|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: najbolj zgrešena darila :)
26.12.2008 18:48:01   
Anonimen
Mi smo se pa letos za božič nasmejali kot še nikoliuser posted image
Imam 5 mesečnega bratranca in moj dedek seveda ne zna kupovat daril za dojenčke, tako je svojemu vnuku za božič podaril bon za bencin na tušovi pumpi, ga je kupil spotoma ko je šel tankatuser posted image user posted image user posted image

Verjemite, smeha je bilo dovolj za celo večeruser posted image  Seveda pa mu ni noben zameril, saj je tudi rekel da mora kao stric tankrat, bratrancu pa za ta denar nekaj kupituser posted image

(odgovor članu MTFP)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
26.12.2008 19:00:57   
matejchy
IZVIRNO SPOROČILO: *TaMiKaaaa*

Mi smo se pa letos za božič nasmejali kot še nikoliuser posted image
Imam 5 mesečnega bratranca in moj dedek seveda ne zna kupovat daril za dojenčke, tako je svojemu vnuku za božič podaril bon za bencin na tušovi pumpi, ga je kupil spotoma ko je šel tankatuser posted image user posted image user posted image

Verjemite, smeha je bilo dovolj za celo večeruser posted image  Seveda pa mu ni noben zameril, saj je tudi rekel da mora kao stric tankrat, bratrancu pa za ta denar nekaj kupituser posted image

verjamem da je blo dosti smeha

*** Vse kar počneš, počni z ljubeznijo ***

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
26.12.2008 19:57:30   
tjašun
Najboljše je, da dobim (razen letos) vsako leto kakšen parfum ali pa tiste sete za tuširanje, jaz pa totalni alergik na dišavniceuser posted image . Pa kakšni idijotski krožniki-ki ne pašejo nikamor......

(odgovor članu matejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 53
27.12.2008 10:02:20   
Mesečnica
Jaz sem za 15. rojstni dan od tete dobila lutko dojenčka v naravni velikosti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tjašun)
Neposredna povezava do sporočila: 54
27.12.2008 10:07:50   
Ribica **
Zobna scetka in moja slika v okvirju. user posted image  Od moje mami ene par let nazaj za NL - ker smo glavna darila tisto leto dobili ze za bozic. Naj bi bila navdusena, pa so tekle krokodilje solze .. user posted image

(odgovor članu Mesečnica)
Neposredna povezava do sporočila: 55
27.12.2008 10:16:19   
Anonimen
uuuu, še enega darila se spomnim. od mojega teta in sestrična. itak me ne marata. tokrat sta pa presegli same sebe. pa taki dramaqueen kot sta. jao.
- zamudili sta en mesec z mojim r.d.
- prileteli sta za mano in naredili sceno sredi parkirišča, kao kako sta oni dve dobri
- dobila sem:
- navaden A4 zvezek z napako user posted image
 - firmske promocijske svinčnike user posted image
- parfum, pa se ne parfumiram spljoh user posted image

(odgovor članu Ribica **)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
27.12.2008 17:20:04   
robinzon
Me zanima, a ste kar tiho, ko dobite taka darila, sploh, če se ponavljajo iz leta v leto. Npr., tašča je možu vsako leto poleg darila dala še kakšno kolonjsko vodico ala"crna mačka". Meni je bilo enkrat tega dovolj in sem ji rekla, naj jo vzame nazaj, da ne bo končala v košu, kot njene predhodnice. Je bila malo užaljena, ampak je nehala z dišavami.

A se ljudje sploh zavedajo, da se dišav in raznih "darilnih" kompletov ne podarja. Prvič zato, ker ima vsak svoje"izbrance", kot drugo je pa to tako brezosebno darilo. Razen seveda, če osebe ne poznaš tako dobro, da veš, česa bo vesel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
27.12.2008 17:25:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mesečnica

Jaz sem za 15. rojstni dan od tete dobila lutko dojenčka v naravni velikosti user posted image user posted image user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 58
27.12.2008 17:59:29   
Mala_princeska
Darila je za druge res težko kupovat oz. odvisno od tega koliko te ljudi poznamo.

Jaz sem letos za darilo dobila mehčalec. No, ni ravno zgrešeno darilo, samo mi je malo smešno.

Sem se spomnila na svojo mami, ki mi je vedno za RD in NL podarjala cunje in to take, ki jih potem nisem veliko nosila (raje sem imela, da smo šle skupaj v trgovino ter da sem sama izbirala), pa tiste nagravžne živo flurestenčne nogavice - ok me vsaj v noge ne zebe. user posted image user posted image user posted image

Meni so zgrešene buteljke oz. steklenice z vinom - si jih lahko vsako leto menjamo user posted image user posted image user posted image .

Tast mi je letos rekel, da sva mu z mojim že lani podarila isti brivnik (komplet Gilete), pa se ne spomnim, je pa mogoče da je podoben.... user posted image user posted image  - bo imel pač rezervo, drugo leto bom pa bolj glavo uporabljala pri kupovanju daril.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
27.12.2008 18:44:27   
MADMAX
No kaj pa pravite na to za 30. rojstni dan sem od stare mame dobila 1 kg domačega krompirjauser posted image  iz njenega vrta.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 60
27.12.2008 18:45:35   
tanjusi
No kaj pa pravite na to za 30. rojstni dan sem od stare mame dobila 1 kg domačega krompirja iz njenega vrta.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ne se hecat no!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu MADMAX)
Neposredna povezava do sporočila: 61
27.12.2008 19:14:01   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: MADMAX

No kaj pa pravite na to za 30. rojstni dan sem od stare mame dobila 1 kg domačega krompirjauser posted image  iz njenega vrta.

Jaz bi bila čist vesela, ko mi nihče nikdar ne podari kakšnega nešpricanega krompirja, pravzaprav sploh nobenega, pa ko sem nora na domačo zelenjavo, pa ko mi noben pravzaprav ne podari nič za rojstni dan. Čeprav kila je bolj malo, par krompirčkov, ne bi bilo za eno kosilo za nas 5.

(odgovor članu MADMAX)
Neposredna povezava do sporočila: 62
27.12.2008 19:22:20   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: robinzon

A se ljudje sploh zavedajo, da se dišav in raznih "darilnih" kompletov ne podarja. Prvič zato, ker ima vsak svoje"izbrance", kot drugo je pa to tako brezosebno darilo.

Kaj pa vem...meni so darilni kompleti lahko čist ok, če mi jih kdo podari. Nimam izbrancev, nismo vsi take sorte. Zato sklepam, da bodo ljudje tega veseli, ne zavedam se, da je kdo prefin za kakšen nivea darilni set, res ne, če pa je, naj ga pa v koš vrže. sama sicer podarjam raje kaj drugega, bolj uporabnega ponavadi, tudi v stilu domačega krompirja, pravzaprav lažem, krompirja pridelam premalo, zato raje dam domačo zelenjavo, domače čajčke, peteršiljčke, šetrajčke, rožmarine in podobno, al pa spečem kaj dobrega. 
Pri parfumih je pa res velik riziko, tam pa res skoraj ne moreš zadeti, razen če poznaš točno znamko, ki jo nekdo uporablja. Na meni recimo 99,99% parfumov smrdi.

Če odštejem kakšne res banalne fore, kot je punčko kupit 15-letnici in podobno, se mi zdi, da imamo mal prepolne riti.

(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 63
27.12.2008 22:33:04   
Kaštrun
Meni je pa fino povedal Erazem B. Pintar v kolumni v reviji Lady. Napisal je nekaj v tem stilu, da naj bi si ljudje podarjali darila ki se lahko:
- popijejo
- pokadijo
- pojejo ali pa
- posexajo user posted image
Šele nazadnje je bil denar. Vse ostalo naj bi bilo izživljanje lastnih potreb.

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 64
27.12.2008 22:39:04   
Anonimen

Eno od boljsih daril. Jaz bi se priporocila se za naslednje leto.

(odgovor članu MADMAX)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
27.12.2008 22:42:37   
skuštrana
No kaj pa pravite na to za 30. rojstni dan sem od stare mame dobila 1 kg domačega krompirja iz njenega vrta.

Uh, jaz bi tudi, ker temle kar lahko danes nabaviš v trgovini je težko rečt krompir...

He, he, vidim da nisem edina, ki se nebi branila tega krompirja user posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 27.12.2008 22:43:10 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu MADMAX)
Neposredna povezava do sporočila: 66
27.12.2008 22:45:09   
Anonimen
He, he, vidim da nisem edina, ki se nebi branila tega krompirja user posted image

Nisi, nisi user posted image .

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
27.12.2008 23:02:12   
Anonimen
user posted image user posted image Letošnji rojstni dan si bom zapomnila za vse večne časeuser posted image user posted image .

Od mojega babica je res že ful stara in je bila na eni gasilski al kakšni veselici, jo je soseda peljala, da ji ne bo dolgčas.
In na tej veselici je bil srečelov. Babica zadane darilo, zavito. Prinese domov, odvije in ker ni vedela kaj za vraga je to, je lepo meni naprej podarila. Saj ko mi ga je izročila je rekla, da ne ve zakaj se to uporablja, kot nekakšen miksar...
No in jaz to odprem, seveda moj in otrok sta bila zraven. Notri pa VIBRATOR.user posted image user posted image user posted image Take lepe roza barve.user posted image user posted image user posted image
Babi prav, sej ti boš vedla zakaj točno je to, za zelenjavo ali sadje. Ma sem mislila, da me bo kap.

Pa mojmu je podarila gate še od svojga moža, se pravi od njegovega dedka. Res, da so bile še zapakirane, ampak vseeno,.... za crknit.
Pa mojemu sinčku je kupila trenirko s srčki, pa bleščicami,... res ga biksa ta naša babi.

Za letošnje praznike se je pa vdala, in nam kar lepo denar dala.

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
27.12.2008 23:29:12   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barika
Lani sem od svoje stare mame (90 let) dobila tiste "taprave" spodnje hlače, ki jih nosijo stare stare ženske, nisem vedla a bi se jokala ali smejala.

A imava midve slučajno isto staro mamo??? Ker sem tudi jaz dobila tako darilo od ravno toliko stare mam'ce user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 69
27.12.2008 23:38:26   
eya
joj, tale babi z vibratorjem je pa hudauser posted image  no, pa še par ostalih tud...koledar z letnico 1997user posted image ...pa še je bilo smeha...

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 70
27.12.2008 23:48:15   
Bong
Mislim, da ste ene preobčutljive glede daril - sploh tisto z mesom (sindikat pač da meso, 80% ljudi je meso - bodite srečni da sploh kaj dobite), parfumi, krompirjem,...

Tumasta darila so edino tiste gate, dojenčki za 15-letnico, trenirka z bleščicami za fantka,.. - take očitno neprimerne.

Ker pa ljudje, ki vam niso tako blizu ne morejo do potankosti vedeti ali ste alergične na parfume, da sovražite nevemkatero barvo in takšne malenkosti bodite raje srečne, da so se sploh spomnili na vas in vam nekaj kupli. user posted image
In se mi zdi neprimerno obsojat ljudi, češ kakšni so ker hočejo vam nekaj lepega kupit, amapk vas pač premalo poznajo in zgrešijo.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 71
28.12.2008 0:05:00   
Nikita***
IZVIRNO SPOROČILO: Bong

Mislim, da ste ene preobčutljive glede daril - sploh tisto z mesom (sindikat pač da meso, 80% ljudi je meso - bodite srečni da sploh kaj dobite)

Ja, sem pač po tvojih merilih preobčutljiva. Raje bi videla, da NIČ ne dobim, kot pa da mi vsako leto podarjajo truplauser posted image
Tudi glede dišav sem (pre)občutljiva. Škoda se mi zdi, da nekdo zapravi veliko denarja za parfum, ki mi ni sede ali pa ni takšen, ki ga uporabljam. Res potrata denarja, ker to ni nekaj €, pač pa 50. Razen, če ne gre za kakšen cenen parfum za nekaj evrov. Pa še na tistih bi se nabiral prah, ker ne vem, če bi ga vrgla v smetiuser posted image

< Sporočilo je popravil Nikita*** -- 28.12.2008 0:07:24 >

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu Bong)
Neposredna povezava do sporočila: 72
28.12.2008 0:16:15   
nejcko
Se strinjam z Bong.

Meni osebno je tole obdarovanje popolnoma mimo in zato sem vesela, da se v naši familiji prakticira darilo "keš na roko", straša sta pa itak zadnjih cca 20 let skorajda prepovedala kakršnakoli obdarovanja zase (ok, kakšne malenkosti ala šopek so dopustne).
Tudi mi2 z možem se ne obdarujeva oz. če že, si podariva praktične in uporabne stvari po predhodnem dogovoru. vesela sem tudi, da smo s prijatelji nekako prekinili tradicijo novoletnega obdarovanja, rojstnih dnevov večina niti ne praznuje, tako da se je takim kiksom lahko izogniti.

Dejstvo je, da imamo več ali manj vsi polne riti vsega, da nihče pravzaprav nič konkretnega ne rabi, da ima itak vsak svoj okus, ki ga pač drugi nujno ne poznamo itd., tako da je kupovanje daril dandanes resnično postalo že nočna mora. Še za otroke, ki imajo itak polno rit vsega (od oblek do igrač), je težko kaj pametnega kupiti, kaj šele za odraslega.

Jaz osebno sem vesela vsakega darila, če ga sploh dobimuser posted image , ker vem, da mi ga je oseba podarila iz srca. Trenutno se ne spomnim nobenega res zgrešenega darila, pa je gotovo bilo tudi kakšno tako kdaj vmes, ampak sem resnično v vsakem darilu skušala najti kaj pozitivnega ... če drugega ne, dobro voljo obdarovalca.
Ker pa vem, da so ljudje danes postali blazno kritični in nosvihajoči, če že moram komu kaj podariti, pri meni rulajo še vedno flaše (vino, viski ipd.), kofe, čokolade ... in seveda knjiga za malo bolj tesne prijatelje.

(odgovor članu Bong)
Neposredna povezava do sporočila: 73
29.12.2008 15:45:41   
mišk
Naša 14 mesečnica pa je ravno v soboto od tasta dobila za božička modelček avta Peugeot 406 coupe, na takem plastičnem podstavku. user posted image  Seveda je ta modelček takoj, ko ga je dobila v roke šel po tleh, stranska ogledala so se odlomila,... Pa še klical nas je, da naj pridemo na obisk in po božička.
No, pa sej je dobr, ampak mislim, da bi bilo to darilo bolj primerno za mojega moža, kot za enoletnico.user posted image

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 74
29.12.2008 16:56:25   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: Mesečnica

He he, preventiva da ne bi prehitro začela otročke delat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?