|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
11.1.2009 17:38:48   
lučka 25
user posted image user posted image user posted image

Ponedeljek, 12.01.
bbpikica - UZ

Ponedeljek, 12.01.
Lučka 25 - NS
Larči - morfologija
Reby - UZ
Kruce Fiks - UZ
Mlinčka - pregled

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 976
11.1.2009 17:51:53   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Ponedeljek, 12.01.
bbpikica - UZ

Ponedeljek, 12.01.
Lučka 25 - NS
Larči - morfologija
Reby - UZ
Kruce Fiks - UZ
Mlinčka - pregled

tudi jaz se pridružujem temu noremu navijanju

Dajmo ženske, Kruce in Mlinčkovi.

user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 977
11.1.2009 18:02:11   
gigi1
Oj evo mene. Nisem šla kavčat...sem šla eno sladico delat. Zdej je na balkončku. Ja višnje so spet v igri user posted image

Blanči kaj čmo eni so res čudni user posted image . No, tudi jaz mislim, da bom precej zmanjšala ali nehala, če mi bo slabo. Zadnjič mi pač ni bilo...

Kruce a Ketonal pa res nič ne nuca???? Pls povprašaj. Zakaj nam pa pol dajejo injekcijo na GK? Bi bilo boljš, da nam dajo kakšen Tramal, če je že stvar taka. Če se me bo bog usmilil in mi bo spet ratalo pridelat 10 foliklov bom prosila za analgezijo. Po tisti izkušnji zadnjič user posted image ...no...če mi rata pridet dr.Dju v roke pa ne bom prosila za nič. On je res car user posted image

Podganca se za par dni produži praznovanje, pol si pa dobra za celo leto user posted image

N74 no vidiš, da imaš kaj za povedat user posted image . Tudi meni se zdi tale šamanska kar čudna, vendar ti povem, da bi še zmrnjenga četnika prebavla, če bi le kej pomagal user posted image  user posted image  user posted image

Lučka hvala za zgodbo in motivacijo user posted image  in seznamček za navijanje. Si ga bom kar sposodila

Ponedeljek, 12.01.
bbpikica - UZ

Ponedeljek, 12.01.
Lučka 25 - NS
Larči - morfologija
Reby - UZ
Kruce Fiks - UZ
Mlinčka - pregled

Dajmo bejbe, Mlinčkovi in Kruce user posted image  user posted image  user posted image

Zdej grem pa kopalnico okupirat. Sem od Dedka mraza dobila Silkepil, pa bo treba mal sprobat user posted image  user posted image  user posted image . Držte pestke, da ne bo (preveč) bolelo user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 978
11.1.2009 18:29:33   
lara light
Gigikauser posted image  Joj, tud jaz bi žiher pokosila moje noge, tamale pa itak ne vidim več, razen v ogledaluuser posted image
Kaj si ti pridna, višnjeva sladica, njami, njami...nocoj sem rekla brez večerje, ker me bodo ju3 tehtali, pa sem tako lačnaaa, samo zaradi misli, da nič ne bouser posted image ...nekaj lahkega bom že našla, saj ne bo šlo brez nič.

Glede kajenja: če ne moreš brez, je bolje pokadit, kot da se treseš brez cigarete. Medicina to zagovarja. Ponavadi pa telo samo odreagira in pove kaj ja in kaj ne. Gigi, ne skrbi, to bo spontano prišlo. Meni še danes ne smrdi, nasprotno. Čim vidim kavico, se spomnim na magic palčko. Čeprav že od julija ne kadim, ker sem se tko odločila, sem vseeno med nosečnostjo ene 3x potegnila po en dim in mi je pasalo. Kaj si morem. Upam, da me mine, ker je res ena vsestransko slaba razvada. Kaj sem naložila, sem lučko prej brala, ona je krivauser posted image

Punce navijam:user posted image user posted image user posted image
Ponedeljek, 12.01.
bbpikica - UZ

Ponedeljek, 12.01.
Lučka 25 - NS
Reby - UZ
Kruce Fiks - UZ
Mlinčka - pregled

Kruce, jaz bi tudi vidla mimisev 'noče kompletin'user posted image , bi šlo?

Netkič, pridi kaj na obisk!user posted image

Ajsi, moja dva sta neverjetno mirna, upam, da bosta po očku, ker po meni nista zagotovo!user posted image  Brcik ne čutim še, žal ne. Komaj čakam, da me užge kaj po rebra.user posted image

Zarjica, upam, da si šla kaj na zrak, praznovat našo zlato lisičko, da se imaš lepo, da si živanha horny tedicauser posted image , pridi kaj mimo!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 979
11.1.2009 18:57:14   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: n74

blanč, kakšen masažni aparat za podplate je to? A to deluje podobno kot refleksoterapija podplatov?  A to si uporabljala po ET ali že prej?

Uporabljala do pozitivnega testa, vendar od ET le še enkrat na dan. 
user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 980
11.1.2009 18:58:20   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Ponedeljek, 12.01.
bbpikica - UZ

Ponedeljek, 12.01.
Lučka 25 - NS
Larči - morfologija
Reby - UZ
Kruce Fiks - UZ
Mlinčka - pregled

tudi jaz se pridružujem temu noremu navijanju

Dajmo ženske, Kruce in Mlinčkovi.

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  navijamo

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 981
11.1.2009 19:34:53   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Kaj sem naložila, sem lučko prej brala, ona je krivauser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  pa še mene nasmejala s tem stavkom. Bi moj rekel, končno še nekdo, ki enako razmišlja kot jaz. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 982
11.1.2009 19:37:27   
Kicsi
Hej, vprašanje:
Kaj pravite ve?Kok mislite da je UZ škodljiv za plod?
Se lih z eno pogovarjave o tem,pa ne prideve na skupno pot.Zdaj bi pa rada slišala še vaše mnenje.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 983
11.1.2009 19:40:21   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Hej, vprašanje:
Se lih z eno pogovarjave o tem,pa ne prideve na skupno pot.Zdaj bi pa rada slišala še vaše mnenje.

Meni so rekli, da ni škodljiv, vaginalni še mogoče, ampak bolj za nožnico, ker se notri šari, še posebej, če so bile kake krvavitve med nosečnostjo. Me pa zanima, kaj menijo še druge.
Pa še to. Saj kar nekaj G, ki imajo UZ pri sebi v ordinaciji, vsako posvetovalnico (na 4 tedne) opravijo še UZ.

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 984
11.1.2009 19:44:56   
n74
miška 73 - pila bom vodo v kateri se zmeša prašek od gline, no tko je da pustiš čez noč mešanico iz spiješ vodo zjutraj, usedlino od gline pa pustiš.
Piše, da glina spodbuja obnavljanje zdravih celic. Enkrat sem že naredila to kuro, pa mi je še ostalo, tko da bom kar ponovila, škodit ne more.

lučka25- moraš bit človek, da pozitivno razmišljaš, jaz sem na splošno pesimistična. Sem bila pa pred prejšnjim postopkom ravno tako nervozna kot sedaj, ko razmišljam kaj bi še lahko naredila, da bi uspelo. No ko sem pričela z injekcijami pa je nervoza popustila in sem bolj ali manj razmišljala pozitivno. Aja, pa ve dečve na forumu tud zelo pozitivno vzpodbujate in pomagate.
Pa dobro opravi jutri na NS. A se bo že videl spol?

gigiuser posted image user posted image , se če men ne bo februarja uspelo, bom tud bolj pogumna ratala in si pustila vse narest, tud dušo prodam user posted image

blanč, sem si hotla od mami vodnega izposodit, a misliš, da bi bil tud dober?
Koliko si pa dala zanj? V Interšparu, a ne?

O sem našla seznamček za navijanje:

Ponedeljek, 12.01.
bbpikica - UZ

Ponedeljek, 12.01.
Lučka 25 - NS
Larči - morfologija
Reby - UZ
Kruce Fiks - UZ
Mlinčka - pregled

Držim pestke za najboljše novičke!

< Sporočilo je popravil n74 -- 11.1.2009 19:45:06 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 985
11.1.2009 19:54:25   
Kicsi

Hej, vprašanje:

Meni so rekli, da ni škodljiv, vaginalni še mogoče, ampak bolj za nožnico, ker se notri šari, še posebej, če so bile kake krvavitve med nosečnostjo. Me pa zanima, kaj menijo še druge.
Pa še to. Saj kar nekaj G, ki imajo UZ pri sebi v ordinaciji, vsako posvetovalnico (na 4 tedne) opravijo še UZ.

No,saj tudi meni sta Cerar in Kežarjeva rekla,da UZ ni škodljiv,edino malo zoprno naj bi bilo plodu zaradi zvoka,ki ga proizvaja,zato velikokrat plod med UZ-jem pokaže hrbet.Meni tudi naredi vsak mesec UZ.
Skratka,prijateljica me hoče prepričat,da so njej ene babe govorile,da UZ sproža splav in da ga zato zavarovalnica krije samo 3x. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 986
11.1.2009 19:57:03   
Pija76
Ojla punce, a ste bile cel dan notr pa za kompjuuterji user posted image ? Mater ste naklofale!

Arneja lepo te je bilo prebrati po dolgem času. user posted image za vse pozitivne spremembe. Pozitivno naprej! Tokrat te bom dala na hladno user posted image , nič ne bom mamilašica v februarju user posted image .

WP ven si nisem upala user posted image , sem vedla da okol hodš, pa sem šla gledat do kdaj imaš šiht, tko da ob 19h sem se spokala na cesto proti LJ user posted image .

Gigi pa sej doma je lepše! Upam, da mu je zdaj že toplo!

Efika dobrodošla!

Ledenka, Lučka, LL, Mismis, Pikovitek, Daisy, BBpikica, Dajči, GRety, Blanč, Mlinškovi, REbi, Kruce, Kajši, Abra in gimnastičarka, Pika.po, N74....pa seveda sve neomenjene lep večer vam želim in uspešen štart v nov teden. Jaz grem v sredo na pot user posted image , mater bo QL cesta!

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 987
11.1.2009 19:58:21   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Kruce, jaz bi tudi vidla mimisev 'noče kompletin'user posted image , bi šlo?

Ponedeljek, 12.01.
bbpikica - UZ

Ponedeljek, 12.01.
Lučka 25 - NS
Reby - UZ
Kruce Fiks - UZ
Mlinčka - pregled

Jaz sem ga videl na mišmišini frki.
Morda ga pa poslika pa tu prilima, še bolje če ga prej obleče! To bi bila stimulacijauser posted image user posted image
Mogoče ga pa netka hrani v svojem aparatu....

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Kruce a Ketonal pa res nič ne nuca???? Pls povprašaj. Zakaj nam pa pol dajejo injekcijo na GK? Bi bilo boljš, da nam dajo kakšen Tramal, če je že stvar taka. Če se me bo bog usmilil in mi bo spet ratalo pridelat 10 foliklov bom prosila za analgezijo. Po tisti izkušnji zadnjič ...no...če mi rata pridet dr.Dju v roke pa ne bom prosila za nič. On je res car

Ketonal vsekakor prime, eni bolj eni manj. Je pa tako da če ga dobiš v tazadnjo je verjetno punkcija že mimo predno pride do učinka. Je pa po punkciji zate malce lažje. Lahko prašam kaj lahko vzameš pred iglo ketonala, vsekakor je priporočljiv kak apavrin - sprosti mišice in s tem je bolečina manjša......

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 988
11.1.2009 20:06:24   
lučka 25

Hej, vprašanje:

No,saj tudi meni sta Cerar in Kežarjeva rekla,da UZ ni škodljiv,edino malo zoprno naj bi bilo plodu zaradi zvoka,ki ga proizvaja,zato velikokrat plod med UZ-jem pokaže hrbet.Meni tudi naredi vsak mesec UZ.
Skratka,prijateljica me hoče prepričat,da so njej ene babe govorile,da UZ sproža splav in da ga zato zavarovalnica krije samo 3x. user posted image

To so spet tiste stare vraže pa kepeti med dečvami (kaj je vse slabo v nosečnosti,...). Nič bat. Je vse O.K.

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 989
11.1.2009 20:08:23   
womanpolice
Punce in fanta... danes sem zelo utrujena, zato bom dans čist kratka, in bom jutri kaj več napisala. Cel dan sem bila na mrazu na -10 stopinj... ja, prav ste prebrale... oz. prebrali... in je bilo ZEEEEEEEEEEEELOOOOOOOOOOOO MRZLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO............................. Full sem utrujena, tko da se tipkamo jutri...

nočko vsem.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 990
11.1.2009 20:09:08   
Kruce Fiks

Bedarija, zavarovalnica ne bi krila nekaj kar bi bilo škodljivo - logika?

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 991
11.1.2009 20:17:58   
bambi75

Ponedeljek, 12.01.
bbpikica - UZ

Ponedeljek, 12.01.
Lučka 25 - NS
Larči - morfologija
Reby - UZ
Kruce Fiks - UZ
Mlinčka - pregled

Še jaz, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 992
11.1.2009 20:18:06   
n74
Kisci, nimam izkušenj, sam jaz tud mislim da na GK vejo kaj je škodljivo in kaj ni. Jaz bi bila tud vesela, če bodo mene tako redno spremljali v nosečnosti.

Dečve, help, saj vem da ste že veliko pisale o zdravi prehrani. Jaz ravno pišem jedilnik za cel teden, pa bi mi kakšen predlog prav prišel. Spomnim se tud, da je enkrat ena pisala o ajdovi kaši s suhimi slivami. Kako že gre recept?

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 993
11.1.2009 20:26:11   
womanpolice
Kak je fajn, če si utrujen, pa se še s svojmu kregaš...

Včasih pa imam res občutek, da sem sama v vsem tem....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 994
11.1.2009 20:26:56   
Pija76
N74 iz prosene gre tkole user posted image

- 1 mala skodelica prosene kaše
- 5 malih skodelic vode (jaz dam vedno tapeto skodelico mleko)
- suhe slive
- malo soli
- malo masla

Vodo (z mlekom), sol in maslo zavrem...nato dodam proseno kašo in suhe slive ter kuham, dokler ni kuhano (cca. 15 min).

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 995
11.1.2009 20:27:26   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Včasih pa imam res občutek, da sem sama v vsem tem....user posted image user posted image user posted image

Nisi, sej imaš nas!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 996
11.1.2009 20:29:20   
Grethy
Jaz in moj možek sva bla pa danes popoldan super pridna in sva jo mahnila pešaka na Celjski grad ... glede na to da imava tako avtomobilsko kondicijo, je blo prav fletno grickat tja v klanček ... bo treba še it tja gor ... čim večkrat ... zdej grem pa hitr v mižole ... grem zjutraj arbajtat ...

Nočko bejbike in bejbešnk ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 997
11.1.2009 20:33:10   
Kicsi
Potem smo istega mnenja,me veseli user posted image .
Saj sem lih prijateljici rekla (je tudi noseča in ji njena G ne dela vsakič UZ tako kot meni moja),da je čisto odvisno od G koliko se mu da ukvarjati z nosečkami.Nje se njena G znebi v 5 min,zame pa moja porabi cca.20 min (ker mi vsakič naredi še UZ ).
Seveda me zdaj grdo gleda,ker pišem o njej in njeni G user posted image . Njen problem user posted image .
Hvala za vaše odgovore.
user posted image
Grem še mal počvekat z frendico,pol pa malo pred TV,potem pa spat..Sem že cel dan zaspana.
Nočko user posted image

< Sporočilo je popravil Kicsi -- 11.1.2009 20:34:33 >

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 998
11.1.2009 20:36:16   
Kicsi
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Nisi, sej imaš nas!

Nisi sama,ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 999
11.1.2009 21:29:51   
Kruce Fiks
Sem zadnjič pozabil napisati!
Ko sem bil v ponedeljek po praznikih na Fernetičih je bila lekarna zaprta, nikjer pa ni bil napisan vzrok, tudi napisa še ni. Zdaj ne vem a je bila samo tisti dan zaprta al kar........

No tako sem jo mahnil na Občine in tam naletel na lekarno z zelo prijaznim osebjem...
user posted image

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?