Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Malo še k kuhi: - kako pripravite grisove žličnike? - ali ste svojim hroščkom že ponudile puding?
Jst sm mu že dala puding in je dobr prenesel in ga ma zelo rad. Naj raj mu ga skuha prababica in pol not v šalčko da še piškotek, čez polije puding-vaniljev al pa namesto mleka zmeša vaniljev puding s kompotom od jabolk ( jabolka so skor zmiksana) in je zelo dobro pa osvežilno tud. Če kero zanima kako zgleda ta puding, ga bom ju3 slikala pa sm gor prpopala slikco.
Jst sm mu že dala puding in je dobr prenesel in ga ma zelo rad. Naj raj mu ga skuha prababica in pol not v šalčko da še piškotek, čez polije puding-vaniljev al pa namesto mleka zmeša vaniljev puding s kompotom od jabolk ( jabolka so skor zmiksana) in je zelo dobro pa osvežilno tud. Če kero zanima kako zgleda ta puding, ga bom ju3 slikala pa sm gor prpopala slikco.
Jaz bom mogla malo prenašat Majino sitnarjenje, ker je prehitro da bi jo dala spat, je pa zaspana. Kake pol urce, potem pa gre v posteljo.
Sem mojega klicala in ga prosila, če lahko zdaj zvečer kidnem še po zadnja darila, ki mi manjkajo, ker mi ni uspelo vsega dopoldan nabavit, pa je rekel, da bom lahko šla, ampak gospoda še ni domov.
Jaz bom mogla malo prenašat Majino sitnarjenje, ker je prehitro da bi jo dala spat, je pa zaspana. Kake pol urce, potem pa gre v posteljo.
Sem mojega klicala in ga prosila, če lahko zdaj zvečer kidnem še po zadnja darila, ki mi manjkajo, ker mi ni uspelo vsega dopoldan nabavit, pa je rekel, da bom lahko šla, ampak gospoda še ni domov.
no da te potolažim moj je zdej spal 5min . a verjamem pa da je to najbol smotan ko čakaš da pride a njega nikjer.
Glede spanja pa ni hujšega ko misliš, da bo otrok spal potem pa nič od spanja. Meni je Jaka ful hitro spal samo enkrat na dan, je pa vsaj takrat spal več kot eno uro.
A ste razmišljale kako bi bil "lažji" vsakdan, če ne bi bilo RR Doma je komaj kaj narejeno, pa še slabo vest dobim vsake kvatre
jaz nimam nič slabe vesti, ker vse zraven naredim
Puding pa sem jaz že ponudila, pa ni bilo reakcije.
superwoman Jaz sem žal v klubu ta lenih
Jaz vse naredim ko Jake ni doma. Visim na RR, pospravim, skuham za Majo, cunje operem, otroško sobo pospravim pa še kaj drugega. V glavnem vse je pošlihtano. Mene bolj baše to, da ko se dop. potepam ni nič narejeno.
Glede spanja pa ni hujšega ko misliš, da bo otrok spal potem pa nič od spanja. Meni je Jaka ful hitro spal samo enkrat na dan, je pa vsaj takrat spal več kot eno uro.
Alja je danes spala malo več kot včeraj slabe 4h Sem se kar razvadila z njenim 5h spanjem čez dan in zgleda, da so mi dnevi šteti