|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
23.1.2009 22:33:04   
Vitaebella
Punce,

pravkar sva se z dragim pogovarjala o tem ali je možno, da se od 9 pridobljenih celic, niti ena ne oplodi...
V nedeljo imava ET, pa se sprašujeva, če lahko doživiva kakšen šok, ko prideva v Postojno.
Se je kateri to že zgodilo?

Hvala za odgovore in lahko noč

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
23.1.2009 22:43:00   
zarja1
Vitaebella ne to razmišljat, vedno je vse možno. Vidva se lepo pomirita, nič več ne analizirajta.....relax!!!!!! Študirajta raje, da bosta čez kakšni dve leti še po zamrznjenčke prišla!!!!!!!
Zdaj pa počivat pa risanke gledat...to baje pomaga!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
23.1.2009 22:43:59   
zarja1
Grethy a nisi na čagi?

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
23.1.2009 22:50:43   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Grethy a nisi na čagi?

Iskreno ???
Sem šla k prjatlom na obisk popoldan ... pogledat dojenčija, sva ble skupaj v postoku lani ... cukr mali ...

in ne da se mi vozit ... cel teden se furam gor in dol user posted image user posted image user posted image user posted image ... res se mine da  ... pa še skor nič nisem spala danes iz nočne in grem zdej mal tmle u spalnco zamižat ...user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
24.1.2009 2:50:22   
mismis
no bo pa mismis zadnji za včerjašnjo noč in prvi za današnji dan...

Glede na to, da imava z Žižkom danes UZ, nama želim veliko sreče, vsaka zase že ve kaj to pomeni, ostalim udeleženkam današnjega Kongo većera. ša želim toplo posteljo, mirne sanje in nič policajev na poti.

Takole rečem, Kajši bemti, bila je prva, da si jo spustila

Zvezdica, upam da se moja napoved petkovega dihanja ni uresničila, Sonček zate velja prav tako

ker pa je že pozna ura in jaz sem malo hejnikenska, pravim samo BBpikica, Daisy, Mbt1979. Pikovit, Pija, Pika.po, Žiži, T1979, Mlinčka, Reby, v mislih seveda tuid Noki in Hedi. upam samo da nisem katere spustila, želim vam prav lepo, lahko noč.

"Ka je reku, je reku..."

grem spati, ju3 me čaka dr. D!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
24.1.2009 5:43:19   
Kruce Fiks
Jutro!
Ena kavica za skuritis!
Pa da bi danes dobro opravile
user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
24.1.2009 7:38:50   
Zvezdica
Glede na to, da imava z Žižkom danes UZ, nama želim veliko sreče, vsaka zase že ve kaj to pomeni, ostalim udeleženkam današnjega Kongo većera. ša želim toplo posteljo, mirne sanje in nič policajev na poti.

Jutro

Dobr opravite punce. Naj folikel poči miska, da bo stava tvoja. Žiži pa da jih bo čimvečuser posted image

Kar se dihanja tiče, jast nisem nič dihala, me pa boli krž, zdaj že res hudooooo, včeraj, pa enostavno nisem mogla, križ + otečene noge, katastrofa.

Kruce thx za kavico.

Danes je moj pdp. Res molim, da bo jutri ali pojutrišnjrm akcija ker zdaj pa hodim kot

http://user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 24.1.2009 7:41:44 >

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
24.1.2009 7:39:47   
Vitaebella
user posted image user posted image user posted image  dejmo punce!!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
24.1.2009 8:13:57   
IVYY
Vitaebella, držim pesti,da se jih čimveč oplodi... pa risanke res pojdi gledat, res pomagauser posted image user posted image

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
24.1.2009 9:09:33   
Reby
user posted image

Gigi - UZ
Mišmiš - UZ+kri

user posted image

Dejmo punce, jaz že čakam....
Vsem dobro jutro in lep vikend želim :) Hvala včeraj za družbico, dolga je bla, fajn smo se mel, pizza je bila enkratna. Tiste, ki niste ble, vam je lahko žal. Moj revček pa spet bolan, je šel že ob desetih spat, me ni mogel več čakat, potem pa še ključev nisem imela in sem revčka budila user posted image  

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
24.1.2009 9:31:43   
T1979
Jutro,

zdej boste rekle, ja a ne smučaš? Jaz pa pravim, da ne, ker je za mano grozna noč in pač zjutraj nisem bila zmožna vstat in it smučat. Skratka celo noč sem prebila ob user posted image  (bruhanje) ali na školjki. Nekaj me je zvilo in sem bla čist katastrofa.

user posted image  Skratka gigi in mišmiš dobro opravita.

pa-pa

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
24.1.2009 9:32:11   
Kicsi
Dobro jutro user posted image .
Vidim,da ste se lepo imele včeraj.
Mi smo se pa danes zbudili v 10 cm snegu user posted image .Kaj bo spet lepo na sprehodu z mojim user posted image .Nič več blata,....božansko.

Vitaebella
,ti pa nikar ne misli na take neumnosti,bom huda user posted image .Vsi se bodo oplodili,boš videla user posted image .

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
24.1.2009 9:33:50   
T1979
Pa še nekaj, punce hvala vsem za včerajšnji večer, bilo je super. user posted image  

Vse ste super djuper bejbe in same pozitivke.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
24.1.2009 9:44:18   
zarja1
Gigi+Mismis
 user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
24.1.2009 9:45:36   
zarja1
kje pa hodijo naša Kajsica in Želvica........user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
24.1.2009 9:57:41   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

user posted image

Gigi - UZ
Mišmiš - UZ+kri

user posted image  

se kar podpišem user posted image user posted image user posted image  

žurerke, me veseli, da je blo fajn user posted image  mene je moj peljal na fino večerjico, ko sem prilezla iz MB - moj najljubši sladoled user posted image  no, imam pa mnenje okulista, pa v primeru pričakovanja težjega poroda priporoča CR.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
24.1.2009 10:16:21   
mismis
Dan vsem skupaj, mi smo nazaj z GK LJ, kjer je bila danes takšna gužva za ****. Danes tudi ni bilo dr. D-ja, ampak nam je UZ-je opravljal Zorn, glede njegove hitrosti ne bi nič govorila. Ne vemo kaj je z dr. D-jem, a  upamo, da ni šel na kakšen dopust.

Novičke so pa takšne, Žižek ima jutri, 25.1. spet UZ, na eni starni ima 2 folikla, na drugi stani 3, največji je velik 17.

Tako, pri nas je pa situacija malo drugačna, in sicer naš folikel je počil, kar sem jaz vedno govorila, da bo. Tako, da imamo ET v četrtek 29.1.. Sedaj pa  lahko 3x ugibate, kdo je v četrtek zadolžen za punkcije in ET-jeuser posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa zajtrk jest, ker sem LAČEN....

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
24.1.2009 10:19:00   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Novičke so pa takšne, Žižek ima jutri, 25.1. spet UZ, na eni starni ima 2 folikla, na drugi stani 3, največji je velik 17.

Tako, pri nas je pa situacija malo drugačna, in sicer naš folikel je počil, kar sem jaz vedno govorila, da bo. Tako, da imamo ET v četrtek 29.1.. Sedaj pa  lahko 3x ugibate, kdo je v četrtek zadolžen za punkcije in ET-jeuser posted image user posted image user posted image

Odlično sta to zrihtale!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
24.1.2009 10:21:12   
sonček33
Žižek in mismis - ma superca. Vse štima. Bravo pupe. Mismis - že ET. A lahko ugibam- seksi dečko bo to upedenal?? Ma  majka res.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
24.1.2009 10:32:37   
zup2
Dobro jutri oz. dober dan!

Najprej vsem hvala za navijanje in vzpodbudne besede. Sem vas ubogala in včeraj spila pivce (za živce), do punkcije pa bom še kakšnegauser posted image . Upam, da bodo folikelčki do ponedeljka ful zrasli, sedaj so bili med 7 in 10.

Mismis in Gigi user posted image  user posted image  za današnje odlično opravljene UZ.

Lep vikend, upam da ne bo cel tako meglen kot je zdajle!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
24.1.2009 10:51:19   
Zvezdica
Tako, pri nas je pa situacija malo drugačna, in sicer naš folikel je počil, kar sem jaz vedno govorila, da bo. Tako, da imamo ET v četrtek 29.1.. Sedaj pa lahko 3x ugibate, kdo je v četrtek zadolžen za punkcije in ET-je

Na moj rd maš ET. pa to je tako srečen dan. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa predvidevam, da dr. Famozni dela.
Ko boš z Etja me pridi pokukat v P, ker takrat bom ziher tamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Gigi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dober rezultat. Kdaj naj bi bila punkcija?

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
24.1.2009 10:58:48   
Reby
Žižek in mišmiš - to so pa super novice, sem res vesela user posted image  user posted image  user posted image  in zdej sem pomirjena, da lahko začnem normalno funkcionirat user posted image  Žiži - kdaj imaš predvidoma ET?
Mismis - kokr vzameš, ti maš tole res neki zmenjen in v četrtek boš že imela deco
Zvezdica - a še nisi šla rodit? user posted image
T1979 - boga revica, je blo preveč Heinija za takega drobižka? :)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
24.1.2009 10:58:52   
ledenka

Dan vsem skupaj, mi smo nazaj z GK LJ, kjer je bila danes takšna gužva za ****. Danes tudi ni bilo dr. D-ja, ampak nam je UZ-je opravljal Zorn, glede njegove hitrosti ne bi nič govorila. Ne vemo kaj je z dr. D-jem, a  upamo, da ni šel na kakšen dopust.

lep rezultat user posted image user posted image user posted image  

mišmiš, to po še posebna stimulacija, da ti bo ET delal dr. D user posted image  boš mela vso kri tam doli, pikica se ti bo zalimala takoj!

žiži, pri tebi pa v kratkem punkcija user posted image  ponedeljek pade stopka, predvidevam?

zvezdica, a ti še nisi šla rodit user posted image user posted image user posted image  pejd mal po štengah hodit, menda pomaga!

< Sporočilo je popravil ledenka -- 24.1.2009 11:00:11 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
24.1.2009 12:06:53   
tassi1

to mi delajte, bejbe!user posted image user posted image user posted image
MIs mis- ti boš ziher nosečka, ker si to tak fajn upidenala...user posted image user posted image ( dr.X na transferju)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
24.1.2009 12:27:58   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Odlično sta to zrihtale!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se kar podpišemuser posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Radi ustvarjate ankete?
nada56

'

da, tako veliko izvem, kar me zanima (24%)

da, me zabava (29%)

nepotrebno (47%)

Število vseh glasov: 55

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!