|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
9.1.2009 11:37:49   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Navijamo danes za uspešne preglede:

user posted image

Petek, 09.01.
pikovit - 1. UZ
bbpikica - 1 UZ

user posted image

Petek, 09.01.
Zvezdica - CTG+ UZ
obayifo - UZ (Graz)

user posted image

najprej si bom kr tole sposodila, ker je že tko lepo narejeno...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 701
9.1.2009 11:40:53   
womanpolice
GIGI... Jst sm mislila, da bi to jemala zato, ker sem imela v prvem postopku 1 blastocisto in 1 morulo, v drugem pa dve moruli. Ta 7-KETO pa bi naj izboljšal celice (mogoče bi pa s tem prišla do dveh blastocist)... Kaj pa ti misliš? Sam verjetn je za ta postopek že prepozn, ane? Tko, da v primeru neuspeha, bi to jemala pred četrtim postopkom.

BARBIG... A ti si jih že jemala?

ZARJA1.. Držim pesti, da boš čimprej v redu! Niti predstavljati si pa ne morm kako je biti na tvojem nezavidljivem mestu... Zelo mi je žal, da se ti je to zgodilo.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 702
9.1.2009 11:43:38   
womanpolice
Nč, grem mačkonoma dat hrano, saj sta že precej sitna.. mi tle skačeta pred kabinetom na vrata in mijavkata. Cofi (črn z daljšo dlako) je tko razvajen, da če sva z mojim ali pa kateri od naju v zaprtem prostoru, tko zelo joka, da ga moreš spustit noter (v nekatere prostore nimata vstopa zaradi alergije mojega, ki pa se je mal popravila, odkar jemlje te tablete). Mufi (pepelnate b.) pa je pravi navihanček.. Zadnjič ležim na sedežni in gledam tv, on pa prileti do mene, me UGRIZNE V ZADNJICO in zbeži stran (dokaz; dve majhni pikici na moji ritki...)

se kasneje kaj tipkamo...

Neposredna povezava do sporočila: 703
9.1.2009 11:44:18   
womanpolice
anca banci... živjo tud teb...

Neposredna povezava do sporočila: 704
9.1.2009 11:46:08   
ledenka
zarjica user posted image user posted image user posted image  mislim nate, drži se!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 705
9.1.2009 12:06:30   
BarbiG
Womanpolice, ne nisem jih še jemala. Jih bom pred četrtim postopkom ene 3 mesece pa pol jemala, kolikor tudi priporočajo pred samim postopkom. Sem se pa za 7-Keto odločila prav zaradi slabe kvalitete celic v tem postopku. Upam da bo kaj pomagalo. Ker je bila res velika razlika. Pred štirimi leti sem pridelala 14 celic od tega 4 oplojene, dva zamrznječka. V tem postopku pa 6 celic, dve oplojeni, pa še ti dve bolj slabi. Kaj čmo. Očitno se res poznajo leta.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 706
9.1.2009 13:13:13   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

o gloria - ti že veš user posted image kako ste? kkao mali? madona a je pri vas tut tolk mraz?

....ja je kr mrzlo sam pri vas je bolj....mali je okuser posted image ...jaz tudi sam kaj bi se mogla mal bolj pospravljanja lotituser posted image ....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 707
9.1.2009 13:43:18   
Reby
Kam sta se skrili pikica in pikovitka, zdej sem pa že nestrpna, komaj čakam novičk...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 708
9.1.2009 13:56:03   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Kam sta se skrili pikica in pikovitka, zdej sem pa že nestrpna, komaj čakam novičk...

jaz tudiuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 709
9.1.2009 13:57:01   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Jaz tudi že cel dan preverjam, kako sta opravili.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 710
9.1.2009 14:42:03   
lara light
Zarjica, en nežen, topel objemček!user posted image  Enga lubčka, da bo manj bolelo! Kup lepih misli pošiljam...že letijo proti tebi!user posted image user posted image user posted image

Akterke, kje šopingirate? Dejmo na rr novičke!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 711
9.1.2009 14:42:33   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Jaz tudi že cel dan preverjam, kako sta opravili.

nas je več takih, pa tako ali tako nimam nobenega časa, ker so me zasuli z delom.

PIKOVIT IN BBPIKICA, javiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttttttttttttttt seeeeeeeeeeeeeeeee

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 712
9.1.2009 14:44:20   
Reby
Mismis - te bom po rit, ne tulk delat, pa še petek je danes!!! Včeraj sem se videla s Hediko - kok je lušna in kako lepega bušija ima! Zdej bo pa uživala v Kranjski...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 713
9.1.2009 14:49:05   
gigi1
Ahoj evo da vam malo olajšam čakanje user posted image  user posted image  user posted image

BBpikica ima zelo dobre novičke. Kar 6 frnikolc user posted image  user posted image  user posted image . Več bo napisala sama user posted image

WP glede 7 keto... Škoduje sigurno ne. Vendar saj ti imaš vedno lepo število jajčnih celic, problem z morulami je bolj zaradi plavalčkov. Probat ni greh...lahko tudi oba pijeta. Če se odločaš kdaj...pa lahko takoj. To nima nobenega vpliva na ovulacijo in priprave na postopek...je nekaj podobnega kot Q10. za splošno počutje in izboljšanje celic.

Zarčika zlata samo da si malo boljša. Saj bo vsak dan bolje, boš videla. Lav ju draga.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 714
9.1.2009 14:52:21   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ahoj evo da vam malo olajšam čakanje user posted image  user posted image  user posted image

BBpikica ima zelo dobre novičke. Kar 6 frnikolc user posted image  user posted image  user posted image . Več bo napisala sama user posted image

Super, super, bravo pikica in Reško, pridna sta bila user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 715
9.1.2009 14:56:02   
mismis

Mismis - te bom po rit, ne tulk delat, pa še petek je danes!!! Včeraj sem se videla s Hediko - kok je lušna in kako lepega bušija ima! Zdej bo pa uživala v Kranjski...

a po nagi??? user posted image user posted image   A je to obljuba ali grožnja user posted image

Me veseli, da sta se s Hedi dobili, je ta prava a ne...

< Sporočilo je popravil mismis -- 9.1.2009 14:57:50 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 716
9.1.2009 14:56:56   
mismis

bbpikica, ma to je super rezultat,  kot si rekla, kar bo več kot 5 je dobro. Se je splačal tale tvoj bojni planuser posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 717
9.1.2009 14:59:00   
anci banci
Womanpolice... tud teb en pozdravček nazaj:)

Neposredna povezava do sporočila: 718
9.1.2009 15:05:32   
gigi1
Evo še ena novička user posted image
Naša Pikovitka ima lepo maternico (nič cist) in je dobila Gonal user posted image  user posted image  user posted image . Pride domov šele pozno zvečer in bo kaj več napisala.

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 719
9.1.2009 15:09:17   
lučka 25

Naša Pikovitka ima lepo maternico (nič cist) in je dobila Gonal user posted image  user posted image  user posted image . Pride domov šele pozno zvečer in bo kaj več napisala.

Bravo punci. Pa to so super novice. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

gigi, tebi pa hvala, ker si nam tako lepo poročala.user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 720
9.1.2009 15:10:06   
lučka 25
zarja, drži se. Naj se počasi vse skupaj umiri. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 721
9.1.2009 15:12:22   
miska73

Bravo punci. Pa to so super novice. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Končno...
Punce super novice user posted image user posted image user posted image user posted image .
Zdaj pa lahko zapustim delovno mesto.
Se kej berem zvečer ali pa jutri.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 722
9.1.2009 15:28:17   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Končno...
Punce super novice user posted image user posted image user posted image user posted image .
Zdaj pa lahko zapustim delovno mesto.
Se kej berem zvečer ali pa jutri.

No, so le prispele dobre novičkeuser posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 723
9.1.2009 15:41:22   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Jutrčka vsem!

Za pikovitko in bbpikico pa ena mala stimulacija za troskok čez 3 minutke....

user posted image

Ojla evo mene.

Kruce hvala za stimulacijouser posted image , sam sem jo šele zdaj vidla.

Gigi želim ti postopek brez cist in drugih zapletov pa velik + na zaključku

Zarja srčica sam da si boljšuser posted image

Evo zdaj pa še poročilo z UZ:

Pršibam jaz ob 5.10 v Dravlje in glej vrata so že odprta, grem do ordinacije pa Reš ravno odklene. O dobro jutro oba naenkratuser posted image , kar notr reče, direkt na stol. Kaj sm hotla troskok do kabine hitro vse dol in na stol. Ata prštima didlo kamero pa mal monitor nacentrira se naslon na moj kolen in gleda: ja nekaj pa je sam so majhni majni začne. Jaz pa: ja mava en dan prej UZ , aha ja pol je pa v redu na levi so trije kar lepi pa drobižki, ja na desni so tud trije pa drobižki ja pa tkole od 8 do 9 so veliki ja fino fino zdaj naj pa sam lepo rastej. no gremo kar oblečt. med tem ko se oblačim in on pripravlja špikico jaz začnem: sem nekaj na netu brala da v Angliji kukr nek hatčing delajo. Ata pa ja sej mi tud to delamo. ja pa bi men to tud nardil vprašam jaz? Ja seveda bi sam na punkciji me spomnte. Ja res jebil dobre volje in prjazn, tko da naslednji UZ imam v pon. 12.01. Evo srečna kot radio. 

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 724
9.1.2009 15:47:05   
gigi1
Radio BB sem se nasmejala tvojmu poročilu user posted image  user posted image  user posted image
Dobr si to zrihtala user posted image  user posted image  user posted image . Srce boš vidla, da jih bo na koncu še več. Se kar splača potrpet tele slabosti pri špikicah, če so tolk dobre user posted image

Netkič helou srce user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?