Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:48:45
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi joj grem tamalga nahrant, neki joka pa vidim da je čas da bi jedu ,kakšno mamo ma, ma me je ta rr čist zasvojl Malo pazi, da te ne prijavimo na CSD. ne no , sej sem ga zdej nafutrala, previla pa še mal uspavala, bomo vidl kolk bo ta runda dolga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:49:42
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem mislila, da mi bo do novega leta uspelo pribremzat do 8000, pa slabo kaže mogoče ti pa rata, mormo kako hudo temo udart pa bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:52:21
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Malo še k kuhi: - kako pripravite grisove žličnike? - ali ste svojim hroščkom že ponudile puding? Jst sm mu že dala puding in je dobr prenesel in ga ma zelo rad. Naj raj mu ga skuha prababica in pol not v šalčko da še piškotek, čez polije puding-vaniljev al pa namesto mleka zmeša vaniljev puding s kompotom od jabolk ( jabolka so skor zmiksana) in je zelo dobro pa osvežilno tud. Če kero zanima kako zgleda ta puding, ga bom ju3 slikala pa sm gor prpopala slikco.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:54:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A ste razmišljale kako bi bil "lažji" vsakdan, če ne bi bilo RR Doma je komaj kaj narejeno, pa še slabo vest dobim vsake kvatre jaz nimam nič slabe vesti, ker vse zraven naredim Puding pa sem jaz že ponudila, pa ni bilo reakcije.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 18:56:08
|
|
|
|
Estrella*
|
tally, ja jace celo sem dala, ker so bili žlićniki za nas. Alja je dobila nekaj malega Bomo videli, če bo vse OK. robam čim manj komplicirat- Če bo reakcija, jih pač ne dobi več.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:01:54
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi; a pol si ti hodila na SKŠ??? ja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:07:53
|
|
|
|
mafi
|
barbaw:a si delal med nosečnostjo???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:08:53
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella draga moja, ti govoriš da je mrtvilo, pomagaš mi pa ne. Hja, sem šla v šoping še darilo za možička in 2 nečaka. Kaj pa si kupila možu? Estrella a si dobila božičnico??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:10:26
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A ste razmišljale kako bi bil "lažji" vsakdan, če ne bi bilo RR Doma je komaj kaj narejeno, pa še slabo vest dobim vsake kvatre jaz nimam nič slabe vesti, ker vse zraven naredim Puding pa sem jaz že ponudila, pa ni bilo reakcije. jaz se uklopim na turbo pogon da kej naredim pol mam pa mir. pudinga pa mu še nisem dala,- morm pazit mal na njegovo kilažo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:12:14
|
|
|
|
barbaw
|
Danes so me klicali iz službe in me čaka božičnica.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:12:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi barbaw:a si delal med nosečnostjo??? Med drugo sem bila malo v oktobru na bolniški, potem pa od novembra do konca.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:12:48
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Malo še k kuhi: - kako pripravite grisove žličnike? - ali ste svojim hroščkom že ponudile puding? Jst sm mu že dala puding in je dobr prenesel in ga ma zelo rad. Naj raj mu ga skuha prababica in pol not v šalčko da še piškotek, čez polije puding-vaniljev al pa namesto mleka zmeša vaniljev puding s kompotom od jabolk ( jabolka so skor zmiksana) in je zelo dobro pa osvežilno tud. Če kero zanima kako zgleda ta puding, ga bom ju3 slikala pa sm gor prpopala slikco. ti kar prpopaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:13:57
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes so me klicali iz službe in me čaka božičnica. super , jutri pa zrihti varstvo pa šibi v šoping
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:14:00
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz bom mogla malo prenašat Majino sitnarjenje, ker je prehitro da bi jo dala spat, je pa zaspana. Kake pol urce, potem pa gre v posteljo. Sem mojega klicala in ga prosila, če lahko zdaj zvečer kidnem še po zadnja darila, ki mi manjkajo, ker mi ni uspelo vsega dopoldan nabavit, pa je rekel, da bom lahko šla, ampak gospoda še ni domov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:14:50
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi barbaw:a si delal med nosečnostjo??? Med drugo sem bila malo v oktobru na bolniški, potem pa od novembra do konca. pa a so te prestavil saj na kašno drugo delovno mesto
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:15:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi barbaw:a si delal med nosečnostjo??? Med drugo sem bila malo v oktobru na bolniški, potem pa od novembra do konca. pa a so te prestavil saj na kašno drugo delovno mesto Niso hoteli. Ko pa sem bila drugič na bolniški so me hoteli premestit, ampak me zdravnica ni več spustila v službo. Sem kljub bolniški imela težave.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:16:26
|
|
|
|
barbaw
|
Mafi kako pa si ti furala obe nosečnosti v službi?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:16:29
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz bom mogla malo prenašat Majino sitnarjenje, ker je prehitro da bi jo dala spat, je pa zaspana. Kake pol urce, potem pa gre v posteljo. Sem mojega klicala in ga prosila, če lahko zdaj zvečer kidnem še po zadnja darila, ki mi manjkajo, ker mi ni uspelo vsega dopoldan nabavit, pa je rekel, da bom lahko šla, ampak gospoda še ni domov. no da te potolažim moj je zdej spal 5min . a verjamem pa da je to najbol smotan ko čakaš da pride a njega nikjer.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:16:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A ste razmišljale kako bi bil "lažji" vsakdan, če ne bi bilo RR Doma je komaj kaj narejeno, pa še slabo vest dobim vsake kvatre jaz nimam nič slabe vesti, ker vse zraven naredim Puding pa sem jaz že ponudila, pa ni bilo reakcije. superwoman Jaz sem žal v klubu ta lenih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:17:34
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi barbaw:a si delal med nosečnostjo??? Med drugo sem bila malo v oktobru na bolniški, potem pa od novembra do konca. pa a so te prestavil saj na kašno drugo delovno mesto Niso hoteli. Ko pa sem bila drugič na bolniški so me hoteli premestit, ampak me zdravnica ni več spustila v službo. Sem kljub bolniški imela težave.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:17:51
|
|
|
|
barbaw
|
Glede spanja pa ni hujšega ko misliš, da bo otrok spal potem pa nič od spanja. Meni je Jaka ful hitro spal samo enkrat na dan, je pa vsaj takrat spal več kot eno uro.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:20:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella draga moja, ti govoriš da je mrtvilo, pomagaš mi pa ne. Hja, sem šla v šoping še darilo za možička in 2 nečaka. Kaj pa si kupila možu? Estrella a si dobila božičnico?? ja 250eu bonov Mercator
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:21:27
|
|
|
|
Estrella*
|
mafi: jaz sem tud hodila na SKŠ, sam sem jo že končala, ko si se ti vpisala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:21:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A ste razmišljale kako bi bil "lažji" vsakdan, če ne bi bilo RR Doma je komaj kaj narejeno, pa še slabo vest dobim vsake kvatre jaz nimam nič slabe vesti, ker vse zraven naredim Puding pa sem jaz že ponudila, pa ni bilo reakcije. superwoman Jaz sem žal v klubu ta lenih Jaz vse naredim ko Jake ni doma. Visim na RR, pospravim, skuham za Majo, cunje operem, otroško sobo pospravim pa še kaj drugega. V glavnem vse je pošlihtano. Mene bolj baše to, da ko se dop. potepam ni nič narejeno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 19:22:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Glede spanja pa ni hujšega ko misliš, da bo otrok spal potem pa nič od spanja. Meni je Jaka ful hitro spal samo enkrat na dan, je pa vsaj takrat spal več kot eno uro. Alja je danes spala malo več kot včeraj slabe 4h Sem se kar razvadila z njenim 5h spanjem čez dan in zgleda, da so mi dnevi šteti
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?