žogica13
|
gigi hvala za masažo. moram moža prepričat da greva. sva bila pred novim letom pri enemu terapevtu na bledu, je dvema mojima sodelavkama pomagal do zanositve (res da sta imeli PCO) pa sva rekla da bi šla probat če lahko nama kaj pomaga. 2 uri sem zapravila v nič, plačala 120€, na koncu sva se še skregala z možem, tip naju je prepucaval, da pojma nimava, spraševal me je če vem kako bom otroka vzgajala, možu je zatrjeval da je prebolel mumps, preklel vse doktorje, ki nama pomagajo, ker mi z injekcijami uničujejo auro, da ženske sploh ne bi smele hodt v službo (pa je njegova žena direktorica podjetja), skratka, 2 uri prepucavanja, da bi pa roko na naju položil in kaj čudežno naredil pa ne duha ne sluha. zdaj ne vem al naj grem sploh nazaj (ker je sodelavka rekla, da je po drugem obisku uspela zanosit), vseeno pa mislim, da nekaj je na teh bioenergetikih ali homeopatih...sam ne bi smeli biti tako dragi če ti želijo pomagati. mišmiš Hvala za informacijo glede Centrotide. nisem vedela. saj sploh ne vem če delajo hatchig. požlepova je tudi omenila, da naj bi v kratkem dobili nek boljši mikroskop, ki bi jim pomagal, da bodo pri ICSI izbrali najboljšo spermo in jo ustavili v celico. upam, da kmalu dobijo solde. Zarja nimam besed glede tvoje prijateljice. pri mojemu sošolcu so za prvega otroka rekli, da je na meji, da bo imel dawsonov sidrom, ko ni bilo več možno splaviti, so ji rekli, da ga bo zihr imel, sedaj je pa pobec čez 3 tedne star 5 let in je pravi navihanec. samo to kar se je tvoji prijateljici zgodilo...mi gre kar na jok.
|