|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
8.1.2009 20:07:25   
marjetka cvetka
Hojla mismis in ostale
če že Daisy nisi zbrskala na plano, si pa mene - ma kje imaš kamero, da me vidiš user posted image

Upaj, če upaš upat!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 651
8.1.2009 20:12:34   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: marjetka cvetka

Hojla mismis in ostale
če že Daisy nisi zbrskala na plano, si pa mene - ma kje imaš kamero, da me vidiš user posted image

kamere nimam, a sem te kljub temu vesela.
Ali imaš kakšno dobro novičko zame, ko že tako mislim nate in držim pestke??

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu marjetka cvetka)
Neposredna povezava do sporočila: 652
8.1.2009 20:17:11   
pika.po
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Daisy, zihr nas skrivaj bereš, no tale je zate...

user posted image

Daisy če se kmalu ne prikažeš, boš brez tardečga ostala. user posted image  Ti grozim!user posted image
Men potegnejo vse barve od zelenga do rdečga. user posted image user posted image user posted image
Pol boš pa žejnaaaaaaaaaaaaaaaaa! user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 653
8.1.2009 20:18:11   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Zarjica je dobila infuzijo in antibiotik. Pričakujejo, da se bo samo sčistilo. HB še so pametni dohtorji. Drži se srčica zlatauser posted image user posted image user posted image

Joj, srčica, kaj jaz berem...upam, da se umirja in da si že bolje. Močno te objemam in pošiljam cel kup dobrih želja!user posted image user posted image user posted image

Netkica, si se javila, lepo sonce naše primorskouser posted image
Dakec, še malo, malo
Shukica, res lep seznamček, strašno si pridnauser posted image ...okorna lubica ti moraš bit, saj si tik pred Rimom, to je vse ok!user posted image
Mojsonček, sorry, sem vidla le Patrika, lepo, lepo...ne skrbi, jaz sem borkauser posted image  Rada jamram, ko sem sama. Ti pa le poskrbi zase, če ne moreš delat...kaj pa na bolniško?
Gigika, le pogumno sončica, kmalu te čaka plusek!RTI!user posted image
Mlinčkovi, dve punčki!?user posted image user posted image Iskreno čestitam!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 654
8.1.2009 20:18:15   
bbpikica
Bejbe zdaj grem pa pod tuš in se spedenat za jutri zjutraj ko mam randi z atom ob 5.20. Moram frizurco mal poštimat da ga vsaj jaz iz sistema vržem če ga že količina in velikost foliklov ne bouser posted image . Sicer pa vse kar bo več kot pet foliklov je napredek tko da upam upam  da jih je večuser posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 655
8.1.2009 20:19:16   
marjetka cvetka
Priznam, da se javljam resnično po dolgem času.

Najprej moram vsem zaželeti srečno novo leto in da se vam letos uresniči vsaj ena skrita želja. Pa ne smem pozabiti čestitati vsem nosečkam in pa predvsem borkam, ker borke si pa resnično zaslužijo čestitke, da imate in negujete voljo do uspeha, da s partnerji vztrajate pri skupnem cilju in pridno stopate preko vseh polen, ki vam jih na življenjski poti padajo pod noge.

Res da nisem več aktivna, tu in tam vas še berem, samo me slabe novice preveč pretresejo, da bi jih komentirala. V mislih sem z vami! V letošnjem letu tudi sama upam, da mi oz. nama bo uspelo. Če že ne naravno, vsaj upam, da bom kdaj prišla do blastocist, kaj šele do zmrznjenčkov, ki se bodo veselili novega domeka v maternici in kasneje najinega gnezdeca.

lepe pozdravčke vsem upajočim, špikarkam, snifarkam, trepetalkam in negovalkam,
M.C.

Upaj, če upaš upat!

(odgovor članu marjetka cvetka)
Neposredna povezava do sporočila: 656
8.1.2009 20:19:48   
mismis
bbpikica, dobro opravi jutri.user posted image user posted image

Jaz grem pa tudi pod tuš, pa glavo si umiti mam tako, da je vse skupaj ena revščina

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 657
8.1.2009 20:23:40   
marjetka cvetka

IZVIRNO SPOROČILO: marjetka cvetka

Hojla mismis in ostale

kamere nimam, a sem te kljub temu vesela.
Ali imaš kakšno dobro novičko zame, ko že tako mislim nate in držim pestke??

Na žalost nimam kakih dobrih novic - vsaj ne takih, ki jih pričakujemo na tem forumu. Očitno če že pride do oploditve, do česa več ne.... vsaj ne zaenkrat. Samo jaz vseeno upam, da bomo kdaj prelisičili ta potek!

Aja pa hvala, da misliš name, hvala tudi vsem ostalim, pa Gigi, Pikovit, ... držim pestke!!!!

Upaj, če upaš upat!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 658
8.1.2009 20:46:39   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Dakec

Glorija, ojla, kaj počne NIK?

..zabava mamico z vriščanjem...zdej je to pogruntal pa mu je všeč in kr ne nehauser posted image

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 659
8.1.2009 20:49:56   
lara light

bbpikica, dobro opravi jutri.user posted image user posted image

Jaz grem pa tudi pod tuš, pa glavo si umiti mam tako, da je vse skupaj ena revščina

bbpikica, ata lepo pozdravi in fajn opravi!user posted image
Mismis, jaz tudi grem ravno to delatuser posted image ...pa revščino mam tud jazuser posted image
Marjetka C., Gloria, Daisy, Pija, pozdravček!user posted image

Lepe sanje vsem!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 660
8.1.2009 20:50:43   
gloria
mlinčkoti čestitke za pupeuser posted image user posted image

kje je pa sonček danesuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 661
8.1.2009 20:51:21   
gloria
LL pozdravček tudi tebiuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 662
8.1.2009 20:55:34   
bbpikica
Lara L če mi bo povedal lepe novičke ga bom še objelauser posted image

Gloria pa tvoj Nik vsak dan kaj novega pogrunta. A ni to fino skoz se mu nekaj dogajauser posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 663
8.1.2009 22:20:30   
Pija76
Aha ste hotle žurko užgat pa sem zgleda sam še jaz manjkala user posted image  user posted image , ja sorči!

En pozdravček na hitro prav vsem, mislim na vas, navijam za vas!

Novinke lepo dobrodošle!

Zarči lubica user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 664
8.1.2009 22:44:44   
miska73
Ja, so hotle met žurko, pa so potem vse že pred 9. uro spokale spat...
Saj ne vem, če so potem sploh spile tista piva...user posted image

Mlinček jst mislim, da se boš ti kr dobro znašel med samimi ženskami. Saj si se preizkusil že tle gor in pa na naših srečanjih... in mislim, da si se kar znašel.

Žiži tole te bom pa jst še malo bolj zaslišala kako zgleda tale dolgi postopek na GK, saj se meni tudi obeta. Pa sem skoz mislila, da je isti kot kratki, sam da se dodatno kak teden prej še šopaš s superfaktom...

Zarči lubek, upam da so te porihtali v bolnici. Enga velikega lubčka ti pošiljam tja na zgornje štajersko.

Zvezdica ful luštkana nova oblekica. Sem te pogrešila zadnje dni tle gor. Kako kaže? Bomo kej prehitevali rok ali obratno?

BBpiki in Pikovitka upam, da bo jutri še kaj drugega videt kot samo urihtane frizurce in seksi štunfe... držim pesti.

Obi jutri enga poskočnega srčka in slovo od Graza.

Pozdravček vsem ostalim.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 665
8.1.2009 22:49:11   
miska73
Zdejle enkrat bo Gretka nazaj s šihta...
pa če boš pred spanjem še uletela na RR...
nekaj zate in za boljši spanec

A s sosedico sta se že uspele dobit na kafetu?

user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 666
8.1.2009 23:39:22   
womanpolice
11122337.., Zarja, user posted image user posted image user posted image Žal mi je, in držim pesti, da naslednjič pa bo vse ok.

OKTAVIJA - ISKRENE ČESTITKE in naj bo vse ok!!!

MLINČKOTI - čestitke za dve pupiki

KISCI - čestitke za dva pupeka user posted image (beri fantka)

no, da poročam od včeraj, ko sem bila pri dr. Bokalovi za novo napotnico...

Je ena nosečnica tko maširala pred menoj gor in dol ter stala direkt pred menoj in me gledala tko da me je kr živčno delala.....

No, v glavnem, sva mal debato rekli z Bokalovo. Sem ji omenila tiste tablete Medrol in podobno, pa pravi, da te prakse v Sloveniji ni, ker ni znanstveno dokazano, itd, pa do so nevarne... In mi je rekla da jih v RS predpišejo samo komu, če je bolan (?)

HEDVIKA  Zakaj so jih tebi predpisali?

Potem me je vprašala kako sem. Rekla sem ji, da me je drugi postopek čist podrl, tko sem bila razočarana (da prvi me ni tko, ker pač v prvo ni tolk uspešno). Povedala sem ji, da je moj zadnje čase ful pesimističen ("ali nama bo sploh kdaj uspelo?), pa je rekla, da ima res zeloooooooooo slabbbbbbbbbb spermiogram, da sicer obstaja ena nova metoda, ki pa je še v fazi preizkušanja... Nato pa je rekla, da glede na to kako zeloooooooooo slaaaaaaaaaaaaaaaab spermiogram ima, da še čudež, da se dve oplodita.... Potem mi je dala napotnico. Dobila sem tudi novo naročilnico za oddati kri (HIV, ITD), pa še moj mora prinest novo napotnico in dat kri. Itak sem se pa odločila, da bom šla v nov postopek šele po februarski menstruaciji, ki bo tam nekje v začetku februarja (2 -5.2.)

Včeraj sem govorila s Pijo76, ampak žal je nism videla... Punca, kam boš z denarjem? user posted image user posted image user posted image Ni panike, sem ti že povedala, pa drugič, ane...

MISMIS, GIGI, KAJŠICA, MARJETKA CVETKA, MIŠEK73, SONČEK33, ABRA, SHUKA (HVALA za uvrstitev na seznam za moj rojstni dan... user posted image dobr ti to bereš med vrsticami), bbPIKICA, HEDVIKA, NOKES, MATEJA GOLJEV, DAJAMAJA, PIKOVIT (se vidiva...), GRETHY, ZVEZDICA, GLORIA, LARA LIGHT, MOJ SONČEK, BARBI K( DOBRODOŠLA - TUD MIDVA SVA NA ICSI - MOJ IMA full slabo spermo), DAISY, KRUCE FIKS, MLINČKOTA, DAKEC, ITD. (ZIHR SEM VAS ŠE CEL KUP "POZABILA" NAPISAT)... Če pa nas je toliko, da komaj dohajamo... - želim vam nočko pa se jutr kaj tipkamo

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 667
8.1.2009 23:44:17   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Gloria pa tvoj Nik vsak dan kaj novega pogrunta. A ni to fino skoz se mu nekaj dogajauser posted image

....ja res je zanimivo obdobje...ni ti nikoli dolgčasuser posted image ...

.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 668
8.1.2009 23:44:52   
gloria
...punce nočkauser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 669
9.1.2009 0:09:18   
womanpolice
PUNCE... Vprašala bi ali je katera jemala 7-keto? Naj bi izboljšale celice (da bi ratale blastociste in ne morule)

In kako dolgo ste pile čaj krvomočnice? Jst ga bom začela šele en mesec pred postopkom. Tablete pa pridno jemljeva že 2 meseca.

OBAYIFO... Ti si to jemala, mar ne? to sm zasledila na drugem forumu. Kaj mi lahko zaupaš kje si jih dobila? In za v moj 3. postopek je že verjetn prepozn, da bi jih jemala (3. postopek grem februarja) Hvala za odgovor.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 670
9.1.2009 0:09:52   
womanpolice
Nočko vsem! user posted image grem ajčat... pa se zjutraj tipkamo...

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 671
9.1.2009 5:27:58   
Kruce Fiks
Jutrčka vsem!
user posted image

Za pikovitko in bbpikico pa ena mala stimulacija za troskok čez 3 minutke....

user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 672
9.1.2009 6:57:50   
mojsonček
KRUCE...user posted image user posted image user posted image  maš kr stimulativneuser posted image ... hvala za kofi... sedu do zadnje kapljice...

ZARČICA samo da bo vse OK... počivaj

MLINČKA bravo za pupe, bo veselo, a ne ata MLINČEKuser posted image

še navijaški tim od REBY si sposodim in pičim nazaj k pripravam za v službo... HB, da je petek!
user posted image  user posted image
Petek, 09.01.
pikovit - 1. UZ
bbpikica - 1 UZ

Zvezdica - CTG+ UZ
obayifo - UZ (Graz)

Eh, kura... dobro jutro vsem!

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 673
9.1.2009 7:35:20   
sonček33
Jutro žabice!

Uf, kakšen mraz ...pri nama je prav na vsakem oknu vzorec - kakšne ledene rože, tega še nikoli ni bilo...prav lepo.

Grem na kavo, sedet k radiatorju natla in s kaloriferjem, to je moj ritual. Pa radio in kkašna trač revija. Za pol urce.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 674
9.1.2009 7:39:42   
Shuka
Jutrčkauser posted image

evo jest strašim v spalni srajčki, sadni zajtrk sem že mela, zdej še čajček, grejem se na plin dokler ga še mamouser posted image pol pa akcija za pospravljanjem.

Sonček - razvajaj se do koncauser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?