|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
11.1.2009 15:10:15   
gigi1
Miška le kako naj bi dvomila v to? To so resne stvari user posted image  user posted image  user posted image

Blančika hvala user posted image . A kar skoz 300mg E-vitamina na dan?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 951
11.1.2009 15:13:00   
BarbiG
Efika in  tassi1 pozdravljeni. Tudi jaz sem tukaj nova. Sicer hodim na GK v Lj., vendar vseeno. Želim vama veliko sreče v postopku in da rata. Jaz moram zdaj počakat 3 mesece, potem pa v nove boje.

Pikovit lep pozdrav. Jaz sem zmeraj imela normalno user posted image , tako da je to verjetno res vpliv femodena. Sicer sem pa jaz imela zmeraj kombinacijo Suprefact - Gonal.

BBpikica naj tvoji filkelčki zrastejo, da bodo taki kot morajo bit. Ketonal res nič ne pomaga. Tudi injekcija pred punkcijo ne. Tako da je to bolj samo za psiho kot pa kaj drugega. Najbolj pomaga močno tiščanje rok na trebuhu.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 952
11.1.2009 15:16:19   
blanč
Ja, samo ne vsak dan, ker pač nisem najbolj dosledna. Včasih sem še kak evitol zraven polizalauser posted image .

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 953
11.1.2009 15:17:26   
blanč
Sem nekje na enih tujih straneh prebrala, da lahko do 800 mg na dan brez kakšnih negativnih posledic.

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 954
11.1.2009 15:19:26   
blanč
Nekaj sem že pri prejšnjem postu dodala pa sem se spomnila, da sem še matični mleček v kapsulah učasih uspela pogoltnt. Tolko enih arcnij, še prej svoj živi dan nisem imela doma pa če bi jih 35 let skupaj štelauser posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 955
11.1.2009 15:24:32   
gigi1
Blanči ne sprašuj.... jaz sem do sedaj jemala maco, cell defence, evitol, folno, Q10, omega3, 7-keto, matični mleček... Kakšen dan sicer kakšno stvar spustim...nekatere namesto 3 jemljem 2 ali 1 na dan... Ma ni da ni...samo, da bo pomagalo..
Sem brala, da Evitamin je za naše zadeve terapevtska doza 400mg na dan. Mah...se mi zdi za skoz neki v usta tlačim user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 956
11.1.2009 15:26:05   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Blanči ne sprašuj.... jaz sem do sedaj jemala maco, cell defence, evitol, folno, Q10, omega3, 7-keto, matični mleček... Kakšen dan sicer kakšno stvar spustim...nekatere namesto 3 jemljem 2 ali 1 na dan... Ma ni da ni...samo, da bo pomagalo..
Sem brala, da Evitamin je za naše zadeve terapevtska doza 400mg na dan. Mah...se mi zdi za skoz neki v usta tlačim user posted image

le kaj bi to lahko bilo user posted image user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 957
11.1.2009 15:28:01   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

le kaj bi to lahko bilo user posted image user posted image user posted image user posted image

Mismis a misliš da gigi misli vitamineuser posted image user posted image ali?

(Mark Twain)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 958
11.1.2009 15:29:07   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

ma ne vem, če bi se glih z vitamini tako hvalila user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 959
11.1.2009 15:30:35   
blanč

ma ne vem, če bi se glih z vitamini tako hvalila user posted image user posted image user posted image

Samo pri vseh teh pripravah bi bilo pa škoda, če bi usta filalauser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 960
11.1.2009 15:30:35   
gigi1
Packe user posted image  user posted image  user posted image . Seveda mislim vitamine, pa čaje, pa sadje....No še kakšno dišečo palčko in pirček tud vmes user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 961
11.1.2009 15:31:47   
blanč

Packe user posted image  user posted image  user posted image . Seveda mislim vitamine, pa čaje, pa sadje....No še kakšno dišečo palčko in pirček tud vmes user posted image

Jaz sem tudi danes naredila smrtni grehuser posted image . Je padla pri kolegici kavica pa dve palčki, sam sej že abstiniram dalje.

(Mark Twain)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 962
11.1.2009 15:33:09   
gigi1
Blanči pridna si. Te prav občudujem user posted image . Jaz nisem mogla abstinirat lani user posted image . No...bomo vidli kako bo zdej user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 963
11.1.2009 15:33:43   
mismis

Jaz sem tudi danes naredila smrtni grehuser posted image . Je padla pri kolegici kavica pa dve palčki, sam sej že abstiniram dalje.

ti, ti Blančuser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 964
11.1.2009 15:34:29   
gigi1
Nč pupike. Grem mal kavčat. Je prav primeren dan user posted image . Pa pa

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 965
11.1.2009 15:34:34   
mismis

Blanči pridna si. Te prav občudujem user posted image . Jaz nisem mogla abstinirat lani user posted image . No...bomo vidli kako bo zdej user posted image

ma sej se boš ti tudi odrekla smotkam, se mi zdi, da takoj, ko bo padel plusek

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 966
11.1.2009 15:35:26   
mismis
Žižek, pa pa

saj jaz moram pa tudi iti zelenjavo za user posted image čorbo zrihtat.

Fajn se mejte, se tipkamo kasneje

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 967
11.1.2009 15:35:27   
gigi1

Lani se po plusku nisem. Morda bi me srček prepričal user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 968
11.1.2009 15:36:00   
mismis

boš, boš, dobro veš, da bo zdaj čisto drugačna zgodba

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 969
11.1.2009 15:43:29   
blanč

Jaz sem mnenja, da če zmanjšaš nima kaj bit (sej zdej pa lahko mal udrihate po meni), skoraj vse, ki jih jaz poznam so v nosečnosti kadile. Samo ena, ki ji pač ne moreš rečt drugač kot velika packa je kar naprej hodila po žurih in pila in kadila non stop, še 2 dni preden je šla rodit se ga je nažrla, da je obležala in je rodila deklico ki je tehtala dva kilograma in je bila čisto majhna. Nazadnje sem jo videla, ko je bila deklica stara 1 leto in je bila kot pučka iz trgovine. Majhna, temna in tolk je blo "hecno" videt ko je ta drobižek že hodil. Ne tega si pa mi, ki si toliko prizadevamo za otroke že nebi prvošle. Zmernost je lepa čednost.
Jaz ne kadim zaradi tega, ker mi je strašno slabo že,če pomislim na cigareto ampak, danes je bila izjema.

(Mark Twain)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 970
11.1.2009 16:01:01   
n74
Dan, punce,...no če bi mene kdo vidu, bi mi vošču dobro jutro, ker sem kar ostala v pidžami. Če imam pa user posted image  in se smilim sama sebi,..

gigi, jaz sem bolj taka, da firbcam skoz, če pa imam kakšen problem potem pa tud kaj natipkam.
wp, a ti boš klicala v Brežice za terapijo, sem ravno govorila s prijateljico o tem, pa se obema zdi zaenkrat to tko srhljivo
arneja, pikovit - kakšne info imata o bioresonanci, kam sta oz.bosta hodile? Jaz sem šla na stran Centra za bioresonanco, pa piše, da zaradi prezasedenosti ne jemljejo novih strank
bbpikica, kdaj imaš ti dan D (punkcijo)?

Jaz že delam bojni načrt za naslednji mesec; vitaminčki, čajčki, od jutri naprej se trudim za boljšo prehrano. Pa probala bom telo ščistit z glino. Škoda samo, da se nisem to prej spravila, sam ko so bli pa vmes prazniki.
A se jutri kaj dogaja, a je treba za koga navijat?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 971
11.1.2009 16:06:29   
n74
blanč, kakšen masažni aparat za podplate je to? A to deluje podobno kot refleksoterapija podplatov?  A to si uporabljala po ET ali že prej?

< Sporočilo je popravil n74 -- 11.1.2009 16:07:40 >

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 972
11.1.2009 16:36:19   
miska73
En lep nedeljski pozdravček...

Arneja user posted image sem te pogrešala. Kako lepo te je brati tako polno načrtov. user posted image

N74 kako boš pa čistla telo z glino - od zunaj ali od znotraj?

Žiži, Mišmiška, Blančeta user posted image user posted image user posted image prave opice ste...

Jst sem včeraj opravila novo rundo praznovanja. Ja, še kar zapijam dejstvo, da sem se spet postarala za eno leto... Se ne morem in ne morem sprijaznit. user posted image
Danes sem pa dolgo spala, pa si potem iz postle pogledala risanko Kung Fu Panda...
Paše lenarit.

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 973
11.1.2009 17:17:01   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Bbpikica,tele tablete proti bolečinam pa res ne delujejo tako da bi ti kaj dosti pomagale pri odganjanju bolečin med punkcijo.
Jaz sem prvič vzela,drugič pa ne,pa so bile popolnoma iste bolečine.Važno je ,da si dobro pritiskaš na trebuh.Pa tud ne boli tok,da bi mogla zdaj bit vsa prestrašena.

Saj kolk boli vem sem že bla štirkrat ampak sem hotla zdaj ko jih je mal več kot prej vzet tablete ampak če ne pomagajo je pa itak brezvezeuser posted image . Nč bomo pa po starem zobe stisnt pa fajn prtiskat pa bo. Če je šlo do zdaj bo pa še tokratuser posted image

Jaz sem se pri naši anasteziologinji pozanimal glede tega.
Rekla mi je da bi moral zadostovati en Zaldiar in apavrinčk...
Tramal je vredu samo ima dosti stranskih učinkov, so pa zdravila identična Tramalu brez stranskih naprimer generik Tadol....

Ajoj! - Imel sem čast videti to mišmišino perilo in se mi je zavrtel prizor

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 11.1.2009 17:30:28 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 974
11.1.2009 17:35:39   
lučka 25
Dan user posted image

Se že cel dan malo potepam, pa malo lenarim, pa malo.... bolj da ne naštevam.

Vidim, da ste malo klepetale, malo hecale eno drugo,... Pa še kar se raznih terapij tiče, je vse dobro od bioresonanc, bioenergetikov,...skratka vse, samo verjeti mkoraš v to. Meni j že pomagalo, da sem se pogovarjala z bratom (on je moj motivator, me vedno spravi v momentu na pravo pot) in pa DVD z naslovom Skrivnost sem si velikokrat pogledala. Z mojim pa sva se res na veliko nasmejala, hodila na kraje, kjer se dobro počutiva in se v čaasu postopka družila le z ljudmi s katerimi se dobro počutiva in imajo za naju pozitivno energijo. V službi sem se izogibala vseh sodelavk, ki mi ne "ležijo", so negativne - so mi pač zamerile, ker se nisem toliko z njimi pogovarjala ampak če bi vedele zakaj, bi mi zamerile še bolj. Jedla sem polno rcnij,.... ma ni da ni. V glavnem okoli sebe si moraš ustvariti pozitivno energijo, vsakič ko podvomiš se moraš takoj vzeti v roke, se spomniti na lep iztek dogodka, pozitivno razmišljat in si počass zastavljati vedno višje cilje, ki jih dosegaš. Počasi,a vstrajno. Midva sva prvo rekla, da bi vsaj folikli lepo rastli in ne prav počasi kot v prvem postopku, nato po 1. UZ, da bi bilo vsaj 5 celic pri punkciji in vsaj 2 zarodka (in glej ga zlomka to se je tudi zgodilo). Ko sva šla na ET sav takoj zjutraj videla eno močno in eno bolj bledo mavrico in sva rekla, da sta to najina otroka, ki naju nestrpno čakata in, ko nama Reš reče, da je en zarodek super razvit, drugi pa malo zaostaja, sva se samo spogledala. Popoldan isti dan sva še enkrat videla mavrico, a to samo eno in sva si rekla, en otrok naju bo razveselil,...... In tako naprej. V glavnm mislite pozitivno!!!

Zdaj sem pa res napisala cel roman, da še sam komaj vem kaj vse sem napisala. Ampak upam pa, da bo kateri pomagalo.user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?