|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
20.1.2009 10:07:24   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Na TV3 film Vse za denar al neki tazga je s Al Pacinom igral, luškan filmček.

pa daj..jaz pa sem nekega starega Gibsona na A kanalu zijala......Škoda....

Shuki moja sem brala da bi ti lahko knajpanje pomagalo pri rokicah. Si probala že to?

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
20.1.2009 10:08:20   
Shuka
hedi - kolk maš lep bušiuser posted image

Dakec - sej ti tud nimaš več prov velik do dihanjauser posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
20.1.2009 10:09:17   
lara light

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Shuki, sonce, kako si?user posted image

Se ne smem pohvalt da dobro k pol Murphy takoj kontro rukne in mi vse postavi na glavo, tko da sem čist u k****user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Dakec, bravo!user posted image

Mojsonček, zdaj napadam, volčja lakotauser posted image ...

Lep dan punce! Pa kruce!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
20.1.2009 10:09:27   
zarja1
hedi - kolk maš lep bušiuser posted image

luškan in veeelik!!!!!!!!user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
20.1.2009 10:09:50   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Na TV3 film Vse za denar al neki tazga je s Al Pacinom igral, luškan filmček.

pa daj..jaz pa sem nekega starega Gibsona na A kanalu zijala......Škoda....

Shuki moja sem brala da bi ti lahko knajpanje pomagalo pri rokicah. Si probala že to?
Tud to delam, 30 x na dan brez Lune user posted image

Pomoje mi je mal glina pomagala k sem si obkladke delala, al pa kaj pa vem, neki je, sej pomoje če se bom še naprej tolk hvalila kolk mi je dobr pol ponoč bo ziher štalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
20.1.2009 10:11:09   
lara light
Bravo, glina je super!user posted image

Hedi, ma si lepa, uauuu!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
20.1.2009 10:11:50   
zarja1
saj sem vedla, da bom smotano izpadla..itak si že vse živo probala.....
za Murphyja pa se ne boj, deluje glih samo in vedno na meni.....sploh kaj se vrst za čakanje tiče...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
20.1.2009 10:15:19   
Shuka

za Murphyja pa se ne boj, deluje glih samo in vedno na meni.....sploh kaj se vrst za čakanje tiče...user posted image user posted image user posted image
Mam bolj občutek da dela dvoizmensko, ker pri meni je prisoten že vrsto let, sam sem ga pogruntala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
20.1.2009 10:16:27   
zarja1

Mam bolj občutek da dela dvoizmensko, ker pri meni je prisoten že vrsto let, sam sem ga pogruntala.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  moja sorodna duša lepa....

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
20.1.2009 10:16:39   
Reby
Ja Hedi draga - kje si pa ti to zadnjič skrivala?!? Se mi zdi, da ti je pa v zadnjih 10 dni trebušček ful zrasel, kako je lepi ... Komi čakam, da prideta tvoja malčka in da bom lahko kaj na lekcije prišla user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
20.1.2009 10:18:36   
Shuka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  moja sorodna duša lepa....
Si pa res marsikaj deliva, a?user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
20.1.2009 10:42:11   
gigi1
Helou

No bravo....napisala sem cel roman in ..... vse skupaj zgubila.

Šuki tukaj sem še nekaj najdla

http://bownova-terapija.mojforum.si/bownova-terapija-about5.html

Hedika tooolk si lušna user posted image

Ostalim pa le pozdravček (sem sitna, k mi je vse zginlo in ne men ne dela tista opcija back user posted image )

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
20.1.2009 10:57:07   
hedviga
Hehehe...hvala punce! Vse je v umetnosati fotografiranja. Sem ene pol ure iskala kot pod katerim bi zgledal buš dovolj velik. Ker drugače mi nobena ne bi verjela da mam dva user posted image user posted image

Žižek, odgovor na včeri: to rata, ko velik papaš user posted image user posted image user posted image  No pa še kakšen obisk pri Tomaževiču je bil potreben.user posted image

Reby, pomoje si me skos gledala v frizuro pa si spregledala user posted image user posted image  No, jaz upam, da se vidiva še kaj pred porodom.
Ampak najprej se moraš ful dobro pozdraviti, ker zdaj moraš paziti še za pikico!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
20.1.2009 11:03:54   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Helou

Ostalim pa le pozdravček (sem sitna, k mi je vse zginlo in ne men ne dela tista opcija back user posted image )
žižika moja draga - tole bownovo sem prebrala in se odločila, da če po porodu ne bo bolje grem kar na terapijo. Zlata si a to vešuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
20.1.2009 11:13:23   
gigi1

Helou

žižika moja draga - tole bownovo sem prebrala in se odločila, da če po porodu ne bo bolje grem kar na terapijo. Zlata si a to vešuser posted image

Šukec meni je znanka pravila, da je šla v zadnjem mesecu pred porodom na BT in so ji vse težave čudežno izginile. Od zatečenih in bolečih nog, križa, medenice...celo izpuščajev user posted image
Baje je zelo priporočljiva na koncu nosečnosti. No premisli user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
20.1.2009 11:15:25   
Shuka

Helou

Šukec meni je znanka pravila, da je šla v zadnjem mesecu pred porodom na BT in so ji vse težave čudežno izginile. Od zatečenih in bolečih nog, križa, medenice...celo izpuščajev user posted image
Baje je zelo priporočljiva na koncu nosečnosti. No premisli user posted image
Uuuu pol pa nimam kej čakat, ne?user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
20.1.2009 11:22:49   
gigi1
Šuki sem najdla domačo stran od tega, ki je pisal na forumu. Zgleda, da dela tudi v Kr.

http://www.gabrijell.com/kontakt.html

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
20.1.2009 11:46:21   
Vitaebella
Punce, ne glede na to, kaj bo, ste res super podpora. In upam, da se bomo enkrat lahko tudi v živo spoznale. Nikoli nisem bila pristašica forumov, do sedaj. Vsaka informacija, vzpodbuda, lepa beseda so balzam za dušo.
Bom poslušala vaš nasvet in verjela temu, kar mi je dr. Reš povedal. Super sem...user posted image
Še zadnja stvar...kako je s spolnimi odnosi pred punkcijo in kakšnimi posebnimi ukrepi. Morem počivati ali kej posebnega jesti?

Hvala še enkrat vsem navijačicam in tudi jaz vam želim vse najlepše!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
20.1.2009 11:48:57   
Shuka

Šuki sem najdla domačo stran od tega, ki je pisal na forumu. Zgleda, da dela tudi v Kr.

http://www.gabrijell.com/kontakt.html
Ti si eno velko dobrosrčno bitje, tebe človek preprosto mora met raduser posted image
user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
20.1.2009 11:54:21   
zarja1
pupe pr nas so kr slabe in slabe novice......user posted image user posted image user posted image
kolegica je dans ponoči povila dvojčici. Skor 7 let sta se trudila. Sreča je bila včeraj nepopisna, dokler ni izvedela šokantne novice. Ena pupa ima Downov sindrom.
Dajte mi povedat kako je to možno, če so vsi testi bli v nosečnosti ok.

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
20.1.2009 12:07:40   
mismis
dan, kako smo kaj?

Mismis je bil danes na GK LJ in veste kaj, ni mi bilo potrebno dati kri, to pride na vrsto šele jutri. In veste kaj še, jutri nima UZ-ja, temveč ga imam šele v četrtek. Se mi zdi, da je naša sestra Mira malo zmedena. Ampak ni panike, lepo smo se vpisali v vrsto za postopek in še dano mi je bilo videti mojega dr. D-ja ter mu malo pomežigniti čez hodnik user posted image user posted image user posted image  Tako, da se najlepše zahvaljujem vsem za navijanje, a zaenkrat ni še take ptorebe po navijanju.

Žižek, žal ne bova jutri skupaj noge narazen dajali, te pa pridem pogledati, ko bom dala kri, seveda če boš dovolj zgodaj tam.

Hedi, ma kakšen trebušček že maš, kako sta moja najljubša pikec in pokec aka Francelček in Micka?
V petek bo pa tudi meni seksi gledal med noge user posted image user posted image user posted image

Pija, kako si mi ti, so jodlarji še isti?

Vitaebella, pri nas na GK LJ je praksa takšna, da dobiš po punkciji 5 dni bolniške, ker naj bi bili jajčniki povečani, pa ni priporočljivo pretiravati z nekim gibanjem. Po ET pa dobiš 3 dni bolniške, ki jo je po nasvetu naših nosečk najbolje izkoristiti doma, leže na desnem boku. Glede števila foliklov nikar ne delaj panike, ti se kar sprosti, namreč za uspeh je važna ena dobra celice, vse kar je več je luksuz. Če ti je namenjeno, da ti uspe, ti bo uspelo z eno celico, če ti pa ni namenjeno, da ti v tem postopku uspe, ti tudi z 10 celicami ne bo. A ha, še spolni odnosi, takole je, če ima tvoj dobre plavalček lahko seksati do tam nekje dva dni pred punkcijo ( v bistuv se mora on itak sprazniti dva dni prej), po ET jih pa nikakor ne priporočajo do testa.

BarbiG, pa ti si res blizu nas, jaz sem doma ena vas pred tabo iz smeri Brezovice. Lepo, da je sedaj dragi doma in imaš prav, prav škoda ker je pobralo sneg, je moj kužon full užival, sedaj se pa srehajava samo po blatu in plundri .

Žogica, jaz sem dobila stopko na GK LJ pri velikosti foliklov 21,22...in vedno sem imela polne. Tako, da mislim če si dobila stopko pri tej velikosti, da še ni prepozno. Je pa seveda to odvsino tudi od terapije, meni so namreč v obeh postopkih poleg Gonala/Menopurja dali še Centrotide, ki če se ne motim uravnava folikle, da so bolj enakomerni in da ne popokajo. Uglavnom, malo zateži Požlepovi glede terapije.

Zarja, tudi v Ljubljani preverjajo ovulaciej preko UZ-jev, ampak tudi preko krvi, pa še na OVUL test moraš lulati, u glavnom preverijo nas na vse možne načine. Vstavli bomo pa samo enega pingivna, ker nam je samo še eden ostal in če je ta borec se bo ravno ta obdržal.

Larči, se strinjam zadnje čase delajo in prodajajo samo nekvalitetne obleke, človek jih enkrat opere in evo ti ga na, so se že skrčile user posted image user posted image user posted image  Sam pofl, vam povem

Dakec, čestitke za uspešno dieto in da ne bo potrebno inzulin, ma to je super. Ti bejba, daj povej mi, ali imaš že kakšno ime izbrano za svojo pupo?

bbpikica, je danes kaj bolj svetel dan kot včeraj?

nč, moram delati, se tipkamo kasneje

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
20.1.2009 12:11:22   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Zarja, tudi v Ljubljani preverjajo ovulaciej preko UZ-jev, ampak tudi preko krvi, pa še na OVUL test moraš lulati, u glavnom preverijo nas na vse možne načine. Vstavli bomo pa samo enega pingivna, ker nam je samo še eden ostal in če je ta borec se bo ravno ta obdržal.

itak!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
20.1.2009 12:13:02   
gigi1
PIKOVITKA se je zbudila. Sporoča, da je pridelala 17 celic user posted image  user posted image  user posted image . ET naj bi bil v nedeljo 25.01.
Pravi, da je narkoza zakon, da so v MB full prijazni in da je zdele dobila še kosilce user posted image
Pikovitka srce naj se lepo oplodijo in razvijajo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in te v nedeljo počakajo krasne blastociste user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
20.1.2009 12:14:53   
sonček33
Ojoj zarja, žal mi je za prijateljico. Ne znam ti odgovoriti na vprašanje. Narava je včasih kruta. A vendarle mislim, da je treba gledat pozitivno. Deklica živi in verjamem, da bo od svojih staršev dobila neskončno veliko ljubezni, ki si jo zasluži.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
20.1.2009 12:18:07   
sonček33
Pikovitka- ja super vmesni rezulatat. Ma če je že polčas tak, pol bo konec fenomenalen. Še za v skrinjo bo.

Žižek kako si?

Mismis - ja je pa s. Mira res mal zbegana.Super za vesro. navijamo itak že mal vnaprej. Pa D.ja si vidla. Jaz bi ga tut spet po dolgem času. Drugo leto proti koncu leta morda.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Je bil tvoj porod naporen?
Karmen28

Da (48%)

Ne (52%)

Število vseh glasov: 419

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!