|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
16.1.2009 5:28:26   
Kruce Fiks
Dajmo danes BB
En velik bravo za Kicsi!

Evo kofetke
user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
16.1.2009 6:28:06   
bbpikica
Jutrčka vsem.

Najprej navijanje za danes
user posted image user posted image user posted image

Petek, 16.01.
miska73 - začetek 2. IVF-a
Pikovit - UZ
BBpikica -punkcija (8h)

No zdaj pa šibam valituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
16.1.2009 7:18:26   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Tut jaz navijam za jutri!
user posted image user posted image

Petek, 16.01.
Pikovit - UZ
BBpikica -punkcija (8h)

Sem si od REBY sposodila tele navijačice, btw pupa, kako si, se je že umirilo?
BB ti si zihr že na poti k atu... držim pesti, da ne bo bolelo predvsem pa, da boste zadovoljni z izkupičkom
MIŠKA in PIKOVITKA tut vidve dobro opravita

ZVEZDICA ti si pa res že v finišu, čeprav praviš, da se tvojemu Patriku še nikamor ne mudi user posted image  Upam, da ste mirno preživeli noč in da je Liam že bolje, no, pa ti tut user posted image

KICSI kar je meni znano školjke niso lih priporočljive ker so kao filter za svinjarijo pa tut konzervirane ribe naj bi mele preveč živega srebra in niso priporočljive za nosečke user posted image  sicer pa, za katero hrano pa lahko rečeš, da je brez svinjarije... jst si res na svete cajte privoščim malo tuno v solati pa nimam zato nič slabe vesti, kalamari mi itak skos dišijo, školjke mi pa nikol niso potegnile, zdej pa še manj...

ŠUKI... kje si, kako si, kej boljš al še furaš safer z rokicami?

ŽIŽI špike laufajo, borba s palčkam še traja?

KRUCE zadnjič sem mislila, če tvoja nosečka ve, kako zlat si, ko nas takole razvajaš in nam delaš lušte s kofetki... no pa sej si sam povedal, itak, da ve user posted image  thx!

Kultura na višku... JUTROOOO!

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
16.1.2009 7:57:09   
Shuka
jutrouser posted image

mojsonček - ja še furam safr user posted image user posted image user posted image s temi rokami, še celo včeraj sem si obkladke iz gline dajala, pa ni nč nucal, bom dons ponovila, mogoče bo kej, čeprov dvomim.user posted image Drugače pa bo čisto verjetno, da boš 12.2 imela morfologijo, saj je že tak čas, ko boš v 23-24t. Pa tvoj tud skriva presenečenje, kaj, no sej pri morfologiji se bo videlo.user posted image

žižika - Ful hvala za linke, vse sem si pogledala user posted image , pa tale tvoj Canavaro je njamiuser posted image , pa pazi, da naujo folikli popokaluser posted image

Zarja - pogrešam te!user posted image

Bbpikica - čimveč zrelih jajčkov in nebolečo punkcijouser posted image user posted image user posted image user posted image

pikovitek - lepo sliko na UZuser posted image

miška - dober štartuser posted image

Kruce - jest bom sam piškotek pojedlauser posted image

Zvezdica - bošček tvoj Liam, naj se hitro pocajta, vidim pa da tvoj medvedek uživa v tebi, kar naj, ker ko pride ven bo vse drugače, sej zato pa jokajo k jim ni tolk luštn kt u bušijuuser posted image user posted image . Se men zdi, da bova midve res skupi dihaleuser posted image user posted image

Kicsi - ti je že mojsonček povedala in sem istega mnenja.

grem na čaj, če že spat ne morm.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
16.1.2009 8:00:01   
T1979
Jutro.

Petek, 16.01.
Pikovit - UZ
BBpikica -punkcija (8h)

Dobro opravite, potem pa hitro na raport.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
16.1.2009 8:05:27   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Šukica draga user posted image . Če je to samo v KR rutina in ker tebe že tako bolijo pregledi, a se lahklo izogneš?

Lahko odklonim, sam veš kako je s temi stvarmi, zdravniki so bog in batina, in kako sem jest lohka pametnejša od njih,...štekaš.user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
16.1.2009 8:10:29   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

ŠUKI še zmeraj bogica... joj, joj... kaj vse je treba potrpet a ne... kaj češ...  lepotička... dons me je moja G kr šokirala, k je rekla: ja, draga moja, peteršilj pa ni za nosečke kr lepo po koprivo pa čajčka kuhat user posted image  

OK, mogoč sm jst dons mal bolj fejst zmedena ampak men se zdi, da je men moja G dons delala morfologijo, čeprav jutri napolnim 19 tednov, če je na UZ prečekirala vse, od A do Ž sam pišče je štrajkalo pa ni hotlo pokazat kaj ma oz. kaj nima med nogami user posted image  ...  nč mi ni blo jasn...
drgač pa na moje veeeeeliko veselje vse OK, pit moram mal več pa jest mal manj user posted image user posted image  pa čim manj se sekirat, da bi blo kej narobe... in to zadnje bom še tanajtežje uresničla...

Viš, jest sem ga pa pila, pa ni blo krize. No če je rekla, da ne pol raje ne. Pa sorry k sem te zavedla.user posted image

Drugače pa sem jest tud mela UZ v 19 tednu pa me je vseeno na morfologijo še enkrat naročil v 24t, k je vseen mal zgodaj, to je bolj zgodnja morfologija. Sej če boš mela v 24t še en UZ je čist možno da bo še enkrat gledala.

Sicer pa, sam da je vse OK, tud če bo na koncu presenečenje.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1507
16.1.2009 8:12:30   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj

samo, da vas na hitro pozdravim in malo preverim, če se je naša bbpikica že javila. Sedaj pa že kakšen je vmesni rezultat user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
16.1.2009 8:17:40   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

shuka madonca pa ti si že čisto na konc, pa šele + je biluser posted image . Kolk gre hitro.
Tud men se je zdelo, da sem včeraj + videla, zdej pa že na koncu.user posted image Prehitro čas beži.user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
16.1.2009 8:18:25   
Shuka
mismis - še ni vmesnega rezultata bo pa kmaluuser posted image

kicsi - bravo za user posted image abstinenco od 15.10.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
16.1.2009 8:21:31   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Tut jaz navijam za jutri!

Petek, 16.01.
Pikovit - UZ
BBpikica -punkcija (8h)

se podpišem, stiskamo pesti!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
16.1.2009 8:48:00   
mojsonček
ŠUKI sej ni panike za zavajanje user posted image ... men se je sam čudn zdel zakaj pa lih peteršiljčka ne ampak je nisem hotla spraševat... sej verjetno maš prou glede morfologije, ker je itak rekla, da je ful zgodaj, da bi vse lahko dobro vidla pa jst hočem vedet kolk naše pišče tehta pa kolk je zrastlo od decembra,  sploh pa srček ni vidla dobr, k se je dete kobacalo in ni šmirglalo njenih želja, da se obrne v pravo smer... pupa, ti povemuser posted image ... sej, drgač mi je res čist vseen, kar se tiče spola, moj je itak reku, da me skalpira, če slučajno vprašam, ker noče vedet...mislm, k da ne bi znala jst to zadržat zase, halo? je pa sigurno fino kar se nakupa opreme in oblačil tiče, da veš... moja prijateljica mi že zdej teži, kdaj mi lahko cunje prnese, k ma doma in fantka in punčko... joj, jst komi čakam tiste male, luštne cotke, k jih bo treba prat pa likat pa zlagat na kupčke... sej zdej sm pametna, pol k bom pa k slon bo pa druga zgodbauser posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
16.1.2009 9:17:43   
Shuka
mojsonček - tud jest sem čveka in ne bi mogla zadržat zase če bi vedla kaj nosim, ampak tko sva namenoma rekla, da ne bova vedela, da se komu ne bi zareklo, čeprov nama naši domači ne verjamejo da ne veva. Cunjice mava pa malo mešano, in roza in mogre, največ sem pa oprala in zlikala take nevtralne, pol bomo pa že videli kaj bo.

Neposredna povezava do sporočila: 1513
16.1.2009 9:48:22   
bbpikica
Evo mene s punkcije. Nisem nč zadovoljnauser posted image , smo samo dve celice pridelaliuser posted image . No ja bolje kot nič pa naj bosta tedve špica. ET imam v ponedeljek 19.01. ob 8.45, pa še estrofem bom mogla jemat poleg prometriuma. evo tolk za zdaj .

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
16.1.2009 9:49:56   
Reby
Jutro pupe!
Jaz pridno počivam, se pustim strežt :) Situacija je boljša, vedno manj je izcedka in vedno svetlejše barve je. Upam, da si bom lahko še podaljšala bolniško drug teden...
Kaj je s pikico, se je že kateri javila?
Sonček, Šuki, mismis, ledenka, helou bejbike.
Šuka, upam, da je z rokami kaj bolje...

Pikica - vidim, da sva pisali istočasno. Ti 2 pikici bosta razturali, boš vidla, jaz verjamem, da bosta obe najboljši in najlepši!

< Sporočilo je popravil Reby -- 16.1.2009 9:51:02 >

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
16.1.2009 9:53:01   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Evo mene s punkcije. Nisem nč zadovoljnauser posted image , smo samo dve celice pridelaliuser posted image . No ja bolje kot nič pa naj bosta tedve špica. ET imam v ponedeljek 19.01. ob 8.45, pa še estrofem bom mogla jemat poleg prometriuma. evo tolk za zdaj .

bbPiki, mogoče bosta pa ti dve celici pravi, nikar ne opubati, saj veš, da itak potrebuješ samo eno pravo.
Držimo pestke, da bosta ti dve celici pravi borkiuser posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
16.1.2009 9:53:17   
pika.po
bbpiki tile dve celici bosta zmagovalni! user posted image user posted image user posted image

Saj veš kvaliteta je važna, ne kvantiteta!

Jest fejst navijam zate, da bo tokrat zmagovalna kombinacija! user posted image user posted image user posted image
Naj bojo plavalčki fejst pridni in lepo oplodijo ti dve super duper celici! user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
16.1.2009 9:54:20   
mismis
Reby,

me veseli, da je stanje boljše pri tebi, ti kar počivaj in naj te tvoj dragi streže.
Držim pestke, da ti bo uspelo dobiti tudi bolniško, čepram mislim da ne bi smel biti problem, glede na to, da si IVF nosečka, pa še izcedek si imelauser posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
16.1.2009 9:54:31   
T1979
Bbpikica čisto dobro je. Glavno da so in naj bosta ti dve zmagovalni. user posted image  Smo že tokrat rekli kvalitetaaaaa je važna.

Reby super za belino, tako naj ostane do konca. Ti samo počivaj. Vidiš, so naše pikepoke in pujski pomagali.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
16.1.2009 9:59:07   
Reby
Ja, vaše navijanje in pikepoke vedno pomagajo :)
Mismis, ti ziher veš, a testirajo toksoplazmozo v Adrialabu, ker jaz grem svojmu G šele 6.2. in bi rada šla prej na testiranje.
Kruce - dobro jutro tudi tebi, hvala za kavico, fajn bi blo, če bi mi jo še kdo doma skuhal :) Kako je Krucika?

< Sporočilo je popravil Reby -- 16.1.2009 10:01:50 >

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
16.1.2009 10:15:28   
bbpikica
Ja sej na to da sta kvalitetni tud jaz računam, so ble pa semenčice baje superuser posted image

Shuki evo za seznamček ET ponedeljek 19.01. ob 8.45

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
16.1.2009 10:29:51   
lara light
Bbpikica, naj bosta ti dve tapravi!user posted image  Samo pozitivno!user posted image  Poznam od blizu več takih primerov, torej...gas in dolge luči, super tudi za plavalčke!

Reby, fajn novičke!user posted image

Kje si Zarjica???user posted image user posted image  Pridi no!user posted image

Shuki, brojimo sitnouser posted image ...upam, da si vsaj malo boljeuser posted image

Vsem lep dan!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
16.1.2009 10:33:08   
Kicsi
Dobro jutro.
Hvala za odgovore.
Sem bila včeraj na rojstnem dnevu,pa so imeli med drugim tudi školjke,pa glede na to,da jih obožujem,si nisem upala kaj dosti jest,tako da sem jih pojedla samo dve.In itak,da so me sekirali,da sem preveč občutljiva user posted image ,čeprav se mi je zdelo,da sem nekje slišala,da školjke niso lih priporočljive.Ma briga me kaj si mislijo drugi,glavno da se jaz počutim dobro user posted image .

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
16.1.2009 10:36:54   
Kicsi
Rebry,test za toksoplasmozo delajo v Adrialabu.

< Sporočilo je popravil Kicsi -- 16.1.2009 10:37:02 >

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
16.1.2009 10:38:17   
T1979
Kicsi tako je. Ti kar pusti une k okrog govorijo, glavno, da je tebi OK. user posted image

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?