|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
23.1.2009 13:37:03   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

gloria jest se javim 

...saj bo kmalu sonči....vem da imaš že vsega dosti...veš kaj je pa mene začel zdej matrat....pogrešam bušek pa brcikeuser posted image user posted image user posted image ....Nik je vsakim danom vse večji,skoz neki novga pogrunta in jaz se kr bojim ko bom šla na šiht...saj bo doma pri tašči,ampak vseen...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
23.1.2009 13:40:34   
sonček33
Oh gloria - ne tako razmišljat...do poeltja je še daleč in do takrat boste izjkoristili vsak trenutek. Ti pa verjamem, da pogrešaš brcike...je res noro lep občutek, ko začutiš otroka v sebi.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
23.1.2009 13:43:28   
gigi1
Šuki user posted image  si klicala Garbijela? Nisem angela mislila user posted image

Podganček moj mali user posted image  a tko te je superca zdelala? Saj prehlad je zaradi tega... Tudi mene je superca že 2x tkole zmatrala. Sem tud 1x manjkala pri Miški na žurki zarad nje user posted image . Pocajti se srce. Mi je pa hudo, da te ne bo user posted image

Zarči to ni nič user posted image . Sploh se ne sekiraj user posted image  user posted image

Mojsonček user posted image  user posted image  user posted image  za 1/2 in za 200 user posted image

Glorija kako ste?

Mah..jst sem za en do dva  k...  (ups user posted image ), k delam pa nič ne naredim user posted image , pa sploh se mi ne da delat user posted image , pa dans mi spet palčke dišijo za pop...

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
23.1.2009 13:49:54   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

dela... končnouser posted image user posted image user posted image

Najprej vsem skupaj en lep dober dan,

zdaj pa še moje poročilo z UZ-ja. Folikel je velik 16+, endometrij ena lepa 8-ka, ovulacijski test pozitiven.
Sedaj se gremo samo še UZ-jat, da nam folikel poči. Tako, da prosim hitro me stimulirati, da bo folikel počil danes, čeprav se mi zdi, da bo dr. D kar dobil stavo in bo počil šele v nedeljo. Bad bad folikel user posted image  Tako, da jutri 24.1. imam spet UZ, tokrat bova z Žižiko skupaj čakali na dildo kamerco

Po tem čudovitem UZ-ju, sva se dobili še s Hedi na kavici, tako da mi je bilo dano videti tudi našo lepotičkouser posted image

Zdaj pa hočem stimulacijo user posted image user posted image user posted image

In Pikovit, Murko ne šteje, nekako ti nočem v zelje skakati user posted image user posted image

mismis, bomo dons poskrbele da bo počiluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
23.1.2009 13:53:51   
gloria
Glorija kako ste?

Mah..jst sem za en do dva k... (ups ), k delam pa nič ne naredim , pa sploh se mi ne da delat , pa dans mi spet palčke dišijo za pop...

...oj Gigi...mi dober...teb pa palčke dišijouser posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
23.1.2009 13:53:59   
MBT1979
JUTRI DOGAJA:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zup2 - UZ

mismis - kri + UZ
Hedviga - pregled (dr. Cerar + seksi) 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dejmo punce, dejmo punce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
23.1.2009 14:00:53   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

JUTRI DOGAJA:

zup2 - UZ

mismis - kri + UZ
Hedviga - pregled (dr. Cerar + seksi) 

Dejmo punce, dejmo punce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
23.1.2009 14:07:51   
lučka 25
Dan.user posted image

Vidim, da je včerajšnji četrtek po dolgem času uspel. Ste se lepo zabavale.

gigi, glede sluzi nič bat. Meni se je ves čas vlekla in to že po 1UZ, tako, da to je od zdravil. Nič bat, je vse v redu.

mismis, upam da zgubiš stavo.user posted image  Kot kaže se ti to napoveduje.

zup2, kako je s cisto ne vem, ampak če bi bila kriza bi Reš povedal. Število foliklov za začetek je pa lepo. Koliko pa so bili veliki?

Greti, ti si faca. Če je kaak noseča pa noče povedat. Ti nas boš kmalu razveselila s tem, sem ti že pri klomifenkah povedala, da sem ti poslala čarobne žarke za dobro rast foliklov. Evo, jih bom še za vse ostale. user posted image

Zvezdica, potem pa upam, da bo pot v Rim kmalu tu, če te že toliko matra. za pomivanje oken pa ima Greti prav. Sem že včeraj hotla rečt,pa mi je zgleda ušlo iz glave, ko je pa notri tak prepih. Ne pretiravat.

pika.po, a potem ni niča kaj pameten film Avstralija. A za oči spočit pa je.user posted image

gigi, jutri pa bodo vmesni rezultati še boljši. Tako, da danes zvečer lepo pirčka pit, pa bo. pa vidim, da te palčke matrajo. Drži se.

lara, vidim da si spet vsa v pogonu, mal zraka pa to. Skrbiš za kondicijo.

shuki, vidim, da si spet v ****u. Pa saj to ni res. Če pa že tako žariš, pa vsaj pri kurjavi prišpara. user posted image

mojsonček, super za polovičko. Pa kako gre vse to hitro.

miška, pa si res čisto zdelana. Če na žurko ne prideš, je pa res hudo s tabo. Upam, da se kmalu pocajtaš, da se vse skupaj umiri. user posted image

gloria, zvezdica in sonček bi šli že rodit, če bi bilo po njeno, samo ootročka še tako zelo uživata v luksuzu. Še ne vesta, da ju zunaj čaka še boljši luksuz.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
23.1.2009 14:19:03   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Šuki user posted image  si klicala Garbijela? Nisem angela mislila user posted image

Mah..jst sem za en do dva  k...  (ups user posted image ), k delam pa nič ne naredim user posted image , pa sploh se mi ne da delat user posted image , pa dans mi spet palčke dišijo za pop...
Sem klicala pa je nedosegljiv, očitno ma angel preveč delauser posted image

Pust palčke pr gmah, veš da niso zdej dobreuser posted image user posted image

Sej bo bolje.user posted image

Lučka - zdej k ni več panike s plinom, mam jest lastno kurjavo, bomo res pršparal.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
23.1.2009 14:22:56   
MBT1979

gigi1, sej bodo v soboto super novičke pa boš spet dobre volje in bodo papirji drug teden kar leteli po zrakuuser posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
23.1.2009 14:24:44   
zarja1
Mah..jst sem za en do dva  k...  (ups user posted image ), k delam pa nič ne naredim user posted image

to pa vem, da ni res......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
23.1.2009 14:30:59   
MBT1979
Oj, sem smotana. Sem prej objavila navijanje za petek in ne sobotouser posted image . Dnevi tako hitro minevajo. Popravljam
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JUTRI DOGAJA

Gigi - UZ
Mišmiš - UZ+kri

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dejmo punce, dejmo punce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
23.1.2009 14:39:33   
T1979
mbt1979 vidim te. user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
23.1.2009 14:41:17   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

o, pozdravljena T1979user posted image  kako špike?

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
23.1.2009 14:43:08   
mismis

Oj, sem smotana. Sem prej objavila navijanje za petek in ne sobotouser posted image . Dnevi tako hitro minevajo. Popravljam

JUTRI DOGAJA

Gigi - UZ
Mišmiš - UZ+kri

MBT je pa zaljubjena, MBT je pa zaljubljena user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
23.1.2009 14:45:40   
mismis
A se je naša Hedi že kaj javila, da vidimo kako je ona opravila pri dr. Cerarju in seksiju user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
23.1.2009 14:45:57   
T1979
[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://i200.photobucket.com/albums/aa184/neviane/nika/angelsmile.jpg&imgrefurl=http://www.forum.hr/showthread.php%3Ft%3D398927%26page%3D2&usg=__9JHS8GaySm2bNp1y4n-JZ4KCaZU=&h=768&w=1024&sz=68&hl=sl&start=27&tbnid=cEq89lxY1ANF5M:&tbnh=113&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3Dsmile%2Bmahanje%26start%3D18%26gbv%3D2%26ndsp%3D18%26hl%3Dsl%26sa%3DN][/link]

mismis stimulacija, da bodo folikli prej popokal. user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
23.1.2009 14:46:37   
T1979
oooo ni slikice.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
23.1.2009 14:47:55   
T1979

o, pozdravljena T1979user posted image  kako špike?

ma grejo, sej veš, da sem že profič, je blo že tolk postopkov. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
23.1.2009 14:49:05   
mismis

oooo ni slikice.

pa je res ni user posted image  

a je bilo kaj takega???

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
23.1.2009 14:50:22   
T1979
user posted image

a bo zdej ratal.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
23.1.2009 14:50:58   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

JUTRI DOGAJA

Gigi - UZ
Mišmiš - UZ+kri

MBT je pa zaljubjena, MBT je pa zaljubljena user posted image user posted image user posted image

pa še res jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
23.1.2009 14:51:02   
mismis
o je, je ratal, na ta veliko je ratalo user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
23.1.2009 14:54:19   
Shuka

[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://i200.photobucket.com/albums/aa184/neviane/nika/angelsmile.jpg&imgrefurl=http://www.forum.hr/showthread.php%3Ft%3D398927%26page%3D2&usg=__9JHS8GaySm2bNp1y4n-JZ4KCaZU=&h=768&w=1024&sz=68&hl=sl&start=27&tbnid=cEq89lxY1ANF5M:&tbnh=113&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3Dsmile%2Bmahanje%26start%3D18%26gbv%3D2%26ndsp%3D18%26hl%3Dsl%26sa%3DN][/link]

Ful dobra slika, sam ugotovit morm še kaj predstavljauser posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
23.1.2009 14:57:57   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Ful dobra slika, sam ugotovit morm še kaj predstavljauser posted image user posted image user posted image

a dej shuki ti si žleht.user posted image  sej mal niži je ratal.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Glasbeni vrtiljakec
klitia

Morda ste kupili ali so vam podarili glasbeni vrtiljakec za vašega dojenčka. Ste zadovoljni z njim? otrok lepše zaspi in se umiri?

Da (50%)

Ne (26%)

Včasih (24%)

Število vseh glasov: 42

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!