lara light
|
Gigika Joj, tud jaz bi žiher pokosila moje noge, tamale pa itak ne vidim več, razen v ogledalu Kaj si ti pridna, višnjeva sladica, njami, njami...nocoj sem rekla brez večerje, ker me bodo ju3 tehtali, pa sem tako lačnaaa, samo zaradi misli, da nič ne bo ...nekaj lahkega bom že našla, saj ne bo šlo brez nič. Glede kajenja: če ne moreš brez, je bolje pokadit, kot da se treseš brez cigarete. Medicina to zagovarja. Ponavadi pa telo samo odreagira in pove kaj ja in kaj ne. Gigi, ne skrbi, to bo spontano prišlo. Meni še danes ne smrdi, nasprotno. Čim vidim kavico, se spomnim na magic palčko. Čeprav že od julija ne kadim, ker sem se tko odločila, sem vseeno med nosečnostjo ene 3x potegnila po en dim in mi je pasalo. Kaj si morem. Upam, da me mine, ker je res ena vsestransko slaba razvada. Kaj sem naložila, sem lučko prej brala, ona je kriva Punce navijam: Ponedeljek, 12.01. bbpikica - UZ Ponedeljek, 12.01. Lučka 25 - NS Reby - UZ Kruce Fiks - UZ Mlinčka - pregled Kruce, jaz bi tudi vidla mimisev 'noče kompletin' , bi šlo? Netkič, pridi kaj na obisk! Ajsi, moja dva sta neverjetno mirna, upam, da bosta po očku, ker po meni nista zagotovo! Brcik ne čutim še, žal ne. Komaj čakam, da me užge kaj po rebra. Zarjica, upam, da si šla kaj na zrak, praznovat našo zlato lisičko, da se imaš lepo, da si živanha horny tedica , pridi kaj mimo!