Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** SOVRAŽIM SNEG pa kaj povsod ga imate, sam tle je "poletje"? kasso, a v postojni je kaj padal? eJ TAKOJ ZAMENJAM S TABO. Pri nas ga je toliko, da nismo prišli z avtom domov Smo ga mogli dol v vasi pustiti in pešačiti domov po trdi temi, ful je sneg padal, veter pihal in za povrhu vsega smo še Mančin kombinezon in kapo doma pozabili. Sem bundo odpela in jo stisnila k sebi, pa še z dekico sem jo pokrila in sva šele gasa v hrib, ampak tak ta povrng hrib. KO sem prišla domov sem bila čisto gin, k sreči je mami ravno šla pogledat koliko sneg pada, da je takoj Manco mi vzela iz rok, sem se kar tresla, tako sem bila izčrpana. Ma glavno da smo zdej doma, pa sam upam lahko, da mi Mnca ne bo zbolela pa saj ne morem verjet. a tolko snega imate?! verjamem da ti ni blo nič fanj. upam da ne bo jutri edina rekreacija kidanje ma ga je kar nekaj. pa še spodaj je ful zmrznilo, da je bil živi led spodaj. jz sem drugače en dober km od glavne ceste doma, ampak ful gor v hrib, tako, da če pade 5-10cm snega in spadaj pomrzne, ne pride nihče gor razen mojega fotra, ki ma teranca. pa verjemi, da nisem slab šofer za po snegu vozit, sem probala že vse mogoče. sedaj resno razmišlam, da bi si kupila verige za avto, da mi v takih primerih ne bi bilo treba avta na vasi puščati. ko sem mela škodo sem mela verige in sem tako lahko hodila domov, na ta avto mi pa ne grejo, ker mam večje gume, pa itak sem zdej 2 zimi vedno prišla domov
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|