|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: III. pričakovanje
14.4.2009 19:39:18   
matcar
Kar se pa otrok tiče,pa meni nobeden dohtar ni rekel,da ne smem več imet oz. zanosit,kljub 3 CR. Prehitro ne sme pač bit.Sicer pa je odvisno od posameznice,pa če je vse ok.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 726
14.4.2009 19:53:30   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Kar se pa otrok tiče,pa meni nobeden dohtar ni rekel,da ne smem več imet oz. zanosit,kljub 3 CR. Prehitro ne sme pač bit.Sicer pa je odvisno od posameznice,pa če je vse ok.

Vidis, meni je pa moj rekel, da je doktrina, da se po 3 CR ponavadi naredi sterilizacija (seveda, ce se zenska za to odloci) in da nikakor ni priporocljivo vec imet otrok. Mogoce je pri tebi edino to razlika, ker si imela med 1 in 2 CRjem kar velik casa vmes. Jst sem prvic zanosila 18 mesecev po CR, drugic pa 11 mesecev (absolutno prehitro, me je blo na prvem pregledu ful strah, kaj bo rekel). Tko da bom v manj kot 4 letih imela 3x operacijo.
Drugace se pa strinjam, po moje je tud odvisno od posameznice.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 727
14.4.2009 22:01:52   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Vidis, meni je pa moj rekel, da je doktrina, da se po 3 CR ponavadi naredi sterilizacija (seveda, ce se zenska za to odloci) in da nikakor ni priporocljivo vec imet otrok. Mogoce je pri tebi edino to razlika, ker si imela med 1 in 2 CRjem kar velik casa vmes. Jst sem prvic zanosila 18 mesecev po CR, drugic pa 11 mesecev (absolutno prehitro, me je blo na prvem pregledu ful strah, kaj bo rekel). Tko da bom v manj kot 4 letih imela 3x operacijo.
Drugace se pa strinjam, po moje je tud odvisno od posameznice.

Ja,običajno naredijo tak,samo moraš na komisijo,da ti sterilizacijo sploh odobrijo. Moja "cimra" v P je šla,pa so jo zavrnili. Stara pa je 32 let. Jaz pa 29. S tem,da mi je moja G dala pač možnost,da se lahko za to odločim. Ja,pri meni je blo med 1 in 2 CR skoraj 7 let razlike. Edino zdaj je bla prehitro-15 mesecev.
To pa si res imela hitro vse tri. Važno,da je vse ok. Z mano,kolko so mi rekli,je vse v redu. Tak,da bomo vidli,kak bo čez kake 3 leta ali več.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 728
15.4.2009 13:37:48   
ninocka
Haalooo? Kje pa ste vse user posted image user posted image user posted image

Jst sem bila danes ze zelo pridna in sem zlikal 3 stroje perila, potem sem dala se en stroj prat, sla z mojim user posted image k zdravniku, da sem mu druzbo delala, sla v solo po kosilo, pojedla kosilo in za desert se 2 cokoladna jezka. Pridna, a ne user posted image user posted image user posted image

Zdej moram pa it posesat in pomit kuhinjo in jedilnico.
Vceraj se je po 3 tednih domov vrnil eden od mackov (drugace sta obadva hisna, nista nikoli zunaj), ampak je enkrat izkoristil priliko in pobegnil ven. Pol ga pa kr ni in ni blo nazaj, pa se macki so se zenli, nas pa 2x kastrirancek, revcek user posted image user posted image No vceraj je pa prisel, ves suh, umazan in poln klopov. Sva mu z mojim kar ene pol ure odstranjevala klope, pol sva ga pa se skopala, ampak ga bo treba danes se enkrat.
dons mi pa ze zivce para, ker se skoz neki dere, pa ne vem kaj bi rad - hrano ma, vodo ma, edin briketi niso lih his favorite...ampak glede na to, da je bil verjetno skor 3 tedne bolj ali manj brez hrane, lohk tud te prezveci user posted image

Jst sem pa danes sanjala, da sem bila na pregledu in je G pogledal maternico in rekel, da moram na CR ze 25. maja...kr neki, sploh ne vem kje sem nasla ta dan user posted image
Sej drugace se pa nic pametnega ne dogaja, otroci so v vrtcu, moj v sluzbi, jst pa tuki neki pospravljam, samo se ful hitro utrudim.
Pa vceraj sva se nekako zmenila, da za 1. maj ne gremo na morje user posted image user posted image user posted image user posted image , ker mamo stanovanje v 4. stuku brez lifta in ne bi mogla gor in dol hodit po stengah. Sicer bova se pocakala na ponedeljek, ko imam pregled, da visim, kaj bo na tole mojo maternico rekel G, ampak verjetno ne bomo sli user posted image user posted image user posted image pa tolk sem se veselila...ah ja, bomo sli pa v gore, na Korosko, tam mam pa samo 5 stopnic, da pridem iz bajteuser posted image

Nic bejbe, uzivajte v soncku, jst grem sesat in pomivat...(pa prav da se mi user posted image )

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 729
15.4.2009 14:57:30   
Pat74
L & L še tule čestitke za malega sončka!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 730
15.4.2009 15:29:41   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

L & L še tule čestitke za malega sončka!user posted image user posted image user posted image

A nasa L&L je rodila???
Ja cestitke!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 731
15.4.2009 18:02:45   
matcar
Čestitke,L&L!user posted image user posted image user posted image
Kaj pa ima? Sem pozabla že,če je spol že povedala.
user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 732
15.4.2009 21:39:26   
skuštrana
Haalooo? Kje pa ste vse user posted image user posted image user posted image

Evo, kaj mi počnemo..Malo slikic user posted image
Najprej partija šaha
user posted image

pa partija mučenja mame
user posted image

in potem še ena partija veselega druženja na plaži
user posted image

malo hojsanja, mama pa hitro na eno kavo
user posted image

nato pa domov in spat, pa je dneva konecuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 733
15.4.2009 21:40:28   
skuštrana
L&L čestitke user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 734
15.4.2009 21:59:28   
Anonimen
Čestitke L@L in njenemu sončeku!!!!!

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 735
16.4.2009 10:54:40   
emaa
Čestitke L&L

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 736
16.4.2009 16:24:40   
ninocka
Skustrana, packa...se mi ze tko lusta po morju, pol pa se ti s temi morskimi slikicami user posted image user posted image

Jst sem pa danes 2 uri likala, oprala ze 3 stroje perila, ga ne vem koliko zlozila v omare...men se bo sfuzlalo...od kar sem na dopustu samo se perem in likam in perem in likam...matr, kje so se vse ostale stvari....user posted image user posted image user posted image res bi rabla, da mi pride en pomagat, ker mam se en kup mojih cunj iz omar za zmetat in dat v Humana kontejnerje, pa od mlajsega spomladansko kolekcijo ven privlect in necaku dat naprej tisto, kar je Rubnu premajhno, pa kuhno spucat v nulo in pometat en kup hrane, pa kopalnico in zmetat en kup kozmetike...mah, sej bom, upam, da do poroda...user posted image

Drugace pa iscem po netu imena za malega in mi ni nic, ampak res nic vsec...za pri drugem smo ful tezko nasli ime, zdaj pa sploh ne vem...user posted image user posted image
Dobr, da mam se 2 meseca casa user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 737
16.4.2009 17:50:18   
matcar
Ninocka,kak mi je to znano. Midva sma se komaj tri dni pred porodom odločla za ime. Še dobro,da sem imela datum poroda določen,drugače sploh ne vem,če bi imel ime,ko bi se rodil.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 738
19.4.2009 18:53:15   
Dorca
Bogdaj punce,

čestitke L&L, kadarkoli in karkoli, važno da je zdravo, pa da ste ok!

Simonae mogoče sva se pa že kdaj srečali, mi se kar precej šetkamo po mestu, sploh Carniola pa Pungrat nas je po navadi polnauser posted image ! Kje pa si rodila prva dva fantka?

Matcar in BrinaBa sta se gotovo že ulaufali v materinstvu s tremi otroci, jaz včasih zgubljam živce že z dvema in se prav sprašujem kako to gre s tremi, čeprav pa komaj čakam, da bo avgust???

Tudi jaz sem slišala, da gre tretji porod počasneje, točno tako kot je opisala BrinaBa.

Ali je mogoče katera že rodila z epiduralno, tega še nisem zasledila v tej rubriki? Jaz sem za prvič rekla, da probam naravno pa je blo zlo hitr - 1,5 ure, drugič sem bila pa sicer prijavljenana epiduralno, pa so okoliščine nanesle drugače in sem rodila brez vsega - v 40-ih minutah, ni blo časa za nič, upam, da bom tretjič še hitrejšauser posted image ?!?

No da opišem še moji dve pikici, obe sta blond in imata izrazito plave učke, tako da je mož že malo posumil, da je imel kakšen poštar kaj vmesuser posted image user posted image user posted image , ker ima on rjavo jaz pa zeleno barvo oči! In sem že prav firbčna kako bo s ta tretjo/jim otročkom! Sta si pa tudi zelo podobni, da če me kdo sreča z eno hčerkico ju vedno zameša!

Uživajte.

Kdor nima otrok, ne ve, čemu ljubezen. (italijanski pregovor)

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 739
20.4.2009 16:16:01   
L & L
Juhu evo mene in Orsona sva že doma oba sva ok mali je priden je in spi bratca pa navdušena nad malim bratcem.
Se oglasim še mal kasnej pa prilimam kako fotkico.
Čau bau

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu Dorca)
Neposredna povezava do sporočila: 740
20.4.2009 17:02:25   
L & L
Evo naš tretji princ
user posted image

user posted image

user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 741
21.4.2009 9:18:26   
simonae
Pozdravček!

Ja L&L čestitkeuser posted image ! Joj sem ti kar malo ...

Mene čaka še približno polovica nosečnosti, da dobim takole pikico v naročje!

Kako se počuti mamica s tremi ups 4 fantiuser posted image ! (se mi zdi, da bomo mi tudi tretjega fanta dobili - le občutek pač)

Dorca ja možno, da smo se že kaj srečali.

Obakrat sem rodila v Lj P. Prvič ker sem še tam stanovala, drugič pa zato, ker me je moja G poslala na pregled tja, zaradi tega, ker se nisem dobro počutila,... Med pregledom pa se je vse skupaj začelo.

Sicer pa me zanima: tiste, ki ste že mamice 3-eh - kako gre?

Malo me je strah, saj vidim, da sem zadnje čase zelo nestrpna oz. neučakana - tudi do svojih otrok.

Lep dan

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 742
21.4.2009 9:51:48   
matcar
Ojla!
L&L,kaki cuker!user posted image user posted image user posted image
Ja,pri meni ni panike. Saš je ful priden,je in spi. Krčev nimamo nič-zaenkrat!user posted image Maks je ful naudušen,ga samo carta. Lea pa itak. Moj pa tak ne ve,da imamo dojenčka,ker je tak,kot da ga ni. user posted image Skratka,vse je super!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 743
21.4.2009 10:01:01   
emaa
Kaki luštni dojenčki, men se zdijo tolk veliki. Se pozna, da sta bla moja piška 2kg, 46 in 47cm, pol so mi pa ostali veliki, mogoče pa tokrat dobim dojenčka normalnih dimenzij.
Drugač si je pa Luka včeraj ne vem kdaj komolec spahnil, so mu ga na urgenci poravnali, je bil kot nov. Še dobr, da jo je brez gipsa odnesel.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 744
21.4.2009 11:03:40   
matcar
Luka,user posted image user posted image user posted image !
Upam,da bo hitro okreval,ker to pa ful boli.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 745
21.4.2009 22:37:46   
simonae
matcar

"Ja,pri meni ni panike. Saš je ful priden,je in spi. Krčev nimamo nič-zaenkrat!user posted image Maks je ful naudušen,ga samo carta. Lea pa itak. Moj pa tak ne ve,da imamo dojenčka,ker je tak,kot da ga ni. user posted image Skratka,vse je super! "

Hvala - to je fino slišati.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 746
23.4.2009 7:12:01   
emaa
Fanta pri uporabi novega igrala, da boste vedle kakšna sta
user posted image

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 747
23.4.2009 9:03:30   
L & L
Lep deževen pozdravček.
Mi smo vsi ok, Orson je priden, je in spi za enkrat (trkam na les) bratca sta čist navdušena nad malim skos bi ga božala pa vse igračke bi mu posodla zdej bomo vidli pol ko bo zrastu user posted image , Loris pride k njemu in gre čist zraven in mu potihem reče prit Oson vlakce gledat pejt no user posted image .
Skratka uživamo na veliko zdej je še ati doma in dopoldne smo v troje pol pa popoldne smo pa velika družina.
Joj sej res da ne pozabim, hvala lepa vsem za čestitke.
Kako je s tremi, za enkrat fajn brez problema mi je pa full dobr ker sta tavelkedva v vrtcu dopoldan tko da sem lohk samo z dojenčkom.
Trije fantje pis of kejkuser posted image , ne res ni panike bomo vidli ko zrastejo.
Evo mal sem se razpisala, ati crkla Orsona jaz pa na pc, joj mami mami.user posted image
Joj bogi luka hitro okrevaj user posted image user posted image user posted image

Lp in uživajte s trebuščki in dojenčki.

Aja pa še to če kero zanima bla sem v spinalni anasteziji in rečt morm da same pohvale skratka zakon.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 748
23.4.2009 9:42:46   
Anonimen
oila punce!
cestitke vsem novim 3-jic mamicam....tudi mene se caka skoraj polovico nosecnosti....
samo se mi zdi, da cas vedno bolj leti. na zacetku sem mi je prve 3 mesece tako zeloooo vleklo da sem mislila, da augusta sploh ne bo letod, potem sem bla hitro u petem mesecu, i ŠVRK, ze sem u sestemuser posted image user posted image user posted image 1,2,3 pa nas bo 5...
no, u ponedeljek sem imela MF....kaze vse ok, edino meni se je malo hemoglobim znizal, samo ni panike(saj ne vem, al sem vam ze porocala al ne)
no, nasi pupi, ni nic zrastlo, vsaj videt ni bilo, tako da bo nase najmlajse dete ena takoooooooooo skrklana in razvajena pupa, da kar res ne bouser posted image user posted image user posted image in to iz vseh strani!!!

(odgovor članu L & L)
  Neposredna povezava do sporočila: 749
23.4.2009 9:45:00   
Anonimen
aja imena....ce nasi pupi slucajno kaj zraste bo NEJC!
drugace pa so aktualana:
NEŽA
ZALA
LOTI...
kaj pravite?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.