|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
20.1.2009 12:18:49   
zarja1
Pikovitka kokoška!!!!!!!!!!!!

MARIBORSKI PLAJTRAVČKI!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
20.1.2009 12:20:09   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

PIKOVITKA se je zbudila. Sporoča, da je pridelala 17 celic user posted image  user posted image  user posted image . ET naj bi bil v nedeljo 25.01.
Pravi, da je narkoza zakon, da so v MB full prijazni in da je zdele dobila še kosilce user posted image
Pikovitka srce naj se lepo oplodijo in razvijajo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in te v nedeljo počakajo krasne blastociste user posted image

Pikovit, BRAVO user posted image user posted image user posted image

Ti si pa res ultra
user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
20.1.2009 12:21:12   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ojoj zarja, žal mi je za prijateljico. Ne znam ti odgovoriti na vprašanje. Narava je včasih kruta. A vendarle mislim, da je treba gledat pozitivno. Deklica živi in verjamem, da bo od svojih staršev dobila neskončno veliko ljubezni, ki si jo zasluži.

ma ja Sonček, samo ko zdaj res sploh ne vem kako naj odreagiramo ostali okoli njiju. Moj je od otroštva kolega z njenim možem in ko sta dans bla na kavi, je ta revež čist zlomljen.

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
20.1.2009 12:33:54   
gigi1
Miška bova pa en brzinski čaj spili user posted image . Navijam za naprej user posted image

Zarči držim pestke, da bhcg zgledno pada.
Za prijatelje pa... nimam besed. Vem kako hudo je živeti s tem. Ne moreš pomagat...nihče ne more. Kako se obnašat? Kot ti srce veleva user posted image

Šukica nehi user posted image . Sam mal bi rada pomagala, da ti bo bolje user posted image

Žogica hvala za podporo user posted image . Priporočam ti Bownovo terapijo ali limfno drenažo, da spraviš strupe iz telesa.

Dakec user posted image  user posted image  user posted image  za uspešno dijeto.

Reby kako si danes?

Sonček mal sem munjeno user posted image . Sej bo user posted image . V tistem postu, ki sem ga zaman napisala sem pisala da vsako jutro najprej na vaju z Zvezdico pomislim. Kako si ti? Kaj novega? Te prašek ne matra več?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
20.1.2009 12:35:28   
sonček33
ma ja Sonček, samo ko zdaj res sploh ne vem kako naj odreagiramo ostali okoli njiju. Moj je od otroštva kolega z njenim možem in ko sta dans bla na kavi, je ta revež čist zlomljen.

Zarja, to pa razumem ja, da človek ne ve, kako odreagirat. In žal ti ne znam svetovati. Verjamem, da sta starša prizadeta ob novici, a mislim, da je predvsem zdaj na začetku ta bolečina in negotovost toliko večja. čas bo prinesel pomiritev.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
20.1.2009 12:39:04   
sonček33
Sonček mal sem munjeno . Sej bo . V tistem postu, ki sem ga zaman napisala sem pisala da vsako jutro najprej na vaju z Zvezdico pomislim. Kako si ti? Kaj novega? Te prašek ne matra več?

O žižek moj, kako lepo, da misliš name. SEm ravno iz pregleda pri G. Sem imela ctg. je bil mali tok miren, da sploh krivulje ni bilo in je G rekla, da se morda ne počuti več dobro pri meni in me je naročila čez dve uri nazaj. Sva šal z možekom na krof in kavico pa na en giro in nazaj na ctg. Zdej je bil pa aktiven ful, tako da je zgleda spal prej, kar sploh ni čudno, ker ponoči se jaz premetavam po postelji gor in dol in pomoje to malo bitje tudi potem ne more spati.

Prašek? O še me matra...in zdej si me spomnila in bom smuknila dol v  klet k tašči v pralnico mal ga pošlatatuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
20.1.2009 12:41:30   
sonček33
Abra pozdrav naši gimnastičarki, ki ji še vedno ne vem imenauser posted image . Pridno  se crkljajta, jejta in spita. Slikic v albumu pa tudi jaz nisem vidla. 

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
20.1.2009 12:46:36   
gigi1
Sonček a mali je pa zaspanček user posted image .Važno, da je vse OK user posted image  user posted image  user posted image . Krof je pa tudi pasal user posted image .
Ti pa zaradi skrbi ne moreš spat? Še malo pa bo za tabo srce user posted image .
Sorči, da sem te spomnila na prašek user posted image

BB kako si danes? user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
20.1.2009 12:46:43   
sonček33
Kajsica - evo me navijačice držimo pesti tudi za izpite, tako da ...ni panike. Kdaj ga pa imaš?  Verjamem, da pogrešaš dragega, amapk sej 10. marec bo zdej zdej tuki, do takrat nardiš pa še izpit pol bo pa samo štrudlanja in akcija.

Neposredna povezava do sporočila: 2159
20.1.2009 12:50:20   
sonček33
jst... evo vidiš še kkšn dan in bom na polovici... včasih se mi zdi, da je šlo vse tko hitr včasih pa, da se vleče in je še enkrat toliko do konca ampak pomlad bo kmalu tu in pol je men vse lažje čeprou bom mela celo štalo v službi... bomo že...

Uf mojsonček že na polovički. ja se čisto strinjam - pomladi je vse lažje. Tudi jaz sem že sita zime, dežja, mraza, turobnih dni. kako se pa počutiš? kaj zatekanja?

Neposredna povezava do sporočila: 2160
20.1.2009 12:53:11   
sonček33
pravkar sem prišla od mojega G, ker nisem mogla čakati na jutrišnji 2. UZ pred punkcijo. Včeraj sem pri Rešu imela 8 foliklov, največja sta bila velika malo nad 14mm. Danes mi jih je G naštela min. 10, od tega sta dva velika že čez 25mm, vsi so pa nad 20!!! Ne morem verjet, kako so zrasli. So še kateri takole naglo zrasli? A je to sploh dobro?

Vitaebella - pa to je super razultat.

evo, pravkar prihajam od Reša. Ste imele prav glede velikosti foliklov. Ne vem, kaj je moja G včeraj merila, ko je izmerila največjega 25mm. Reš mi je vodilnega izmeril 19,7mm, na levi strani bolj bogo, na desni jih je kar nekaj. Je rekel, da sem super odreagirala, samo jaz sem skeptična. Zanima me, če to vsaki govori v vzpodbudo ali sem res dobro reagirala, ker iskreno povedano, se meni zdi bolj malo 19,7 za vodilni folikl. KAJ MISLITE VE?? Je velikost obetavna?
V glavnem, v četrtek 22.1. imam punkcijo, danes ob 9ih pade stop injekcija.Sem ga še enkrat prosila, da mi nej svetuje, kaj naj pred punkcijo vzamem, pa je rekel da NIČ  ??!!

pa seveda je dober razultat.  ata ne laže.  super za stopko in punkcijo.

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 20.1.2009 13:05:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 2161
20.1.2009 12:55:30   
sonček33
Lučka 25 - a dobimo kakšno slikico tvojega trebuščka?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
20.1.2009 12:57:27   
sonček33
WP - superca, da si se spet malo oglasila. In že februraja v postopek. Jupi. naravna zdravila - so še v akciji? Glede vprašanj kako in kdaj klicat pa ti tudi jaz ne znam povedat, meni gredo taki podatki zmeri hitro iz glave in se sploh ne spomnim več.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
20.1.2009 12:58:24   
sonček33
Gloria - kako je Nik? A ste zdaj ok?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
20.1.2009 13:00:12   
sonček33
Loremi - dobrodošla v klubu

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
20.1.2009 13:00:34   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Ojla MBT1979, kako si, za danes pol drži, a ne?

Drži drži, kot pribito. Se že fullll veselimuser posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
20.1.2009 13:00:59   
sonček33
Pija - a si že kej izpregla na šihtu? kaj boš kuhala?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
20.1.2009 13:02:40   
sonček33
Podganca kakšni mehurčki te to dajejo? A si prehitro stisneš ali preveč površinsko?
Mene najmanj boli ene 10 cm pod popkom pa 3 cm levo-desno. Kožno gubo nardim pa po kotom 35-45 st si jo zapičim in dvignem skoraj na 90 st ko vbrizgam (zelo počasi). Ma skor nič ne boli in nimam nobenih mehurčkov niti flekcov. Upam, da ti bo tole kaj v pomoč.

Podganca - poslušaj eksperta žižka ...tole je zihr strokovno popolno.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
20.1.2009 13:06:38   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

PIKOVITKA se je zbudila. Sporoča, da je pridelala 17 celic user posted image  user posted image  user posted image . ET naj bi bil v nedeljo 25.01.
Pravi, da je narkoza zakon, da so v MB full prijazni in da je zdele dobila še kosilce user posted image
Pikovitka srce naj se lepo oplodijo in razvijajo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in te v nedeljo počakajo krasne blastociste user posted image

ČESTITKE ŠE Z MOJE STRANI!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
20.1.2009 13:07:38   
sonček33
Lara  - ma evo, jaz sem tukaj, amapk sijem ap ne.... Mislim, skoz ta dež in meglo pa ne morem prit. Kako si mi ti? Nov design je super. Bi tut jaz mogal mal zamenjat oblekco. 

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
20.1.2009 13:09:33   
sonček33
Danes je res da turoben dan, da me prsti pečejo, ampak moram pa priznat pupe, da je bilo danes spanje veliko boljše kot cela prejšnja dva tedna, sej so mi se roke mrtvičle ampak veliko manj kot prej, tko da sem prepričana, da so pomagale vaše prijazne in prisrčne želje. Hvala vam.

Šuki - o da si se le malo bolj naspala. Parv boga si. Upam, da gre zdej le še na boljše. Me pa itak mislimo nate skoz.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
20.1.2009 13:09:44   
žogica13
gigi
hvala za masažo. moram moža prepričat da greva. sva bila pred novim letom pri enemu terapevtu na bledu, je dvema mojima sodelavkama pomagal do zanositve (res da sta imeli PCO) pa sva rekla da bi šla probat če lahko nama kaj pomaga. 2 uri sem zapravila v nič, plačala 120€, na koncu sva se še skregala z možem, tip naju je prepucaval, da pojma nimava, spraševal me je če vem kako bom otroka vzgajala, možu je zatrjeval da je prebolel mumps, preklel vse doktorje, ki nama pomagajo, ker mi z injekcijami uničujejo auro, da ženske sploh ne bi smele hodt v službo (pa je njegova žena direktorica podjetja), skratka, 2 uri prepucavanja, da bi pa roko na naju položil in kaj čudežno naredil pa ne duha ne sluha. zdaj ne vem al naj grem sploh nazaj (ker je sodelavka rekla, da je po drugem obisku uspela zanosit), vseeno pa mislim, da nekaj je na teh bioenergetikih ali homeopatih...sam ne bi smeli biti tako dragi če ti želijo pomagati.

mišmiš
Hvala za informacijo glede Centrotide. nisem vedela. saj sploh ne vem če delajo hatchig. požlepova je tudi omenila, da naj bi v kratkem dobili nek boljši mikroskop, ki bi jim pomagal, da bodo pri ICSI izbrali najboljšo spermo in jo ustavili v celico. upam, da kmalu dobijo solde.

Zarja
nimam besed glede tvoje prijateljice. pri mojemu sošolcu so za prvega otroka rekli, da je na meji, da bo imel dawsonov sidrom, ko ni bilo več možno splaviti, so ji rekli, da ga bo zihr imel, sedaj je pa pobec čez 3 tedne star 5 let in je pravi navihanec. samo to kar se je tvoji prijateljici zgodilo...mi gre kar na jok.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
20.1.2009 13:11:47   
sonček33
Da vam povem, moja dieta je uspešna, sladkor je v mejah normale. Tak da mislim, da inzolin ne bo potreben. Lačna sem pa skoz. Bom še shujšala .
Prstke mam čist prepikane od merjenje sladkorja 3x na dan

Dakec - u superca...ena skrb manj, kajne? Še eno poznam, ki je skoz lačnauser posted image .
Ej, pridi mimogrede še k meni po položnice.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
20.1.2009 13:16:03   
sonček33
Hedviga - končno si se javila!!!1 Uf  odklop v KG. prima destinacija. Trebušček je super duper lep in vi ste že v 34. tednu. Ma ja, naj bo tako še nekaj tednov, potem pa akcija. kar se tiče velikosti - malo bosta še zarstla, tako da mislim, da se nima kaj obremenjevati. Nočne urice - so mi znane. jaz spim tja do 3h ali 4h, potem pa gledam kot čuk. Se premetavam in pijem in hodim na wc. Zgaga me tudi daje - tako da Donat in melko rules.

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
20.1.2009 13:16:07   
bambi75
Sonček o pri nas pa siješ user posted image . Sem že mislila, da se poslavljaš in odhajaš v porodnišnico, ko sem odprla zadnjo stran in skoraj same sončke videla. user posted image

No sedaj sem prebrala in vidim , da še ni tako, ampak jaz mislim, da bo kmalu.user posted image

Pikovitka user posted image  user posted image  user posted image  pridna kokoška.

Zarči, kako pa je sedaj s tabo. Hormon naj še naprej pada, kdaj imaš ponovno kontrolo? Drži se in ne pretiravaj z ničemer.user posted image

NIč grem malo za nazaj prebrati, le kako lahk tolk naklofate v enem dnevu. user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

OTROŠKA SPLETNA TRGOVINA Z OBLAČILI

ali kupujete otroška oblačila preko spletnih trgovin, in ali zakaj ne?

ne, ker so številke različne in je nakup lahko neuspešen (18%)

ni dobro založenih slovenskih spletnih trgovin (4%)

ja (26%)

rok dobave je predolg (2%)

raje kupim v trgovini, si material ogledam (34%)

cene so previsoke (16%)

Število vseh glasov: 119

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!