lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella Dobro jutro, evo, pravkar prihajam od Reša. Ste imele prav glede velikosti foliklov. Ne vem, kaj je moja G včeraj merila, ko je izmerila največjega 25mm. Reš mi je vodilnega izmeril 19,7mm, na levi strani bolj bogo, na desni jih je kar nekaj. Je rekel, da sem super odreagirala, samo jaz sem skeptična. Zanima me, če to vsaki govori v vzpodbudo ali sem res dobro reagirala, ker iskreno povedano, se meni zdi bolj malo 19,7 za vodilni folikl. KAJ MISLITE VE?? Je velikost obetavna? V glavnem, v četrtek 22.1. imam punkcijo, danes ob 9ih pade stop injekcija.Sem ga še enkrat prosila, da mi nej svetuje, kaj naj pred punkcijo vzamem, pa je rekel da NIČ ??!! Srčno upam, da bo v četrtek kaj notri in da ne bodo prazni. Ne bi prenesla... Lep dan Vita, dan! Nikar s takimi mislimi...karkoli bo, bo del tvoje poti, dobro ali slabo in dovolj močna si, da boš vsak rezultat sprejela. Reš nikoli ne reče, da je bolje kot je. To smo se že navadile. Če ti je rekel, da si dobro odreagirala, je to zelo dobro. Meni je npr. rekel, da se strašno slaba. Pa sem mu bila kar pri srcu, vsaj meni se je zdelo . Reš se ne bi odločil z punkcijo, če folikli ne be bili primerni, verjemi, da ima dela dovolj, da ne bi kar nekaj naročal, če ne vidi možnega poz. rezultata. Vse je ok. Samo veselo in optimistično, da se še malo povečajo in izboljšajo! Glede punkcije pri Rešu je veliko bilo že napisanega, malo pobrskaj in boš našla št. variante. Npr. 2 nalgesina 275 sta že dovolj, da mine brez velikih težav, ali pa npr. klomifen, ketonal...odvisno koliko ti te tablete ponavadi primejo, ne skrbi, Reš je profi! Navijam za super pridelek, najboljši možni Et in seveda plus!