kajsica
|
Dober večer vsem skupaj! Hvala Bogu, da je konec praznikov.....dost jih imam, vsaj kar se hrane in letanja tiče! Vidim da me malo pogrešate...no ja saj vas uletim pogledat, da vidim kake novičke so kaj in lej ga šok!!!! Zarjica, draga moja, še vedno navijam zate, naj se je če se je moral poslovil samo eden....a nisi ti danes imela tak malo skriti randi s tvojim dr.G? kako je kaj bilo? Babika moja drži se!!!! 112233....po zmrznjenčka lahko greš takoj naslednji mesec, če si na GK. Si moreš pa prvo uredit novo napotnico in dobit številko pri sestri Miri. Počakat moreš edino v primeru, če je abrazija, tako pa žal , ker je šlo po naravni poti....hop v novo akcijo. Ostalo kar je pa potrebno pa se boš itak dogovorila, ko boš šla po napotnico. Pa še en nasvet (seveda, če si na GK), ti kar pojdi v Leonišče tisti dan, ko dela tvoj G in samo v sprejemni reci, da si prišla samo po napotnico. Še bolje pa je, če jim samo mail napišeš in poudariš, da rabiš samo napotnico po neuspelem postopku. Gigi, vidim da te ta tvoj s-fakt spet daje...bogica...se kar spomnem kaj je z menoj delal....Moram pa ti povedat, da vsi občudujejo tvoj izdelek.... Kruce, vidim da me malo pogrešaš. Ja sem se dala malo na pavzo. Vidim da imaš začetne nosečniške težave ...saj bo, saj bo...Ja to 4 peresno deteljico ko si jo nam tako lepo poklonil, je pa zelo občudovala moja mami, ki je nora na take zadeve in res zna ceniti ročne izdelke..pikola če ji ne bi povedla kakšna pozornost je bila to, bi še brez nje ostala...imaš zs. bbpikica, ti pa kar danes na Reškota...bravo punca....ja jaz se ga tudi spomnem kot prijaznega strica.Takrat ko sem iskala drugo mnenje, si je tudi za naju vzel pol ure ob polni ordinaciji. Vsaka mu čast! Mišmiš....kdaj se vidimo.....mislim da se kmalu . Uganeš kje? Miška, menda pa ja ne boš v takem drilu kot si bila sedaj decembra? Gretka, hvala tebi in tvojemu možeku!!! Res sta zlata!!!! Se opravičujem ostalim, ki vas nisem omenjala, babike in fantje....še vedno sem z vami! Pa lep večer!
|