|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
24.1.2009 12:29:24   
zarja1
Blančica vijolična pošastka kako ste vi trije?

Horny Teddy

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
24.1.2009 12:34:12   
blanč
Oj zarjica!
Zaenkrat dobro. Sej ne rabim posebej pisat, da je izcedek prisoten ampak mi se ne damo. Vsak dan sem bolj odločena, da ostanemo skupaj in, da nas nič ne more ustavit.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
24.1.2009 12:40:30   
blanč
Evo, sem dala mojo prvo sliko bušija v album. Majčko mi je prodala sayuri po simbolični ceniuser posted image . Ozadje je sicer bljak, ampak jaz sem pa ponosna do nebes in nazajuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
24.1.2009 13:00:50   
Reby
Ja, Blanči, a takle si se že ti upedenala? Držim pesti, da se izcedki prenehajo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
24.1.2009 13:02:23   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: blanč
ampak jaz sem pa ponosna do nebes in nazajuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...lepi ste!!!!!!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
24.1.2009 13:10:40   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: blanč
ampak jaz sem pa ponosna do nebes in nazajuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...lepi ste!!!!!!!!!!!!!

se strinjam!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
24.1.2009 13:10:59   
blanč
Bamby vidim te. Sem, danes videla, da si mi pisala in klicala. Te pokličem popoldan, če boš imela čas.

(Mark Twain)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
24.1.2009 13:11:43   
blanč
user posted image  punce hvala.

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
24.1.2009 13:26:54   
Grethy
Sosedika ...

vidim da ste se opedenali vi trije ... zelo fajn ... vam paše tale majčka še pa še ... in verjetno bo rasla z vami  user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
24.1.2009 13:28:58   
MBT1979
Najprej dobro jutro.
Jah, takole je pri nas po žingani noči. T1979, se sprašuješ kako to sej sva govorili ob 10h. Ja to je vse res ampak sme šla takoj po tel. pogovoru nazaj spatuser posted image user posted image user posted image . Zdej pa najprej

mišmiš in gigi1, HURAHURAHURA in že navijam za jutri

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JUTRI DOGAJA

T1979 - 1.UZ
      gigi1-UZ
    Pikovit - ET
 Vitaebella - ET
 Spelka12 - 1.UZ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, držite se jutri in dobro opravte!!!!!

Drugač pa punce, včeraj sem  full uživala v vaši družbi. Lepo si je bilo izmenjat par lepih in tudi ene par slabih izkušenj iz oči v oči! Sem vesela da sem vas še v živo spoznala in vas še bolj vzljubila!! user posted image user posted image  - je pa tudi za tiste ki jih ne poznam še v živouser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
24.1.2009 13:31:59   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Greti, ti si faca. Če je kaak noseča pa noče povedat. Ti nas boš kmalu razveselila s tem, sem ti že pri klomifenkah povedala, da sem ti poslala čarobne žarke za dobro rast foliklov. Evo, jih bom še za vse ostale. user posted image

Zvezdica, potem pa upam, da bo pot v Rim kmalu tu, če te že toliko matra. za pomivanje oken pa ima Greti prav. Sem že včeraj hotla rečt,pa mi je zgleda ušlo iz glave, ko je pa notri tak prepih. Ne pretiravat.

Oj Lučkica, najlepša ti hvala za žarke, sem jih shranla v  predalček od nočne omarce, pa ga bom vsak dan mal odprla, da bodo ven uhajali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

kar se pa tiče Zvezdice in pomivanja njenih oken je bila mišljena vraža o tem, kolk ima pa res vpliva pa ne vem, vsekakor se mi zdi da smo vse dost stare in pametne da ne delamo neumnosti, za Zvezdico me pa sploh ni strah ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
24.1.2009 13:34:14   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Evo mene. Danes so bli pregledi pa nooooro dolgi. Od pol devetih do pol dveh sem visela v P in GK kot kreten.... Sem zmatrana kot ne vem kaj. In bom šla v leže zdejle. Zvečer me verjetn žal ne bo, duša bi, ampak telo ne dovoli!!!

Torej naši otroc so primerno zrastli. Ata Cerar pravi, da sta že kar zrela, sicer imata še nekak plodovnice in to ampak se že gužvata. Oba sta se obrnila na glavo in me žokata v rebra in želodec. CTG ok, še ne kaže da bi se kej dogajal.
Kontrolo imam danes teden, potem pa mende tam okol 3.2. sledi deložacija.

Tako, da.... Zvezdica, Šukica in Sonček, da ne bova midve z Noki slučajn prej rodile!!
Noki vas vse pusti lepo pozdravit! Punca je dobila delux polni penzion v 4.nadstropju P, kjer so jo sprejeli zaradi kombinacije  nevšečnosti. Ni pa kaj hudega..
Upa, da se še vrne kaj med civile, ker pravi, da še dva tedna ne bo rodila. user posted image

Takole na kratko poročilo, zdej grem pa res mal mižat.

Bravo hedi ... lepo napredujete !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
24.1.2009 13:45:26   
Grethy
Novičke so pa takšne, Žižek ima jutri, 25.1. spet UZ, na eni starni ima 2 folikla, na drugi stani 3, največji je velik 17.

Tako, pri nas je pa situacija malo drugačna, in sicer naš folikel je počil, kar sem jaz vedno govorila, da bo. Tako, da imamo ET v četrtek 29.1.. Sedaj pa lahko 3x ugibate, kdo je v četrtek zadolžen za punkcije in ET-je

Bravoooooooo !!!!!!! To pa je vmesni rezultata za navijačice !!!

user posted image evo foliklčka , tkole ga pa na punkciji zaugnejo user posted image

Super user posted image user posted image user posted image .... sem fejst važna, ker poznam take borke, kot sta vidve !!!!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
24.1.2009 14:07:05   
MBT1979
Sem pozabila še pohvalit Mlinčko in Reby KAKO LEPI NOSEČKI STA!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
24.1.2009 14:18:07   
gloria
...bok pupike...a je že šla katera rodituser posted image user posted image user posted image user posted image ...

Vijolčasta pošast lepi bušek user posted image user posted image user posted image user posted image

...lep dan vsem

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
24.1.2009 14:19:52   
sonček33
Gloria vse smo na broju...no mogoče je zvezdica šla.
kako ste vi?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
24.1.2009 14:35:17   
Pija76
Dober dan!
Ni prej zneslo do tle pridt user posted image . Pišuka leta in pirček res ne gresta ukup, sem čist podrta danes user posted image .

Mismis sem šla pa najprej slikco gledat, mater ta pa je jebozovska. Mljask bi ga!!!!!
Torej jabučka odpadejo al kaj? Ok imam še eno železo v ognju - sam mora še mal na UZ hodt user posted image . Pol bo taprav v četrtek not utikal user posted image user posted image user posted image .

Gigi user posted image zrihtajmo do zmage tole!

Pika.po si včeraj v živo zvedla za jabučka a ne?

MTB in T letnici in Pika.po  lepo vas je bilo spoznat!

Sonček33 a si še kar doma?

Noki in Hedi a januarja bojo dojenčki?

Blančika kako ste lepa!

LL kaj dobrega konzumiraš danes?

A veste kaj, jaz imam tak lenoritis in pivobolac da grem rajš mal fifija gonit po bajti, drgač znam še sede zaspat user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
24.1.2009 14:48:14   
T1979
user posted image user posted image mismis in žiži super sta to zrihtali. Bravo, bravo. user posted image  user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
24.1.2009 14:51:58   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

MTB in T letnici in Pika.po  lepo vas je bilo spoznat!

Pija76 enako. user posted image

Blanček
lep buši. user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
24.1.2009 15:20:54   
cukica
Punce danes sem dočakala user posted image  v ponedeljek kličem v Lj in upam,da pridem na vrsto,...
Upam,da ste včeraj uživale,lep dan.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
24.1.2009 15:23:36   
mismis
dan, no pa sem se končno tudi jaz sestavila, sem morala še malo notri spanja prinesti, ko je bila noč tako kratka

Da ne pozabim, kasica user posted image oz. skupni fond, za naslednjo žurko znaša že 77 € (30 € je še od novemberske, 47 € pa včerajšnjih) , trenutno je še pri meni na čuvanju. Sedaj pa razmislite, kako bomo/ste to porabile.

Zdaj grem pa malo nazaj brati...

Abra, hvala za dobre želje, kako je mala gimnastičarka? Praviš, da je bolj nočna ptice, ja prava strelka ni kaj, jaz tudi ponoči nimam nobenega domotožja, včerajšnji večer je dokaz.

T1979, tebi pa tale KG ni usojena, že prejšnji vikend nista mogla iti, ker sta čakala user posted image , sedaj pa tole user posted image , mogoče bi bilo fino razmisliti o tem, da bi zamenjala lokacijo smučanja, npr.: kakšno mariborsko pohorje user posted image ali so ti pa v Laško kaj zmešali, ma naslednjič moraš hajnija piti

Sonček33, toliko hvale pa le nisem vredna, bemti mi bo še nerodno, ma kaj govoril, saj mi je že user posted image , kako nam kaj kaže z mojo zmago na stavnicah, ponedeljek bo zdaj zdaj tu. Sonček, ja ta seksi me bo spet pedenal, če le ne bo spet na dopustu. Tole bo pa najin že 3. skupni ET, s tem da nikoli nisem zaprosila zanj.

Zvezdica, saj si ti še med nami danes, si preverjeni, moraš počakati, saj veš, da sem jaz stavila za ponedeljek. Glede na to, da imam pa jaz Et na tvoj rojstni dan, moraš biti solidarna z manouser posted image user posted image user posted image

Hedi, Bravo za preglede user posted image user posted image user posted image user posted image in to, da sta Frnacelček in Micka zrastla. Sem vsem puncam predala tvoje pozdrave in jim seveda tudi povedala, kako dobro zgledaš. Pa so mi kar verjele. Naslednji teden pa mogoče v petek kakšna kavica, če boš še doma.

Kruce, a vi pa že 8 teden, lepo tole napredujete user posted image user posted image

Ivyy, včerajšnji večer je bil pravi zadetek, vidiš če bi bila bližje, bi se nam lahko pridružila

Kicsi, tudi jaz upam, da ti v sredo ne bo potrebno dolgo čakati na dr. Cerarja

Vitaebella, optimizem, optimizem,... ne razmišljaj o tem, da se ne bi oplodile, morajo se. Ti si reci tako kot jaz, da te bodo v nedeljo pričakale dve super celici, ki ti jih bodo vstavili, vse ostalo je pa itak luksuz.user posted image

Reby, kako to, da je tvoj spet bolan,  upam da se spet ti ne nalezeš. Drži se mi...

Ajsi, vidva sta pa torej imela sladoledni večer, ma to je tudi super. Škoda pa, da se nam nisi mogla vsaj malo pridružiti, da bi malo pokukale na tvojega trebuščka

Zarja, a je žurka včeraj uspela?

Zup2, ti kar pij pivo in jej jajčka, folikelčki bodo pa itak rastli

Blanči, buši pa raste, kako lepo. Upam, da se ti tudi izcedki kmalu umirijo

Tassi, znam poskrbeti zase a ne, da le dobim pravega na ET. Ti pa čez dva dni UZ.

Gretka, kaj je danes spet nočna na vrsti. Kako si mi ti, a zadnje čase kaj user posted image

MBT1979, si se sestavila do končno. Upam, da  si varno prišla domov. Občutki včerajšnjega večera so enkratni, to morda pride z imenom user posted image

Pija, žal ne bo jabučkov za nas, razen če if by any chance, gre vse narobe. Ampak ne bo šlouser posted image narobe namreč. Kako Fifi, se že sprehajata, ali bolj žalostno gleda iz kota. Jaz sem se odločila, da te prijetne opravke pustim za jutri.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
24.1.2009 15:24:16   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Punce danes sem dočakala user posted image  v ponedeljek kličem v Lj in upam,da pridem na vrsto,...
Upam,da ste včeraj uživale,lep dan.

Cukica user posted image user posted image user posted image bravo za user posted image , ti kar kliči v ponedeljek, pa kar zgodaj pokliči, da boš med prvimi

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
24.1.2009 15:33:39   
lara light
Srčice in fanta! Zbudila sem se z bolečim grlom, tko pa je res konc moja pohajkovanja za en cajt, tko da Pija moja, samo juhica in sadje pa čajček...no eno kavico sem si prioščilauser posted image , a bo bolje, je pač tak čas, vsi okrog mene hudo bolni...nimam kej.user posted image

Zarji, kako je bil ženski večer?user posted image

Cuki, user posted image
Mismis gigi, user posted image

Blanči, zelo ste lepiuser posted image

Noki, mislim nate...seveda še najmanj 2 tedna 3 v 1, poljubček!user posted image

JUTRI DOGAJA

T1979 - 1.UZ
      gigi1-UZ
    Pikovit - ET
 Vitaebella - ET
 Spelka12 - 1.UZ

Punce, držite se jutri in dobro opravte!!!!!

Pogrešam Sabso, Sapi, Bozzo, Daisy, Želvico...

Nosečke v Rimu, javite kako kaj! user posted image

Grem malo počivat, objemček!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
24.1.2009 15:34:03   
mismis
user posted image

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Nedelja, 25.01.
T1979 - 1.UZ
Pikovit - ET
Vitaebella - ET
Spelka12 - 1.UZ
Gigi - UZ

Ponedeljek, 26.01.
n74 - 1.UZ
tassi - 2.UZ
zup2 - UZ

Torek, 27.01.
Fargi - 1.UZ
Kajsica - sestra Milica
Miklarom - razgovor

Četrtek, 29.01.
BEBIII - posvet za 1.ICSI
mismis - ETZ
Petek, 30.01.
miska73 - UZ

user posted image   

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU   

Sreda, 28.01.
Lučka 25 - posvetovalnica
Kicsi - UZ (pri Cerarju)
Mlinčkovi - pregled

Četrtek, 29.01.
Dakec - pregled

Petek, 30.01.
Stijan - morfologija
Goldy - morfologija

user posted image

user posted image
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V FEBRUARJU

Ponedeljek, 02.02.
Blanči - NS
Obayifo - pregled

Torek
, 03.02.
ledenka - pregled
Se* - NS
Bumo - NS
anci banci - pregled

Sreda, 04.02.
Shuka - CTG

Četrtek, 05.02.
Kisci - morfologija

Petek, 06.02.
Reby - pregled

Ponedeljek, 09.02.
Reby - NS

Torek, 10.02.
Sulfinija - pregled
Bumo - pregled

Četrtek, 12.02.
mojsonček - pregled

Petek, 13.02.
Se* - pregled

Ponedeljek, 16.02.

Obayifo - NS

Torek, 24.02.
Kruce Fiks - pregled
Sonček85 - pregled

Sreda, 25.02.
Kruce Fiks - NS

user posted image

user posted image TA MESEC PRAZNUJEJO  user posted image

Sreda, 28.01.
Womanpolice

Četrtek, 29.01.
Zvezdica

user posted image
user posted image TA MESEC BODO CARTALE user posted image
user posted image

Zvezdica (24.01.09)
Sonček33 (27.01.09)

user posted image

OBJEMČKI
user posted image 11122337.., Zarja, Kajatina, bbpikicauser posted image

user posted image
  user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

user posted image

user posted image   KANDIDATKE   user posted image V  POSTOPKU    user posted image

• Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ,29.1-posvet, dr. Pintar)
  • emamair (IVF, dr. Reš, posvet 20.01.)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ, 16.01.) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Fargesia (3.IUI, GK-LJ, dr. Vogler)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš) 
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • cukica (GK LJ, dr.Ribič, zamrznjenčki)
  • zup2 (dr. Reš, PO)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • mismis (2.IVF, LJ, dr.Drobnič, zamrznjenčki)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Špelka12 (3. IVF, PO, dr. Reš)
  • Loremi (2. IVF)
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ, dr. Požlep, posvet 23.1.)
  • Kiwi (3. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, femoden do 29.3.)
  • Miklarom (1.IVF, MB, razgovor 2701. ob 10.15)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEK   user posted image     

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • mala81 (3. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB, marec 2009) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš) 
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 9.2.) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • citrončica (4. ICSI, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 6.2)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, Dipherline)  
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Metulj1 (1. IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Dajamaja (PO, dr. Reš, marec)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 02.03.09)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Ivyy (ICSI) 
    sayuri user posted image user posted image Lovro&Zara , pf user posted image , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish user posted image Jaka , Anime user posted image user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček user posted image user posted image Tristan&Ema , Konina user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abra user posted image , Pinky36 user posted image Sabina,

user posted image  

user posted image : Zvezdica, Sonček33, Ledenka
    ,
    user posted image : dakec, Jadrnica, Sabsa  
    user posted image user posted image : Nokes user posted image user posted image , Hedviga user posted image user posted image , Kicsi  user posted image user posted image , Mlinčkovi user posted image user posted image
    user posted image : Julija30, Orto2, Shuka, Linda25 , Rožica29, Sonček85, Dobrovoljčica, mojsonček, martin6, Mandreja, Goldy, Jazzz27, Kalina, anci banci, Lučka2, Sulfinija, Reby, Bumo, Obayifo, Krucefiks, Serendipity
    user posted image : LaraLight, Stijan, Blanč, Shadow    

Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image , Bozza user posted image , Gigi
    user posted image , n74 user posted image , DaisyE user posted image , Želvica99  user posted image ,  Zarja user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image      

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image NOVE NOSEČKE  JANUAR user posted image  

user posted image   Oktavija (N)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano. Da se ne bomo lovili. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3074
    24.1.2009 15:36:56   
    mismis
    Larči, upam da se čimprej pocajataš user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 24.1.2009 15:37:34 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3075
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
    7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?