Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Hitro, enostavno in nevsakdanje 29.12.2008 10:35:45
|
|
|
|
1ksantipa
|
Haha, sem se mogla nasmejat. I am watching you, hehe. Ugani, od kod je to. Sicer pa ta piščančji žur poznam, je super in ga bom pripravila danes, ko dobim velepomembne obiske iz službe. Madona, še med prazniki mi ne dajo mira!
|
|
|
|
RE: Hitro, enostavno in nevsakdanje 29.12.2008 14:31:19
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK http://www.kulinarika.net/recept/mesne_jedi/Piscancji_zur-2789.html Evo! Tole naredi. Hitro, enostavno, malo dela, ni preveč "drago"... Cukrček, a pa daš to sladko ali kislo smetano, pa ali nič jajca vmes ne zamešaš?
|
|
RE: Hitro, enostavno in nevsakdanje 30.12.2008 18:05:04
|
|
|
|
muška
|
sladka smetana je ! Pa nič jajc!
|
|
|
|
RE: Hitro, enostavno in nevsakdanje 30.12.2008 18:07:34
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK http://www.kulinarika.net/recept/mesne_jedi/Piscancji_zur-2789.html Evo! Tole naredi. Hitro, enostavno, malo dela, ni preveč "drago"... Cukrček, a pa daš to sladko ali kislo smetano, pa ali nič jajca vmes ne zamešaš? Jaz dam pol sladke pol kisle, pa nič jajc... Iz tega rata omaka. Najboljši so zraven njoki.
|
|
|
|
RE: Hitro, enostavno in nevsakdanje 31.12.2008 16:34:50
|
|
|
|
tanjusi
|
če še kdo danes tole odpira, kaj nardite zraven piščančjega žura, solato planiram njokov nimam, kake testenine mogoče? Svetujte prosim
|
|
RE: Hitro, enostavno in nevsakdanje 31.12.2008 16:51:15
|
|
|
|
zvesta
|
Jaz naredim najraje njoke. Bi pa pasali še kruhovi cmoki, testenine pa tudi.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Priredite otroško koktejl zabavoBrezalkoholna koktejl zabava bo najbolj navdušila starejše otroke in najstnike, pa tudi najmlajši se bodo razveselili sr...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?