|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
9.1.2009 15:47:36   
netka34
Bravoooo, BBpika!!!!

helow evribadi!!!user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 726
9.1.2009 16:07:04   
bbpikica
Ja Gigi pa sm bla res tolk vesela ko radio. Sploh ker je bil ata vidt tko zadovoljen. Zdaj pa morm sam dobr hrant te moje foliklčke da bodo zrasl lepi in debeliuser posted image . Sm že nabavla Heinia tko da kolkr ne bom od špikic munjena bom pa od pivauser posted image .

Mismis, blanč, miska, netka, reby,lučka, lara l., in vse ostale  hvala za navijanje in čestitke, zdaj pa kot pravite vklopt brisalce, dolge luči in gas do ciljauser posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 727
9.1.2009 16:27:14   
blanč
 bbpikica jaz sem ga v prejšnjem postopku tudi prosla za la hatching in ko sem zadnjič gledala papirje, sem ugotovila, da mi ga je naredil tudi v tem postopku pa čeprav nisem nič omenila, da bi ga imela.

< Sporočilo je popravil blanč -- 9.1.2009 16:28:03 >

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 728
9.1.2009 16:30:46   
ledenka
da vam še tule nalepim moj buši... take boste pa malo čez polovico user posted image

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 729
9.1.2009 16:32:26   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Sm že nabavla Heinia tko da kolkr ne bom od špikic munjena bom pa od pivauser posted image .

Čestitke! Evo malce pomoči, da bo lažje teklo! In pa seveda kaj je ta hačing?

user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 730
9.1.2009 16:33:35   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

da vam še tule nalepim moj buši... take boste pa malo čez polovico user posted image

user posted image

O tale buši sem pa že nekje vidu!user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 731
9.1.2009 16:34:42   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

user posted image

O tale buši sem pa že nekje vidu!user posted image

kje pa? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 732
9.1.2009 16:37:25   
bbpikica
Blanč vroče upam da bodo tudi pri meni taki rezultati kot pri tebiuser posted image

Kruce hatching je kao lasersko stanjšanje ovojnice celice da se kao lažje vgnezdi. Baje z leti ovojnica celic postaja debelejša in je s tem vgnezditev težja. Evo to je tko čist po domač razložen.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 733
9.1.2009 16:46:42   
bbpikica
Kruce tale heini je pa sedu upam da bo tuh kej hasnuuser posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 734
9.1.2009 16:48:11   
bbpikica
ledenka komaj čakam da bo tudi moj trebušček takuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 735
9.1.2009 16:51:11   
ledenka

čez kake 5 mesecev, držim pesti user posted image  

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 736
9.1.2009 17:02:22   
bbpikica

čez kake 5 mesecev, držim pesti user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 737
9.1.2009 17:05:13   
obayifo
se moram na hitro javit, potem pa dobim nečaka v varstvo...

smo poslušal srčka, velki smo 8mm, vse OK, sam pazit se mormo (se prav, da se moram šefu izognt user posted image  )

grem hitr dat noge še mal v luft, pol ne bo časa...

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 738
9.1.2009 17:06:56   
Pija76
Ledenka kako lep trebušček user posted image

Obi user posted image user posted image user posted image !

Pozdravček vsem!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 739
9.1.2009 17:59:25   
Zvezdica
A mlinčkovi imajo dve pupi?!?!? Joj sem vam FOUŠuser posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITAM!!!!!

Zarči objemčki za okrevanjeuser posted image user posted image user posted image

Miška podganca srčkana, jast bom očitno noseča še dolguser posted image . Ekola moje poročilo s ctgja:

Vse ok, srček in mali nabijata k nora, nikjer sledu o popadkih, UZ pa nisva delali, ker sem ga do zdaj imela VSAKIČ in mi je prav odleglo. In je rekla, da je zadnjič mislila, da me po NL ne bo več vidla ampak da zdaj je pa ziher da še dva tedna ne bo ničuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa ona sploh ve da jast spat ne morem?!?!?!? Ker sem dinozaver
.

Pikovitka, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za lepo maternicouser posted image In za gonaluser posted image user posted image user posted image user posted image

BBpikica user posted image si nas mal v smeh spravila, sem se spomnila v živo kako sem zjutraj na pol naga po ordinaciji letala in je potem ata skor spal na mojih kolenihuser posted image user posted image user posted image Super za foliklčke, pa boš vidla da jih bo več.

Ajsika, maš lepo majčko...a je isabella oliver?  Pa lep buši... ko boš v drugo noseča boš imela tazga že v 3 mesecuuser posted image user posted image user posted image Mal hecauser posted image

Spet prehitr kliknla..... Pa moram dodajat.

Mismis, Gigi kje sta srčici?

Pa vse ostale špikarce? Kako kaj nosečke? In abra, se kaj javi?
Nisem najbl na tekočem, ker sem delala skoz, pa spet ultra prehlajena, men se zdi da že 5x tole nosečnost ampak valjda bom rodila brez prehlada.

Lupčke vsem skupajuser posted image

In ja....Naslednji pregled in UZ imam 15.1.2009

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 9.1.2009 18:01:13 >

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 740
9.1.2009 18:17:43   
gigi1
Obi super user posted image  user posted image  user posted image . Ti si pa kar počasi kakšno bolniško omisli user posted image . Hvala še 1x za info user posted image

Zvezdica dinozavček naš user posted image . Saj vem, da si želiš čimprej, ko je medo že takooo velik. Saj bo, ko bo čas user posted image

Ajsika ma prav seksi bušija maš user posted image

Mlinčkota a sem sploh komentirala vajini pupi? Saj si vas kar predstavljam. Mlinček je pa že tko iz RR mitingov navajen bit blažen med ženami user posted image

Pijaaaa helou.

Sonček33 kako si nam ti danes? Vse mirno? Upam, da tako ostane vsaj še kakšen teden user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 741
9.1.2009 18:37:22   
lara light
Lepotičke moje, super novice!user posted image user posted image user posted image
Saj smo se tako zmenile, mi je všeč, ko me vsaj kdo ubogauser posted image ...sem leteča, s5 ven..lepo mi bodite!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 742
9.1.2009 18:50:21   
dajamaja
BBpikica, user posted image user posted image user posted image  super za 6 jajčk, veš kolk jih še bo potegnal v finišu!!! Pr atu je res "osloni se" poza nartabolš pr vsem skup user posted image , tko domače ...sam manka, da bi se tvoj pa na drug kolen prslonu, pa bi v debato padla user posted image  

Pikovitka, tud super opravla user posted image user posted image user posted image  Zdej pa v šopingu, kaj user posted image

Oby, krasno za močan srček in velikega mišeka user posted image

Mlinčka, Mlinček, roza je boja, roza je boja moja!

Zarja, lubika hitro okrevaj (fizično in psihično),  pa ajd nazaj med nas.  

Ledenka, lep buši!!! Zvezdica, tvoj je že večji, kaj!? Saj bo zdaj, zdaj medvedek zunaj.

Mismis, si se že zmenila za štart al še M čakamo? Jaz bom prestavila akcijo na marec. Mi je M prehitevala ni, pa mi je mal prezgodaj že konc januarja štartat.

Pija, pozdravček s hribčka! Kaj se pri tebi kaj dogaja?

Lara, kakšen je pa že kaj tvoj trebušček? 

Blanch, tebi je že tudi kaj zrastel? Se boš dala kej videt u živo ... sej vn lahko greš na svojem terenu, a?

Gigi, srčece, sva že boljše volje, a? Se je stekla počas, pa sonček je sjal, pa vikend je user posted image  Go, go, špik, špik!!

Vsem pozdravček!!!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 743
9.1.2009 19:07:12   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Mismis - te bom po rit, ne tulk delat, pa še petek je danes!!! Včeraj sem se videla s Hediko - kok je lušna in kako lepega bušija ima! Zdej bo pa uživala v Kranjski...

a po nagi??? user posted image user posted image   A je to obljuba ali grožnja user posted image

Me veseli, da sta se s Hedi dobili, je ta prava a ne...

Ja, ma, super je ta naša Hedi, vam rečem...user posted image user posted image user posted image

Reby, upam, da nisem preveč govorila, imam tako navado, da ko najdem ustrezno žrtev ni konca ne kraja. To je posledica izolacije... user posted image user posted image
No, zdaj pa zares. Vsem, ki še ne veste moram povedat, da je naša Reby ena toolk lepa punca, da je raj mojmu ne bom predstavila, poleg tega še eno zelo prijazno in nežno bitje, ampak najbolj me je pa šokirala, ker je za Franclčka in Micko prinesla takooooo lepo darilo, da sva se z mojim še cel večer topila zraven. Reby, hvala še enkrat!! Zlata si!!

Wp, Medrol sem dobila bojda zarad endometrioze...če sem dobr razumela...Sem samo pokimala in jemala!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 744
9.1.2009 19:13:36   
pikovit
Evo meuser posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 745
9.1.2009 19:17:02   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Evo meuser posted image

pa mene tudi user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 746
9.1.2009 19:27:20   
pikovit
Kje pa ste vse?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 747
9.1.2009 19:27:58   
dajamaja
jst pa glih grem user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 748
9.1.2009 19:28:30   
pikovit
Kam????

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 749
9.1.2009 19:39:55   
mismis
No eno za smeh, vam povem kaj se mi je ponoči zgodilo...Jaz tako lepo spim in tam nekje okoli pol ene začne moj kužon zavijati, pa jaz v mislih, pa ne da je že jutro. Tipaje poiščem očala in vržem en uč na uro, groza pol enih, ma kaj je temu kužonu zdaj. In lepo vstanem, odprem okno in ga pokličem, da pride domov, nakar vidim, da revež ne more, ker se je z zajlo ujel z štor. Ja nič, bo treba ven, kužona rešiti. Tako si mismis spretno natakne štunfe in gre v pidžami in šlapah ven, na mraz in sneg. Ko grem dol po klancu, da rešim mojega kužona, mi seveda spodrsne na ledu in seveda boom tresk z  vso težo v sneg, ravno pred kužona. Moj kužon pa ne bodi ga len pravi, jupi igral se bomo in začne od veselja skakati po meni in me lizati. Vam povem, da sem se ga komaj rešila, da mi je ratal vstati glede na to, da je bil spolzek teren. Potem mi je ratal kužona rešiti in sem šla nazaj vsa mokra v hišo, poiskala suho pidžamo in spat. Jok, kar misli si, me je tisti mrzli nočni mraz in sneg tako zbudil, da še eno uro nisem mogla zaspati, zjutraj pa vsa zlepljena v službo. Kaj je nauk zgodbe, nauka ni, morda samo to, da ni dobro sredi noči v pidžami reševati psa, ker se ti lahko zgodi, da boš cel moker...Pa prav hitro

no pa pojdimo k čestitkam in pozdravom user posted image

Pikovit, ma super si tole uštimala, daj še malo povej, kaj so strici dohtarji rekli

Hedi, vem jest tebe, saj zato pa me nista povabili zraven, ker bi bila prevelika govorna konkurenca user posted image user posted image user posted image
A ja, uživajta v KG...

Dajamaja, mi jo user posted image , tam nekje v torek bi morala priti, če se ne bo hudičevka odločila zamujati. Zate sem pa že pri "konzervah" zvedlauser posted image user posted image user posted image

Larči, ne pretiravaj, veš da moraš sedaj počivati, ko nosiš dvojno srečo user posted image

netkič, kako si mi ti kaj, kako kaj puppy-ji. Hočemo slikice, hočemo slikice

WP, dobro sta se tole zmenila z dr. Bokal. Pa saj bo februar kmalu tu. A tiste zadeve v službi si tudi uredila.

Zvezdica, evo mene, saj veš mene čakajo popldanske obveznosti pred hišo, da domov pridem, potem je treba pa kar takoj iti, če ne so vsi sosedje deležni pasje pesmi (beri zavijanja). Potem praviš, da še ne gremo V ŽIVO, ma bomo pa še dva tedna počakali, saj se nam ne mudiuser posted image user posted image user posted image

Pija, jaz sem vas včeraj čakala in fehtala, da se mi pridružite, ker se nobena ni javila, sem sama spila tistega pripadajočega hajnija za rast foliklov user posted image user posted image user posted image in šla kavčat k mojemu.

O Ajsi, si pa že lepo zaobljena. Še 4 mesece, potem pa odštevanje

Kruce, a hajni je zame, nekako se mi zdi, da sem jaz največji ljubitelj tega tu gor.

Zarja, user posted image user posted image je že prav, da ti je tvoj prepovedal vse, sedaj moraš počivati, da se zrihtaš pred naslednjim postopkom

bbpikica, saj veš, da hajni zelo blagodejno vpliva na postopke, zato ga imamo mi poln kevder.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?