|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: III. pričakovanje
31.3.2009 8:42:12   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Matcaruživaj še zadnji dan v stanju kinderjajčka!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak ti tud jaz zelim, da uzivas se zadnji dan, ko si v enem kosu user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: L & L
upam da je pol tako da je z vsakim boljš .

pri nam ne user posted image Prvi je od 2 meseca prespal celo noc, ta drugi se mi je pa do 13 meseca zaradi dojenja zbujal tudi po 8x na noc... lepote materinstva, kaj ces user posted image

Dobroooo Jutroooo!!!! Mi smo pa danes spali celo do 7:40 (po novi uri), ampak je blo tko fajn slisat, ko mi je moj povedal, koliko je ura user posted image Ker nasa dva soncka sta drugac pokonc ze od 6ih, ce mata pa ful dober dan, pa se prej...jupi user posted image user posted image
Greznico so spucali, tko da lahko spet hodimo na WC, pa lahko perilo perem, pa posodouser posted image user posted image user posted image .
Vceraj sem malega samo z eno plenicko obrisla in osvezila, starejsega pa nismo umivali. In me je potem zelo zaskrbljeno vprasal, kaj bodo v vrtcu rekli, ker se ni stusiral user posted image user posted image user posted image Joj, itak vem, da bo sel vse vzgojiteljicama razlagat user posted image

A je ze bla debata glede daril, ki jih prinese novi clan? Ko se je rodil Ruben, je Evanu prinesel ene legote, Evan muje pa kupil eno ropotuljico/grizalo. Bomo zdaj tudi isto naredili, samo ne vem, kaj naj jima dojencek prinese. Evanu vem, on bi itak najrajsi najvecjega moznega bagerja (kot da ma mami plac v trebuhu za to user posted image ), za malega pa ne vem...pa pojma nimam, kaj  naj onadva dojencku kupita...eh, dobr, da mam se cas razmisljat user posted image

Pa se eno vprasanje - a vas kaj sprasujejo, kdaj boste mele cetrtega? Ker mene to  vsaj eden na dan vprasa. Pa ceprav sem ze 100x povedala, da cetrtega NE BO, ker ge ne morem met, pa tudi nikoli ga nismo planirali, ampak se zmeraj...Ti bos sigurno mela se enega? Kdaj bosta mela pa cetrtega??? Grrrr, se ta tretjega nisem rodila user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 626
31.3.2009 8:52:18   
matcar
Ja,mi še bomo meli četrtega,sigurno. Samo čez kake 3-4 leta. Ni pa mi nobeden reko,da ne smem več met. Mislim,od dohtarjev. Je še zaenkrat vse vredu tam spodajuser posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 627
31.3.2009 8:53:01   
Pat74

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

A je ze bla debata glede daril, ki jih prinese novi clan? Ko se je rodil Ruben, je Evanu prinesel ene legote, Evan muje pa kupil eno ropotuljico/grizalo. Bomo zdaj tudi isto naredili, samo ne vem, kaj naj jima dojencek prinese. Evanu vem, on bi itak najrajsi najvecjega moznega bagerja (kot da ma mami plac v trebuhu za to user posted image ), za malega pa ne vem...pa pojma nimam, kaj  naj onadva dojencku kupita...eh, dobr, da mam se cas razmisljat.

Jest imam že pripravljena darilca za punci - tamala bo dobila kengeruja z mladičkom, tavelika pa taistega kengeruja kot obesek za ključe in sestavljanko (no, za zadnje še nisem čist prepričana, če se ne bom raje odločila za kaj bolj punčkastega).

Glede 4. se pa ne sekiraj, najboljše je, da jih zabiješ nazaj, pa rečeš, da takoj, ko tega rodiš, delaš še na tem!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 628
31.3.2009 8:54:17   
L & L
Meni pa sam ma ja skor vsak reče oh nč hudga bo pa četrta punčka user posted image , ponavad jim odgovorim da mi nedelamo določenega spola ampak otroka-dojenčka, kaj bi bilo če bi lahko izbiral hvala bogu nimamo te možnosti.
Njcečkrat se pa sam zasmejim nazaj pa si mislim ta svoje, aja pa maš tut take k rečejo ker naj bi bil tale naš fantičko Žak pol rečejo ja pol pa še Pak pa Mak HALOOOOOOOO

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 629
31.3.2009 10:20:30   
BrinaBA
jaz sem še tukaj....

izgleda, da me bo mučilo predvsem ponoči; danes sem spala do enih, potem imela kar hude popadke do štirih; potem sem imela neke nočne more, ob petih sem pa šla gledat televizijo, ker nisem mogla več ležat...

zdaj grem pa malo nazaj spat, ker me bo drugače pobralo

Matcar - joj sem ti fauš - upam, da se bo tudi pri meni počasi kaj začelo

Glede daril: večji dobi revijo Miki miška (ker rad bere),  knjigo sestavljanko ladja in še nekaj; tamala pa revijo Princeske, eno družabno igro in copatke...

LP!

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 630
31.3.2009 10:31:02   
emaa
Jaz se bom s tem ukvarjala jeseni, verjetno dobita kakšne avtomobile. 

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 631
31.3.2009 11:01:35   
matcar
Ja,BrinaBa,bi bla raje na tvojem mestu,kot na svojem. Ker mi kr sila rata,ko vem,da si moram zvečer spakirat kuferček.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 632
31.3.2009 11:09:20   
Anonimen
oila pupe tik pred zdajci....jst bi bla na takoj na vajinem mestuuser posted image user posted image user posted image
lejte kaj sem naredla v koticku u spalnici kjer bo bebika spanckala....samo ostali mediji bojo bolj cotkaniuser posted image
user posted image

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 633
31.3.2009 11:19:04   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

oila pupe tik pred zdajci....jst bi bla na takoj na vajinem mestuuser posted image user posted image user posted image
lejte kaj sem naredla v koticku u spalnici kjer bo bebika spanckala....samo ostali mediji bojo bolj cotkaniuser posted image
user posted image

Iiiiiii,kak lepo!!!!
user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 634
31.3.2009 11:20:45   
Anonimen
zdaj me je prijelo....bom danes po mojem kr se naslednjega pobarvala hehe....

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 635
31.3.2009 11:43:50   
Anonimen
Evo, čist na hitr sm se priklopila sem gor, da ujamem še tebe matcar in ti zaželim srečo in pa zdravegauser posted image , pa čimprejšnje okrevanjeuser posted image user posted image . Ko pa boste mal k seb pršli, se pa še kaj pri nas oglasi. Uglavnem, prosim NE POZABI NA NAS!!!
BrinaBA - ti pa prosim počivaj!

Zdej pa šibam dalje, vas pridem pa zvečer še kaj pogledat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 636
31.3.2009 11:45:05   
Anonimen
Aja, sorry miska_mccute - lepa dekoracija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 637
31.3.2009 12:30:49   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Evo, čist na hitr sm se priklopila sem gor, da ujamem še tebe matcar in ti zaželim srečo in pa zdravegauser posted image , pa čimprejšnje okrevanjeuser posted image user posted image . Ko pa boste mal k seb pršli, se pa še kaj pri nas oglasi. Uglavnem, prosim NE POZABI NA NAS!!!
BrinaBA - ti pa prosim počivaj!

Zdej pa šibam dalje, vas pridem pa zvečer še kaj pogledat.

Ja,pa kak naj na vas pozabim?user posted image Saj to bi bil že greh.Saj če ne prej,me bodo jutri v P nafilali z zdravili,samo zdražat bo bolj problem.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 638
31.3.2009 13:18:16   
BrinaBA
matcar: drži se, saj veš da bo vse supre, ko boš imela v rokah svojega sončka user posted image user posted image user posted image

miska-mccute: lepooo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 639
31.3.2009 13:28:23   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaBA

matcar: drži se, saj veš da bo vse supre, ko boš imela v rokah svojega sončka user posted image user posted image user posted image

miska-mccute: lepooo user posted image user posted image user posted image

Ja,vem,da bo vse ok in pozabljeno tudi,ko ga bom zagledala.user posted image Ti se tudi drži,da ne boš pred mano rodila.Al pa se zmenima,pa skupaj lahko rodima.user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 640
31.3.2009 14:31:03   
L & L
No evo mene končno nazaj in domaaaaaaaaaaa.
Ctg ni pokazal zaenkrat še nič, pregled pa da sem 1 cm odprta tako da se pridružujem klubu .
No nato sva se z g zmenile da to bo res še en CR in sem dobila tut napotnico zanj, v petek 3.4 imam še enkrat ctg pol 7.4 pa imam amnio ( pregled plodovne vode če je že zrela) to se baje dela samo v Kranjski porodnišnici ni pa nič prijetno. Tako da jaz mislim da od 7.4 naprej enkrat ali pa še isti dan bomo rodili.
LP

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 641
31.3.2009 15:49:46   
matcar
Saj v MB jo tudi delajo,samo ponavadi,ko čez rok nosiš. Saj bo,je pa res,da je totalno neprijetno. Držim pesti!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 642
31.3.2009 19:52:16   
Anonimen
matcar - user posted image

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 643
31.3.2009 20:02:42   
matcar
Hvala! Se pa še zjutraj javim,preden grem.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 644
1.4.2009 7:13:10   
matcar
Dobro jutro!
Evo,babike,še zadnje javljanje od mene danes,pa preden grem v Rim,še enauser posted image na moj račun. Mislite na mene,pa se tipkamo,ko bom doma. Bom pa vsekakor javla,kak pa kaj je z mano in user posted image .Lepo bodite in mislite kaj na mene!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 645
1.4.2009 7:31:57   
Anonimen
matcar, drzim pesti!!!!!!
pa srecno!

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 646
1.4.2009 7:54:09   
ninocka
Matcar srecno!!!!
Jutri bos pa ze dojencka mela user posted image user posted image user posted image

miska-mccute, lustna dekoracija user posted image user posted image user posted image   Mi bomo meli kar tiste nalepke medvedke, ki jih kupis v BC. Jih mam se od prvega...

Jst sem pa danes mela neko ful bedno nocno moro, in sicer da sva sla z mojim v Ikeo (tuki je blo se vse OK in super sanje user posted image ), pol pa, ko sva se domov vozila, pa kr ni in ni blo konca ceste, pa se jst sem vozila in sem vmes kar zaspala, pa na koncu sva zracunala, da sva dala za bencin 1200 EUR...kr neki...user posted image user posted image user posted image Sem se zjutraj zbudila in si prvic zazelela, da ne grem v Ikeouser posted image

jst grem pa danes v KR, sem zmenjana na eni kavici s kolegicami, popoldne imava pa z mojim se testno voznjo z Smaxom...ma cist je obseden s tem avtom...user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 647
1.4.2009 8:01:58   
L & L
Matcar srecno!!!!

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 648
1.4.2009 8:54:18   
BrinaBA
matcar - user posted image

za mano pa je tudi bolj mirna noč....

LP!

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 649
1.4.2009 22:13:15   
Anonimen
A zdej je pa konc našega čvekanjauser posted image  

(odgovor članu BrinaBA)
  Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.