lučka 25
|
Dan. Vidim, da je včerajšnji četrtek po dolgem času uspel. Ste se lepo zabavale. gigi, glede sluzi nič bat. Meni se je ves čas vlekla in to že po 1UZ, tako, da to je od zdravil. Nič bat, je vse v redu. mismis, upam da zgubiš stavo. Kot kaže se ti to napoveduje. zup2, kako je s cisto ne vem, ampak če bi bila kriza bi Reš povedal. Število foliklov za začetek je pa lepo. Koliko pa so bili veliki? Greti, ti si faca. Če je kaak noseča pa noče povedat. Ti nas boš kmalu razveselila s tem, sem ti že pri klomifenkah povedala, da sem ti poslala čarobne žarke za dobro rast foliklov. Evo, jih bom še za vse ostale. Zvezdica, potem pa upam, da bo pot v Rim kmalu tu, če te že toliko matra. za pomivanje oken pa ima Greti prav. Sem že včeraj hotla rečt,pa mi je zgleda ušlo iz glave, ko je pa notri tak prepih. Ne pretiravat. pika.po, a potem ni niča kaj pameten film Avstralija. A za oči spočit pa je. gigi, jutri pa bodo vmesni rezultati še boljši. Tako, da danes zvečer lepo pirčka pit, pa bo. pa vidim, da te palčke matrajo. Drži se. lara, vidim da si spet vsa v pogonu, mal zraka pa to. Skrbiš za kondicijo. shuki, vidim, da si spet v ****u. Pa saj to ni res. Če pa že tako žariš, pa vsaj pri kurjavi prišpara. mojsonček, super za polovičko. Pa kako gre vse to hitro. miška, pa si res čisto zdelana. Če na žurko ne prideš, je pa res hudo s tabo. Upam, da se kmalu pocajtaš, da se vse skupaj umiri. gloria, zvezdica in sonček bi šli že rodit, če bi bilo po njeno, samo ootročka še tako zelo uživata v luksuzu. Še ne vesta, da ju zunaj čaka še boljši luksuz.
|