ninocka
|
Haalooo? Kje pa ste vse Jst sem bila danes ze zelo pridna in sem zlikal 3 stroje perila, potem sem dala se en stroj prat, sla z mojim k zdravniku, da sem mu druzbo delala, sla v solo po kosilo, pojedla kosilo in za desert se 2 cokoladna jezka. Pridna, a ne Zdej moram pa it posesat in pomit kuhinjo in jedilnico. Vceraj se je po 3 tednih domov vrnil eden od mackov (drugace sta obadva hisna, nista nikoli zunaj), ampak je enkrat izkoristil priliko in pobegnil ven. Pol ga pa kr ni in ni blo nazaj, pa se macki so se zenli, nas pa 2x kastrirancek, revcek No vceraj je pa prisel, ves suh, umazan in poln klopov. Sva mu z mojim kar ene pol ure odstranjevala klope, pol sva ga pa se skopala, ampak ga bo treba danes se enkrat. dons mi pa ze zivce para, ker se skoz neki dere, pa ne vem kaj bi rad - hrano ma, vodo ma, edin briketi niso lih his favorite...ampak glede na to, da je bil verjetno skor 3 tedne bolj ali manj brez hrane, lohk tud te prezveci Jst sem pa danes sanjala, da sem bila na pregledu in je G pogledal maternico in rekel, da moram na CR ze 25. maja...kr neki, sploh ne vem kje sem nasla ta dan Sej drugace se pa nic pametnega ne dogaja, otroci so v vrtcu, moj v sluzbi, jst pa tuki neki pospravljam, samo se ful hitro utrudim. Pa vceraj sva se nekako zmenila, da za 1. maj ne gremo na morje , ker mamo stanovanje v 4. stuku brez lifta in ne bi mogla gor in dol hodit po stengah. Sicer bova se pocakala na ponedeljek, ko imam pregled, da visim, kaj bo na tole mojo maternico rekel G, ampak verjetno ne bomo sli pa tolk sem se veselila...ah ja, bomo sli pa v gore, na Korosko, tam mam pa samo 5 stopnic, da pridem iz bajte Nic bejbe, uzivajte v soncku, jst grem sesat in pomivat...(pa prav da se mi )