Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 30.12.2008 23:01:03
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: LEPOTIČKA55 Ja potem pa nimam kaj, sem pač psiho a ne, a si zdaj zadovoljna? Lej kaj se sikiraš? Gelca je malo fauš, ker je njeno obdobje mimo. Lahko pa še vedno pride.
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 30.12.2008 23:32:54
|
|
|
|
angel_rebelde
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Lej kaj se sikiraš? Gelca je malo fauš, ker je njeno obdobje mimo. Lahko pa še vedno pride. Tvoje obdobje še traja.. bogica
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 31.12.2008 12:21:02
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: LEPOTIČKA55 No zdaj veš , by the way Gina, moja mami te lepo pozdravlja. . Thx! objemi jo v mojem imenu. Vsem vam želim vse lepo v novem letu in veliko zdravja celi družini.
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 31.12.2008 12:27:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala Gina, enako želim tudi vsem vam (joj kot da nimaš zsja, lahko bi ti tja pisala , no kar je je) in veliko sreče in zdravja v novem letu pa ljubezni in vsega, kar si še sama najbolj želiš. Pa pridi na kakšno kavico k meni, velja, se mi zdi, da je že čas a ne.... Tudi tebi en velik pa pozdravi svoje otročičke. Lepe praznike ti želim in veliko daril.
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 31.12.2008 12:43:15
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: LEPOTIČKA55 Pa pridi na kakšno kavico k meni, velja, se mi zdi, da je že čas a ne.... Ja, to bi pa res lahko en dan, po praznikih ko se bom pozdravila.
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 31.12.2008 14:43:26
|
|
|
|
ajataja
|
En teden nazaj me je pri babici stari 80 let čakalo prav luštno darilo čist navadne spodnje hlače tiste starinske za babice številka xxxxxl -pet številk prevelike.Je pač kupila svojo velikost in to kar 5 komadov-hvala babica ful sem jih vesela .Normalno sem jih odnesla za spomin in sem jih podarila naprej moževi teti ki sem ji lepo povedala vso zgodbo pa jih je bila vesela.No,pa le ni bilo tako slabo darilo .
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 31.12.2008 16:45:49
|
|
|
|
MTFP
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajataja En teden nazaj me je pri babici stari 80 let čakalo prav luštno darilo čist navadne spodnje hlače tiste starinske za babice številka xxxxxl -pet številk prevelike.Je pač kupila svojo velikost in to kar 5 komadov-hvala babica ful sem jih vesela .Normalno sem jih odnesla za spomin in sem jih podarila naprej moževi teti ki sem ji lepo povedala vso zgodbo pa jih je bila vesela.No,pa le ni bilo tako slabo darilo . ja babice že vedo kako perilo je fajno za mlado punco. To kar zdaj prodajajo je vse nezdravo in kičasto,hlače kot so jih imele pa one so bile pa zakon. Tako bi zgodbo komentirala moja babica. (Kar se tiče zdravja in to žeže, ampak če se pa dedcu zvečer pokažeš v tistih mama's gatah pa tudi tvegaš da bo postal impotenten do konca življenja). Drugače sem pa danes huda na mojo taščico. Mi je za dedkamraza podarila kavo. Kar sicer ni slabo, pa tako ali tako jo dobim vedno za rojstni dan, za velko noč, za .... . Stvar je v tem da mi je včeraj ponujala kavo, in sem rekla da ne bom pila ker me že pogled na vrečko od kave dviguje želodec, in ga ne smem videti, kaj šele da bi kavo vohala. No danes pa mi da darilno vrečko notri pa mandarine (za katere sem ji prav tako rekla da sem jih en teden non stop jedla sedaj mi pa po njih ni dobro v želodcu), in kava. In dejansko ko sem pogledala v vrečko mi je v trenutku tako slabo postalo..... Saj drugače nimam nič proti njenim darilom, samo danes ko ve, da grem bruhati že če nekdo blizu mene hladilnik samo odpre, bi bila pa lahko prizaneslivejša in mi raje podarila en metin čaj.
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 31.12.2008 21:48:52
|
|
|
|
pika**
|
Dedek Mraz ( se pravi moja mama ) mi je vsako leto podaril-a spodnjo majco, gatke in par nogavic - po njenem okusu. In jasno da sem vsako leto penila , da to DM nima nobene domišljije, vsako leto enak model .... . Zdaj , ko pa to nucam, ker enostavno pozabim kupit , pa nikakor da se vrnejo stari cajti. Za letos sem že pozna za pisemček, ker je mama že sporočila, da je Dedek Mraz užaljen in ne bo več nosil zame Od tašče bo spet kava . Sem že 1000x rekla, da ne pijem kave , pa ne pomaga. Pa buteljka bo in to tista po možnosti , ki smo jo mi lani prinesli. Revica pozabi napisat, katero je od koga dobila . Kaj čmo, leta prinesejo svoje
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?