Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:44:41
|
|
|
|
sesil
|
jaz grem k mojemu se stiskat. lahko noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:45:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally aaaaa sem pozabila povedat da smo danes probali koščke . Sem ji probala kruh dat pa je ene par koščkov pojedla pol je začela pljuvat vn. Pa špagete smo jedli mi je skor v krožnik zlezla kolk ji je bil dobro pa nič se ji ni zaletavalo. za začetek kar dobro. Naša pa je jedla kruh in se je skoraj zadavila Pol je jedla svoje kosilo in se ji je ztikal riž, pol je pa še pri nas jedla špinačo in pire, pa se ji ni nič zatikalo, čeprav špinača ni bila spasirana jaz sem ji špagete kr narezala na rezlične dolžine bilo je po moje tudi po 2-3 cm pa je kr pojedla, nič ni pa po ustih mlela je kr goltala Kaka je bila pa omaka in kolk jo je bilo?? jaz sem kr po svoje naredila, malo meska (ml.gov.), korenček, bučke sem skuhala in malo zalila z govejo juho, potem zmiksala in not dala špagete.Pa je bilo kar za pojest , naredila sem pa malo bolj žmohtno Fajn, bom tud jaz žmohtn nardila Ju3 ima še od danes v hladilniku, tak da za 1.1 dobi žmohtne špagete
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:46:46
|
|
|
|
darmar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A se katera drži običaja, da je treba na novoletni dan jest svinjsko meso in nič drugega zaradi vraže? Kajjjj? Prvič slišim. Sicer pa jaz začnem s shujševalno in ne bo nič za jest Jaz vem samo za vražo, da ne sme od drugih ljudi prvo v hišo stopit ženska na novega leta dan, ker potem bo leto nesrečno. Za Estrellino vražo sem že slišala, drugih ne poznam, Glede hujšanja bi se pa tudi Estrelli pridružila, pa mislim da itak ne bo šlo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:46:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw vidim da ne A je AB pri Maji že kaj prijel? Ja je HB. Sitna je pa vseeno, ker ji še vedno zobje ven rinejo. Kdaj bo kaj premora med njimi? Hmmmm dobro vprašanje. Nimam pojma Joj, ko boste vi že iz ta hudega, bomo pa mi začeli s temi Pri nas premor traja že dva meseca, je dobila dva in zdej je mir Maji se nekam zelooo mudi. Le kaj so ji obljubili??? Jaz nič. Pa še babji noče skoraj nič več sedet. Ona se ob vseh igračah kar je možno postavlja na noge. Danes si je eno igralno mizico vrgla na glavo. Je bil meni pa ful hudo. Ampak sem se glih z Jako pogovarjala in je nisem videla, ker je bila za njim. Naša se je začela tud dvigovat in butat v glavo. K sreči še nima moči za kaj več, samo ne bo dolgo ko bo veselica Emilija pa ko sedi se stegne po kakšno igračo in se prekucne naprej v položaj kot da bi se plazila, na kolena se pa ne zna postavit in se začne dret , ali pa pozabi da ima rokice in čofne direkt na nos
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:47:58
|
|
|
|
darmar
|
Kaj pa novoletne ZAOBLJUBE???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:48:06
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A se katera drži običaja, da je treba na novoletni dan jest svinjsko meso in nič drugega zaradi vraže? Kajjjj? Prvič slišim. Sicer pa jaz začnem s shujševalno in ne bo nič za jest Jaz vem samo za vražo, da ne sme od drugih ljudi prvo v hišo stopit ženska na novega leta dan, ker potem bo leto nesrečno. jaz pa za oboje prvič slišim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:48:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A se katera drži običaja, da je treba na novoletni dan jest svinjsko meso in nič drugega zaradi vraže? Kajjjj? Prvič slišim. Sicer pa jaz začnem s shujševalno in ne bo nič za jest Jaz vem samo za vražo, da ne sme od drugih ljudi prvo v hišo stopit ženska na novega leta dan, ker potem bo leto nesrečno. Za Estrellino vražo sem že slišala, drugih ne poznam, Glede hujšanja bi se pa tudi Estrelli pridružila, pa mislim da itak ne bo šlo. darmar tu je nekaj kandidatk za hujšanje v januarju. Imamo tudi povratnico sesil Ma bo kar treba,, ker na šiht s temi kilami pa ne grem!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:49:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Kaj pa novoletne ZAOBLJUBE??? zaobljube???? WTF is that?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:51:10
|
|
|
|
darmar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: darmar IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A se katera drži običaja, da je treba na novoletni dan jest svinjsko meso in nič drugega zaradi vraže? Kajjjj? Prvič slišim. Sicer pa jaz začnem s shujševalno in ne bo nič za jest Jaz vem samo za vražo, da ne sme od drugih ljudi prvo v hišo stopit ženska na novega leta dan, ker potem bo leto nesrečno. Za Estrellino vražo sem že slišala, drugih ne poznam, Glede hujšanja bi se pa tudi Estrelli pridružila, pa mislim da itak ne bo šlo. darmar tu je nekaj kandidatk za hujšanje v januarju. Imamo tudi povratnico sesil Ma bo kar treba,, ker na šiht s temi kilami pa ne grem!! O ti češpla, šiht komi čaka nate, na tako al pa drugačno. Jest bi pa zaradi sebe shujšala, mi trebuh tko čez visi. Pa najhuje je, da mi je bolj ali manj vseeno in se čist dobro počutim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:52:38
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz si grem pa zobe umit, da slučajno ne vržem še kaj vase Jaz bom pa mogoče še kaj požrla. Se mi ful je junk food. jaz same sladkarije mečem vase. se bojim na vago... jst tud že en teden, ker je mama napekla ful keksov, in sdo tako okusni, da ne morem mimo njih. barbaw a tebe tud hrana ogovarja? Mene iz kavča kliče k hladilniku estrella a ti maš pa manijo na pršut? kaj ? zobke umivate? asem jst za luno?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:52:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: darmar IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A se katera drži običaja, da je treba na novoletni dan jest svinjsko meso in nič drugega zaradi vraže? Kajjjj? Prvič slišim. Sicer pa jaz začnem s shujševalno in ne bo nič za jest Jaz vem samo za vražo, da ne sme od drugih ljudi prvo v hišo stopit ženska na novega leta dan, ker potem bo leto nesrečno. Za Estrellino vražo sem že slišala, drugih ne poznam, Glede hujšanja bi se pa tudi Estrelli pridružila, pa mislim da itak ne bo šlo. darmar tu je nekaj kandidatk za hujšanje v januarju. Imamo tudi povratnico sesil Ma bo kar treba,, ker na šiht s temi kilami pa ne grem!! Kaj pa če ne shujšaš, otroke daš v vrtec ti pa ostaneš doma?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:52:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw vidim da ne A je AB pri Maji že kaj prijel? Ja je HB. Sitna je pa vseeno, ker ji še vedno zobje ven rinejo. Kdaj bo kaj premora med njimi? Hmmmm dobro vprašanje. Nimam pojma Joj, ko boste vi že iz ta hudega, bomo pa mi začeli s temi Pri nas premor traja že dva meseca, je dobila dva in zdej je mir Maji se nekam zelooo mudi. Le kaj so ji obljubili??? Jaz nič. Pa še babji noče skoraj nič več sedet. Ona se ob vseh igračah kar je možno postavlja na noge. Danes si je eno igralno mizico vrgla na glavo. Je bil meni pa ful hudo. Ampak sem se glih z Jako pogovarjala in je nisem videla, ker je bila za njim. Naša se je začela tud dvigovat in butat v glavo. K sreči še nima moči za kaj več, samo ne bo dolgo ko bo veselica Emilija pa ko sedi se stegne po kakšno igračo in se prekucne naprej v položaj kot da bi se plazila, na kolena se pa ne zna postavit in se začne dret , ali pa pozabi da ima rokice in čofne direkt na nos Naša se tud postav na vse 4 in se gunca, kot bi bila pripopana na tla Zgleda da še ne zna al pa jo je strah naredit naslednjo potezo, pa se raj nazaj vsede
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:52:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A se katera drži običaja, da je treba na novoletni dan jest svinjsko meso in nič drugega zaradi vraže? Kajjjj? Prvič slišim. Sicer pa jaz začnem s shujševalno in ne bo nič za jest Jaz vem samo za vražo, da ne sme od drugih ljudi prvo v hišo stopit ženska na novega leta dan, ker potem bo leto nesrečno. Baje ja. Svinjina se pa je, da riješ naprej, ker kura praska nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:52:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A se katera drži običaja, da je treba na novoletni dan jest svinjsko meso in nič drugega zaradi vraže? Kajjjj? Prvič slišim. Sicer pa jaz začnem s shujševalno in ne bo nič za jest Jaz vem samo za vražo, da ne sme od drugih ljudi prvo v hišo stopit ženska na novega leta dan, ker potem bo leto nesrečno. Za Estrellino vražo sem že slišala, drugih ne poznam, Glede hujšanja bi se pa tudi Estrelli pridružila, pa mislim da itak ne bo šlo. S takim negativnim pristopom res ne bo kakšnega večjega uspeha.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:52:47
|
|
|
|
darmar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: darmar Kaj pa novoletne ZAOBLJUBE??? zaobljube???? WTF is that? Mislim na še kakšne sklepe za v novem letu, razen hujšanja, npr. bomo bolj prijazne do naših možičkov, ne bomo kričale na otroke, ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:52:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Emilija pa ko sedi se stegne po kakšno igračo in se prekucne naprej v položaj kot da bi se plazila, na kolena se pa ne zna postavit in se začne dret , ali pa pozabi da ima rokice in čofne direkt na nos Moja pa se prekucne na kolena pa se dere, ker ne mara tega položaja. Je pa ful hecna, ker se na kolena postavlja tako, da kleči. Pa poza z eno nogo na kolenu eno na stopalu je pa zakon.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:52:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Kaj pa novoletne ZAOBLJUBE??? Kaj je to?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:53:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A se katera drži običaja, da je treba na novoletni dan jest svinjsko meso in nič drugega zaradi vraže? Kajjjj? Prvič slišim. Sicer pa jaz začnem s shujševalno in ne bo nič za jest Jaz vem samo za vražo, da ne sme od drugih ljudi prvo v hišo stopit ženska na novega leta dan, ker potem bo leto nesrečno. Baje ja. Svinjina se pa je, da riješ naprej, ker kura praska nazaj. o šit jaz se bom polulala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:53:49
|
|
|
|
jana81
|
no grem pod tuš, pa naklofat spet 3 strani, ker prej sem sam Nejca dala spat pa ste klofale ko nore.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:54:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: darmar Kaj pa novoletne ZAOBLJUBE??? Kaj je to? barbaw: kje je pa Ta Sončna??Pa tiana????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:55:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dober večer Madonca sem zdele kar nekej časa brala, da sem prebrala kaj ste za nazaj naklofale Naš dan je bil kar pester. Dopoldan smo kofetkali z mojimi straši, pol sem mojo mami peljala v trgovino (pa da mi ne bo kdo omenjal recesije, ker je bil naš Mečkator čisto izropan), pol sva z mojim drva iz kozolca navozila, da se bomo lahko greli , moja mami je medtem kosilo pripravila, pol sem mogla pa še mal pospravit, ob 5ih smo pa obiske dobili, tako da je bilo danes kar pestro
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:55:48
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kje je pa Ta Sončna??Pa tiana???? Ta sončna je že tu
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:55:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no grem pod tuš, pa naklofat spet 3 strani, ker prej sem sam Nejca dala spat pa ste klofale ko nore. to pomeni, da prepočasi delaš. Bo treba hitreje Pa se sprašuješ po kom je Nejc pri jedi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:56:04
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober večer Madonca sem zdele kar nekej časa brala, da sem prebrala kaj ste za nazaj naklofale Naš dan je bil kar pester. Dopoldan smo kofetkali z mojimi straši, pol sem mojo mami peljala v trgovino (pa da mi ne bo kdo omenjal recesije, ker je bil naš Mečkator čisto izropan), pol sva z mojim drva iz kozolca navozila, da se bomo lahko greli , moja mami je medtem kosilo pripravila, pol sem mogla pa še mal pospravit, ob 5ih smo pa obiske dobili, tako da je bilo danes kar pestro evo je estrella...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:56:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kje je pa Ta Sončna??Pa tiana???? Ta sončna je že tu Kje si se pa potepala????
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
V katerem poskusu?MatejčikaV katerem poskusu vam je uspelo prvič ´naredit´otroka?Prvič (
54%)
Drugič (
10%)
Tretjič (
7%)
Četrtič (
4%)
Petič (
1%)
Več kot Petič (
24%)
Število vseh glasov: 484Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!