Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj bi ve naredile??????? 26.12.2008 11:43:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Sama je imela v življenju smolo,zato tudi tebi ne privošči sreče.Sram jo je lahko,namesto,da bi bila srečna,da si si ustvarila lepo življenje.
|
|
|
|
RE: Kaj bi ve naredile??????? 27.12.2008 16:54:28
|
|
|
|
roberta
|
ah, daj no. a si stara 5 let ali kolk že 34? ta tvoja mati že celo življenje manipulira s tabo in če ne boš nekaj naredila glede tega, da se osamosvojiš od nje, bo vedno nadzorovala tebe in tvojo družino. ona nima nič za komentirat! ona se nima nič za vtikat v vaše življenje! ona ne bi smela imeti nobenega glasu, ko se odločate o čemerkoli! ona te nikakor ne bi smela tako prizadeti s svojimi besedami, da nas sprašuješ, če je ok, da imaš še enega otročka! ker je ona SAMO tvoja mati. ti pa si zdaj že "velika" in imaš svojo družino. in če vam gre dobro in ste zadovoljnji, potem res ne vem v čem je problem. ji verjemeš? verjameš, da ima mati prav? namesto nje, raje z možem govori o tem. njo pa sicer obvesti o zadevah, a ji v naprej povej, da te njeno mnenje ne zanima. morda še to: če bi bila v zdravem razmerju do nje, bi ob teh komentarjih morala samo zamahniti z roko in reči: "ah, mati. kaj pa govoriš neumnosti". in se obrniti stran. ko bi bo uspelo to, si na konju. do tja, pa te čaka še peklenska vožnja. če se je boš lotila. vso srečo.
|
|
|
|
RE: Kaj bi ve naredile??????? 28.12.2008 10:16:39
|
|
|
|
lotty4
|
Nimam komentarja. Pa kaj je s tem mamam. Ti povem, da ko sem jaz zanosila, je od moža mama bila čist šokirana, ja kako pa saj nista poročena. To pa ne bo šlo. Tud ni bila prov nič vesela, prej čist razočarana, ker bo otrok rojen v izven zakonske zveze. No midva sva se potem poročila ampak mi je tud dala vedet da fantkov ne mara... Se pravi bi bilo čist vseeno al sva poročena al pa ne če bi se rodil fantek bi bila strašna polomija. Rodila se nama je hčerka. Naj povem da je sedaj do nje vsa sladka, moja hčerka pa jo neverjetno zavrača. Ni še stara eno leto, pa hodi kar mimo nje kot da je ni, pa čeprav jo kar naprej ugovaraja in boža po glavi, noče ji dat lubčka, sploh je ni vesela ko pride na obisk, ko v primeru čepride na obisk ata (njen mož) kar vriska od veselja. Jaz pa si mislim, palica ima dva konca ona je mene psihično "tepla in mučila" z njenimi besedami med najbolj blaženimi meseci, sedaj pa ko imamo vse kar mi je naprej zmetala, poroko in punčko, ji hčerka vrača in je ne šmirgla čeprav je tako priliznjena. Bodi vesela in uživaj v nosečnosti. Sploh se ne sekiraj vse se bo uredilo, če ne takoj pa malo kasneje. Držim pesti zate in tvojo bebico, družinica pa naj ti še naprej stoji ob strani in skupaj se veselite dogodka, ko boste jokali samo od sreče.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?