|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
12.1.2009 9:12:10   
Shuka

user posted image user posted image user posted image

Ponedeljek, 12.01.
bbpikica - UZ

Ponedeljek, 12.01.
Lučka 25 - NS
Larči - morfologija
Reby - UZ
Kruce Fiks - UZ
Mlinčka - pregled

user posted image user posted image user posted image navijamo za danesuser posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
12.1.2009 9:12:21   
Shuka
Pa dobro jutrouser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
12.1.2009 9:17:05   
lara light
Mismiska, pozdravček tudi tebiuser posted image

Sonček, vidiš, tako pridno siješ in se je obrestovalo...še vedno doma, vse mirno? A nimaš danes pregled? Sporoči!user posted image

Shukica, kako si? Te je Hotel Mama vzel? Možel zraven ti je pel? Upam, da si lepo.user posted image
Kruce, Reby, še posebej mislim na vas!user posted image user posted image

Lep in uspešen dan!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
12.1.2009 9:18:00   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Pa dobro jutrouser posted image

Dobro dela ta forum, jo pokličeš in pride!user posted image  Dobro jutro tudi tebi!user posted image

Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
12.1.2009 9:25:51   
Bumo

Ponedeljek, 12.01.

bbpikica - UZ
zarja, za 0 hormonček

Ponedeljek, 12.01.
Lučka 25 - NS
Larči - morfologija
Reby - UZ
Kruce Fiks - UZ
Mlinčka - pregled

jutro zenskice in fanteja

Neposredna povezava do sporočila: 1030
12.1.2009 9:30:35   
bbpikica
Jurčka še enkrat!

Hvala vsem za navijanje in hvala za čestitkeuser posted image . Sicer ne vem kaj je pripomoglo k takemu rezultatu ali Puregon ali maca Q10 folna selen-cink B-vitamin C- vitamin in šekaj bi se našlo, ali heineken in jajčka ali vaše navijanje in spodbujanje, ampak foliklčkov je dostuser posted image  rastejo lepo, ata je reku sam še polni naj bojo pa bo super. Tko da punce jaz od veselja in sreče kar ne vem kaj bi sama s sabouser posted image . Kar se pa ata tiče je pa letos res šponskiuser posted image  še ene dvakrat grem pa bova že ta boljš frendauser posted image , je bil spet že 5.10 v ambulanti sem mu rekla ja vi ste pa res pridn on pa men ja če se vam pa mudi v službouser posted image  Pol sva se pa spet zaklepetala pa se on na enkrat spomne ja B. šibajte saj boste še zamudilauser posted image  pa nisem hotla nč rečt da ta teden pa popoldan delam in ne ob 5.30 zjutraj tko da sem hitr se poslovila in šla. Letos ga je res sama prijaznostuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1031
12.1.2009 9:39:11   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Shukica, kako si? Te je Hotel Mama vzel? Možel zraven ti je pel? Upam, da si lepo.user posted image

Ojla Larči,

ma za en k*** cem, roke me tolk bolijo k bi mela tahudo revmo, nč ne morm delat, še tipkam težko, drugače sva mela pa z mojim pospravljalni vikend in zdej mava prištimano kakih 80% za malčka, sicer bi raje videla da počaka še 4 tedne, ampak če se bojo moje težave z rokami s tem končale ko malček pride na svet, naj pride naslednji teden ven, k tole je nevzdržno. Pa še nobenega protibolečinskega sredstva ne smem vzeti. Znorela bomuser posted image

Kako si ti?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1032
12.1.2009 9:40:07   
Shuka
BBpikica - super za foliklčke, naj še kar lepo rastejouser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
12.1.2009 9:40:23   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Ponedeljek, 12.01.
bbpikica - UZ

Ponedeljek, 12.01.
Lučka 25 - NS
Larči - morfologija
Reby - UZ
Kruce Fiks - UZ
Mlinčka - pregled

Dan.... lupčki in lubice, dobr opravite... zdej grem pa naprej brat, ker sploh ne pridem do zadnje strani... k ni blo časa med vikendom, se je kr nabral enih strani...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
12.1.2009 9:45:23   
lara light

Ojla Larči,

ma za en k*** cem, roke me tolk bolijo k bi mela tahudo revmo, nč ne morm delat, še tipkam težko, drugače sva mela pa z mojim pospravljalni vikend in zdej mava prištimano kakih 80% za malčka, sicer bi raje videla da počaka še 4 tedne, ampak če se bojo moje težave z rokami s tem končale ko malček pride na svet, naj pride naslednji teden ven, k tole je nevzdržno. Pa še nobenega protibolečinskega sredstva ne smem vzeti. Znorela bomuser posted image

Ma miška moja, dej no, kaj to pomeni, zakaj take bolečine? Si kam poklicala, vprašala? Ne vem, kaj ti rečt....kaj pa če bi šla v banjo, eno kopel sprostitveno? Jaz bi vprašala G, kaj naredit. Ni dobro, da se tako slabo počutiš, ker vpliva na otročka. Daj pokliči prosim in vprašaj kaj lahko narediš, da si pomagaš. Kaj pa 3x doza magnezija, ki jo Pušenjak priporoča? Misliš, da bi pomagalo?
Mislim nate, zmigaj se, zagotovo se da pomagat. ne moreš bit tako. Oprosti, ker sem tko nasilna, a rada bi ti pomagala.user posted image

Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
12.1.2009 9:56:19   
Shuka

Ojla Larči,

Ma miška moja, dej no, kaj to pomeni, zakaj take bolečine? Si kam poklicala, vprašala? Ne vem, kaj ti rečt....kaj pa če bi šla v banjo, eno kopel sprostitveno? Jaz bi vprašala G, kaj naredit. Ni dobro, da se tako slabo počutiš, ker vpliva na otročka. Daj pokliči prosim in vprašaj kaj lahko narediš, da si pomagaš. Kaj pa 3x doza magnezija, ki jo Pušenjak priporoča? Misliš, da bi pomagalo?
Mislim nate, zmigaj se, zagotovo se da pomagat. ne moreš bit tako. Oprosti, ker sem tko nasilna, a rada bi ti pomagala.user posted image
Am v nosečnosti se temu ne da pomagat, tko pač je, ko ti voda v telesu zastaja, čeprav po pravici povedano mi roke in noge niti ne otekajo toliko, magnezij moram opustiti proti koncu nosečnosti, ker blaži krče, jaz jih moram pa čutiti da bom vedela kdaj gre zares in mi ga je odsvetoval.
Temu naj bi se reklo sindrom karpalnega ali zapestnega kanala, zna bit hura reč, če se je ne odpravi a ker pravijo, da so taki pojavi pogosti v nosečnosti, ker so hormoni toliko podivjani, zastajanje vode v telesu, še kaj bi se lahko našlo, pa se počaka do poroda in še kak mesec po tem, če še vedno ni bolje potem se gre al na operacijo da se te mišice sprostijo al pa se uporabijo drugi pripomočki.
Ene to doleti v blažji obliki, druge spet v močnejši, mene je v močnejši zato mi gredo noči na živce, ker so roke čist trde pa bolijo sploh desna od komolca navzdol, da o prstancu niti ne govorim k je trd cel dan, ampak bomo že potrpeli.user posted image
Hvala za skrbuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1036
12.1.2009 10:00:55   
mojsonček
Joj, ŠUKI... tkole te baše... bogica user posted image user posted image  upam, da bo kmalu minilo...
LARČI dons šibaš spet na potep?  Pri nas nobenega sončka, ne ne gorenjskem ne v LJ... pa mraz za popi... komaj čakam pomlad...
ARNEJA  te je blo lepo brat... bravo za ogromno pozitivnih sprememb, ki bodo upam da čim prej prinesle željene rezultate
ZARČI sam da si boljš... srček bo kmalu spet sestavljen user posted image user posted image
MIŠKA hvala za fruštk... sem se nasmejala tvoji nočni dogodivščini user posted image
BB... ti si bla pa že pridna in vse spedenala pri atu user posted image  za super vmesne rezultate, da bi tako uspešno nadaljevala in zaključila postopek user posted image user posted image

ostali pa upam, da nas ne boste predolgo pustili čakat z lepimi novičkami...

no, zdej pa kao moram spet delat... jooooj, pa tko se mi ne da... pa šele ponedeljek... ampak se potolažim, ker delam samo do srede...

vas definitivno še berem...

Neposredna povezava do sporočila: 1037
12.1.2009 10:08:02   
lara light
Shuka, sem se prav balauser posted image da bo šlo za ta sindrom karpalnega kanala...sem brala o tem. Žal mi je. Verjamem, da je hudo. Menda so ene, ki si pomagajo s ščitniki za zapestje, da se to čimmanj premika. Revica moja, res mi je hudo, da je to doletelo. Vem, da boš zmogla. Saj kaj pa ti drugega ostane. Vem, da si forte punca. Jaz ti želim, da bi bile bolečine čimbolj znosne, če ne že hočejo nikamor drugam in da čimprej minejo ti težki dnevi. Pošiljam ti kup dobrih misli in želja...objemček močan in topel pozdrav!user posted image

Mojsonček, pošiljam nekaj žarkov, da te pogreje...zdaj pa res grem.user posted image

Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
12.1.2009 10:20:08   
gigi1
Ajoh drage in dragi user posted image

BB srčica pa saj to je tako dobro, da še jaz po luft skačem user posted image  user posted image  user posted image . kar tako naprej. Naj bodo polni in naj se še kakšen najde user posted image  user posted image  user posted image . Bravo. In hvala za odgovor. Veliko lažje diham, ko vem da imam kam it, če slučajno tokrat ne rata user posted image . Si mi polepšala dan user posted image

Šukica draga user posted image user posted image user posted image  kako rada bi ti pomagala, pa vem da nič ne morem user posted image . Kaj pa kakšen čajček, ki odvaja vodo? V manjših količinah verjetno ne škodi? Srce zlato upam, da najdeš kakšno rešitev. Me kar srček boli ko tolk trpiš user posted image

Zarči lubica, baje je dovolj, da pade pod 40. Držim pestke močno, močno user posted image user posted image user posted image

Miška ju3 bo UZ. user posted image  se je pa ravno danes poslovila user posted image . Vse me neki špika spodaj in sem kar malo v skrbeh...no bomo videli kaj dildo pravi...

Pija a pa glih v sredo moraš? Se ne da prestavit?

Netka vračam lupčke. Kako si mi ti?

Larči verjamem, da te je malo strah pred pregledom. Vse bo dobro user posted image .
Pri meni le en flekec (zaenkrat). Upam, da bo tako tudi ostalo...pa saj to je še najmanj user posted image

Kruce zvečer pred punkcijo vzamemo apaurin, naslednji dan pa kakšno uro pred punkcijo dobimo injekcijo ketonala. Jaz sem vsakič vzela doma še kapsulo ketonala (unga bolj švoh). Tokrat bom pa kakšnega močnejšega...no, bom vidla kdo bo delal...

Reby boljš bi blo, če ne bi bila tako pridna glede sladic user posted image . Sam redim se...pa še skoraj nič jih ne pojem...sam prej res nisem nič sladkega jedla. Odkar sem pa belo moko črtala mi cuker bolj paše user posted image . Saj ne vem kaj je pametno.

Sonček33 kako sta?

WP pogovorita se. Včasih je treba le prespat user posted image

Prav lep dan vsem. Akterke in akterji pa dobro opravite

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
12.1.2009 10:21:56   
bbpikica
Shuka kolk si boga, bi ti pomagala če bi moglauser posted image , drž se in upam da se ti izboljša in bolečine popustijouser posted image
Mojsonček jaz računam na tako nadaljevanje vsaj devet mesecevuser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
12.1.2009 10:24:16   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

BB srčica pa saj to je tako dobro, da še jaz po luft skačem user posted image  user posted image  user posted image . kar tako naprej. Naj bodo polni in naj se še kakšen najde user posted image  user posted image  user posted image . Bravo. In hvala za odgovor. Veliko lažje diham, ko vem da imam kam it, če slučajno tokrat ne rata user posted image . Si mi polepšala dan user posted image

lej jo... kako če ne rata, če si pa šele štartala... ma da rata!

BB točno to sem mela v mislihuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
12.1.2009 10:27:44   
mojsonček
ŠUKICA... nč ti nism fouš... boga, boga... tale karpalni zna bit kr je...ba upam, da se poštimajo zadeve čim prej in čim boljš... baje še operacija ni zihr... sicer pa bo tvoj s.menček itak kmalu pri tebi v naročju pa bodo tut vse te grde težave minile

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
12.1.2009 10:30:20   
bbpikica
Gigi me veseli da sem ti polepšala dan, upam da ti bo letošnje leto celo lepouser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
12.1.2009 10:32:17   
Shuka

Šuki tale s-manček bo pa res fuzbaler. Včeraj je imel sin od prijateljice RD in mu je naredila torto z s-manom. Ne vpraši na koga sem se takoj spomnila user posted image

Lubica mojauser posted image user posted image

Lučka
- lepo si napisala svojo zgodbico o pozitivizmu in optimizmu, res je nekaj na tem.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Hej, vprašanje:
Kaj pravite ve?Kok mislite da je UZ škodljiv za plod?
Se lih z eno pogovarjave o tem,pa ne prideve na skupno pot.Zdaj bi pa rada slišala še vaše mnenje.

Je pa ni, dokazov ni, samo sumijo da je, jaz sem jih imela v 1 tromesečju enih 8 UZ-jev, ker sem skoz krvavela, tko da.....če je kej škodilo pa ne vem in o tem ne razmišljam.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Mam pa eno vprašanjce. Do zdaj pred punkcijo nisem jemala nič proti bolečinam ampak tokrat pa raje bi. Zdaj me pa zanima kako naj vzamem tablete, imam pa Ketonal forte 100mg.

BB, mislim da so ženske pisale, da so vzele kakšne pol ure prej tablete, da je prijel pravočasno

Točno tako!
Ti kr posluš našo mismiško vse si zapomni.user posted image Sicer pa bi moralo v navodilih pisat koliko časa potrebuje da prime. Jaz sem vzela pol ure prej pa je blo OK.

IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Pa, Šukec, na tvojega spiderčka sem pozabila - pa itak vem, da pridno pleza po mamici sem in tja . Bo vodnarček, kot jaz, ne ?

Arnejči - kje si ti naša izgubljenka, no vidim, da si si vzela čas zase in prav je tako. Leto 2009 bo vaše v to sem prepričana. Mislim nate tudi, ko te ni in navijam za februar, marec.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mojsonček
- pozdravljenauser posted image , ja vreme je res turobno ampak bo Larči poslala kak sončni žarek pa bo boljeuser posted image No upam, da minejo te bolečine, da bom lahko še veselo tipkala in se javljala in vam težilauser posted image

Larči - hvala za objemček je že bolje user posted image Sej vse potrpim, dokler se mi s-menček oglaša, sem pomirjena.user posted image Danes ti želim en prelep pogled na ekranček, user posted image ko boš zopet videla svoje srčke v bušiju.

gigi moja - tko to pride ampak ne skrbi če sem dala špikanje skozi, punkcijo, skrbi zaradi krvavitev, bom tudi to, navsezadnje mam še 1 mesec do konca, pol pa upam, da bo bolje, no prepričana sem da bo, ker name mislijo take prisrčne pupe tuki gor, da mi je takoj bolje.user posted image

BBpikica
- bravo za ateja, on je res caruser posted image user posted image user posted image

Tiste k jih nisem naštela, ne zamert, mislim na vas vse.user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
12.1.2009 10:50:27   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

lej jo... kako če ne rata, če si pa šele štartala... ma da rata!

BB točno to sem mela v mislihuser posted image

Mojsonček si vidla pogojnike? user posted image  Saj upam na najboljše...malo se pa le moram zazihrat, če.. če.. če...

BB hvala user posted image . Saj veš...korak za korakom. Najprej naj bo jutri vse OK, pol pa dalje user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
12.1.2009 10:54:05   
bbpikica
Gigi jaz tud tako delam. Najprej sem upala da bodo foliklčki, polda bojo lepo rastl, zdaj da so polni.... ja pol pa tko naprej do oktobrauser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
12.1.2009 10:54:14   
Shuka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Torek, 13.01.
gigi - 1. UZ

Sreda, 14.01.
BarbiG - gre po napotnico za 4.ICSI
BBpikica - UZ

Petek, 16.01.
miska73 - začetek 2. IVF-a
Pikovit - UZ

Torek, 20.01.
tassi - 1.UZ
Naska - začetek špikanja

Ponedeljek, 26.01.
n74 - 1.UZ

user posted image  

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU   

Ponedeljek, 12.01.
Lučka 25 - NS
Larči - morfologija
Reby - UZ
Kruce Fiks - UZ
Mlinčka - pregled

Torek
, 13.01.
Goldy - pregled

Četrtek, 15.01.
mojsonček - pregled
Zvezdica - UZ

Sreda, 21.01.
Shuka - posvetovalnica

Sreda, 28.01.
Lučka 25 - posvetovalnica
Kicsi - UZ (pri Cerarju)

Četrtek, 29.01.
Dakec - pregled

Petek, 30.01.
Stijan - morfologija

user posted image

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V FEBRUARJU

Ponedeljek, 02.02.
Blanči - NS

Torek, 03.02.
ledenka - pregled
Se* - NS
Bumo - NS

Četrtek, 05.02.
Kisci - morfologija

Petek, 06.02.
Reby - NS

Torek, 10.02.
Sulfinija - pregled
Bumo - pregled

Petek, 13.02.
Se* - pregled

Sreda, 25.02.
Kruce Fiks - NS

user posted image
 user posted image TA MESEC PRAZNUJEJO  user posted image

Sreda, 28.01.
Womanpolice

user posted image
user posted image TA MESEC BODO CARTALE user posted image
user posted image

Zvezdica (24.01.09)
Sonček33 (27.01.09)

user posted image

OBJEMČKI
user posted image 11122337.., Zarja, Kajatinauser posted image

user posted image
  user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

user posted image

user posted image   KANDIDATKE   user posted image V  POSTOPKU    user posted image

• Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, začetek špikanja)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,1 UZ - 20.1.2009)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš) 
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 29.1.09 pregled)
  • emamair (IVF, dr. Reš, posvet 20.01.)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ, 16.01.) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Fargesia (3.IUI, GK-LJ, dr. Vogler)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš) 
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • cukica (GK LJ, dr.Ribič, zamrznjenčki) 
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • mismis (2.IVF, LJ, dr.Drobnič, zamrznjenčki)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (1. IVF, PO, dr. Reš)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEK   user posted image     

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • mala81 (3. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB, marec 2009) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš) 
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 9.2.) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • žogica13 (2.IVF, dr. Požlep, GK LJ)
  • citrončica (4.icsi, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 6.2)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, Dipherline)  
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn) 
  • Metulj1 (1. IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Dajamaja (PO, dr. Reš, marec)

user posted image

sayuri
    user posted image user posted image , pf user posted image , Gloria user posted image , Amelia
    user posted image , Goldfish user posted image , Anime user posted image user posted image , Mijavček user posted image   user posted image , Konina user posted image   user posted image , Hope2 user posted image , Abra user posted image

user posted image  
    user posted image : Zvezdica , Sonček33, Ledenka,
    user posted image : Pinki36 , dakec , Jadrnica , Sabsa  
    user posted image user posted image : Hedviga user posted image user posted image , Nokes user posted image user posted image , Kicsi  user posted image user posted image , Mlinčkovi user posted image user posted image
    user posted image : Julija30 , Orto2 , Shuka , Linda25  , Rožica29 , Sonček85 , Dobrovoljčica , mojsonček  ,martin6 , Mandreja , Goldy , Jazzz27 , Kalina , anci banci  , Lučka25 , Sulfinija  , Reby , Bumo , Obayifo , Krucefiks 
    user posted image : LaraLight  , Stijan , Blanč  , Shadow  , Serendipity   

Špelka12user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image , Bozza user posted image , Gigi
    user posted image , n74 user posted image , DaisyE user posted image , Želvica99  user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image     

user posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image NOVE NOSEČKE  JANUAR user posted image           

user posted image   Oktavija (N)

Dekleta, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano. Da se ne bomo lovili. Kateri tega ne bo naredil, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo.

(odgovor članu Shuka)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1047
    12.1.2009 12:01:06   
    pikovit
    Punce hvala vam za pomoč in pojasnilo.

Kar se pa bioresonance tiče,mi pa raje na zs,da ne smetimo tule gor.Napišite kaj vas zanima,sicer vam pa lahko dam št. od te gospe,pa pokličite in se zmenite.Res je super.Se pa ukvarja z takimi kot smo me.

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1048
    12.1.2009 12:43:44   
    lučka 25
    Dan.user posted image

Da najprej poročam, kako je bilo na NS. Itak, da sem potočila kako solzico sreče. V glavnem z user posted image  je vse v redu. Se je pa koz premikal-a, da smo komaj zmerili in pregledali vse skupaj. Jaz pravim, da ima lulčka, moj pa da je tako lep, da bo gotovo punčka. user posted image  Tveganje je zelo majhno, velik-a je dovolj,... Ga/jo pa nosim čisto zadaj na desni strani pri jajčniku, tako da mi je morala NS delati z vaginalnim UZ. Zdaj vsaj vem, zakaj še vedno vodi špehi trebuh in ne nosečniški trebuh. user posted image

Zarja, upam da je hormon že na o in se bo počasi vse umirilo.

bbpikica, bravo. Pa saj tio je super. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Pa bravo za ata in samoplačniške IVF tudi po 43 letu. user posted image  user posted image  user posted image

Reby, tudi jz nisem nič spala, me je skrbelo, če bo vse v redu. In kot vidiš po nepotrebnem, ti boš pa tudi danes videla srčka.user posted image

Shuka, da pa ti pojamraš, mora pa res boleti. Upam, da ste tole z rokami umiri in poštima. Boga. user posted image Ma da gre na bolje!

Vsem ostalim od A do Ž pa želim en prelep dan. Pa vse akterke in akterja, ki ste danes še na vrsti in še niste poročali: DOBRO OPRAVITE!!!

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 1049
    12.1.2009 12:45:44   
    Shuka
    Lučkica - super za NS in da je vse OK, tako s tabo kot z otročičkom. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 1050
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
    3D/4D ultrazvočni pregled obraza
    Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?