mismis
|
dan, kako smo kaj? Mismis je bil danes na GK LJ in veste kaj, ni mi bilo potrebno dati kri, to pride na vrsto šele jutri. In veste kaj še, jutri nima UZ-ja, temveč ga imam šele v četrtek. Se mi zdi, da je naša sestra Mira malo zmedena. Ampak ni panike, lepo smo se vpisali v vrsto za postopek in še dano mi je bilo videti mojega dr. D-ja ter mu malo pomežigniti čez hodnik Tako, da se najlepše zahvaljujem vsem za navijanje, a zaenkrat ni še take ptorebe po navijanju. Žižek, žal ne bova jutri skupaj noge narazen dajali, te pa pridem pogledati, ko bom dala kri, seveda če boš dovolj zgodaj tam. Hedi, ma kakšen trebušček že maš, kako sta moja najljubša pikec in pokec aka Francelček in Micka? V petek bo pa tudi meni seksi gledal med noge Pija, kako si mi ti, so jodlarji še isti? Vitaebella, pri nas na GK LJ je praksa takšna, da dobiš po punkciji 5 dni bolniške, ker naj bi bili jajčniki povečani, pa ni priporočljivo pretiravati z nekim gibanjem. Po ET pa dobiš 3 dni bolniške, ki jo je po nasvetu naših nosečk najbolje izkoristiti doma, leže na desnem boku. Glede števila foliklov nikar ne delaj panike, ti se kar sprosti, namreč za uspeh je važna ena dobra celice, vse kar je več je luksuz. Če ti je namenjeno, da ti uspe, ti bo uspelo z eno celico, če ti pa ni namenjeno, da ti v tem postopku uspe, ti tudi z 10 celicami ne bo. A ha, še spolni odnosi, takole je, če ima tvoj dobre plavalček lahko seksati do tam nekje dva dni pred punkcijo ( v bistuv se mora on itak sprazniti dva dni prej), po ET jih pa nikakor ne priporočajo do testa. BarbiG, pa ti si res blizu nas, jaz sem doma ena vas pred tabo iz smeri Brezovice. Lepo, da je sedaj dragi doma in imaš prav, prav škoda ker je pobralo sneg, je moj kužon full užival, sedaj se pa srehajava samo po blatu in plundri . Žogica, jaz sem dobila stopko na GK LJ pri velikosti foliklov 21,22...in vedno sem imela polne. Tako, da mislim če si dobila stopko pri tej velikosti, da še ni prepozno. Je pa seveda to odvsino tudi od terapije, meni so namreč v obeh postopkih poleg Gonala/Menopurja dali še Centrotide, ki če se ne motim uravnava folikle, da so bolj enakomerni in da ne popokajo. Uglavnom, malo zateži Požlepovi glede terapije. Zarja, tudi v Ljubljani preverjajo ovulaciej preko UZ-jev, ampak tudi preko krvi, pa še na OVUL test moraš lulati, u glavnom preverijo nas na vse možne načine. Vstavli bomo pa samo enega pingivna, ker nam je samo še eden ostal in če je ta borec se bo ravno ta obdržal. Larči, se strinjam zadnje čase delajo in prodajajo samo nekvalitetne obleke, človek jih enkrat opere in evo ti ga na, so se že skrčile Sam pofl, vam povem Dakec, čestitke za uspešno dieto in da ne bo potrebno inzulin, ma to je super. Ti bejba, daj povej mi, ali imaš že kakšno ime izbrano za svojo pupo? bbpikica, je danes kaj bolj svetel dan kot včeraj? nč, moram delati, se tipkamo kasneje