|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
11.1.2009 12:11:20   
bbpikica
Netka se spomnim tvoje akcije s tramalom, ampak jaz raj ne bom poskusla, mi bruhanje ni najbolj pri srcuuser posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 926
11.1.2009 12:13:20   
netka34
Sonček, Zvezdica, še malo, še malooooooo....user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvezdica, če boš mela voljo, mi napiš, pa magar na zs, kako je ta reč z numerologijo....me fuul zanima! thx!

Zej jo pa js mahnem našga kontrolirat, k majo koline doma....a ma kera kako željo po svežem mesuuser posted image user posted image user posted image ?? Svinjina je na mizi....user posted image
Kr js namreč user posted image ....

Preživite lepo nedeljo, pa se mogoče še kaj beremo, čene pa-....aja itak morm prist počekirat, kako je opravila reby....

aja, zej mam pa že monologe...user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 927
11.1.2009 12:15:22   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Netka se spomnim tvoje akcije s tramalom, ampak jaz raj ne bom poskusla, mi bruhanje ni najbolj pri srcuuser posted image

user posted image user posted image sej tut js nism lih navdušena nad njimuser posted image user posted image , ampak rajš to, kukr pa prenašat tist mASAker...bi zihr dol zlezla že pr tasedmem foliklu.user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 928
11.1.2009 12:24:37   
pikovit
Punce rabim vašo pomoč.

Zdej sem v dolgem postopku.Imam dipherilin in gonal.V petek sem dobila menstruacijo in danes jo je že skoraj konec.A je to normalno?Da jo imaš dan ali dva?

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 929
11.1.2009 12:37:42   
bbpikica
Pikovit jaz ti nebi vedla povedat, najbrž pa ve več o tem gigiuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 930
11.1.2009 13:17:06   
Bumo
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Ooo, sem včeraj samo zadnjo stran spremljala in te zlüftala. Jaz sem OK. Se počutim super, slabosti so občasne in tisti čudni krči so se umirili. Ti maš pa nuhalno na isti dan kot jaz! Kje jo imaš?

Lep pozdrav vsem ostalim prinčipesam!

Se, jaz jo mam ob 15h, po moje kr tam a ne? Al kako so to mislila, kje jo imam? 

Pozdravcek vsem pupe moje, lepo nedeljo vam želim.user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 931
11.1.2009 13:26:07   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Ooo, sem včeraj samo zadnjo stran spremljala in te zlüftala. Jaz sem OK. Se počutim super, slabosti so občasne in tisti čudni krči so se umirili. Ti maš pa nuhalno na isti dan kot jaz! Kje jo imaš?

Lep pozdrav vsem ostalim prinčipesam!

Se, jaz jo mam ob 15h, po moje kr tam a ne? Al kako so to mislila, kje jo imam? 

Pozdravcek vsem pupe moje, lepo nedeljo vam želim.user posted image

Oj oj!
V Rakičane, nej? Je jo man pa ob 15.30! Te ve se vidle. (Itaq pa prle kafa spadne samo ka meni malo ta gužva mine! )user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 932
11.1.2009 13:58:48   
Grethy
Se* kam gre? V Rakičan??  Aha MS ....user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

Neposredna povezava do sporočila: 933
11.1.2009 14:12:09   
gigi1
Ahoj pupe in fanta

Dejzika kolk sem te vesela user posted image .

Mlinčkota vaju tudi.

Arnejči enako user posted image

Ma kar malo dolgčaš je ko vas ni kaj dosti tukaj gor user posted image . Večkrat pridite user posted image

Sonček in Zvezdica vidim, da sta še 2x 2v1 user posted image . Še malo zdržita prosim.

N74 sem te že večkrat videla, da bereš. Saj tudi me nimamo kaj pametnega za napisat...pa smo vseeno tukaj user posted image . Pa še kdaj kakšno razdremo in je dan takoj lepši user posted image

Zarčika zlata počasi bo boljše user posted image

Šuki tale s-manček bo pa res fuzbaler. Včeraj je imel sin od prijateljice RD in mu je naredila torto z s-manom. Ne vpraši na koga sem se takoj spomnila user posted image

Larči pogledala v tvoj album. Ja kakšna lepotička si ti user posted image  in kako lep buši user posted image

Miška moja mokra telovadba v nočnih uricah? Mogoče je pa to recept user posted image

Pikovitka jaz imam v postopkih kar normalno M. Sem imela pa po klomifenu tako zgodbo. Kaj pa vem...morda tudi tisti femoden kaj vpliva na dolžino M. Morda ti bodo punce, ki so imele isto terapijo (Se*, če se prav spomnim user posted image ) vedle kaj več povedati.

Podganca a žurala bi ga? user posted image
Kar se pa lecnij tiče...Maco sem nehala piti prve dni M v postopku. Ostalo bom pa do punkcije.

Pija moj zmrzko kar sedi in bere...tud v bife ga ne spravim po tem mrazu user posted image

Wp saj imam kar slabo vest...sam po pravici povedano me tale mraz in s-fact nič kaj ne stimulirata user posted image

BB naj bo tako kot pri Sayuri še naprej user posted image  user posted image  user posted image

Kisci zanimivo. Upam, da bo ta postopek uspešen, če ne...se lotim šamanov in vsega....samo, da rata.

Blančika a še kar ti nagajajo izcedki user posted image . Vidim, da si se navadila in se sploh več ne pustiš motit. Tako jed treba user posted image . Še eno vprašanje...do kdaj si jemala E-vitamin?

Lučkica kdaj bomo pa tvojega bušija vidle?

Hedika pozdravček user posted image

Se* lav ju bejba user posted image

Kruce otroček je pa res lep na atija user posted image

Netkič lupčka.

Tassi seveda si dobrodošla in naj bo uspešno user posted image

Efika naj bo tole leto za vse uspešno...in dobrodošla user posted image

Reby srce dobro opravi jutri in se naglej srčka svoje pikice user posted image  user posted image

Ma...sigurno sem vas več kot pol spustila...ne mi zamert...S-fact je kriv user posted image . Mi zmer na sive celice seka user posted image

Lep dan prav vsem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Neposredna povezava do sporočila: 934
11.1.2009 14:24:52   
mismis
evo mene, po kosilu je padel še sprehod s user posted image .

Res je full mrzlo, ampak če se človek fino obleče in veliko giba še kar gre. Še dobro, da mam tega mojega kužona, tako sem vsak dan prisiljena narediti nekaj zase, tudi takrat ko se mi ne da.

Žižek, po nočno telovadbo imam jaz nekaj bolj prijetnega v mislih user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 935
11.1.2009 14:29:47   
Shadow
Pikovitka, ja, je kar normalno, da imaš tako medlo M, ker si jemala Femoden. Nič se sekirat, ker to ti je itak zadnja M za enih par mesecev! user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 936
11.1.2009 14:31:35   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Res je full mrzlo, ampak če se človek fino obleče in veliko giba še kar gre. Še dobro, da mam tega mojega kužona, tako sem vsak dan prisiljena narediti nekaj zase, tudi takrat ko se mi ne da.

Žižek, po nočno telovadbo imam jaz nekaj bolj prijetnega v mislih user posted image user posted image user posted image

He, he sem namenoma tako zapisala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 937
11.1.2009 14:32:33   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Pikovitka, ja, je kar normalno, da imaš tako medlo M, ker si jemala Femoden. Nič se sekirat, ker to ti je itak zadnja M za enih par mesecev! user posted image

No evo. Se mi je prav zdelo, da ima Femoden vpliv na to.
Kako si Senčka naša?

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 938
11.1.2009 14:34:11   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

He, he sem namenoma tako zapisala user posted image  user posted image  user posted image

se mi je zdelo, da me s5 kuriš user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 939
11.1.2009 14:45:33   
gigi1
Miška saj veš, da mal moram user posted image  user posted image  user posted image . Te že dolgo nisem. Bom bolj pridna zdej, ko boš spet aktivna user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 940
11.1.2009 14:46:24   
mismis

Miška saj veš, da mal moram user posted image  user posted image  user posted image . Te že dolgo nisem. Bom bolj pridna zdej, ko boš spet aktivna user posted image

le daj, saj veš da računam nateuser posted image
Sicer si pa ti sedaj aktivna, je kaj akcije?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 941
11.1.2009 14:48:35   
gigi1
A misliš user posted image ? Smo še v rdečih številkah user posted image   user posted image   user posted image . Pa se počas izteka.. Bo verjetno kakšna runda padla, ko pride menopur. Upam, da bo tudi name pohujšljivo deloval. Tale s-fact mi ubije vsako željo po telovadbi user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 942
11.1.2009 14:50:53   
mismis

A misliš user posted image ? Smo še v rdečih številkah user posted image   user posted image   user posted image . Pa se počas izteka.. Bo verjetno kakšna runda padla, ko pride menopur. Upam, da bo tudi name pohujšljivo deloval. Tale s-fact mi ubije vsako željo po telovadbi user posted image

seveda bo, če ne pa še kakšno pogoršno literaturo in poseben program na TV za pomoč.
Človek nikoli ne sme biti preveč previden pri teh stvarehuser posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 943
11.1.2009 15:00:32   
gigi1
A maš kej na lagerju? user posted image  user posted image  user posted image . Literaturo mislim user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 944
11.1.2009 15:01:02   
mismis

A maš kej na lagerju? user posted image  user posted image  user posted image . Literaturo mislim user posted image

A za branje?

ali za slikice gledat?

user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 945
11.1.2009 15:02:47   
gigi1
Za branje user posted image  user posted image  user posted image . Slikce lahk tud tuki najdem user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 946
11.1.2009 15:03:46   
mismis

Za branje user posted image  user posted image  user posted image . Slikce lahk tud tuki najdem user posted image

mamo, evo jaz trenutno berem buklo z naslovom Klub fantazija

< Sporočilo je popravil mismis -- 11.1.2009 15:04:25 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 947
11.1.2009 15:05:37   
gigi1
Inu? Fantazija dela? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 948
11.1.2009 15:06:33   
mismis

Inu? Fantazija dela? user posted image  user posted image  user posted image

dvomiš?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 949
11.1.2009 15:07:09   
blanč
Gigi, e vitamin sem jedla do testa, ker pomaga k prekrvavitvi...Zraven še aspirin kar unga za odrasle - polovičko (zato ker sem konkretna baba) in Q10. prej do punkcije pa še selen in cink in pila multivitaminske tablete, one z železom in folno...
Aja, pa še tole. V interšparju je bila akcija unga masažnega aparata za podplate, ki tudi spodbuja prekrvavitev in sem še tist nabavla in uporabljala 2x na dan, ker jaz sem bila prepričana, da ravno zaradi slabe prekrvavitve (starost, kajenje, majhna športna aktivnost...)se zarodki ne primejo in mislim, da sem ugotovila pravilno

Vitamin E deluje pozitivno na celoten organizem: pospešuje prekrvitev, izboljšuje mišično storilnost, preprečuje nastanek žilnih okvar, pospešuje transport maščob in varuje ožilje pred aterosklerotičnimi spremembami. Prek hipofize posredno vpliva tudi na žleze z notranjim izločanjem in kot "vitamin plodnosti" uravnava delovanje spolnih žlez.

< Sporočilo je popravil blanč -- 11.1.2009 15:14:13 >

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?