Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:47:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil po tabletkah sam bla jaz ena sama žalost. nikoli več. raje froc kot tista depresija. jaz ne dam nobene kemije več v mene. raje palerina ali metoda "pazi". prva pa ziher ne bom. sem se spomnila na Naty, ona je kandidat, pa še na rr jo ni nič. mogoče že dela na tem Pr Naty je drug problem, še nima terena A bo Sesil? sesil nima terena. isti problem kot pri naty Jah pol ostane Anitka GO, GO GO WE ARE WAITING FOR ALINA Nicht so schnell!!!!!! Warum nicht? Du bist ja bereit! Noch nicht. du hast einen dicken Schädel!!! Warum? das ist die Frage für 1 mio eu Ich habe keine Ahnung kaum zu galuben Špelin@ kennst du die richtige Antwort?? Špelin@ ich brauche deine Hilfe. Bitte!!! vergess, Špelin ist weg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:48:06
|
|
|
|
barbaw
|
Zgleda, da ste počasi obupale.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:48:13
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil sej se nobena ne more odtrgat od rr-ja. sam špelin je res šla. katy, a te boli samo ena stran? Ja vedno samo desna,že v nosečnosti me je usekalo zdej je pa zgleda moja kilaža in telovadba naredila svoje.Včasih me je to bolelo kak dan ali dva zdej pa že skor en teden.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:48:51
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: sesil sej se nobena ne more odtrgat od rr-ja. sam špelin je res šla. katy, a te boli samo ena stran? Ja vedno samo desna,že v nosečnosti me je usekalo zdej je pa zgleda moja kilaža in telovadba naredila svoje.Včasih me je to bolelo kak dan ali dva zdej pa že skor en teden.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:49:29
|
|
|
|
Anitka
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:49:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nočko vsem, ki odhajate. jaz bom še malo strašila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:49:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka še si tu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:50:00
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* katy: za . Če pokje toliko ji je očitno dovolj, glede na to, da je spila 600ml dodatne tekočine pa sploh Estrella saj mene sam ta tekočina moti ker količinsko gledano mi je to nalivanje sam naša mala že od rojstva ful pije sam zdej je pa tega ful in to je isto vsak dan.Sem poskusla samo za jest dajat brez tolk tekočine pa ni nč bolš,poje mi tolk da se mal odžeja pol pa zavrača.Na vsako uro ji pa ne bom dajala za jest k shirana babnca pa res ni. Dej mi povej kako boli išias?Mi ni čist jasno ker mene boli malo nad desno ritnico,v sami mišici in na zunanji strani stegna skor do kolena.Sam ta bolečina ni konstantna ampak enkrat izžareva bolj drugič manj.Me pa ful boli od sobote od aerobike,najbrž sem si nategnila še kej zraven Ja opisala si bolečino za išias. Bolećina je ostra in če se želiš premaknit boli kot hudič, če miruješ v določenem položaju skoraj zgine, čim se premakneš pa boli. Tako je bilo primeni. Estrella točno tko je pri meni,kolk časa te pa to boli?Kakšna je terapija?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:50:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nočko vsem, ki odhajate. jaz bom še malo strašila. Že cel čas hočem nekaj pogledat, pa še nisem utegnila. Vmes sem si edino nohtel postrigla in popilila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:50:55
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil po tabletkah sam bla jaz ena sama žalost. nikoli več. raje froc kot tista depresija. jaz ne dam nobene kemije več v mene. raje palerina ali metoda "pazi". prva pa ziher ne bom. sem se spomnila na Naty, ona je kandidat, pa še na rr jo ni nič. mogoče že dela na tem Pr Naty je drug problem, še nima terena A bo Sesil? sesil nima terena. isti problem kot pri naty Jah pol ostane Anitka GO, GO GO WE ARE WAITING FOR ALINA Nicht so schnell!!!!!! Warum nicht? Du bist ja bereit! Noch nicht. du hast einen dicken Schädel!!! Warum? das ist die Frage für 1 mio eu Ich habe keine Ahnung kaum zu galuben Špelin@ kennst du die richtige Antwort?? Špelin@ ich brauche deine Hilfe. Bitte!!! vergess, Špelin ist weg dann morgen.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:50:59
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka še si tu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:52:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka še si tu To je ta huda oblika đankija.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:52:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka še si tu Če mi pa Estrella nagaja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:52:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka še si tu To je ta huda oblika đankija. A za zelen avto?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:52:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka še si tu Če mi pa Estrella nagaja Saj spremljamo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:52:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka še si tu To je ta huda oblika đankija. ni pomoči
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:53:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka še si tu To je ta huda oblika đankija. A za zelen avto? Bo počasi ja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:54:04
|
|
|
|
Anitka
|
Estrellaaaaaaaaaaaaaa, povej odgovorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:55:55
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: sesil sej se nobena ne more odtrgat od rr-ja. sam špelin je res šla. katy, a te boli samo ena stran? Ja vedno samo desna,že v nosečnosti me je usekalo zdej je pa zgleda moja kilaža in telovadba naredila svoje.Včasih me je to bolelo kak dan ali dva zdej pa že skor en teden. ma nevem kolko ima kilaža veze tle. išias imajo tudi trlice. vkleščen živec zna bit nadležen, kako ti pa pomagat dolgoročno pa ne vem. ena frendica se je filala s tabletami, ma to ni rešitev.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:56:06
|
|
|
|
Anitka
|
Pa bom odpujsala in tokrat nepreklicno!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:57:19
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa bom odpujsala in tokrat nepreklicno!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:57:38
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa bom odpujsala in tokrat nepreklicno!!! pa pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:57:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* katy: za . Če pokje toliko ji je očitno dovolj, glede na to, da je spila 600ml dodatne tekočine pa sploh Estrella saj mene sam ta tekočina moti ker količinsko gledano mi je to nalivanje sam naša mala že od rojstva ful pije sam zdej je pa tega ful in to je isto vsak dan.Sem poskusla samo za jest dajat brez tolk tekočine pa ni nč bolš,poje mi tolk da se mal odžeja pol pa zavrača.Na vsako uro ji pa ne bom dajala za jest k shirana babnca pa res ni. Dej mi povej kako boli išias?Mi ni čist jasno ker mene boli malo nad desno ritnico,v sami mišici in na zunanji strani stegna skor do kolena.Sam ta bolečina ni konstantna ampak enkrat izžareva bolj drugič manj.Me pa ful boli od sobote od aerobike,najbrž sem si nategnila še kej zraven Ja opisala si bolečino za išias. Bolećina je ostra in če se želiš premaknit boli kot hudič, če miruješ v določenem položaju skoraj zgine, čim se premakneš pa boli. Tako je bilo primeni. Estrella točno tko je pri meni,kolk časa te pa to boli?Kakšna je terapija? Čist odvisno koliko te zagrabi. Lahko kak dan, včasih tudi po 14 dni. Men se je 2x tako poslabšalo, da nisem mogla več hodit, se obut in sem končala na ortopedski kliniki na protibolečinski infuziji in terapiji. Daj si na križ topel termafor in poskušaj ko boš segreta počasi razgibavat nogo. Drugače se pa delajo vaje za hrbtenico, pomaga pa tudi, če se narediš mačji hrbet in vztrajaš 10 sekund ter pošas hrbet zravnaš. Ponavljaš dokler imaš voljo, takrat razbreneniš križ.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:58:14
|
|
|
|
Srčekgirll
|
No, pa saj ste pridne s čvekanjem. Nice. Nč, jst grem spat k je treba zjutraj zgodaj vstat in dokonca pakirat in pol vija toplice uživat. Tko, de me ne preveč pogrešat. Se slišmo kej v nedeljo. P.S. Bom še za vas uživala in se nakopala, brez skrbi NOČKO
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:58:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa bom odpujsala in tokrat nepreklicno!!! Nočko!!! Odpujsala pa glih ni za tebe, bolj odrožljala, ker so te same kosti.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 25.12.2008 22:59:21 >
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?