|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
23.1.2009 14:59:22   
Shuka
kera lepa slikca
user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
23.1.2009 15:00:28   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: T1979

[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://i200.photobucket.com/albums/aa184/neviane/nika/angelsmile.jpg&imgrefurl=http://www.forum.hr/showthread.php%3Ft%3D398927%26page%3D2&usg=__9JHS8GaySm2bNp1y4n-JZ4KCaZU=&h=768&w=1024&sz=68&hl=sl&start=27&tbnid=cEq89lxY1ANF5M:&tbnh=113&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3Dsmile%2Bmahanje%26start%3D18%26gbv%3D2%26ndsp%3D18%26hl%3Dsl%26sa%3DN][/link]

mismis stimulacija, da bodo folikli prej popokal. user posted image

Ful dobra slika, sam ugotovit morm še kaj predstavljauser posted image user posted image user posted image

a dej shuki ti si žleht.user posted image  sej mal niži je ratal.
user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
23.1.2009 15:17:12   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

se* - kako si mala?

Hm, zadnje čase igram vlogo zraka. user posted image user posted image user posted image user posted image Drugače pa gre. In ti? A bo tamalček počakal na moj datum, ki sem ga določila? Mu kupim Milko. Z lešniki. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
23.1.2009 15:35:22   
T1979
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Zvečer pa da bo tko, ko pridem tja.

Sicer ne bom dolgo, ker moram zjutraj zgodaj vstati, ampak pridem pa.

Lp vsem, šibam na kavo, zvečer pa na pivo

pa-pa

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
23.1.2009 16:40:59   
sonček85
sonček33:bo rodila28.1

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
23.1.2009 16:50:32   
Abra
Daan!

Še nobena ni šla rodit? user posted image Madona smo tečne, kajne? user posted image

......... no ta post sem začela ok enih ...

najboljš, da že zdaj navijam za jutri, ker bogved, kdaj spet pridem

Gigi in Mišmiš dobro opravita jutri! Naj en folikel poči, drugi naj se pa množijo in pridno rastejo!

Še glede vraže o zaviti popkovnici in čiščenju oken - Pušenjak pravi, da ni tu nobene povezave. Popkovnico si otroček sam ovije, ko se obrača. Če se to dogaja med pomivanjem oken, lahko tu rečeš, da je to krivo, bi se pa vseeno to zgodilo, tudi med ležanjem na kavču. Ni pa to nujno nevarno, ker ima kar veliko otrok ob porodu zavito popkovino okrog vratu. Važna je tu njena dolžina, če je še dovolj dolga, ne bo nobenih problemov. user posted image

Uživajte danes! Pri nas bomo kar doma ponočevali user posted image do druge ure se nekateri ne zmatrajo user posted image

Aja, še to vam moram povedat, tiste, ki še niste nosečke, si zdaj pirček kar privoščite. Mogoče ga pol dolgo ne boste smele. Meni je zadnjič dragi hajnija prinesel, sem bla neki tečna, da se skuliram, pa kao za mleko naj bi bil ok user posted image pa ga spijem pol kozarca in ratam v momentu čist flekasta po obrazu, pa peklo je tut. Očitno sem opravila z njim user posted image sej ne, da bi bla neka strašna ljubiteljica, poleti je pa kak kozarček vseeno pasal

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
23.1.2009 16:54:50   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

Oj, sem smotana. Sem prej objavila navijanje za petek in ne sobotouser posted image . Dnevi tako hitro minevajo. Popravljam
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JUTRI DOGAJA

Gigi - UZ
Mišmiš - UZ+kri

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dejmo punce, dejmo punce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jast tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
23.1.2009 16:55:28   
sonček33
Žižek in mismis - moji najljubši punci na ivfovkah (pa brez zamere ostale), vedve sta zame največji optimistki, najboljši poslušalki, vsakemu se posvetita, vesta odgovore na vsa naša vaprašanja, če jih slučajno ne, pa brskata pšo netu in sigurno kaj tudi izbrskata. Jutri in v bodoče vama želim vse dobro.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
23.1.2009 16:56:24   
Zvezdica
Še glede vraže o zaviti popkovnici in čiščenju oken - Pušenjak pravi, da ni tu nobene povezave. Popkovnico si otroček sam ovije, ko se obrača. Če se to dogaja med pomivanjem oken, lahko tu rečeš, da je to krivo, bi se pa vseeno to zgodilo, tudi med ležanjem na kavču. Ni pa to nujno nevarno, ker ima kar veliko otrok ob porodu zavito popkovino okrog vratu. Važna je tu njena dolžina, če je še dovolj dolga, ne bo nobenih problemov.

Jast pa za to sploh nisem vedla, ampak vam povem, da nazadnje, no prvič  preden sem šla liama rodit sem spucala oken v njegovi sobici in potem sem res šla...

Danes ne bom pucala, ker mi ni več za it rodit, ker me križ boli in špilam invalida, jutri po kosilu pa bi se dal kaj zmenit:)

i belive i can fly....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
23.1.2009 17:15:21   
Abra
Zvezdica, kar počaki do jutri user posted image zmatrana pa res ne moreš it rodit user posted image jutri je rok, kajne? Dva dni za mano user posted image madona, jaz pa že več kot mesec cartam, pa se mi sploh ne zdi, da je to že tko dolgo. Medo bo pa ziher za dve gimnastičarki težek user posted image

Sonči, ti pa v nedeljo!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
23.1.2009 17:16:21   
hedviga
Evo mene. Danes so bli pregledi pa nooooro dolgi. Od pol devetih do pol dveh sem visela v P in GK kot kreten.... Sem zmatrana kot ne vem kaj. In bom šla v leže zdejle. Zvečer me verjetn žal ne bo, duša bi, ampak telo ne dovoli!!!

Torej naši otroc so primerno zrastli. Ata Cerar pravi, da sta že kar zrela, sicer imata še nekak plodovnice in to ampak se že gužvata. Oba sta se obrnila na glavo in me žokata v rebra in želodec. CTG ok, še ne kaže da bi se kej dogajal.
Kontrolo imam danes teden, potem pa mende tam okol 3.2. sledi deložacija.

Tako, da.... Zvezdica, Šukica in Sonček, da ne bova midve z Noki slučajn prej rodile!!
Noki vas vse pusti lepo pozdravit! Punca je dobila delux polni penzion v 4.nadstropju P, kjer so jo sprejeli zaradi kombinacije  nevšečnosti. Ni pa kaj hudega..
Upa, da se še vrne kaj med civile, ker pravi, da še dva tedna ne bo rodila. user posted image

Takole na kratko poročilo, zdej grem pa res mal mižat.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
23.1.2009 17:16:32   
zarja1
Abra daj nam zaupaj ime..pa kako fotko prilimaj..please...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
23.1.2009 17:18:05   
zarja1
Noki držimo pesti, da bo vse ok!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
23.1.2009 17:42:26   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Abra daj nam zaupaj ime..pa kako fotko prilimaj..please...user posted image

..mene tudi zanima user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
23.1.2009 18:19:12   
Reby
Hedi - srotka, a tak so te namatral... Super, da otročki rasejo in da je vse ok s tabo user posted image  user posted image  user posted image , jaz sem tud danes ful neki zmatrana, sem probala mal zadremat, pa sma glih obisk dobila ...
Zup - sem dolžna še čestitke za foliklčke user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
23.1.2009 18:35:54   
lara light
Nosečke, vse še tu? Jej, jej, kašne velike nečake bomo mele, super ste!user posted image

Shukica, ma kakšna fotka, user posted image , uf, da mi je kaj tekega videt in da bo še moje povrhu...se mi kar smeji, razganja od sreče

Zarči, uauuu, jaz bi tudiuser posted image ...te že vidim skockana do daske, uff, moški v mb in okolici, pozor, princeska je poročena!user posted image

Pika, helouuser posted image , lakota pravkar potešena, na light način, verjemi!user posted image

Glorči, ma ne mi še o šihtu razmišljat, ti le uživaj s tvojim lepotcemuser posted image

Gigika, mislim nate, ko nismo 100%, palčke še kako sedejo in žal le navidezno krpajo luknje...ne daj se, kaki že podležeš, vsake pa neuser posted image . Ju3, saj veš, sem s tabo!user posted image
Mismis, pridna za seznamčekuser posted image , za ju3 vse tanajtaboljše naj se zgodi!user posted image

Abri, pestro praviš? Verjamem, pridna si. Čuvaj tudi sebe.Lubčka princeski!user posted image user posted image

Reby, lepota, utrujenost bo kmalu izginila...potem je še lepše, boš vidla!

Lep petkov večer vsem!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
23.1.2009 18:41:01   
mismis
no preden odletim na mesto greha, se vam vsem skupaj zahvaljujem za dobre želje in navijanje za jutrišnji dan. user posted image user posted image user posted image user posted image Thanks, mismis ma vas rad...

Pa še to moram povedati, Sonček in Zvezdica brez veze se matrata, ker jaz sem napovedala, da gresta v ponedeljek 26.1. roditi. Takrat se lunca menja, pa nekako se bosta z njo še Sonček in Zvezdica user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še to, če moj folikel danes še ne misli počiti,  po vsem tem teku s user posted image in vsem pivu, ki ga bom danes spila ravno zato, da bi počil, potem naj dr. D ta folikel kar ima. Mislim, ker tako neubogljive otroke, pa jaz ne vem, če bi imela user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 23.1.2009 18:44:39 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
23.1.2009 18:41:17   
zarja1
Larči lubek...
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
23.1.2009 18:44:11   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light
Zarči, uauuu, jaz bi tudiuser posted image ...te že vidim skockana do daske, uff, moški v mb in okolici, pozor, princeska je poročena!user posted image

jutri bom res bolj taka.....
user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 3019
23.1.2009 18:53:14   
Reby
Ja, LL, vem, vem, sem res zmatrana, ampak tok zaj...., da vsaj na en čaj pa grem user posted image
Lep večer tudi tebi lepi trebušček!

Neposredna povezava do sporočila: 3020
23.1.2009 20:08:41   
Kruce Fiks
8 teden...
user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
23.1.2009 20:48:18   
IVYY
UŽIVAJTE DANES ZVEČER PUNCE.user posted image user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
23.1.2009 20:59:37   
Kicsi
Ojla.
Sem mal prišla pokukat kaj dogaja ,če imamo že kakega novega člana,pa vidim da še nič.Ja nič,bomo pa še kar naprej navijale za vse naše dojenčke user posted image .

Hedviga,kaj praviš? Da si čakala od pol devetih do pol dveh user posted image Upam,da v sredo ne bo šlo tako počasi pri Cerarju,ker je to preveč,sploh pa na unih njihovih neudobnih stolih.
Jaz sem tudi prvič čakala 3 ure, nazadnje sem pa bila notri že po pol urah.Upam,da bo v sredu tudi tako.

Dekleta pridne bodite,Gigi in Mišmiš vama pa vso srečo jutri.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
23.1.2009 21:54:00   
gloria

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
23.1.2009 22:22:44   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

S KOM ŽIVITE
nataly33

S kom živite v skupnem gospodinjstvu?

sami s partnerjem/možem in otroci (81%)

sama z otroci (5%)

živimo staščo in tastom (13%)

Število vseh glasov: 113

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!