|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
4.1.2009 18:18:52   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Grethy, pozdravi in poljubčkaj Blančico!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

ja kako hudi.ča, če me pa ne šljivi pet posto ... jo kličem, pa ima zmrznjen telefon ... pa ji napišem sporočilo tu na forumu, pa spet nič ... jo spet kličem, zvoni, pa se tajfl mejhn ne javi in kaj čem zdej ?????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 201
4.1.2009 18:29:14   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Grethy, pozdravi in poljubčkaj Blančico!user posted image

ja kako hudi.ča, če me pa ne šljivi pet posto ... jo kličem, pa ima zmrznjen telefon ... pa ji napišem sporočilo tu na forumu, pa spet nič ... jo spet kličem, zvoni, pa se tajfl mejhn ne javi in kaj čem zdej ?????

Ja ti ti lumpa tkole tebe ignoriratuser posted image user posted image user posted image user posted image   to pa ni lepo od nje.

Zarjica srčica kako si držim pestke zate in ful navijam da je vse O.K.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 202
4.1.2009 18:45:03   
lara light
Grethka, ma ne jokcat, po mojem ima le popoln nedeljski odklopuser posted image

Za Zarjicouser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 203
4.1.2009 18:56:23   
Kruce Fiks
ob 18.32 na temi; Nismo še obupale kljub 40 +
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

O moja greti. že dva dni se spravljava k vama pa včeraj pridema ven in vidim, da vajinega avta ni več pred bajto. Zdajle spet pa imate enega viška, tako da... ni sreče...

upam da se najdeta....

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 4.1.2009 19:02:42 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

Neposredna povezava do sporočila: 204
4.1.2009 19:22:05   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

ob 18.32 na temi; Nismo še obupale kljub 40 +
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

O moja greti. že dva dni se spravljava k vama pa včeraj pridema ven in vidim, da vajinega avta ni več pred bajto. Zdajle spet pa imate enega viška, tako da... ni sreče...

upam da se najdeta....

Kruce bohlonej user posted image user posted image user posted image ,

sem ji že odgovorila :

user posted image user posted image user posted image ja matr duš ... smo kukr ene srote ... prej k sem pa klicala sta pa vidva glih zakurblala avto in šla ... dizastr .. .sosedje smo, pa zgleda da si bomo okol 1.maja vošli nov let ko prvič pridem o skup po novem letu ... user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 205
4.1.2009 19:30:05   
Fargesia

Grethka, ma ne jokcat, po mojem ima le popoln nedeljski odklopuser posted image

Za Zarjicouser posted image

uf uf...tale je pa dober za učke napast!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 206
4.1.2009 19:35:02   
Bumo
Hej, tako redko sem tu gori, da me je prav sram.
Mi popoldan ful slabo rata in me drži cel vecer in noc. Mesa videt ne morem,
prej pa ni blo kosila, če ni blo vsaj malo mesa. Mi smrdi do konca. No, bom pa pač bolj vegetarijanska za cas, dokler bo to trajalo. Pa tud malo se psihično boljše počutim, ker ne jem živali.

In kaj jaz zdaj tu gor nekaj berem? zarja, pa 111223, pa kaj vas tako zajebavauser posted image .

Punce obljubim, da se kmalu vrnem navijat, pa objemčke talat....sam naj mi malo mine to, da bom vsaj
normalno funkcionirala.

Lupčka vsemuser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 207
4.1.2009 19:46:21   
miska73
Čer deklice moje in seveda Kruce.
Je prvi del praznovanj za mano. Jutri pa ... bljak fuj... spet šiht.
No jutri bo verjetno kr fajn, ker se bo treba z vsemi polubčkat pa lepe želje potalat...

Zarji  moja, jst še kr držim pestke zate in čakam novih novic od tebe.

BBpiki super si tole štartala v novo leto. Pa z atom si imela cel čvek. Upam, da bo pri tebi ponovitev Lučkine zgodbe.

Pikovitka jst bom tudi kak dan toplic udarila pred postopkom. Ni ga čez pravi relax. Uživaj.

Dajči user posted image za tvoj športni duh.

Gigi, kje si?

Nata,  dobrodošla.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 208
4.1.2009 20:12:34   
Kruce Fiks
Mojo pa boli tam spodaj kot dan pred user posted image .
Zdaj me pa najeda....user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 209
4.1.2009 20:20:35   
Pija76
Punce moje, vam sporočam, da vas bom za nekaj časa mogla zaradi gužve dati na drugi tir, žal mi je, mislila bom na vas zelo, navijala za vas, ve pa pišite lepe novičke, da mi boste veselje,ko bom pokukala gor user posted image . Uživajte, pazite nase in dobr štartajte ju3!

Neposredna povezava do sporočila: 210
4.1.2009 20:35:00   
miska73
Pija ne se prekurt. Pa upam, da se ti gužva čimprej konča.
Ti pa le glej, da predvsem kak žur ne zamudiš.

Kruce, zdrži.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 211
4.1.2009 20:38:17   
11122379b
Punce moje, tole je vse skupaj en velik D..K!!!user posted image user posted image user posted image Danes leti iz mene kar v kosih in jutri ne grem nikamoruser posted image user posted image user posted image !! Vse kar bom naredila je, da bom poklicala in sporočila kako pač je! Sem na wc ujela 5cm kos tkiva, ki je bilo saj-vemo-kajuser posted image user posted image user posted image . Ni mi fino in vse me boli spodaj in kljub sončku je bil tole en grd dan... Zelo ste mi v pomoč in cenim vaše vspodbude, pa vendar bo treba tole nekako predelat... A mi lahko poveste po kolikem času grem lahko po zmrznjenčka??? Hvala za vse...

Novi članici pa en TOPEL POZDRAV, da ne bo vse tako črno!!!user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 212
4.1.2009 20:59:52   
Grethy
11122379b user posted image user posted image user posted image glavo gor punca, vem da je hudo, je treba izjokat, ni kaj, pol pa tako kot praviš, po zamrznjenčke ...

Pa res misliš da je kr konec ... kaj pa če bi se vseeno šla pokazat ???

Za zamrznjenčke pa ne vem ... bodo punce povedale ...

(odgovor članu 11122379b)
Neposredna povezava do sporočila: 213
4.1.2009 21:23:44   
gloria
A mi lahko poveste po kolikem času grem lahko po zmrznjenčka??? Hvala za vse...

...nekje v treh mescih greš lahk....žal mi je da se ni dober končalo....drži seuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 214
4.1.2009 21:25:43   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

A mi lahko poveste po kolikem času grem lahko po zmrznjenčka??? Hvala za vse...

...nekje v treh mescih greš lahk....žal mi je da se ni dober končalo....drži seuser posted image user posted image user posted image

...če si v lj. je tko...nisem glih na tekočem kje siuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 215
4.1.2009 21:28:03   
pika.po
11122379b user posted image user posted image user posted image . Zjokaj se, pošlji vse v *****, potem pa glavo pokonci in z novim upanjem in voljo po pingvinčka.

Kako gre točno s pingvinčki ne vem, ker jih sama žal nisem imela. Ampak mislim, da so punce tule gor že razlagale, da greš lahko po njih že kar takoj v novem ciklusu.  Na nov postopek pa je treba počakat 3 user posted image . No ti bo bolj natančne informacije dala katera, ki je šla čez to proceduro.

Punce a se za 1. M šteje že tista po postopku ko ni ratalo? Sem neučakana in bi šla rada čimprej v nov postopek. user posted image  (sej katera pa ne, a ne user posted image )

(odgovor članu 11122379b)
Neposredna povezava do sporočila: 216
4.1.2009 21:31:12   
bbpikica
Bumo a tebe pa tkole matrauser posted image  želim ti, da bo kmalu bolje.

Pija pazi nase in ne se preveč naprezat user posted image

Miška zoprno da je že konec praznikov pa saj se bomo navadle.

11122379b žal mi je zate ampak slej ko prej bo uspelo vsem nam

Kruce a tebe je pa začela nosečniška panika dajatuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 217
4.1.2009 21:33:25   
gloria
Punce a se za 1. M šteje že tista po postopku ko ni ratalo? Sem neučakana in bi šla rada čimprej v nov postopek. (sej katera pa ne, a ne )

...ja pri meni je bilo dvakrat tko da se je štela prvauser posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 218
4.1.2009 21:51:49   
pika.po
Zarja kako si? Mislim nate in držim pesti, da se bo vse srečno izteklo.
Šccccccccccc tile nesramni izcedki in krvavitve. user posted image user posted image user posted image  za srečo!
Drži se punca!

bbpikica bravo za prvo špikico. Naj ti fensišmensi šik pero prinese samo srečo! user posted image   user posted image user posted image user posted image

Žiži user posted image user posted image user posted image  tudi za tvoje drogeraštvo.  user posted image   Naj te tale S-fact ne zdela preveč! Še malo, pa boš zagledala user posted image user posted image !

Nata80 dobrodošla! user posted image user posted image user posted image

Gretka helou! Nas z Blanč (btw. kako otroc, so pridni ubogajo? user posted image ) lepo zabavata ko se takole iščeta naokoli. user posted image user posted image user posted image  

Kruce brez panike, upam in verjamem da ni nič narobe in držim pesti za tvojo Kruciko!user posted image user posted image user posted image user posted image

Helou tudi vsem ostalim! Zdaj grem pa v akcijo, da bom fit za nove delovne zmage! Kako so pasale tele počitnice! Jaz bi šeeeeeeee! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 219
4.1.2009 22:02:53   
kajsica
Dober večer vsem skupaj!

Hvala Bogu, da je konec praznikov.....dost jih imam, vsaj kar se hrane in letanja tiče!

Vidim da me malo pogrešate...no ja saj vas uletim pogledat, da vidim kake novičke so kaj in lej ga šok!!!!

Zarjica, draga moja, še vedno navijam zate, naj se je če se je moral poslovil samo eden....a nisi ti danes imela tak malo skriti randi s tvojim dr.G? kako je kaj bilo? Babika moja drži se!!!!

112233....po zmrznjenčka lahko greš takoj naslednji mesec, če si na GK. Si moreš pa prvo uredit novo napotnico in dobit številko pri sestri Miri. Počakat moreš edino v primeru, če je abrazija, tako pa žal user posted image , ker je šlo po naravni poti....hop v novo akcijo. Ostalo kar je pa potrebno pa se boš itak dogovorila, ko boš šla po napotnico. Pa še en nasvet (seveda, če si na GK), ti kar pojdi v Leonišče tisti dan, ko dela tvoj G in samo v sprejemni reci, da si prišla samo po napotnico. Še bolje pa je, če jim samo mail napišeš in poudariš, da rabiš samo napotnico po neuspelem postopku.

Gigi, vidim da te ta tvoj s-fakt spet daje...bogica...se kar spomnem kaj je z menoj delal....Moram pa ti povedat, da vsi občudujejo tvoj izdelek....

Kruce, vidim da me malo user posted image  pogrešaš. Ja sem se dala malo na pavzo. Vidim da imaš začetne nosečniške težave user posted image ...saj bo, saj bo...Ja to 4 peresno deteljico ko si jo nam tako lepo poklonil, je pa zelo občudovala moja mami, ki je nora na take zadeve in res zna ceniti ročne izdelke..pikola če ji ne bi povedla kakšna pozornost je bila to, bi še brez nje ostala...imaš zs.

bbpikica, ti pa kar danes na Reškota...bravo punca....ja jaz se ga tudi spomnem kot prijaznega strica.Takrat ko sem iskala drugo mnenje, si je tudi za naju vzel pol ure ob polni ordinaciji. Vsaka mu čast!

Mišmiš....kdaj se vidimo.....mislim da se kmalu user posted image . Uganeš kje?

Miška, menda pa ja ne  boš v takem drilu kot si bila sedaj decembra?

Gretka, hvala tebi in tvojemu možeku!!! Res sta zlata!!!!

Se opravičujem ostalim, ki vas nisem omenjala, babike in fantje....še vedno sem z vami! Pa lep večer!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 220
5.1.2009 0:35:42   
Kicsi

Kicsi, kako si ti? Vse v redu? Vidim, da me pridno loviš....lepo!user posted image

Ojla.Moj gleda zvezdna vrata,pa imam končno to srečo,da sem prišla do RR.
Jaz sem super,sam križ me zelo boli,ampak bom preživela-vse za moje dva user posted image user posted image .Komi čakam sredo,da jih spet vidim.Sem se čist zaljubila v njiju user posted image user posted image .

Oby,G lahko zamenjaš kadar hočeš,ne rabiš nobenega dovoljenja,drgače pa lahko prosiš tudi svojo G za napotnico in v času nosečnosti hodiš na preglede na kliniko.

KruceFiks,brez panike.Tudi mene je na začetku kar pogosto črvičilo,bolelo,špikalo,pa še zdaj me tu in tam.Moraš vedeti,da se zdaj raztezajo maternica,mišice,vezi in vse kar je vmes,to pa malo boli.Počivat,pa če bodo premočne bolečine,lahko vzame tvoja draga kak Buscopan.Želim vama mirno in nebolečo nosečnost.

11122379b,žal mi je ,da tokrat ni šlo,ampak kot sem že napisala,glavo pokonci in novim zmagam naproti.Jutri ti lepo pokliči sestro in se naroči za prvi datum kokr lahko-saj ti bo že sestra povedala koliko časa mora preteči za naslednjo oploditev.En velik user posted image za tolažbo,pa držim pesti za naslednji uspeli postopek.

< Sporočilo je popravil Kicsi -- 5.1.2009 0:36:40 >

Neposredna povezava do sporočila: 221
5.1.2009 5:54:21   
Kruce Fiks
Br'jutr!
Kaj pa vem, kaj sem počel, da mi je toliko kofetkof ratal!user posted image
user posted image
Ma ja, boste že posrebale....

Kajsica, lepo da si se oglasila! Zdaj vem zakaj se mi je en dan med prazniki tako kolcalo! Sta me imele z mamo v zobehuser posted image .

bbpikica in gigi! Eno sočno iglo vama želim.

Zarjica, da bi se ti danes pravljično izteklo....

Miška ti se pa fejst s kremo namažiuser posted image !

Mišmiš tebe bom pa po riti, če boš take zajtrke stregla! Jih boš čisto razvadla!user posted image

Vsem ostalim lep dan! Pridem zvečer in če je kaka sprememba v atejevi ordungi vam poročam!

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 5.1.2009 5:56:17 >

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 222
5.1.2009 6:28:53   
gigi1
Dobro jutro

Kruce hvala za kavico. Glede lecnij mi pa Gretka ni odgovorila, kako se reče E-vitaminu, ki ga je pila Blanči, jaz sem pa tudi malo pozabila na to, ker sem vmes že kupila Evitol user posted image . Hvala ti. Zankrat bo dovolj. Upam pa, da več kot toliko ne bom rabila user posted image . Krucika pa naj res vzame kakšen Buscopan. Na GK ga napišejo ob pozitivnem testu 3x1 tbl na dan.

Mišmiška moja user posted image  tebe pa krepko pogrešam. kako si mi? Hvala na pitanju pri meni špikice OK. Zaenkrat pridelala le en flekec user posted image . O stranskih pa ne bom preveč besed zgubljala, da ne zađinksam user posted image

BB user posted image  user posted image  user posted image  ooo vidim, da ti je Ata dal najboljše kar obstaja user posted image  user posted image  user posted image . To bo zmagovalna kombinacija user posted image

Pikovitka uživajta na morčku. Kako špikanje?

1112233 user posted image user posted image user posted image  Žal mi je, da se je tako končalo. Vendar glavo gor. Imaš zmrznjenčke in te znajo bit zmagovalci. Naj te malo pomirim glede velikih kosov, ki ven letijo. Veliko nas ima po neuspelem postopku take izkušnje. Endometrij je bil bolj debel in zaradi tega so tudi večji kosi "jetrc".

Zarjica kje si ti? Mislim nate mučo fejst user posted image user posted image user posted image

Pija ne mi pregort.

Podganca dej v nižjo prestavo v tem letu v službici. Ni hudič, da se ne da bolj umirjeno user posted image

Dajči nisem bila prav preveč pridna. Sem šla le 1x na spehod. Sem mislila, da bom vsaj 2x user posted image . Sem ser bolj kuhne držala user posted image

Kajšica moja draga. Kako si preživela praznike? Enga objemčka samo zate user posted image

Gretka, Blanči ko se bosta dobili pa polubčkita druga drugo še od nas. Pa le za info...pls kako se reče tistim tabletom, ki vsebujejo 300mg E-vitamina?

Larči lubica moja zlata- Kako si ti meni?

Obika bova nič bat user posted image . Glede G ti pa tudi jaz priporočam, naj ti da tvoja napotnico za vodenje nosečnosti za GK. Problem je v tem, da je večina G v Lju čisto zasedenih in sploh ne morejo več vzeti na koncesijo. V Lju je res kar problem na novo najti spodobnega G (na koncesijo).

Šuki draga luupčka

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Neposredna povezava do sporočila: 223
5.1.2009 7:50:35   
ledenka
jutro, punce user posted image  sem bolj slabo spala... se je dete premetavalo. pa še morfologijo mam danes in sem kot običajno pred pregledom malo živčna user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 224
5.1.2009 9:07:42   
Grethy
Najprej LEP POZDRAV VSEM IN DOBR JUTRČK!

Gigi
tabletkam se reče Ephynal 300 mg capsule molli, ane kako sva midve face z Blančiko ko se nikakor ne ujameva ... dons je pa tko letela na UZ , pa je spet ni ... sam da je vse OK, pa bom že prežvela tud če si avgusta voščiva user posted image user posted image user posted image user posted image ... kako pikanje in prenašanje reakcij???

Kajsi
... kva hudimana se pa tolk zahvaljuješ ... sej veš, da taka kakršna sva sva in te imava rada glih tako kakršna si ... pol je pa vse spontano naprej ... pa pozdrav mi Tigija in ga pobožej v mojem imenu ...

Ajsika ... sej bo vse ok ... user posted image user posted image user posted image user posted image ... go girl ...

Kruce ... a lohk dve kavici ... enostavno ne morem spregledat dons, pa ne vem zakaj ... mam kr zlepljene okice  ...

Pika.po
... če vam je zabavno, sem koj boljš volje ... jaz sem tko al tko en smeško (ja ja sploh dons k je treba spet po dolgem cajtu it na šiht user posted image user posted image user posted image user posted image )

bbpikica kako si kaj ti s tvojimi FENSI špikicami ???

miska73 helou deklca ... sem opazla da tvoja hiper super energija laufa na vseh koncih ... lepo ... škoda ker delam v petek popoldan

Pija76 zmerno štartaj ... kaj ti pa je ... se boš vnela že petega januarja

In en velik HELOU vsem nenaštetim !

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?