Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:58:37
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: kasso Kaj lahko pomeni, če premika glavo levo, desno...ali boli uho Varja je danes en hud sitko....če jutri ne bo boljše, jo peljem k zdravniku. za Varjo. Če premika glavo v levo in desno ti ne znam povedati, če gre za bolečine v ušesih, vem pa, da gre velikokrat za to, če se vlečejo za uhlje. ja tuid jaz to sumim ..ima tudi vnete očke (dajem ji kapljice Tobrex) in iz nosa ji teče, a vročine nima....z desno roko pa si pogosto šari okrog desnega uhlja pri treh otrocih nimam nobenih izkušenj s temi prehladi, pa ušeski... Končno je zaspala, jaz sem pa , ker sem jo cel dan imela po rokah estrella, bosta najinadva sinka nadoknadila, ko pridemo na obisk, če ne pa se pa vi pripeljite do nas...samo Gašperja od jutri do ponedeljka ni, ker gre na Kope. sesil, snega pri nas ni, je le mrzlo in piha ko noro. Ss, ja poznam to, ko je treba pešačit, pa še z otrokom, samo k sreči mi nimamo brega. Upam, da Manca ne faše kakega prehlada
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 23:00:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nočko vsem, ki odhajate. jaz bom še malo strašila. Že cel čas hočem nekaj pogledat, pa še nisem utegnila. Vmes sem si edino nohtel postrigla in popilila. Ja kaj bi pa še rada naredila Saj je zadosti.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 23:01:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: kasso Kaj lahko pomeni, če premika glavo levo, desno...ali boli uho Varja je danes en hud sitko....če jutri ne bo boljše, jo peljem k zdravniku. za Varjo. Če premika glavo v levo in desno ti ne znam povedati, če gre za bolečine v ušesih, vem pa, da gre velikokrat za to, če se vlečejo za uhlje. ja tuid jaz to sumim ..ima tudi vnete očke (dajem ji kapljice Tobrex) in iz nosa ji teče, a vročine nima....z desno roko pa si pogosto šari okrog desnega uhlja pri treh otrocih nimam nobenih izkušenj s temi prehladi, pa ušeski... Končno je zaspala, jaz sem pa , ker sem jo cel dan imela po rokah estrella, bosta najinadva sinka nadoknadila, ko pridemo na obisk, če ne pa se pa vi pripeljite do nas...samo Gašperja od jutri do ponedeljka ni, ker gre na Kope. sesil, snega pri nas ni, je le mrzlo in piha ko noro. Ss, ja poznam to, ko je treba pešačit, pa še z otrokom, samo k sreči mi nimamo brega. Upam, da Manca ne faše kakega prehlada Ji moraš solzni kanal masirat ko je prehlajena, da ne pride do vnetja očke. Če ti bo zakuhala boš vedela, da je vnetje ušeska. Prej pa nimaš kaj naredit, edino k P jo lahko preventivno pelješ. Samo te bo verjetno dežurni malo postrani gledal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 23:01:40
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nočko vsem, ki odhajate. jaz bom še malo strašila. Že cel čas hočem nekaj pogledat, pa še nisem utegnila. Vmes sem si edino nohtel postrigla in popilila. Ja kaj bi pa še rada naredila Saj je zadosti. ona je tudi multiopravilna danes
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 23:02:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nočko vsem, ki odhajate. jaz bom še malo strašila. Že cel čas hočem nekaj pogledat, pa še nisem utegnila. Vmes sem si edino nohtel postrigla in popilila. Ja kaj bi pa še rada naredila Saj je zadosti. Pa jaz sem navajena še kaj naredit. Aja, se potem pomila po tleh do konca. Mi je ratalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 23:02:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa bom odpujsala in tokrat nepreklicno!!! Nočko!!! Odpujsala pa glih ni za tebe, bolj odrožljala, ker so te same kosti. Ta je pa dobra, odrožljala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 23:02:38
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ji moraš solzni kanal masirat ko je prehlajena, da ne pride do vnetja očke. Če ti bo zakuhala boš vedela, da je vnetje ušeska. Prej pa nimaš kaj naredit, edino k P jo lahko preventivno pelješ. Samo te bo verjetno dežurni malo postrani gledal. ojoj, a veš kako se upira, ne pusti ne čistit, ne kapljic dajat...to mi kar vreščimo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 23:03:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ji moraš solzni kanal masirat ko je prehlajena, da ne pride do vnetja očke. Če ti bo zakuhala boš vedela, da je vnetje ušeska. Prej pa nimaš kaj naredit, edino k P jo lahko preventivno pelješ. Samo te bo verjetno dežurni malo postrani gledal. ojoj, a veš kako se upira, ne pusti ne čistit, ne kapljic dajat...to mi kar vreščimo Mi tudi. Danes se prvič ni drla, ko sem ji nos sesala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 23:03:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nočko vsem, ki odhajate. jaz bom še malo strašila. Že cel čas hočem nekaj pogledat, pa še nisem utegnila. Vmes sem si edino nohtel postrigla in popilila. Ja kaj bi pa še rada naredila Saj je zadosti. ona je tudi multiopravilna danes Ja ona je vedno, samo se ji danes malo zatika, pa je že vsa nesrečna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 23:04:10
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nočko vsem, ki odhajate. jaz bom še malo strašila. Že cel čas hočem nekaj pogledat, pa še nisem utegnila. Vmes sem si edino nohtel postrigla in popilila. Ja kaj bi pa še rada naredila Saj je zadosti. Pa jaz sem navajena še kaj naredit. Aja, se potem pomila po tleh do konca. Mi je ratalo. jaz imam pa tako, kot da bi atomska padla, a zdaj nimam moči niti za tipkat, tako da grem kar vodoravno. nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 23:04:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ji moraš solzni kanal masirat ko je prehlajena, da ne pride do vnetja očke. Če ti bo zakuhala boš vedela, da je vnetje ušeska. Prej pa nimaš kaj naredit, edino k P jo lahko preventivno pelješ. Samo te bo verjetno dežurni malo postrani gledal. ojoj, a veš kako se upira, ne pusti ne čistit, ne kapljic dajat...to mi kar vreščimo A se je od Gašperaj nalezla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 23:04:45
|
|
|
|
sesil
|
sej pri nas tudi piha kot pri norcih. ma kraševci smo vsega hudega vajeni-beri burje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 23:05:59
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ji moraš solzni kanal masirat ko je prehlajena, da ne pride do vnetja očke. Če ti bo zakuhala boš vedela, da je vnetje ušeska. Prej pa nimaš kaj naredit, edino k P jo lahko preventivno pelješ. Samo te bo verjetno dežurni malo postrani gledal. ojoj, a veš kako se upira, ne pusti ne čistit, ne kapljic dajat...to mi kar vreščimo A se je od Gašperaj nalezla aha
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 23:06:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nočko vsem, ki odhajate. jaz bom še malo strašila. Že cel čas hočem nekaj pogledat, pa še nisem utegnila. Vmes sem si edino nohtel postrigla in popilila. Ja kaj bi pa še rada naredila Saj je zadosti. ona je tudi multiopravilna danes Ja ona je vedno, samo se ji danes malo zatika, pa je že vsa nesrečna A veš, da res. Sem že razmišljala kako bi okna pomivala. jutri jih bo pa mogoče res.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 23:06:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nočko vsem, ki odhajate. jaz bom še malo strašila. Že cel čas hočem nekaj pogledat, pa še nisem utegnila. Vmes sem si edino nohtel postrigla in popilila. Ja kaj bi pa še rada naredila Saj je zadosti. ona je tudi multiopravilna danes Ja ona je vedno, samo se ji danes malo zatika, pa je že vsa nesrečna le po kom sta Jaka in Maja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 23:06:57
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil sej pri nas tudi piha kot pri norcih. ma kraševci smo vsega hudega vajeni-beri burje. pridi na našo burjo...mrzlo za znort. Tle je še enkrat hujše kot na Krasu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 23:09:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nočko vsem, ki odhajate. jaz bom še malo strašila. Že cel čas hočem nekaj pogledat, pa še nisem utegnila. Vmes sem si edino nohtel postrigla in popilila. Ja kaj bi pa še rada naredila Saj je zadosti. ona je tudi multiopravilna danes Ja ona je vedno, samo se ji danes malo zatika, pa je že vsa nesrečna le po kom sta Jaka in Maja hm, le po kom?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 23:09:14
|
|
|
|
katy82
|
Evo sem do konca pojedla snickers sladoled zdej se pa z bomboni bašem-jutr sem na donatu Sam moj pa je pojava,je šel že spat in valda spi kot klada,smo že navajeni.Jst pa tle v dnevni slišim krik k se je mala zbudila,je zgleda neki sanjala,letim tja mala joka moj pa obrnjen v steno spi in splohne jebe situacije Jst res ne štekam kako je ne sliš k jst takoj slišm če samo čudno podiha Materinski čut najbrž,kaj pa druzga
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 23:12:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Evo sem do konca pojedla snickers sladoled zdej se pa z bomboni bašem-jutr sem na donatu Sam moj pa je pojava,je šel že spat in valda spi kot klada,smo že navajeni.Jst pa tle v dnevni slišim krik k se je mala zbudila,je zgleda neki sanjala,letim tja mala joka moj pa obrnjen v steno spi in splohne jebe situacije Jst res ne štekam kako je ne sliš k jst takoj slišm če samo čudno podiha Materinski čut najbrž,kaj pa druzga ne slišijo ti deci, včasih se pa delajo da ne slišijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 23:12:21
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: sesil sej pri nas tudi piha kot pri norcih. ma kraševci smo vsega hudega vajeni-beri burje. pridi na našo burjo...mrzlo za znort. Tle je še enkrat hujše kot na Krasu. mogoče goriškem krasu, tle pri nas pa ne. velikokrat , ko sem šla delat v postojno, je blo pri nas bolj mrzlo - zaradi burje, ne samih stopinj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 23:14:07
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Evo sem do konca pojedla snickers sladoled zdej se pa z bomboni bašem-jutr sem na donatu Sam moj pa je pojava,je šel že spat in valda spi kot klada,smo že navajeni.Jst pa tle v dnevni slišim krik k se je mala zbudila,je zgleda neki sanjala,letim tja mala joka moj pa obrnjen v steno spi in splohne jebe situacije Jst res ne štekam kako je ne sliš k jst takoj slišm če samo čudno podiha Materinski čut najbrž,kaj pa druzga moj pa sliši prej kot jaz. enkrat je sredi noči stal pred mano z anejo v naročju, jaz pa kot zombi vprašam:kaj pa je?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 23:18:14
|
|
|
|
tally
|
jaz grem v horiznotalo lahko nočko in lepo spite
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 23:18:54
|
|
|
|
katy82
|
Jst grem spat,lepo pančkite pa mirno nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 23:21:58
|
|
|
|
barbaw
|
Pa grem še jaz. Nočko!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 23:22:07
|
|
|
|
sesil
|
jaz se tudi poslavljam lahko noč
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?