka.
LP

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 682
6.4.2009 14:18:48   
Dorca
Ojla punce, na pomoč!

Da ne bom izpadla kot ena reva boga, da nimam oblačil za nosečnost, kar pri tretji nosečnosti ne bi mogla reči, ampak so pač ta ali malo z mode (premorem celo 2 lepe hlačeuser posted image ) ali pa tako znucana, da pač niso za rabo! No in če hočem kupiti hlače, ki niso rezane in brez elastike naletim na: Ja tega pa nimamo!!!! Sem že prav jezna, vse hlače so rezane pod popkom ali pa celo nimajo elastike in ko se moja ne prav suha malenkost hoče vsesti na stol, me te hlače zarežejo v spodnji del trebuha, da mi sedenje ne pride več na misel!!!!! In sem dala že celo Ljubljano skozi pa Kranj, pa nikjer pod milim nebom ne dobim hlač brez te široke elastike. Da bi kar user posted image in user posted image . Če katera ve kje bi dobila takšne hlače, na dan s pisanjem - PROSIM!!!!

No to je moja današnja tegobica!

Drugače smo pa ok, HB je tudi vreme končno naklonjeno družinicam z otrokiuser posted image !

Kdor nima otrok, ne ve, čemu ljubezen. (italijanski pregovor)

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 683
6.4.2009 15:52:08   
matcar
Halo,punce!
Midva sma že varno doma. Sma zdrava,vesela in zadovoljna. Sem komaj čakala,da pridem iz P,sem že skoraj depresivna ratala tam noter,ko je zunaj tako lepo vreme.
Hvala vsem za čestitke!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Dorca)
Neposredna povezava do sporočila: 684
6.4.2009 20:40:59   
Anonimen
L@L -  držimo pesti za amnio.

matcar - a ti pa že kr doma? Ja super!user posted image  Kako si, pa kako mali Saš, pa kako bratec in sestrica sprejemata vse to?

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 685
7.4.2009 7:27:21   
L & L
DOBRO JUTRO
Matcar super da si že doma
Jaz se pa ravno kar odpravljam na amnio da vidim kaj bo dr rekel, mogoče pa že danes držim v rokah svojega fantka bomo vidli.
LP

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 686
7.4.2009 9:52:54   
matcar
Ja,smo včeraj prišli,sem komaj čakala,da grem vun iz bolnice. Sma pa super oba.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 687
7.4.2009 11:42:50   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image matcar...super da sta doma in da je vse ok!!!!!
L&L, drzim pesti, da se ti zelja uresnici!!!!

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 688
7.4.2009 12:09:31   
L & L
Evo mene nazaj, sem še v enem kosu user posted image , amnio ok Dr Gregorač je fajn ker res naredi nebolečo amnio, vse je še zelo nezrelo tako da bomo še mal počakal naslednja amnia je v petek upam da me za praznike pustijo še domauser posted image .
Sem se pa tudi že dogovorila za anestezijo in samo čakam datum prihoda našega pikca.
Matcar a si mela regionalno anestezijo, če boš mela čas mi mal napiš kako je bilo, meni je anesteziolog rekel da vse full pohvalijo, bomo vidli.
No so 3 user posted image imejte se in uživajte.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 689
7.4.2009 15:03:50   
matcar
Pozdravček!
L&L,saj boš tuid ti kmalu rešena.Jaz sem imela popolno narkozo,ker sem se dobesedno vsrala v hlače,ko so mi rekli za spinalno. Me je anesteziolog prepričeval,da bi naridli spinalno,pa nisem upala. Res pa hvalijo. Je bla ena za mano,joje imela,pa je rekla,da ji sploh ni žal.da se je odločla za spinalno.
Mi pa smo drugače super,Saš samo spi in je.Jaz se tudi dobro počutim,tak da bo počasi spe vse normalno,kot pred porodom.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 690
7.4.2009 19:15:33   
BrinaBA
Zdravo nosečke in mamice!!

Hvala vsem za čestitkeuser posted image user posted image user posted image , izgleda, da sem si res splanirala datum za rodit user posted image user posted image user posted image

Z Zalo sva že doma, bolj ali manj spi in je. Mleka imam za izvoz, tako da je sploh super. ooooooooooBratec in sestrica sta navdušena, meni pa še vedno maka kakšna noč spanja...user posted image user posted image user posted image .

Porodna zgodba pa še sledi..

Lep pozdrav vsem!

user posted image  

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 691
8.4.2009 6:32:39   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image BrinaBa.....kako srcico imassssssuser posted image user posted image user posted image ....sam za crkljat.....
jst pa morm pa se kar cakat, pa cakaaaaaatuser posted image , pa tolko komaj cakaaaaaam....user posted image

(odgovor članu BrinaBA)
  Neposredna povezava do sporočila: 692
8.4.2009 7:18:08   
matcar
BrinaBa,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke za tak lepo pupo!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 693
8.4.2009 7:21:28   
L & L
BrinaBA čestitke za lepo pupiko user posted image user posted image user posted image user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 694
8.4.2009 7:27:59   
matcar
Saj še bom jaz tudi dala gor slikice,si jih morem na Rač. naložit.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 695
8.4.2009 7:43:23   
emaa
L&L jaz sem imela spinalni CR, super moram rečt, ker po popolni narkozi velikokrat bruham, pa mi res ni, pa še ni nujno, da se hitro sestaviš. Jaz sem manj kot dve uri po porodu že dojila. 

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 696
8.4.2009 8:03:31   
L & L
O super same pohvale upam da bo tudi moja izkušnja taka.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 697
9.4.2009 18:04:44   
Anonimen
user posted image
punse, jst si bom pa tak preslikac za na majico naredla....
ce mate kake bpjse ideje povejteuser posted image

(odgovor članu L & L)
  Neposredna povezava do sporočila: 698
9.4.2009 18:31:12   
matcar
Saj pa je dober slogan,mu nič ne manjka.user posted image
Jaz bi pustila tak,kr naredi s tem.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 699
9.4.2009 19:03:56   
matcar
Lahko si pogledate našega Saš-a,sem dala nov album gor.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.